- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.941
sabah namazdan sonra yatmayıp jillian yapıyorum, kızım uyanıyor emziriyorum, uyuyunca internete....Günaydın kızlar
88'li senin hayatını ben de cidden merak ettim. 5 çocukla nasıl organize ediyorsun. Yemek yatak oyuncak kitap ders. Maşallah sana..
bu arada büyük oğlum tam bir kitap aşığı. ne zaman baksam kitap okur. beni deli ediyor bazen. benim ona ihtiyacım oluyor çoğu zaman, bakıyorum kitap okuyor, seslendiğimde gelmiyor. derslerini kendi yapıyor zaten. takıldığında ve araştırma ödevlerinde yardımcı oluyoruz. bi küçüğü de takıldığında abisine soruyor.Günaydın kızlar
88'li senin hayatını ben de cidden merak ettim. 5 çocukla nasıl organize ediyorsun. Yemek yatak oyuncak kitap ders. Maşallah sana..
ekledim canım resim. hoşbuldummm88 li bıcırlarla senin bir foto nu istiyorum. Halinizi merak ettim cidden.
Ben biriyle vakit bulamazken sen nasıl ayırıcaksın ki. Oyy Kıyamam .. burdaysan süper o zaman.. hoşgeldin tekrardan
göründüğü kadar zor değil anlattım yukarıda :) genelde birbirlerine bakıyorlar. şimdi büyük kızım küçüğüyle konuşup ilgileniyor, erkekler odalarında konuşuyorlar. ben dereotlu yumurta kırdım 11 tane :) şimdi hazırlayım da yesinler
yapamaya çalışıyorum ama her gün olmuyor ki... zaten benden çok çizgi film ve park istiyorlar genelde büyük olan ikisi.. küçüklerde her dk yanıma gelip konuşuyorlar zaten özel zamana ihtiyaçları kalmıyor. bebiş desen onu öpmeye sevmeye doyamıyorum uzun uzun vakit geçiriyorum büyümeden :)Hadeka bazen eşler anlayışsız oluyor. Yani anlayışsız değilde tam olarak bizim gibi düşünemiyorlar zaten çogu duygusal değil. bazen bende eşime diyorum'ben sana Allah'ın emanetiyim iyi bak bana' diye hemen karşılık ben de sana emanetim sende iyi bak der. Olur falan bile demez.
Ebruli aldıklarını güle güle kullan.
Wisdom oğlunla ilgili şüphelerin bitmiş . İyi kafan rahatlamıştır.
Lajoba umursama boş ver küs küs otursun.Bazen bizim burda bir arkadaşta küser aradan bir zaman geçer konuşmaya başlar.Niye küsmüş ne demiş ben bi şey mi yaptım diye sormam. Konuşursa konuşurum Yapacak bir şey yok. Sınavlarına odaklan.Kpss düşünüyormusun
88 li sana diyecek bir şey yok tek kelimeyle harikasın. Yinede her çocukla ayrı ayrı 10 ya da 15 dk ayrıyeten ilgilen istersen özel olduğunu hissetsin gerçi benim ki tavsiye sen çözmüşün olayı
Ben de bu sabah 64.5 gördüm 2 haftadır bildirim yapamadım.İnşaah cuma iyi olur.
teşekkür ederim canım. ben tek çocuktum anneme sarardım genelde. hep kardeşim olsun isterdim nasip değilmiş olmadı. ne teyze olabildim ne hala@88'li sen yazmışsın ben okurken yoruldum ama sonradan düşündüm de bizim çocukların en büyük problemi evde yalnız olmaları. ondan bize sarıyorlar. en azından benim ki öyle bi kardeşi olabilseydi belki farklı olurdu herşey...
allah bağışlasın yavruların pek tatlı....
seni ayakta alkışlıyorum...
evet 88liyim canım. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. benim tembelliğim ev işlerinde falan. çocuklarımı pek ihmal etmem. nerdeyse hergün istedikleri bir şey alırım, beraber yaparız ya da gezeriz. annenin olumsuzlarını söylersen kendime göre önlem alırım88li canım sen gerçekten 88li misin ve az zamanda çok işler başararak beş çocuk sahibi mi oldun
ve o çocuklara bakarken eşinle tv yürüyüş mü yapabiliyorsun
şoklardayım bende iki tane ve ben hayattan bezmişim
biz de beş kardeşiz annem çok rahat bi kadındı
herkes birbirine bakardı
çoğu konuda annem gibi davranmışsın
ama ben şuanki bakış açımla anneme kızdığım çok nokta var.
yanlış yaptığını düşündüğüm
o nedenle dikktli olmakta fayda var
çocuklarını güle güle büyüt
ben neden foto göremedim
profil sayfana da baktım göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?