Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar

Ebruşum hiç canını sıkma. Böyle düşüncesiz insanlar olabiliyor. Sana yazsaydı canım sıkkın diye Hayır eşine niye mesaj atıyor. Nişan foto ların a baktım. Üstündekini cok begendim. Bence bir fazlanı göremedim ben. Gayette iyisin.
Elifim doktor sorun yok dedi ama sorun olabilir de dedi. Dikkat et beslenmesine özen göster dedi. Bir de kv yanımızdaydı. Hep kendimi suçladım. Zayıf olması hastalanması herşeyi. Kv üzülme diip durdu ama bi dün iyiydi psikolojim. Bugün de iyiyim şükür
Bence snn oglun iyi tek kendi de yiyebilior sanırım. Bizim az da olsa yiyordu ama hastalandı diye hiçbişe yemek istemiyor artık. zorla yediriyorum cok sinirleniorm kızıyorum. Ama napim mecburum yedirmeye

Hawarım anne baba dede süt saç gibi cümleler net bazılarını yuvarlıyor oda yaşının verdigi bir durum bence. Sayıları sayıyor 10 a kadar. Bayadır da İngilizce 10 kadar ögrendi .. sabahtan akşama kadar sayılar videosu açsam bıkmaz. Yarın akşam kontrol e gidicez. Bir daha bakar . Cunku Oglan hiç durmamıştı.
Sende keyfin yerindeyse düğüne git derim. Ama kızların durma durumuna bagli .. ben oglanla Parka zor gidiyorum durmuyor yerinde. Allah yardım etsin bize

Ay Havarım gitmşsin düğüne Baka baka yazıyorum da aklım da pek Tutamıyorum
çeketi nde hayırlı olsun Güle güle kullan .. Sabah süper Bi eksi görürsün maşallah diiim

Hadekam nasılsın .. piknik telaşındasındır sen suan. Ohh gidin walla hayat size güzel
Ya iki gün kararttım yalan yok ama sonra dedim hkmt Oglan konuşuyor duymasında bir problem yok. Doktor ztn endişe etme dedi korkulacak birşey yok. Ama yol hkmt 2 gün yatamadı.
Ay kekin den bi dilim gönder kuzu ya canım cekti. Kalkıp anneler günü diye kendime kek mi yapsam bi düşüniiimmmm

Areser fotoları gördüm kızın Cok güzel olmuş. Maşallah .. eldivenine baaa yıııll dımmm.
Yorgunlugunuzu bugün çıkarırsınız

Gunaydin kizlar anneler gununuz kutlu olsun gun yazamadim sabah kahvaltiya gittik ogln kizimi uyuttum uyaninca disari cikalim dedik kizim uyandiki yaniyo atesi cikmis hmn ilac icirdim ama banamasin demedi doktora goturduk bogaz enfeksiyonu dedi ilac verdi geldik ilac icirdim uyuttum 2 saat sonra baktimki alev alev yaniyo cocuk hemen ustunu cikardim soguk sirkeli bez koydum kasiklarina kol altina alnina atesi dustu diye bi olctum 39.6 kizi kaptigimiz gibi hastaneye gittik soguk banyo yapturdilar atesi biraz dusunce igne yaptilar gece 1 e kadar hastanedeydik bi daha soguk uygulama yapildi enson 37.6 oldu ciktik hasteneden nasil korktum ama anlatamam gece yanima aldim kizi surekli kontrol ettim iyiydi gece atesi ama simdi cikti yarim muz yedi ilac verdim hemen ins duzelir yavrum

