Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çooooookkkkkkkkkkkkk sıcaaaaaaaaakkkk

Yaz mevsiminin geldigini bugün anladım. Şuan 36 diyor ama 40 üstüdür. Saat 5 e geliyor ama hala hava değişmedi.
Iki makine cm yıkadım. Şimdi katlıcam hepsini .. makarna yaptım yedim affedin kızlar.. Sabah 72.6 yı gördüm.

@wisdom Allah yardımcın olsun.
Burada daha belki bugün kısa kollu giyilir.
Kapım camım daha bugün açıldı.
Ben o kadar Sıcakta çok zor Yaşar'ım herhalde.
Böyle Ayağım da çoraplarım iyiyim ben.

Araser papatya wim sağolun kızlar:)
Araser bişi yapmadım kız :) eve gittiğimde belki özüne bile dönmüş olur
Winn burasıda yanıyor .Ben sonbaharı çok severi yağmurlu havaları:)

Papatyam bünye sıcağa alışık da işte yaz gelince bunalıyoruz. Senin yaşadığın şehir Cok güzeldir. Burda insanlar ya yayla lara ya da Denize kaçıyorlar. Imkanı ya da vakti olmayan da klima ile geçiyor günleri .. Bu yaz da kV lerin yazlıgına gidicez. Eşim çalışmaya başladığı için o anca hafta sonları gelebilecek. Yani burda yanacak. Bi de bizim ev kışın inanılmaz soguk , yazın müthiş sıcak oluyor. Şuan Vantilatör açık mecbur ..

Ebruş bende sonbahar cok seviyorum. Evim bitek o zamanlar güzel oluyor. Ne sıcak ne soguk ...

Araser artı cıkmamıssın ne guzel
Papatyam sen duanı eksik etmiyorsun. Allah gönlüne g o re verecektir inşallah.
Ayşe kulinin hayatını ben de merak ettim.
88li maşallah diyorum başka da bisey diyemiyorum.
Ebrulim gözün aydın. Hafta içi tatil de bi başka güzel oluyor.
Bi z okuldayız
Özel bayramlarımızın güzel kutluyoruz.
Okulumuzdaki tüm öğretmenler çok özverili

Wisdom canım Allah yardımcı olsun biz de kapı cam açtık gece uyurken. Buralar da ısındı ama o kadar değil daha. Bizi de klima serinletiyor okul zamanı. Tatile az kaldı.
Gelelim diyete. Bu ara berbat ötesi gitti. Aşırı streslıydım ve hicccc açılmadan hep birşeyler yiyerek kendimi sakinleştirmeye çalıştım.
Bu nedenle bugün aksam yemeği yemedim.

Üzerimde bi bıkmıslık var. Tez zamanda kurtulurum inşallah.

Tayin donemi yaklaşıyor. Gİdesim var. Herkesi herşeyi tüm dostları bırakıp anıları alarak sadece yanıma, yeni bir şehre tasınasın var. Biraz da bu düşünceden korkuyorum.

Oglum yemek yemekte ve uyumaktan zorlanıyor 10 gündür kızdım ağladı ve içlendi yanına yattım uyuya kalmışım .Yarım saati geçkin uyumuşum .Kalktım yatıcam tekrar .Sinirlilik hali ve oglum beni tanıtırken hayvanlara oyuncaklarına biraz kızgındır dedi bu akşam Neden dedim? Ama anne bazen kızıyordun ya bana yemek yemeyince dedikesme bile yemedi ya artık ne yapıcam neyden vştamib alıcak bu çocuk ;(

Bugün
Sabah :1 dl çavdar,1dl peynir ,4 zeytin, 1 biber,2 dl domates
Ara:3 kayısı
Ögle:1 kase çorba ,1 tavuk pirzola ,1 kepçe yogurt,5 yk bulgur pilavı
Ara:1 elma,1 avuç dolusu karışık çerez(badem, fındık ,leblebi ,kuş üzümü)
Akşam:5 yk kesme
Ara: ogluşa kızıp 1 gofret (

Dışarıda bisiklet sürüdü bende peşinde yürüdüm.Ama bu akşam halsizlik var üstümde .Öglen gofret aldım yemedim ama akşam ogluşa kızgındım yedim

Araser menün harika canım!!!!!!
Winn Ramazan'da napıcaZ ben onu dünüyorum canım Yazlığa git boşver serin serin çocukta iştahı açılır hem sanada iyi gelir
Hadekam ben hiç kalmayınca hafta içi mutlu oldum çok:) senin kutlamalar var demek kolay gelsin canım.Bıkkınlık hali senin ki benimde Ogluşu alıp uzaklaşasım vs düşüncelere daldığım doğrudur .Zwöan zaman oluyor hepimizde canım dua et!

günaydınlar çıtır anneler

dün çok ama çok moralim bozuldu. ağladım yine.

ev darmadağın, iyice pislendi

kızım kucaktan hiç inmiyor, namazı bile zor kılıyorum

yemek yapamıyorum, bas bas bağırıyor

eşimin kucağına verip bulaşıkları toplamak istiyorum, 1 dk olmadan eşim çağırıyor. boşver sonra yaparsın diyor

kafamda sürekli sıkıntı. o yapılacak, bu yapılacak...

ev dağınık olunca çocuklara bağırıyorum herşeyi dağıtmayın diye....

kendime vakit ayıramıyorum artık. kızım 6-7 de uyanmaya başladı.

