Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum gece gece güldürdün beni. Allah da seni güldürsün. Üstelik yanağımda gözümün yaşı varken.
Geçmişte işyerinde yaşadığım ve zaman zaman Üstüme Çöken şeyler bu gece de geldi buldu beni. Zaman yaklaştıkça stresim inanılmaz boyuta geldi.

Papatyam kıyamam ya ağlama ( güldürdüysem ne mutlu bana:)) Dua et canım Rabbim haksızın karşısında mazlumun yanındadır merak etme.Er yada geç hak yerini bulur .Hakkında hayırlı olan olsun .Oğluş çok tatlı çıkmış fotoğrafta güldürdü beni :)
Hadekam kimin ayağı burkulmuştu ? Neyse canım sen iyisin yürüyüş yapmışsın oh :)) eşlerde gelişme var evet:)
Lajobam sakın verme canım azıcık daha dayan Muz, leblebi yedir kuzucuğa bol bol sarıl göğsüne yatır sev okşa
Winn eşlere maşallah :) çocuklarla gezme o kadar oluyor durmuyorlar sıkılıyorlar.

Günaydınkızlar
Ebrucum işte geçmişte yaşadıklarım ara sıra gelip çörekleniyor Üstüme. Hiç affedemiyorum o insanları. Tek problem başarı idi. Ve herşeyi benim burnumdan getirdiler. Şimdi o kritik güne az zaman kaldı ve yine aynı şeyleri yaparlar mı diye korkuyorum.

Ben okumuştum ama kaçırmışım. Sizin Eşler de bayağı gelişme var. Inşallah gelişerek devam eder.

Bugün işe gitmeyeceğim. Oğluşu gönderdikten sonra spor yapacağım. Ardından da Çizme ayakkabı değişimi yapacağım.

Günaydın kızlar.. Adana sıcak yanıyor yanıyoooorr.. bide sivri sinek cabası sabaha kadar yediler. Sinekkovucu lar takılı ama nafile ayşe Kulin umut bitirdim. Cok hüzünlüydü. Sanki bu kitabın devamı war gibi bilen varsa bilgilendirse beni. Papatyam geçen veda isimli kitap var demişti ama ..
Kitap almam gerek. Kv bir sürü var hafta sonu gider seçerim ordan.
Spor diyet yok malesef . Iyi ce saldım
Bu sabah da Regl i oldum agrım gelmeden bir agrı kesici içim en iyisi ..
Kızlar dua edin bu düzenimiz bozulmasın. Sanki dogum yaptıktan sonra ilk düzen içindeyiz. Oglum da bir yese kendi başına .. biraz akıllandı gibi derdini anlatabiliyor cogunlukla. Ama aşırı sinirli bir cocuk .
Allahım dan duam kişilikli iyimser vicdanı olan bir cocuk yetiştirebilmem.

Papatyam üzme kendini allaha sıgın dua et. Eminim ki güzel sonuc larla karşılaşacaksın.
Sende ki bu güzel yürek oldukça sırtın yere gelmez allahın izniyle.

Ebruşum niye üzüyosun kendini yogurtlu makarna yap tamamdır. Ay ben ne yapıcam. Evde sebzeye dair bişe kalmadı . Kuru fasulye ye talim napim

papatyacım hakkında hayırlısı olsun. istersen hacet veya istihare namazı kıl. biz bir sıkıntımız olduğunda istihare namazı kılıyoruz ve sonucunda istediğimiz olsa da olmasa da gönlümüz rahat ediyor, hayırlısının o olduğunu biliyoruz. sonuçta bu olayı ne kadar istersen iste, hakkında hayırlı olup olmadığını bilemezsin canım.