Günaydınnn kızlarrr
wisdom01 canım hemen üzülme bazen doktorlarda yanılabiliyorlar başka bir doktora daha göster artık herşeyim bir çaresi var hemen hemen Rabbim dermansız dert vermesin
ebruli1820 kız ne güzel olmuştun öyle resimlerde baya fit duruyorsun bluzune bende bayıldım açık renk almışsın artık siyah giyme bencede sen artık hedefine ulaşmış bir bayansınn
M maviduvar1 tam ben yazacaktım hadeka yazmış resimlerde cok güzel duruyor fiziğin yani ortada ben bir fazlalık göremedim hiç bencede cok az bişey dikkat ederek bu fiziğini koruyabilsin
B Btlkubra canım cok gecmiş olsun benim kızım da sabah boğazım acıyor diyordu limon sıkıp verdim bu sabahafif sanki ateşi de vardı ateş düşürücü verdim öğle gönderdim inşallah antibiyotiksiz atlatırız bize....
hadeka pikniğiniz nasıl geçti canım umarım fazla yemedinnn
hawar düğün sezonu açıldı bi de Ramazan yaklaşıyor o yüzden düğünler cok bu aralar bizde dun aksam iki ayrı düğüne katılmak zorunda kaldık gece geç vakit döndük cocuklar telef oldular..,,
Kızlar unuttuğum kimse varsa hepiniz iyisinizdir inşallahhh....

Bende bugun akapunktura başlıyorum öğlenliğin gidicem aksama size yazarım gelişmeleri hepinize mutlu sağlıklı bir hafta diliyorumm...

Günaydın kızlar.. yeni uyandık sayılır. Gece sinekler istila etti resmen. Nasıl yediler anlatamam. Kaşıntıdan uyuyamadım. Oglan ın park yatagı var cibinligi de war onu kurtarıyorum sineklerden.
Akşama kontrole gidicez.

Küboş canparem kuzu da mı hastalandı. Kıyamam ya.. şimdi nasıl .. inş cabucak atlatır

Areser bugün doktora iyice kontrol etmesini isticem. Kafama takılan soruları sorucam.
Senin kızına da geçmiş olsun
Akupunktur merak la haberlerini bekliyorum hadi hayırlı olsun şimdiden

günaydım kızlar btlkübra geçmiş olsun
inşallah çabuk toparlar yavrun

araser hadi hayırlı olsun gelişmeleri merakla bekliyoruz

wisdom canım sineklik taktırsanız
bundan sonra sıcakla birlikte sinekler de hayatımıza giriyor
yazık ya kuzuyu da yiyorlardır onlar

bizim piknik çok güzel geçti çok yerim sandım ama çok yemedim biraz çekirdek bi bardak gazoz var fazladan
akşam da yemek yemedim

sabah eşimle tartışarak evden çıktık
çok canım sıkkın

düngece uyuyamadım zaten. bugünlerde çok duygusalım sanırım
ailemi çok özledim
senede bi kez yazdan yaza görüyorum
kahretsin ki onlar da bi gelelim kızımızın yanına demiyorlar
babamı çok özledim annemi çok özledim
dün akşamdan beri ağlıyorum geece düşünmekten uyuyamadım.

sabah da tlf bulamadım beni çaldır dediim
yatağın üzerindeydi dedi
baktım yok
beni çaldırır mısın diye bağırdım bi yandan giyinmeye çalışıyorum geç kalmışım
bağırma diye evi inletti resmen
asıl o bana bağırd
çok canım sıkıldı. çoook. offffff

günaydın kızlar
hadeka ailen kaç saatlik uzaklıkta yaşıyor canım. çok zor olsa gerek. allah yardımcın olsun.
eşimle sabah biz de atıştık. ben de çok demoralize oldum. ben eşimle kavgamıza değil de çocuğa üzülüyorum. onun ruhunda yaralar bırakmak istemiyorum.

areser çok teşekkür ederim canım. ahhh koruyabilsem. olmuyor iste. bir iki hafta koruyorum sonra ipin ucu kaçıyor. kızın da çok tatlı maşallah. allah bağışlasın inşallah.

