- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.021
canım dün dişimin ağrısından çok aç kaldım. öyle ki sabah namazda elim ayağım titriyordu. midemin boşluğundan o kadar az çıktım yani. haftaya geri gelmezse iyidir :)
canım sıkma canını. oğlum da bebekliğinde babacıydı şimdi 2,5 yaşında itinizi de seviyoyum diyor. ikimize de eşit davranıyor.Hayirli cumalar kizlar, kandilimiz mubarrk olsun.. bugun benim oglumun da dogdugu gun ve ben bugun ogle ezanindan once son kez emzirecegim oglumu snra dua edip ins sutten kesmis olacagim.. icimde garip bi huzun var minik oglum buyumus artik simdi daha iyi anadim, bi de korkuyorum artik emmeyecek zaten bana pek bi duskunlugu yoktu hep babaciydi ya simdi tamamen benden uzaklasirsa diye ( yazarken bile gozlerim dolu dolu oluyor agliyorum) ins bende o da bu sureci kolayca atlatiriz ve korkularimin endiselerimin yersiz oldugunu gosterir minik prensim annesine... kizlar dualarinizda unutlamayin benide..
Bugun orucum ins iftar oncesi tartilip yazarim, asiri uykum var gece hic uyumadim tam sahur yaptim uyuyacagim oglan uyandi simdi o uyuyor bende ciktim simit meyve suyu falan aldim uyaninca parka gotutup piknik yaptiracam ona biraz oynar enerjisini atar..
allah razı olsun canım.papatyam Allah kötülere fırsat vermesin
dua edeceğim
özel olarak :)
normalde az yemiyorum canım. çok ama çooook dişim ağrıyordu. doğumlarımı hiç sesim çıkmadan yaptım, bu diş ağrısından kıvrandım, ağladım. bütün gün baygın gibiydim. ayakta kalmak için yedim onları. soğuk yasak diye yoğurt da yiyemedim. aslında çok severim88 li canım kuş winnin yerine mi kondun? :)) Weken kalkıyorsun nasıl o kadarcıkla bayılmıyırusn .Çocuk koşturmaca iki gıdım yemekle olmaz 1 tabak sebze 1 kase yogurt vs ye canım Halsiz düşersin .Çok iyi vermişsin tebrik ederim .Birde onca yorgunluğa jillian heeeeee duyun kızlar duyunnnnnnn:))
günaydın canım. düzenli bir hayat ne kadar da önemli di mi? ALLAH huzurunuzu bozmasın.Kızlar, Günaydıııınnnnnnnnn...
Enerjin full bugün nedendir bilmiyorum.
Şöyle baktığımda hayatıma sorunsuz gibi gözüküyor . Yani benim gördüğüm o.
Eşim evde yok .. evde çalışmıyor ya artık işe gidiyor sabahları o kadar cok mutlu oluyorum ki. Onun evde olmayışından değil de hayatımız düzene girdiği için mutluyum sanırım. Eşim de mutlu.. yani benim gördüğüm öyle ..
Kurban oldugum allah bu günlerimizi aratmasın. Allahım dan istedigim hep huzurlu olmak.. cogunuz beni bilir zor zamanlar atlattım . Sizler dert ortağım oldunuz cogu zaman.
Diyetle ilgili suaralar pek birşey yapamasam da davamdan vazgeçmiş diiilimmm.. 69 u görmek istiyorum. Bugün Spor yapıcam artık yetti artık.. Oglum video izlerken bi leslie yapam dimiii amaaa..
Canlar mutlu hafta sonları..
bazen oluyor böyle dönemler. benim pek vaktim kalmadı. 1 aya kadar tatile gidebiliriz. o zamana kadar ne çok spor ve diyet o kadar güzel görüntü.88 li hareketine hayran oldum ya. Ben evde cok hareket edemiyorum ne güsel eskiden hiç oturma spor yapardım. Şimdi ne oldu diceksin yorgunluk bıkkınlık var sanırım spora karşı. Neyse ha gayret kalkıorm leslie yapıcam. Öptm seni hareketli bi gün seni bekliyor kolay gelsin
Bu arada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?