- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.921
@88'li maşallah canım. 5. de doğdu demek.
allah bağışlasın inşallah evlatlarının hepsini.
evet canım senden bekliyordum. artık sen de 2. müjdeyi verirsin bize. genç ile yaşlının ibadeti, peygamberlerle normal insanların ibadeti gibiymiş. yani örtünmeye de ne kadar erken karar verirsen o derece iyi olur canım benimBenden bekliyordun dimiNefsime yeniliyorum.Belki özgem gibi benimde elimden tutan biri olur kimbilir Özgemi duyunca yazdın yoksa yazacagın yoktu buraya.Biz özelden sürekli görüşüyorduk gerçide
evet canım 5. de doğdu çok şükür. ALLAH bi kolayını veriyor. yılardır kilo alıp vermekten bıktım yalnız. artık spora başladım bi daha doğurmak istemiyorum diye
88 li senin o kdr cocugun mu vardı ya. Ay ben ikincisine cesaretim yok. Maşallah
Niye gelmiosun buraya.
canım ben de sana kapanacağın zaman vücut hatlarını belli etmeden doğru şekilde kapanman çok önemli, madem zor bi karar veriyorsun, en güzel şekilde kapanman çok önemli diyecektim. mesajını gördüm çok mutlu oldum canım. ALLAH kolaylıklar versin sana, yardımcın olsun inşallahKizlar bugun resmi olarak kapandim ve feraceyi giyip kv geldim gorumcmin d.g bugun onu kutlamaya cok guzel gecti hoca tekbirlerle kapatti ve Allah daim etsin butun gunahlarin silindi dedi cok duygulandim
hepinizden tek tek Allah razi olsun hic kimsenin vermedigivdestegi morali verdiniz tekrardan dostlugunuzu gosterdiniz yorumlariokudukca icik acildi
eve gidince tek tek yazarim
kızlar sizdende bir konuda fikir alayım, ben kaynımın düğünü için abiye almadım, dar paça siyah bir pantalon, üstüne de sıfır kollu yarım boğazlı önü taşla işlemeli bir buluz aldım, siyah ayakkabı, şimdi şalarımı açsam olmaz diyorum acaba at kuyruğımu yatırsam, bu arada saçlarım hemen hemen belime kadar geliyor, saçlarımı açık bıraksam bluz yarım bozağlı boğar mı acaba bir fikir verin, ben bu konularda pek bir cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?