ben dün akşam çok abarttım kızlar. çocukluk arkadaşımın nişanı vardı. çocuklar istedi diye biraz da abur cubur aldım. eskisi kadar abartmasam da diyete yakışmadı yani ceza olarak sabah jillian dan sonra 100 dk eliptik yapayım dedim. 50 dk da kaldım madem eritemeyeceksin neden yiyorsun dimi yürüyüş de yattı o yorgunlukla

sonuç olarak dün yesem de bu sabah 25dk jillian ve 50 dk eliptik yaptım. mümkün olursa gün içinde de yürümeye çalışacağım

ebrucum akşam eşim görmüş 88li jillian deyip deli etme beni dediğini. gülüyordu

sabah foto çektim kızlar, bugün level 2 bitti çok şükür, toplamda 3 hafta oldu. bi de 3. günümde çekmiştim. özellikle göbeğim ve bacaklarım çok toparlanmış. bu seriyi bitirince yenisine başlamak istiyorum.

Hayırlı sabahlar kızlar.Dün sabaha göre -1 kilo ile mutlu uyandım :)) beyaz ince badi ve fışkıran göbeğimle spor yapmaya söz verdim kendime!Detosk hazırladım yine 1sürahi içicem bugün.

Papatyam gitme işe dinlen bugün spe stres attırıyor.Dua zaten ediyorsun.Üzülmeni istemiyorum
88 li hehehe herkes gülmüş bana :)hep Gül'ün hep gülelim kızlar.Ohh bizim yediklerimize ceza verecek olaydık dünyayı yürüyerek 1 tur atmamız farz olurdu :) Aferin sana alla ben jillian Çin zorlandım ilk videoda bıraktım .Yapıldıgınsa aslında harika fark oluyor .Sende de olmuş ne güzel canım.
Winnnimmmm sinekler taktır pencereye biz öyle çözüm bulmuştuk .Mücver ve kesme yapmayı düşünüyorum ama geç sofraya oturucaz tabi

Merhaba kızlar
3 mile leslie yapyım. Jillian ben de yapmak istiyorum bugün fırsat bulursan indiririm.
Wisdom sağol canım. Inşallah yüreğim gerçekten Güzeldir de Rabbim beni güzel şeylerle karşılaştırır.
Hacet NAMAZI kılıyorum. Sırayla bazı esmâları büyük ebced değerinde okumaya çalışıyorum.
Bugün evdeyim. Ev işi yapacağım biraz. Bana bazen terapi gibi geliyor ev işi.

88 ki kız bunu yaparsam haşatım çıkar :) akşama deniycem bakalım videoyu.
Papatyam ev işi ile oyalanırsın canım kolay gelsin sana .Sporunudq yapmışsın bravo sana.
Kimde menüme yorum yapmamış dün

Günayyydınnnnn kızlarrr haftasonu giremedim kusura bakmayın
Dün eşimin lise arkadaşlarıyla kahvaltıya gittik bir oturduk aksama kadar yedik içtik biraz kaçırdım ama Neyseki sabah + görmedim bu sabah da hava mı çarptı ne dayak yemiş gibiyim yapılacak bir sürü iş var ama bende hal yok ne kadar cok yazmışsınız maşallah aklında kalanlar
M maviduvar1 çım Allah hakkında neyse hayırlısı onu versin sen inançlı bir insansın Rabbim duâlarını geri çevirmez
lajoba cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
ebruli1820 canım cok iyi başlamışsın haftaya böyle devam et.... Eşine bu aralar ne yedirdin ne içirdin söyle bizde yapalım
wisdom01 , hadeka sizler nasılasınız kızlar??
8 88li valla o kadar şeye hayır demişsin iradene hayran kaldım....

Areser inşallah canım.
Wisdom bu seri 4 kitaptan oluşuyor. Sen 2. Kitabı okudun.
Ilk Kitabı'n adı veda. Konaktaki yaşamı anlatıyor.
Diğer kitaplarda hayat ve hüzn ama şimdi sıralarını unuttum. Hepsini okudum ben. Son kitapda Ayşe Kulin kendi hayatını evliliklerini çocuklarını anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…