Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
işimle ilgili çok zor bir süreçteyim. ne olur benim için dua edin bu akşam.
bir üst unvanı haketmeme (çoğunuz biliyor zaten) çok az zaman kaldı ve ben aramın iyi olmadığı insanların engellemesinden korkuyorum. o kadar çok korkuyorum ki her an yüreğim ağzımda geziyorum.
rabbim onlara fırsat vermesin inşallah.

başlangıç: 64,7
geçen hafta tartılmamıştım
bugün 63,4
hedef 60

@88'li maşallah sana....

Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar.İnşallah yarın regl olurumda bu geceyi değerlendirebilirim .Düne göre akşam sadece salâta yemem -600 yani her akşam haşfif kaparsak sorun olmayacak ama işte nefsimiz (
Kilo bildirimi
Geçen hafta :54.2
Bu hafta :54.4
Gelen :200
Hedef :53 tr kalıp sıkılaşmak

Hayirli cumalar kizlar, kandilimiz mubarrk olsun.. bugun benim oglumun da dogdugu gun ve ben bugun ogle ezanindan once son kez emzirecegim oglumu snra dua edip ins sutten kesmis olacagim.. icimde garip bi huzun var minik oglum buyumus artik simdi daha iyi anadim, bi de korkuyorum artik emmeyecek zaten bana pek bi duskunlugu yoktu hep babaciydi ya simdi tamamen benden uzaklasirsa diye ( yazarken bile gozlerim dolu dolu oluyor agliyorum) ins bende o da bu sureci kolayca atlatiriz ve korkularimin endiselerimin yersiz oldugunu gosterir minik prensim annesine... kizlar dualarinizda unutlamayin benide..

Bugun orucum ins iftar oncesi tartilip yazarim, asiri uykum var gece hic uyumadim tam sahur yaptim uyuyacagim oglan uyandi simdi o uyuyor bende ciktim simit meyve suyu falan aldim uyaninca parka gotutup piknik yaptiracam ona biraz oynar enerjisini atar..

canım sıkma canını. oğlum da bebekliğinde babacıydı şimdi 2,5 yaşında itinizi de seviyoyum diyor. ikimize de eşit davranıyor.

lajobam canım inşallah bu dönemi en güzel şekilde atlatırsınız
Allah kabul etsin orucunu
ebrulim üzülme 200 gr verirsin sen akşamları dikkat ederek

papatyam 62leri görelim artık
yaz geldi
hafif menülere yönelelim canım
annenler gitti mi

88li canım çok iyi gitmiş
araser sen de harikasın
sizi tebrik ediyorum
bende durum kötü
yazmasam daha iyi diyorum.

bugün kandil ve cuma
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bana da dua edin arkadaşlar ben size isim isim dua edeceğim.
birçoğunuzu da tanıyorum artık.
mahkeme için özellikle dua istiyorum pazartesi olacak

lajoba bence hiç canını sıkma. ben de aynı duygular içindeydim süttenm keserken. sen onun annesisin. seni yine çok sevecek kuzucuk
hadeka allah yardımcınız olsun. kızlar benim dileğimi biliyorsunuz artık. birbirimize dua edelim allahın işzniyle...

Kıxlar selamlar. . Geçen hafta kaçtım bilmiyorum ama bu hafta 72.6

Areser 88 li Tebrikler kızlar.. maşallah sizlere

Ebruş üzülme kuzum ya tatlişko seni

Dualarım hepinizle kızlar
Hayırlı kandiller. .

Pc açıldığı gibi kapanıyor telden okumaktan boynum koptu .Papatyam Hadekam ve diger kızçelerime bende ya edicem.Sizlerde bana ve aileme edin lütfen.Saldık toparlanmak lazım .Ben su böreğine hayır dedim ama kandil simiti yedim.Yğnede menüm güzel bugün..Yarın bol kalorili olcak ama hoppp pazar günü telafi edicem tabi :))
Araser harikasın canım menülerinde öyleydi hakettin !!! :)) ben yogurt kürüne pul biberliye bu akşam bAşlıycam .hwr gece yenilecek ti dimi?Sabahki kahvaltı mekanın güzeldi tavsiye edermisin?

88 li canım kuş winnin yerine mi kondun? :)) Weken kalkıyorsun nasıl o kadarcıkla bayılmıyırusn .Çocuk koşturmaca iki gıdım yemekle olmaz 1 tabak sebze 1 kase yogurt vs ye canım Halsiz düşersin .Çok iyi vermişsin tebrik ederim .Birde onca yorgunluğa jillian heeeeee duyun kızlar duyunnnnnnn:))
Papatyam âmin canım kötü niyetlere fırsat vermesin Rabbim 62 yi korusan yeter zaten spor yapıyorsun
Hadekam Allah yardımcınız olsun canım dualarda buluşalım inşallah
Lajobam duygusallıktan bu düşüncen vr İnan her anne böyle hissettiriyor bu dönrmde ( Bol bol sev okşa göğsüne yatır.Benim birden kesince göğüslerin çok şişti. Isıtmalandım 3 gün ( o yüzden 3 gün alamadım kucağıma oglum çok etkilenmişti( Dogum günü kutlu olsun paşamın
Btlkbra merak ediyorum kızını (

Geçen hafta.60,5
Bu hafta.60.2
giden:300

birkaç gün az dikkat etmiş ve 59,7 yi görmüştüm.. iki gndür o kadar yedimki.. dün gecede felaket yedim.. bu iyi bir rakam benim için..

ebrulim çeketimi beğenmişsin teşekkür ederim tatlım.

kilo vereen ve koruyan heresi tebrik ediyorum...