öğlen hiç ama hiç uyumuyor, sürekli kucağımda

ben ağlamayayım da kim ağlasın

dün yürüyüşe çıkar çıkmaz yine başladı ağlamaya. aldım arabasından eve dönüyorum. eşim de dedi kısa keseriz, gel biraz yürüyelim. bi 10dk ya uyuyakaldı. koydum arabasına devam ettik. eşime dert yandım. ona kızıyorum suçu olmadan. o da anlıyorum seni, bebek çok yordu. yarın sabah erken kaldır, alıp hepsini dışarı çıkartıyım, sen de temizliğini yap dedi. eğer yaparsa tabi... ben dün çok stresliydim. 6lı magnum aldım, ama yemedim. eşim çocuklar yedi dondurmalarını, tadına bakmadım canım çekmesin diye. sabah daha jillian bitmeden uyandı ufaklık.bi de haftaya finaller var. ders çalışmam, okuldan not almam lazım. hiç vaktim yok. geçen dönem 7 dersin 5i kaldı. bu dönem de öyle olacak sanırım. ya ok moralim bozuk. cadım yürüteçten bana gülümsüyor, hayat ona güzel. kızlar kusura bakmayın karmakarışık olmuş yazdıklarım. tıpkı beynimin içi gibi. benimki yine başladı ağlamaya. ben açlıktan ölüyorum; ama bebiş herşeyden önemli. oturup emzireyim yin

Hayırlı sabahlar kızlar.19 Mayıs kutlu olsun.Hergün 11 de kalkan Ohlum sağolsun 9 da kalktı :)gözlerimi baya açamadım:)Şimdi kahvaltı ediyoruz.Yemegimi yapıp süpürge tutup parka götürücem yorulsun biraz eğlensin hem.Evde durursam camlara saldırabilirim:) akşamki gofret yemeyip günü heba etmemeliydim dün ile aynıyım

88 li canım nazar degdirdik sana Ama sende insansın canım o kadar tempoya yetişememen gayet normal .Limse yetişme ki sen fazla fazla yetiyorsun bence! Bende akşam uyumadı yemek yemedi diye oglumu ağlattım içlendi yavrum .Sonra bin pişman ya bu çocuk yarın yiyecek nasılsa büyüyünce benim Yme dediklerimi bile yiyecek.Niye bu yaşta annesini sinirli görsün ki! Ev 10 dk Sobra yine dagılıyor haftada bir gün eşin oyalasın sende derin yaparsın.Ben cuma dan cumaya derin yapıyorum.Ev işinide bence taşın yarına çıkacağımız meçhul! Yeni evin yeni eşyaların olsun.Nasılsa eşin araba alıcak.Araayla annene okula herşeye gidersin.Zaten2-3 seneyede gelişir oraları .

Kızlar selamlar.. Java düne göre biraz serin en azından esiyor sıcakta olsa:) .. Bugün annemlere gidicez. 3 -4 gün evden uzaklaşıcam. Sanırım coook coook iyi gelecek. Evim tertemiz camları sildim dün. Oturma odasını n perdeleri yıkadım dün. Camı pimapen i iyice sildim temizledm. Miss gibi oldu . Bi yatak odası kaldı onu da gelince yaparım .
Koltukları silmek istiyorum hemen kurur aslında ama oglanla nasıl olacak bilmiyorum. Neyse kalsın şimdilik.

Mutlu günler..

Selam kizlaar
Dun hic okuyamadim sizi, dimdi toptan okudum
88 li aman canim 5 cocukla evin duzenli tertipli olamazki takma kafana bizim bile bi covukla evimiz duzenli degil, arada esin cocuklari oyalasin disari cikarsin sen dipten yap temizligini gunluk daginikliklari da bisver takma kafana dagiliyor ister istemez, ve iradeni tebrik ederim masallah hrm spor hem de tadina bile bak adan reddediyorsun cislari
Ebrum ne guzel tatilmis sanada, kolay grlsin oglusla parka gider hava da alirsiniz
Winn ay buralar bile sicakladi sizin orayi dusunemiyorum, ben dayanamiyorum o kadar sicaga halsizlik yapiyor bende, yazlik iyi olur hem sana hem oglusa
Papatya Allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin uzme kendini Rabbime sigin gerisini bosver