B Btlkubra çok geçmiş olsunh canım. şimdi nasıl umarım daha iyidir.

ebruli1820 o krem bluz gerçekten çok yakışmış sana. renkli şeyler giymelisin bence artık...

wisdom01 o sineklerden kurtulmanın yolu yok mu canım. çok şükür buralarda pek olmaz sinek falan.
kolay gelsin canım. ne diyeyim.

ben de demorilize oldum ve bu benim günümü çok etkiliyor
sanki kalbim onun elinde ve sıkıyor
iki tatli söze bi sarılmaya kanan biriyim ama uzatır
özür dilemek aklına gelmez
ne diyeceğimi bilmiyorum der sürekli
offff çocuklar yoktu o da ayrı bir üzüntü kaynağı olur tabi
ailem 9 saat uzakta
yazları gidiyoruz yıl içinde maddi manevi gidemiyorum. onlar da
demezler bi yerlerde bi kızımız var diye

hayatta hep güçlü olmak zorunda kaldım. herkes güçlü olduğum için başının çaresine bakar nasılsa dedi
eşim de ailem de arkadaşlarım da

öyle işte papatyam
çok doluyum sanırım bugün ağlayasım var. zaten sabah ağlayarak geldim işe.

hadeka ailene söylesen. sen .çağırsan. ne bileyim belki onlar da çekiniyordur. sonuçta elk oğlu var. seni çalışıyor falan diye düşünüyorlardır.
9 saat çok da uzak değilmiş canım ya...
ben de çok kötüyüm bugün. burada destek olalım birbirimize artık.

merhaba arkadaşlar
yarın akşam yolcuyuz kaynımın düğünü var eşimin memleketine gideceğiz, 8-9 gün yokum kızlar umarım çok kilo almam dönüşte de devam artık, gerçi cumaden beridir yiyip duruyorum

B Btlkubra çok geçmiş olsun bende ateşten çok korkuyorum, tekrarlarsa ılıık duş aldır sende ama umarım tekrarlamaz

areser hadi bakalım hayırlısı, merak ettim bende bakalım nasıl geçecek akapuntur

hadeka canım sıkma canını insan sabah sabah sinirli oluyor ondandır de geç, bende ailemi çok özledim neyse bir günlüğüne de olsa görecem haftaya

hawarım benimkilerde el oğlu rahat edemem derdi yok
annem gelir de babam bırakmıyor.
babam da kimsenin evine gitmez kendi annesinin evinde bile kalmaz o derece.
bize de gelmiyor annemi de bırakmıyor. çünkü annem giderse kim onun işini yapacak. tamamen bencillik.

Merhaba kizlar
Anneler gunumuz kutlu olsun evlatlarimizla musmutlu nice guzel gunler gorelim ins
Hadeka sikma canini tatlim sabah sabah ikinizin de sinirli anina drnk gelmis, sende yogun duygusallik falan derken olmus bosver uzme kendini esini arayip ozur dilemeni bekliyorum falan de sakayla karisik gecsin gitsin, aileden uzak olmak zor cok iyi anliyorum seni, Allah hrrkesi yerinde sag etsin canim napalim bizim de kaderimiz boyleymis
Papatya sende uzme kendini canim, bi yerde okumustum cocuklarin yaninda kavga etmek sorun degil onun hayati algilamadini insanlarin farkli dusuncede olmalarinin ve tartismanin normal oldugunu anlamasini saglar yaziyordu ancaaaak nasil ki tartismayi cocugun yaninda yapiyorsaniz yinr cocugun yaninda anlasmaya varmali barismalisiniz ki tartismalarin da bi sonuca baglandigi gorsun vs diyordu bana mantikli gelmisti sizde oglunun yaninda madem tartistiniz yine onun yaninda tartismanizi bir sonuca baglayin kisiler arasi boyle analasmazliklar olabilir zaman zaman diyin
Hawar kolay grlsin canim dikkat et oralarda cok yeme
Kubra cok grcmis olsun canim ins kisa zamanda atlatir kuzucuk
Wisdom ay bende uyuyamm kasintidan sinekten neyseki minik adamin cibinligi varmis yoksa bide onun kasintisiyla viziltisiyla ugradirdin, taktirabilirseniz bi sinrklik taktirin canim yada yapiskanli sineklik tulleri falan var pencere kapi icin onlardan alabilirsin
Ebrus resimde bende bi fazlalik goremedim ve cok begendim bluzun cok yakismis masallah sana ailene
Areser kizinin eldivenini cok begendim masallah ona cok tatlisiniz anali kizli

