Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bu arada akşam annemde mantı vardı tadına bile bakmadım. teyzem meyve koydu onu da yemedim. sonra kandil simidi geldi yemeyeceğim dedim. en son çocuklara dondurma aldık eve geçerken. onlardan da yemedim. çok mutlu oldum çooook

papatyacım sana bir şey danışmak istiyorum müsaitsen.
eşim yükseğe başladı 2010 da hala tez yazacak. en son bana dedi sen yaz falan diye. ama nerden başlamalıyım. önce konu hakkındaki fikirlerle başlayıp, sonra kaynaklardan mı faydalanmalı yoksa tüm kaynakları önüme koyup sonra yazmaya mı başlamalıyım. kafam çok karıştı. ben bi başlasam eşim de bir şeyler yapar ama böyle kimse bir şey yapmıyor

Güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar
88li azmine hayran kaldım.
Hikmetim motivasyonun çok güzel canım.
Ebrulim pc ne olmus
Araser nelson btlkubra erigim neler yapıyorsunuz

Papatyam afiyet olsun oglusla başbaşa kahvaltı: )

Çocukların okulunun anneler günü etkinliği vardı
Kahvaltıya gittik oraya
Cok güzel gecti
Dun çok gergindim kızlar
Esim neden böylesine dedikçe daha da gerildim. Sanki bisey beni sıkıyor gibiydi.

Bu sabah tam iki yıl sonra regl oldum.
Hic ozlememisim regl olmayı.: (
Dünkü gerginliğinin sebebi ortaya cıktı.
Sabah kahvaltıda az yedim
.üstüne türk kahvesi iki kayısı da simdi yedim.

İyi haftasonları olsun
Opuyorum sizi

Iyi geceler kızçelerim :)) İş çıkışı Mevlüt'e ordan nişana gittik.Ordanda Ogluş arabada uyudu.Eşime hayır demedim ve çorbacıya gittik .Ogluşun kapısını Aralık bırakıp dışarıdaki masaya oturduk.Bir nevi başbaşaydık :)) eşim çok özlemişim keşke sahilde de bir tur atabilseydik dedi :)) bol kalorili başlayıp öyle bitrdim günü .Evdeki pc pgluş su dökmüş gitti pc ( işteki pc kitap okuma linki bulmaya çalışırken virüs yedi tam açıyorum Sitesi'yi kapatıyor başka şeyler açılıyor bir sürü ( Yarın resimli saglıklı ve detokslu fotolu bir menü hazırlayacağım inşallah!!! Çok özledim sizleri bu hafta artık bomba gibi olucam bol bol suuuuu

İyi geceler kizlar
Emzirmeyi kestim duygusal olarak harap Oldum, oglum bugun ishal oldu tum gun onla ugras sahursuz oruc tut, ev dip kose sil supur, camasir yika as katla yemek yap oglusu parka gotur derken bedenen de harap oldum..
Tek mutlulugum bugun yine 59 lardayim
Ebrub iyi yapmissiniz canim afiyet olsun yarin bekliyorum resimli menunu
İyi geceler kizlar

kendini ne kadar da yormuşsun canım yaa. ev işi kaçıyor mu? kendinize bu kadar eziyet etmeyin nolur... kızlar gençken kolay geliyor bu işler, kendinizi bitirene kadar yoruyorsunuz peki ya sonrası? 35-40 yaşlarında hasta olan bir çok kişi, geçmişte kendini bitirene kadar temizlik yaptıklarını söylediler, boşaymış hepsi sağlık daha önemli diyorlar. yengem de öyle astım oldu. duvarları ç. suyu ile silerdim eskiden. şimdiki aklım olsa yapmazdım diyor.

sadece sana değil bu sözüm. çoğunuz öyle temizliğe çok düşkünsünüz. ebruuuum duy sesimi...

kızlar kendinize eziyet etmekle kalmıyorsunuz, yaşlılığınızı da tehlikeye atıyorsunuz.

kaliteli bir hayat, çok çok temiz bir evden çok daha önemli.

