- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.961
2 yaş gerçekten çok zor. 2,5 yaşında oğlum var benim de. biraz büyüdüğü zaman geçer canım. şimdi sen sadece onun bu en tatlı zamanlarının tadını çıkartmaya bak. büyüdüklerinde o kadar sevimli olmuyorlar88`li bende 88 dogumluyum ve 2 yasinda tek cocukla basedemiyorum diye kizdim seni okuyunca, demekki Allah dagina gore kar veriyor canim masallah size, fotonu goremedim bende merak ettim sizi
Hadeka benide ekle canim facede ozelden yazarim sana
Kv dun gittik kus gibiydi basta ama sonra nirmale dondu bisey soylemedi, giderken cok gergindim eltimin anlattiklarindan dolayi onun gazina mi geldim bilmem ama cok da takmiyorum herkes kendinden sorumlu kapim herkese acik gelmek isteyen gelir kimseye laf anlatacak degilim heleki boyle basit bi konunun bu kadar uzamasi hic hosuma gitmemisti dun rahatladim sukur
Kizlaar bugun 59.3 gordum, son zamanlarda aksam yemegi pek yemiyorum ama abur cubur yiyorum malesef dun gece mesela cips yedim aylaaar sonra ve ona ragmen eksi gordum mutluyum
canım öyle anne babalar var çocukları küçüklükten itibaren kıyaslıyor, abin/ablan şöyle vs, sonra çocukların yanında dedikodu yapıyor onun şuyu var buyu var diye. bunları dinleyerek büyüyen çocuk da büyüdüğünde de kardeşi hakkında konuşuyor/çekemiyor bence. bi de kadın kardeşim olmasa demiş, bence tamamen suçu başkasına atmak için. bi başkası da annem babam boşandığı için, annem veya babam öldüğü için de diyebilir. yaptıklarımıza mazeret uydurmak içinmiş gibi geliyor bana. RABBİM hepimize hayırlı evlat versin inşallah88 li ben ikinci kez anneligi yaşamak istedigimde çocuk yapmak yani tekrar anne olmak isterim canım.Ogluma kardeş yapmak için değil.Çünkü çok örnek gördüm bu haytatta bazen dostun kardeşten öte olabiliyor.Krdeşler arası kıskançlık ergenlikte başlayıp evlilikte eşlerle beraber kat ve kat artıyor.Senin araban var benim yok şöyle böyle bir sürü çekememezlikler gördüm.Ama bazı ailelerde gördüm sımsıkı darılsada ortamda belli etmeyen,Sırlarını ortaya dökmeyip kenetlenenleride gördüm tabi...Ama kopuk kardeşler yogunlukta şimdki zamanda!Ve bunun en büyük nedeni aile bence.Önceden çok çocuklu ailelerdi herkes hiç böyle şeyler yaşanmazdı.Şimdi böyle ise bizlerde sorun bence.Evlatlarımıza kardeşligin önemini paylaşmayı ögretmeliyiz.Hayırsız bir kardeşi olmaktansa tek kalsın derim.Ama tekrar anne olmak 2-3 çocugum olsun istiyorum ama kardeşlik konusu kafamı kurcalıyor?Geçen gün bir yerde forumda okudum annem kardeşimi dünyaya getirmemiş olsaydı şimdi ruh halim olmaz ve çocuklarıma daha iyi bir ANNE DAHA SIKINTISIZ BİR ANNE OLABİLİRDİM.hERŞEY ANNEmin suçu yazmışEşimle özlüyoruz zaman zaman elele yürümeyi vakit geçirmeyi aslında.Akşam onu uyutup film izleycektik üçümüzde uyuyakalmışız.Bu tempoya yorulmamak kendine eşine vakit ayırmak ne güzel tebrik ediyorum seni
ben 4. hariç hepsini salçayla kesmiştim canım. teşekkür ederim boydan göstermiyorum evet ama 70in üstündeyim. ferace yokken de inanmıyorlar kiloma ama yine de zayıflamak istiyorum işte... amin canım..88li bizim bu haftaki gundemimiz sutten kesme ins cuma gunu son kez emecek ve bitecek ins sorunsuz atlatiriz ikimizde bu donemi, fotona yorum olarak da yazdim boyun uzun kilo problemi ben goremedim gerci ferace var uzerinde, melekler cok tatli mutlu gorunuyorlar Allahim dertlerini kederlerini gostermesin
Ebrum evet ya ne guzel menuler paylasiyorduk ama ben menulerimde cisslar olunca paylasnak istemiyorum ve makesef hergun bi ciss mutlaka var, aman canim bosver evin isi dursun yemek dursun kendinize zaman ayirin mutlaka birlikte vakit gecirmek evliligi tazeliyor onun mutlulugu yemek olmasinin da evin tertemiz olmasinin da ustunde
Hadeka esin yine gec de olsa dilemis ozrunu benimki haftalar sonra bile hersey normale donse senden ozur bekliyorum o gunki olay icin der yag gibi uste cikarbosver sende uzatma anin tadini cikar boyle sadece fotografla olmaz gerceklerini de isterim yazsaydin keske
yani düşününce tek de olsa büyüyecekti ve o zaman da laylaylom bir hayat geçirmeyecektim. hepsi geçti bitti çok şükür. büyüdüler sayılır. kalabalık aileyi çok severim zaten. RABBİM herşeyden önce hayırlı evlat versin inşallah. 7,5-6,5-4,5-2,5 ve 5 aylık canım.wisdom01 canım Allah sana kolaylık versin zordur 5 çocukla uğraşmak Rabbim kullarına kaldıramayacağı yük vermezmiş büyüdüklerinde ne güzel kalabalık bir aile olacaklar....yaşları kaç cocuklarının?
Bende bugun kızı doktora götürdüm gece biraz ateşi vardı bogazları kızarmış antibiyotik verdi şimdi de oğlan başladı öksürmeye ne versem kızlar öksürük için bu gece cok uyanacak gibi habire öksürüyor yarın da önemli bir sınava girecek resim yetenek sınavına napcam bilmiyorum
geçmiş olsun canım. öksürük için bal zencefil çörekotu verebilirsin. benimkilere iyi geliyorGunaydin kizlar kizim henuz iyilesmedi atesi hala cikiyo ve cok huzursuz uyku yok gunduz oturmak yok ya agliyo ya mizirdiyo dun gece saat basi kalktik hayirlisiyla yabrum iyilesseydi baska bisey istemiyorum simdide grip oksuruk basliyo gibi kizim 2.5 yasinda hic bu kadar hasta oldugunu bilmiyorum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?