Kzilar bana gelirsek bi 59 bi 60 cikiyorum tartida tartida ne gosterecegini sasti
Aksamlari pek canim istemiyor ama meyveye cereze hayir diyemiyoru
Oglus biraz daha iyi ama drvam ediyor ishali, dun de baya halsizdi halinin ustunde yuvarlandi durdu tum gun sik sik da emmek istedi dun vermeyince bazen agladi krndini yerlere atti bazen sarildi kafasini gogsume yaslayip oylece durdu ama sukur cok zor gecmedi bu donemimiz
Sabah esime tatilmis biraz cikip gezelim mi dedim isim var okula gitmem gerek dedi sinir oldum hazirladim oglani parka gittik bizimki yasitlarindan once bisiklet surmeye basladi parkta hangi cocuk bisikleti gorse istiyor bizimki benim benim diye vermiyor baska cocuklarin elindeki topu arabayi almak istiyor benim diyor paylasmak istemiyor hicbirseyi aglaya aglaya dondu eve,ben nasil ogretecegim paylasmayi bu cocuga hersey benim diyor kimseye bisey vermiyor hatta onlarinkini de almaya calisiyor ooooff ooff

88 li yorma artık kendini. Ev işi bitmez ki hayat devam ettikçe de devam edicek. Sabah 7 den bu yana bi kahvaltu yaparken totom yer gördü şindide ıglanın uyuması nı bekliyorum yataga uzandım .. Öncelikle psikolojini düzeltmeye çalış. Bişeler Yap farklı şeyler olsun. Fikir vermek isterdim ama ztn bnm hayatım nötr üzerine. Adrenalin hiç yok.

Ebruş cnm ogluş la güzel vakit geçir.

Elifim cnm ya neoldu böyle kuzuya. Daha iyileşmedi mi .. Bizimki nin isali iki gün sürdü şükür . Zaten zayıf bir de isal olunca daha bi zayıflamıştı. Tarif ettiğin olayı bende yaşıyorum . Kimin elinde bişe görsün hemen yapışıyor. Sanırım paylaşmayı öğrenmesi için biraz zaman geçmesi gerek.
Eşin de işi olmasa gitmezdi bence. Üzülme ..

Kızlar
Bi ara ben secret diye bir kitap okuyordum hatırlayanlar olabilir. Onun filmini buldum. Ablam hep izle derdi bana ama cesaret edememiştim. Sanki iZlersem cok etkilenirim diye o cesareti kendimde bulamamıştım. Şuan değişmeye acık psikolojisindeyim
Cok heyecanlıyım nedense.
Yemek yerken izlicem .. Oglan da uyudu.
Duş da aldık ikimzde
Akşam anneme gitmeye Hazırız canta lar da hazır.
Film den sonra bi evi süpürür silerim toz da alırım. Dün süpürmüştm ama malum yaz geldi kapı pencere acık heryer toz.
Gitmeden evi temiz bırakim

neyse ben kaçar. Film yorumunu yaparım.
ama mutlaka izleyin. Olumlu düşünmek adına.
Görüşürüz

Camları sildim.yemekleri yaptım .Baktım devamını getiricem hemen attım kendimi dışarı :) Ailecek yemek yedik eşimin iş yerine süpriz yapıp gittik .Eve gelince erzak balkonunu sildim düzenledim .Oglum ayakta uyuyor resmen:) Eşim geç gelicek.şimdi süpürge tutup Ütü yapıcam.Agzımı 5 te kapattım.Ama yürüdüğüm için açım.Yıgurt meyve yemeyi düşünüyorum birazdan.Oglışu erken yaptırıcam .

Merhaba çıtırlar
Sabahtan ben de ebrum gibi erzak dolabımı temizledim. Sonra lazere gittim. Son tüylerim de alındı.
Eve gelip yemek yaptım. Akşam 6 da Türk kahvesi ile kapattım ağzımı.
Sporu ne zaman yapsam ki diye düşündüm düşündüm.
Yaz akşamları çok bereketsiz oluuor. Oğluş uyuyunca başlıyordum. Şimdi Yatsı da geç okununca karışıp kalıyorum akşam.
Akşam namazından sonra 1 saat spor yapayım dedim. Sonra da oğluşu uyuturum. Sonradan aklıma heldi. Parka gidelim hem oğlum oynar ( evde ıpad bakıyor hep) hem de ben oradaki spor aletlerinde spor yaparım diye evdeki hesap çarşıya uymadı. O oynadı ama ben o aletleri sevmedim. Bisiklet bacak aramı acıttı. Yani bugün spor yok.

8 88li canım yalnız degilsin hepimizde aynı der sanmaki bizim evler hep derli toplu bende ara ara bunalıma giriyorum ama bir süre sonra geçiyor işte sıkma kendini yapabildiğin kadar

Bende bugun eşim evdeydi o kadar çok işim var ki evde nerden başlayacağımı bilmiyorum yazlıkları daha çıkarmadım hep alıp alıp giyoruz Kışlık yazlık karıştı dolaplarımın içi bende de bir takıntı var illa herseyi yıkayıp paklayıp öyle kaldırmam yaz temizliğinde elimin değmesini yer kalmasın istiyorum eşime dedim nolur terası sen yıka die ama nerdeeee çekti gitti arkadaşlarının yanına aksam geldi sonra sürat yapınca da nie kızıyorsun ki oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…