Kizlar iftari disarda yapinca tartilamadim ama gun icerisinde tartilmistim ve 60.2 ydim
Gecen haftayla ayniyim ama tum hafta 59 larda olup bugun 60 olmam hic adil degil
Kilo veren herkesi tebrik ederim
İns dualrda bulusalim bu gece
Hayirli kandiller

Kızlar, Günaydıııınnnnnnnnn...

Enerjin full bugün nedendir bilmiyorum.
Şöyle baktığımda hayatıma sorunsuz gibi gözüküyor . Yani benim gördüğüm o.
Eşim evde yok .. evde çalışmıyor ya artık işe gidiyor sabahları o kadar cok mutlu oluyorum ki. Onun evde olmayışından değil de hayatımız düzene girdiği için mutluyum sanırım. Eşim de mutlu.. yani benim gördüğüm öyle ..

Kurban oldugum allah bu günlerimizi aratmasın. Allahım dan istedigim hep huzurlu olmak.. cogunuz beni bilir zor zamanlar atlattım . Sizler dert ortağım oldunuz cogu zaman.
Diyetle ilgili suaralar pek birşey yapamasam da davamdan vazgeçmiş diiilimmm.. 69 u görmek istiyorum. Bugün Spor yapıcam artık yetti artık.. Oglum video izlerken bi leslie yapam dimiii amaaa..

Canlar mutlu hafta sonları..

hepinize günaydın kızlar
benim için yopyorgun bir sabah ve yapmam gereken tonla iş...
çocuklar kursa gidecek birazdan onları uyandıracağım inşallah. ufaklık çoktan uyandı. yürütece koyup yapmak zorunda kaldım jillian ı. bitti çok şükür. 12 günüm kaldı.
dün yine gezmeye gittik, 2 avm dolaştık. dışarı çıkmak benim için herşeyden kaçış gibi. kızım ağlamıyor, çocuklar kavga etmiyor. bu yüzden nerdeyse her gün çıkmaya çalışıyorum. bir kaza atlattık. kızım kangurudaydı. yüzüstü düştüm. sanırım kafası çarpmadı; ama çok korktu kızım çığlık çığlığa ağladı sonra dönüşte otobüse yetişmek için koşayım dedim. ikinci adımı attığımda bacağımdaki kaslar incindi sanırım, topalladım hep. eve dönerken de annemle, eşimin teyzesini ziyeret ettik. annanem, teyzem de annemdeymiş. onlarla da kandilleşmiş olduk. gece anca döndük eve. yoğun bir gündü yine...
dünkü menüm
06:00 3 hurma yarım kase makarna yoğurt( çok ama çok açtım. sonra dayanamayıp ara ara yine makarna yedim toplamda 150gr falan tahminimce, 1 kase kadar da yoğurt )
14:30 1 kase yoğurt 6 tane hurma
17:00 2/3 kase mercimek çorbası, 3/4 adana şiş, 1 kaşık kadar bulgur pilavı, 1 bardak ayran (çok oldu ama öyle çok yürüdüm ki...)

su 3lt civarı, spor da 25dk jillian 3,5-4 saat hafif tempoda yürüyüş

88 li hareketine hayran oldum ya. Ben evde cok hareket edemiyorum ne güsel eskiden hiç oturma spor yapardım. Şimdi ne oldu diceksin yorgunluk bıkkınlık var sanırım spora karşı. Neyse ha gayret kalkıorm leslie yapıcam. Öptm seni hareketli bi gün seni bekliyor kolay gelsin
Bu arada geçmiş olsun

normalde az yemiyorum canım. çok ama çooook dişim ağrıyordu. doğumlarımı hiç sesim çıkmadan yaptım, bu diş ağrısından kıvrandım, ağladım. bütün gün baygın gibiydim. ayakta kalmak için yedim onları. soğuk yasak diye yoğurt da yiyemedim. aslında çok severim
günaydın canım. düzenli bir hayat ne kadar da önemli di mi? ALLAH huzurunuzu bozmasın.

bazen oluyor böyle dönemler. benim pek vaktim kalmadı. 1 aya kadar tatile gidebiliriz. o zamana kadar ne çok spor ve diyet o kadar güzel görüntü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…