Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Okudum sizi ama çok yogunuz .Tam yazıcam bişi çıkıyor.Aklımda kalanlar.....
M maviduvar1 sağol canım bluzu herkes çok begendi19 tl ye spor kıyafetler satan bir yerde arkalardan tesadüfen bulup çekip aldımBende çocugun yanında tartışılmasına karşıyım.Ama bir kez olmuştu malesef ve oglum hep babam anneme bagırdı deyip durdu 2-3 gün Eşimle o günden beri onun yanında kendimizi zorda olsa tutarızAma senin oglun büyük başbaşa odaya geçip büyükler bazen kavga edebilir ve biz az önce barıştık bile vs izah edebilirsin canım.
B Btlkubra geçmiş olsun kızçemize ATeş benide çok korkutur ve uzun sürmüşse daha da çok korkarım canım.Sirkeli çorap giydir alıyor ateşi hemen.Çok hırpalanmaz minik inşallah
hadeka canım ya kıyamam .Sen aileni özlemişsin hem anneler günü duygusallıgı tuz biber olmuş.Eşinde sebepsiz bu sinirli haline kızıp ters davranmış.İkinizinde bir kabahati yok kendiliginden gelişmiş herşey.Napalım saglıklı olsunlarda varsın uzak olsunlarSenin facebook varmıydı?
@araser kızın çok tatlı olmuş .Bende eldivenleri çok begendimSağol canım ama ben kıyafetle kamufule edenlerdenim.Çıplak göbegim pörsük çatlak içinde ama onun dışında bacaklarım vs ince ve iyiydir.Ama göbek berbat ve ben kendimi çıplakta begenmek istiyorum

lajoba sağol canım gömlegi aceleden tesadüf eseri buldum.Kv elti vs boşver gitsin.Küfür etmemişsin terbiyesizlik saygısızlık yapmamışsın .....Bir kez evine davet etmemişsin diye herşeyi kesip atıyorlar diger yapılanları iyi günleri iyilikleri unutuyorlarsa kendileri bilir.Sen evine eşine bak yine onlara saygını ve masafnei koru yeter canım
hawar düğün mevsimi başladı cancazım hayırlı yolculuklar.Özliycem seni kilo almadan gel desemmmmmmmm

Slm citirlarim sizleri çok ihmal ettim kusura bakmayın. Bazen dolu dolu geçiyor hayatım bu yoğunluğunun arasında da bazen berbat şeyler yaşıyorum. Sizlerle zaman geçirmeyi özledim. Yarın itibari ile menu paylaşayım diyorum ama yine bir aksilik çıkacak diye tedirgin oluyorum. Sizleri okudum ama bundan sonrakiler için yorum yazacağım. Ebrulim kıyafet tadilat yapılsa da beğenilmissin güzel kadın

hadeka canım benim babam gönderirdi ama artık oda göndermez daha doğrusu annem gelmez babam artık kolunu eskisi gibi kullanamıyor o yüzden şimdilik anneme ihtiyacı var, eşine de deki canım seni üzdüm kusura bakma sarıl öp, sonra da deki bak böyle diyeceksin

lajoba canım ya sıkma canını bencede sesini çıkarmamakla iyi ediyorsun varsın senin yerine eşin konuşsun, hiç oralı olma boşver uzayıp gider yoksa, madem çok gelmek istiyor arasaydı deseydiki çaya geliyoruz sende yok demzdin herhalde bir kek falan yapardın yer çay içer giderlerdi

ebruli1820 ay ne güzel iltifatları toplamışsın, ben düğüne kadar kendime 60 hedef koymuştum ama olmadı aslında oldu ama gerisin geri aldım koruyamadım gelince devam edecem, zaten haziranda çalışmaya başlıyacam bazı kıyafetlerimin içine girsem iyi olur
ya aslında çok yiyeceğimi zannetmiyorum hizmet etmekten, bide ben kaynanının yanında çok yiyemiyorum çekiniyorum, ama uçakla ineceğimiz şehirde gidişte ve dönüşte şimdiden şur da şunu mu yesek sohpetleri yapıyoruz eşimle

kızlar sizdende bir konuda fikir alayım, ben kaynımın düğünü için abiye almadım, dar paça siyah bir pantalon, üstüne de sıfır kollu yarım boğazlı önü taşla işlemeli bir buluz aldım, siyah ayakkabı, şimdi şalarımı açsam olmaz diyorum acaba at kuyruğımu yatırsam, bu arada saçlarım hemen hemen belime kadar geliyor, saçlarımı açık bıraksam bluz yarım bozağlı boğar mı acaba bir fikir verin, ben bu konularda pek bir cahilim