40lı 50li yaşlarınıza geldiğinizde, bugün temizlediğiniz evlerin hiç bir önemi kalmayacak.

siz bir evden çok daha önemlisiniz. geç olmadan farkına varın.

tabi bu arada benim kadar pasaklı olun demiyorum

ben yine sabah jillian ımı yaptım geldim.
dünkü menüm
06:00 3 hurma 5 badem
09:00 4dl kadar tb ekmeğine beyaz peynirli, domatesli tost
11:00 5 badem 5 hurma
14:30 1 magnum
16:00 2hurma, 1 ceviz
17:00 5 kaşık etli patlıcan, 1 kase yoğurt, 1dl ekmek
20:30 ve sonra dayanamayıp çocukların dondurmasından yedim
sonra canım istedi diye yoğurt ve patlıcan yemeği yedim hiiiiç gereği yokken.
sonra da 4 tane hurma
o dondurmanın tadına hiç bakmamalıydım
spor 25 dk jillian ve 1 saat yürüyüş. su da 3lt

Günaydın kızlar
88 li ye Katılıyorum. Bu kadar parçalanayım kendinizi.
Belki bana kızacaksınız. Benim Evşmde temizliği ben yapmıyorum ama eskiden yardımcım yokken de ben çok takmazdım temizliği. Aman olduğu kadar derdim.
Hayat geçiyor. Temizlik yapana da geçiyor hayatını yaşayana da
Ebrucum ne iyi yapmışsın eşine itiraz etmemekle. Afiyet olsun canım.
Lajoba Allah yardımcın olsun.

Günaydın kızlar.Detoks detoks ....:))Geç uyandık şimdi kahvaltı yapıcaz yani ögle yemegi sayılacak .Bugğn evde keyif yapıcam.Ogluşu biraz bisiklet sürebileceği bir yere götürürüm.Malum yorulsun akşam erken yatma çalışması olucak:)) geçmişe sonra bakıcam yazıcam özledim sizi

Merhaba kızlar
Biz bugün dışarıdayız.
Bugün kısa kollu giydim ama seçene kadar mahvoldum. Göbek ayrı yerden Göğüs ayrı yerden fırlıyor.
Akşam balık yiyeceğiz ve bundan sonra boğazımı tutmayı bileceğim. Yoksa kazakla dolaşacağım yaz boyu.

Slm kızlar iyi pazarlar
Papatyam dikkat et yeter
Ben senin fiziğini beğeniyorum. Bıngıl bıngıl değilsin.
88li önceki günlere gore dun abartı olmuş. Ben bu ara yiyorum. Stresliyim çok.
Ebruli ne iyi etmissin gece corbacıya giderek. Ara sıra boyle kacamaklar yapın esinle. Oglus da uyumuş arabada. Oh misss

Bugün mutfak lavabo tıkandı. Lavabo aç ise yaramadı
Esim soktu temizledi taktı. Sabahtan beri onlarla uğraşıyoruz. Eşimle grur duydum. Tertemiz oldu.
Temizlikten kafamı anca kaldırdım. Keyif çayı içeceğiM.ne yesem diyor beynim de

Araser wisdlm neredesiniz.

Şoklardayım ....Tam süpürgeyi açtım.Eşim elimden aldıSen dinlen ben süpürürüm dedi.Bende yazlıkları çıkartacaktım .Ben sen dinlen diye süpürüyorum sonra beraber çıkartırız dediNoliiii yawww Bende size bakayım şimdi benim keyfim sizsiniz