Kizlar benim de anneler gunu hediyem sinava girmek oldu, dun sabahtan oglene kadar sinavdaydim geldim oglani uyuttum sirayla herkesi aradim kv acmadi telefonumu kusmus bize kizini cagirmadik diye, canim sikkin iki gundur bu yuzden, kizi gideli bi hafta oldu ama hala onun derdiyle ugrasiyoruz, esim gittiginde demiski hepinuze kusum burdaki diger kaynim ve eltimde dahil, ikimizde cagirmamisiz gorumcemi bi evin bi kiziymis, sigdiramamisiz hic biyere vs vs
Eltimle konustum dahada canim sikildi dun aksam guya gidecektik anneler gunu icin esim is donusu ugramis hani beraber gidecektik dedim kv grlmeyin demis baska zaman gelin demis
Bende siz bilirsiniz dedim ama icim icimi yiyor sakin kalmaya calisiyorum
bugunun mutlu haberi benden gelsiiin sabah tartilfim 59.7 yim yuppiiiiiiii brnde buna seviniyorum napiyim

Kizlar hepinize vok tesekkurederim sabah size yazdiktan sonra atesi iyice dusmustu kizimin ama 11 de olctugumde 39.3 du hemen dusa soktum ilac icirdim sonra soguk uygulama yaptim simdi 38.6 hala sicak vucudu sadece bez var ustunde kizim agliyo ben agliyorum daha once hic bole olmamisti dua edin lutfen hemen duzelsin atesten korkuyorum

Canım arkadaşlarım geçmiş anneler gününüz kutlu olsunRabbim anne ve evlatlarımızın acılarını göstermesin .Kayıbı olanlarada sabırlar versin

Cumartesi iş çıkışı 2 saat içinde kv hediyesi ve kendime acil bir kombin yaptım .Acele oldu ve denemeden aldıgım şeyleri dügünde herkes çok zarif ve güzel buldu.Aksilikler peşimi bırakmadı.Ayakkabı büyüktü ek koyup küçülttüler,bluz büyüktü daraltıldı pantolon paçası uzundu kısaltıldı vssYola geç çıkınca malum son dk çabuk çabuk hazırlandım orda.Klaıcaktık ama çok kalabalıktık evimizde uyuyalım dedik.Gece 2:30 gibi eve geldik.11:45 oglumun güzel öpücüğü ve tatlı sözleriyle uyandırıldımGözlerimde yaş yüzümde gülümseme .Allahım bu yaştaki bir çocuk için bunca harika ötesi laflar normal mi?Eşimden duymadıgım sözler Örnegin senin kokuna doyamam annem aşk aşk aşk ve sen benim herşeyimsin....Bal annem parfümden güzel kokan çiçegim vs....Şarkı gibi söylüyor birdeÇok hassas bir çocuk ve çabuk kırılıcak ama bu da kötü Dün yemek hiç bişi yapmadım.Keyif yaptım oglumla vakit geçirdim.Akşamüstü kv ordanda anneme geçtik.Oglum koşturup çok yorulsada yaz diye 12 ye çekti uyku saatiniO uyuyunca balım agrıyordu bende yattım hemençBugün pür dikkatim çünkü 2 günde + 800 gelmiş ama hoş gidicek sözPantolonlar aldım tam oluyor kilo almama lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…