N nelson teşekkür ederim
hawar canım ya çok merak ettim seniBir seni görmedimKolların kalınsa benim gibisaçarı açık su dalgası haiff ve dogal.Ama kolların kalın degilse at kuyarugu daha güzel olurİltifatları aldım ama kamufule etmeyi bildigim için birde yazın bikini giydigimde toplayabilsem

@88'li maşallah canım. 5. de doğdu demek.
allah bağışlasın inşallah evlatlarının hepsini.

amin canım çok teşekkür ederim. kalabalık bi aile olduk; ama sanırım bu kadar yeter. son doğumdan sonra psikolojim pek iyi değildi. bebek küçücükken bi de oturup ders çalışmak çok yordu beni. 1 senem kaldı gerçi; ama bu en zor sene. inşallah derslerden geçebilirim hayırlısıyla pek iyi değil gerçi de...
Benden bekliyordun dimiNefsime yeniliyorum.Belki özgem gibi benimde elimden tutan biri olur kimbilirÖzgemi duyunca yazdın yoksa yazacagın yoktu buraya.Biz özelden sürekli görüşüyorduk gerçide
evet canım senden bekliyordum. artık sen de 2. müjdeyi verirsin bize. genç ile yaşlının ibadeti, peygamberlerle normal insanların ibadeti gibiymiş. yani örtünmeye de ne kadar erken karar verirsen o derece iyi olur canım benim

88 li senin o kdr cocugun mu vardı ya. Ay ben ikincisine cesaretim yok. Maşallah
Niye gelmiosun buraya.
evet canım 5. de doğdu çok şükür. ALLAH bi kolayını veriyor. yılardır kilo alıp vermekten bıktım yalnız. artık spora başladım bi daha doğurmak istemiyorum diye

canım ben de sana kapanacağın zaman vücut hatlarını belli etmeden doğru şekilde kapanman çok önemli, madem zor bi karar veriyorsun, en güzel şekilde kapanman çok önemli diyecektim. mesajını gördüm çok mutlu oldum canım. ALLAH kolaylıklar versin sana, yardımcın olsun inşallah

Bogazlı ysa sacını toplattır derim ben ..
Bluzunun güzelliği ortaya cıkar. Abiye yerine en güzelini yapiyorsun walla. Bir foto istiyormmmm özelden at .. seni göremedm daha.

8 88li canım sende artık düşünme yani. Maşallah sporu da bırakmıyosun. Ben bi cocukla iptal oldum diyebilirim. Burayı da bırakma gel sık sık

HaWar kızın nasıl oldu
Sabahtan beri eşime msj atıyorum cvp bile yazmadı. Sonra yüzyüze geldik
Neden cvp yazmıyorsun dedim
İçimden gelmedi dedi
Umrumda değilsin demek istiyorsun değil mi dedim.

Sarılcak durumda değil hala gerginlik dvm ediyor.
Ebrulim bluz çok uyguna almışsın. Tebrik ederim. Çok da yakışmıştır. Ben de çocukların yanında tartışılmasına karşıgım. Benim büyük oğlan sonrasında babasına sen ghaksızsın diyip durdu. Annem iyi şeyler söylüyor. Sen kötü davranıyorsun demişti ve unutmadı uzun zaman. Facebook var. Ekleyelim kızlari birbirimizi.

Lajoba canım sınav sonucun güzel gelir inşallah. Sen de böylece hediyeni almış olursun.