Ebru wuuuhuuuuu diyorum super iste sen de dinlen ne guzel yapmis esin ellerine saglik
Haklisiniz kizlar 8 88li M maviduvar1
Ama bu hafta baya salmistim ev berbat durumdaydi, dunde esime kizdim basladim is yapmaya.. simdi hic isim yok desem yalan ama yapmiycam bisey bugun oglumun ve benim hala iyilesemedi pasam ya dun sabahtan beri surekli altini ustunu degistiriyorum kiyafet yetistiremedim resmen gece onunkileri yikadim birazdan uyanincada disari cikaririm, emmek istiyor arada aklina dusuyor uzuluyorum haline hasta acaba versemmi diye dusunuyorum ama iradeli davranmaliyim, annelik boyle biseymis demekki

88 li jillian yaptım deyüp etme beni deli Menülerin harika tampon harika son menün biraz sonlarda kötü olmuş sadece.Ama onca spor yürüyüş çocuk güne erken başlama ben olsam çokkkk daha fazla yerdim emin ol! Duydum sesini temizlik yok Haklısın ömür geçiriyor yapanda bir totoyu kaldırmayanda bir der annem ama hep yapar yünede
Papatyam evet yazlıklardan fırladık herkes bebek mi var diyor ince badileri giydiğimden beri
Hadekam geçmiş olsun canım nasıl şimdi ayağın ? Eşinde yRdımcı olmuş ne güzel.
Winn dün enerjin bana bile geldi kıs
Lajobam kıyamam hepimiz yaşadık o duygusal anları.Ki kv yanımdaydı her ağladığında o aldı ve ben beni artık sevmeyecegini düşünüp Dahada hırpaşamıltım kendini
Nel çok yıgun
Zuzum hep geziyor bizi unuttu
Btlkbra kızın nasıl oldu canım çok merak ediyorum
Araser nasılsın canım?
Eriğim nerdesin?

Hey millet nabersiniz. . Keyifler süper bakıyorum da. Adana yanıyoooorr
Sabah eşim 9 bucuk ta kalktı ben böyle oldum .. sonra hadi simit alıp gelim güzel bir kahvaltı yapalım dedi . Harika bir kahvaltı yaptık. Dedik Oglan uyusun öyle dışarı cıkalm uyumadı eşşek . Ee neoldu avm ne gittik cok üzdü bizi sersem gibi oldu tabi. Uykusu geldi. İşkence çektirdi resmen bize.
Düzleştirci aldık geçen aldığımız bozulmuştu. Dondurma sezonunu açtık magnum yidiiimmm yehoooo
ay Oglan ı uyuttum da dinleniorm ..
Keşke oglanı uyutup akşam çıksaydık.
Bi daha töbe dedim zaten.
Oglanın küçülen yazlık kışlık yıkadım sonunfa .. Oglan ları katliyim kb in evine göndericem. Burda yer kaplamasın diye .
sonra size detaylı yazıcam.
Mucuk

Keyfim gıcıııırrrrrrrrr maşallah diyin

Ebrulim wisdom maşallah seslere bugün.
Nazar degmesin.
Lajobam azıcık sabir
Geçmiş olsun kuzuya

Ebrum ayağımda bi sıkıntı yok kiii
Yürüyüş yapıyorum su an.
Yürüyüş bandindayim uzun zaman sonra
Yemeklerini yaptım
İsleri bitirdim
İçim sıkılıyor
Bu sabah da 57.0
Gördüm lazicik mutlu oldum
İnşallah 56yi da görürüm.

Slm çıtır anneler bende bir çıtır anneyim 2 buçuk yaşında bir prensesim var emzirmeyi biraktiktan sonra 75 le diyete başlayip tökezleye tökezleye 1 senede 55 kiloya indim şimdi sporla vücudumu toparliyorum ve 36 beden pantolon giymenin keyfini çikariyorum

Ögle ara
Akşam: 1.5 lahmacun,1 ayran
Spor: 100 tam mekik
50 yarım mekik
200 alt karın hareketi
50 suguat
2 sürahi detoks içtim şimdide bitki çaylarımı içtim.Dizi izliyorum keyiflerdeyim.Yarın akşamda keyfimin kahyasını yeriz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…