Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Araser motive ettin beni :)) tamama yarış ayarlıyorum .Senin fotolu menüleri özledim ilham veriyorsun bize:))

Winn çok güzel başlamışsın güne canım:)) watsaptan mantar için bişiler yazıcam .Kitap okuma diye virüs yedi bilgisayar telden bakıyorum size (bende video açıcam ve kitap okuycam akşamları bir yarım saat.Hem ileride büyük bir kitaplık yaptırıp okuduklarımı çocuğuma aktarmak gibi bir istek oluştu :))Börek çok yemeeeeeee

88 li bense çocuk bakmaktansa ev işi yapmayı tercih ederim:)) evde saldım kendimi az önce bulunduğum alanı temizledim ohhh miss için açıldı :)) ama sen 5 çocuk ikide siz 7 kişi .bizim evde 7 kişi olsa B'de senin gibi nasılsa arkamı döndüğümde 10 dk sonra batıcak deyip yapmazdım emin ol canım.Bende zor beğenirim :)) eşler şanslı :)) Uyuyunca xaman bitiyor günü değerlendiremiyır insan ben pazar uyumak için geç kalkınca günden bişi anlamıyorum mesela :/

Hadekam yarın regl olmazsam hepimiz için dua edicem bol bol.Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin canım

kızlar size bir şey danışmak istiyorum. şimdi biz kiradayız. eski kiracı olduğumuzdan da normal fiyatın yarısına oturuyoruz şu an (600tl). anneme çok yakın oturduğumuz yer. 1km var aramızda. kapı önünde otobüs durağı var ve çocukları bırakmak istediğimizde annem duraktan alıyor çocukları. arabamız henüz yok. çocukların okulu çok yakın kendileri yürüyerek gidiyor. merkeze yakın bir yer değil ama yakınımızda ucuz bi market var. onun dışında çevremiz çok pahalı.

ben kiracıyız taşınırken eşyalar nasıl olsa yıpranır diyerek pahalı eşyalar aldırmadım. bi de çocuklar küçük yazıp çiziyorlar bakamıyorum diye. bu bizim 7. evimiz, son 3,5 senedir de buradayız.

buraya 5-6 km uzakta bir ev aldık( buradan alamazdık, ödeme kolaylığı). ev burdan daha geniş ve kendi evimiz olacağı için de ebeveyn banyosu, gömme dolap, ankastre vs herşeyi yaptırmayı düşünüyorum. yeni eşyalar alıp, bi de haftada 3 gün de olsa yardımcı tutmayı. ev teslim olduğu aylarda elimize bir miktar para geçecek inşallah. bu parayla evin masraflarını karşılayıp bi de bana araba alacak eşim. evin çevresine şu an için avm, cami falan yok. yeni yapılaşmaya başlıyor çevresi dağ başı gibi. muhtemelen bi 3 sene sonra şu an oturduğumuz yerden çok daha merkezi bir yer olacak, lüks konutlar yapılıyor.

şimdi biz arada kaldık. çocukların okulu, annem, market vs. eşim bura kalıp diğer evi kiraya versek diyor(1000tl civarı) ben de artık kendi evimize geçelim herşeyi istediğim gibi yaptırayım istiyorum, düzenim olsun istiyorum. bi de ev sahibi hadi çıkın derse biz kendi kiracımızı çıkartamazsak da başka eve taşınmak zorunda kalırsak....

iki arada kaldım yani....

Yarışmak isteyenler yazsın kızlar.ben Anca pazar başlayabilirim.Çünkü c tesi öglen yeğenin mevlit akşamda benim yeğenin nişanı var.Ama yinede bugğn az yemeye özen gösteriyorum

Kızlar ben dicem ama anca carsambaya kadar uygularım. Haftaya çarşamba annemlere gidicem Kuzenler gelecekler malum biliyorsunuz.

88 li canım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali şimdilik annene çocukların okulu vs yakın olması avantaj bence biraz daha sık dişini

Slm kızlar
Sizden bana ornek olacak menüler bekliyorum
Sbh yumurta 4 zeytin bi domates
İki çatal.süzme peynir
İki banım bal bi dlm bugday ekmek

Ara bi tabak kiraz

Öğle bi gözleme cay 6 zeytin domates salatalık
Turk kahve sekersiz

Aksam
Salata bi dlm ekmek
Yogurtlu patlıcan

Simdi cay içerim misafirlerimle
Bol su içtim.
Spor yok her zamanki gibi tembel ben.
Bu arada 88li canım ben olsam hemen evime gitmek isterdim ama anne ve okul faktörü çocuklar küçükken daha önemli sanırım. Güle güle otur evinde.

hadeka bugün ki menün daha güzel olmuş canım...
Benim de bugün ki Saçma menüm
Sabah
2 Yumurtayla yapılmış Peynirli Omlet, zeytin domates 2 dilim tam buğday ekmek

Öğlen : 1 avuç Fındık, Kızımın yemediği 3-4 ısırık Çiğ köfte dürüm

Aksam : 1 filim ekmek, 2 köfte 2 dilim haşlanmış patates

Araser ben senin menüleri çok beğeniyorum canım. İnşallah toparlArız
Heyhhy kuzularım nerelerdesiniz

Nasılsınız kızlar? Temizlik yeni bitti oglumu uyutuyorum.Eve geldiğimde Bitkindim eşimde öyle Ogluş kaç gecedir geç uyuyor diye.Eşim uyudu 1 saat.Uyanınca markete gittik.10 da aklıma geldi yarın kandil temizlik olmazdı.cumartesi Mevlüt akşamı nişan ee pazar dinlenirim dedim ve başladım temizliğe.Duş alıp namaz kılıp yatıcam.Yemek yok hamur kızartıcam ölmüşlerin canına değsin derler bizde hem.Kahvaltı yiycez.