Selam kızlar bu sabah ac karnına kıyafetsiz 65.500 çıktım tartıda bi de dün regli oldum. Akapunktura gittiğimde çok kalabalıktı herkeste aynı konu sunu yeme, aksamı erken kapatsak falan saat öğlen 2 di gittiğimde saat 4 de içeri girdim tarttı orda 66.700 çıktım kıyafet ve ayakkabılarla tartıldım liste verdi iştahlımısın diye sordu falan kulağımın içine bir kaç iğne ve boynumun altına da 2 iğne koydu 2 kilo ver gel dedi haftaya tekrar gitcem bakalım dediği gibi olacakmı ?
Listede
Et, tavuk, balık, mantar, zeytin, süt, yogurt, yumurta, tereyağı, günde 2-3 kasık sebze yemeği, 3 dilimde kepek ya da tam tahıllı ekmek var...
Corba, meyva, baklagiller, pasta börek, gazlı içecekler yasak....

Bugün
Sabah : 2 dl Çavdar'dan yağsız tost
Ögle:2 islim kebabı,6 yk nohutlu pilav,6 yk yogurt,1 kepçe çorba
Ara:3 kayısı,3 kare bitter,1 avuç ( badem kuru üzüm ,leblebi ) karışık çerez
Akşam:1 kase çorba
Şimdi ogluşla eşim hasta olucak gibi ailecek ıhlamur içiyoruz.

Araser çorba kalorili evet ama meyve niye yok ki?
Hadekam özelden yaz ekleyelim birbirimizi.Eşinin yerini birkaç güne geçer merak etme kendi haşine bırak!
Şimdi spor ve mezdeke kemeri ile kendi çapımda hareketlerle dizi karşısında bişiler yapayım:))karnıyarık pilav yaptım yarına yemekler hazır

Kızlar merhabalar .. eve yeni geldik .. 20:30 randevumuz vardı. Doktor beni tanıyamadı. O gün gittiğimizde ben ruh gibiyim de. Bir de aşırı bakımsız. Bugün de biraz süslendm doktor dedi sizi tanıyamadım berk i görünce hatırladım dedi.
Kontrol etti gayet iyi dedi.
Damak açıklıgı içinde dedim doktor bey cok korktum netten araştırdım damak yarıklıgına dönüyor baktıklarım dedim. Hayır hiç alakası yok hkmt hanım ben sizi bu kadar korkuttuğumu bilemedim niye üzüldünüz o kadar. Benim demek istedigim oglunuzun damak yapısı yumuşak ağzını açınca da damak esniyor. Biraz açılıyor demek istedim .. Örnek verdi benim burnum nasıl normal se Oglunuzun damak yapısı da gayet normal dedi.
Içimiz ferahladı eşimle.
Yeme konusunda da bi 15 dk yemesini bekleyin yemiyorsa kaldırın 4 saat sonra tekrar deneyin yine mi yemiyor 15 dk bekleyin sonra yine kaldırın dedi. Ancak bu şekilde açıkmayı öğrenir. Onu yemek olayını işkence gibi göstermeyi n dedi. Mantıklı geldi yarın denicem inş.

wisdom01 hadi geçmiş olsun sevindim valla
ebruli1820 canım benimde kollarım kalın bildiğin pazılarım var, o zaman açık mı bırakmak lazım saçı
areser hadi bakalım ben gidip gelen kadar kilo vermiş olursun

M maviduvar1 , hadeka , osge1989 , B Btlkubra , seher60 , N nelson unuttuğum varsa kusura bakmayın kendinize iyi bakın, orada net yok telimdekide ayarlanmadı eyer ayarlanırsa ara ara bakarım yoksa gelince görüşürüz, kendinize iyi bakın sizi seviyorum

günaydın kızlar nasılsınız? ben geldim sanırım buralardayım bi aksilik çıkmazsa. eşimle diyete başladık ve akşam yürüyüşlerine; ama evde çocuklar olduğu için herşeyi diyet yapamıyorum maalesef. hergün ya makarna ya pilav olmak zorunda, benim canavarlar doymuyor yoksa. her saat anne acıktım diye peşimdeler. kendime ayırabildiğim tek saatler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…