Bugün kaçırdım diye akşam ogluşla beraber yediğim salatam.Ama böyle hiç mutlu değilim ki ( göbegim kocaman oldu wc problemi de başladı(

Araser canım çok güzel olmuş yine menün!!!! Herkes saldı sen devam ediyorsun harika ve bizide motive et:))
Hadekam seninde düne göre gayet iyi canım !!

Btlkbra kızın nasıl oldu çok merak ediyorum ! (
Lajobam nerdesin?
Winn saldık çok kendimizi toparlanalım artık (
Zuzu nel yoklar zaten epeydir.
Seher nerdesin canım?
Eriğim de yok (

Ebrus burdayim da yazacak halim yok kuzum sizi okuyorum, yarin oruc tutacagim ins
Salatan nefis gorunuyor
Bu haftayi 59 larda gecirdim umarim iftar oncesi tartilfigimda da 59 lu bi sey gorurum motivem artar yarisa bende varim toparlanalim artik yeter saldigimiz

88 li canım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali şimdilik annene çocukların okulu vs yakın olması avantaj bence biraz daha sık dişini

Bu arada 88li canım ben olsam hemen evime gitmek isterdim ama anne ve okul faktörü çocuklar küçükken daha önemli sanırım. Güle güle otur evinde.
bu arada kızlar çocukların okulu için şöyle bir durum daha var ki: iki yaş arayla olduklarından, bu ikisi okulu bitirsin diyene kadar, diğeri okula başlayacak, öbürü bitirsin desem, bir küçüğü, sonra bir küçüğü.... sanırım 6 aylık bebeğin bile okulu bitirmesini beklemek zorunda kalırım öyle de....

eşim araba alınca taşınsam, hergün çocukları okula bıraksam ya da servise versem... bilemedim yaaa. hayatım kiracılıkla mı geçecek

bi de dünkü menümü yazayım:
05:30 1 hurma
09:30 3 hurma, yarım ceviz
10:30 2 yumurta, domates, peynir, 1 dl tb
aralarda: yarım bardak ayran( aslında yediğimi hatırlamıyorum dişim çok ağrıyordu)
20:00 1,5 ceviz, 2 hurma

su3lt civarı, spor da 25dk jillian, 1 saat 45dk yürüyüş( dişçiden gelirken yürüdük biraz da)
dün dişimi çektirdim kızlar. öyle çok ağrıyordu ki... hiçbirşey yiyemedim. akşamki hurmayı, cevizi de ilaç için yedim. antibiyotik alacaktım. öyle kötü bir ağrı.... bu sabah ellerim titriyor hala, çok az yediğimden. kalkıp yarım kase yoğurtlu makarna, yarım da yumurta yedim bi işe yaramadı. hala kötüyüm. 7. dişimi de çektirmiş oldum. kaldı 25 diş

Günaydıınnn kızlar hayırlı cumalar bu sefer bildirimimi erken yapıyım dedim arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz.....

Bi de dedim bizimkiler cok saldı bu hafta bildirim yapmazlar ben yapıyım bari

Başlangıç : 68.200
Gecen hafta : Bu Pazartesi tartılmıştım 65.500
Bu hafta : 64.200
Giden : 1.300 gr

Motiveye gellll motiveye valllaa kac haftadan sonra bu bana bomba gibi geldi hep gram gram ver al bıkmıştım yalnız kızlar bişey diyim diyet yapmasaydım bu kiloyu veremedim yani akapunktur tek başına kilo verdirici değilmiş onu anladım.....

Hayirli cumalar Hayirli kandiller kizlar
Malumunuz iyice saldim girip okuyup cikiyorum ne yazicagimi bilmeden cikiyorum sabah tartildimnsonunda
3 haftaonce tartilmisim
3hftaonce 58.6
bu hafta 59.4
60lara cikarim bu gidisle hic saglikli bdlnemiyorum
sizlerdecsalmissiniz ramazanda yaklasiyo o ay iftarda pek dikkat eden olmaz sanirsam

Eki Görüntüle 1527765 Bugün kaçırdım diye akşam ogluşla beraber yediğim salatam.Ama böyle hiç mutlu değilim ki ( göbegim kocaman oldu wc problemi de başladı(

Bu aksam bende mi bu salatadan yapsam acep canım istedi afiyet olsun tatlım aksamı hafif atlatmışsın iyi yapamışsanız canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…