Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ogluş uyudu bende ütülerin yarısını yaptım .Evi topladım duş aldım.Tv de film var onu izliyorum.Eşim gelmedi uyuyamam o gelmeden öylede bir pis huyum var
Bende şimdi ütülerimi bitirdimmm ebruşş benim eşimde patronunu almaya gitti hava alanına valla hiç beklemem uykum gelirse yatarım zaten kızgınım ona bugun,,.

Sabah
Öğle: yarım İskender,1 kepçe çorba ,salata
Ara: Türk kahvesi,1 dl karpuz
17:00 : 4 çorba kaşıgı kabak yemegi,1 dl tam bugday,1 kase Yıgurt
20:30 : 1 kase yogurt ,2 kayısı ,1 kurabşye,8 badem

Başım ağrıyor, bacaklarım kolu yapmışım gibi sızlıyor spor yok o yüzden

Bugun de saçma sapan bir menu oldu ama yazıyorum

Sabah geç bir kahvaltı yaptık
3 dilim ekmekle orta da ne varsa yedim

Ara : 1 nescafe az sütlü sekersiz

Aksam : yarım patatesli gözleme, domates

Biraz önce de gözlemeyi vicdan yapıp zencefil, zerdecal, tarçınlı yogurt kürü yedim

Bu sabah -500 gördüm kızlar bakalım yarın ne görürüm Persembe akapunktura gitcem konuşcam ben bunhagta kilo verdiysem kendimi tutmamda oldu bana hiç faydası olmadı gibi ne tokluk hissi ne de iştah azalması bir hafta daha denicem....

Winnn evin tertemiz olmuş.Bşr yazlık olsada bizde kaçsak arada ne güzel olurdu ! Tadını çıkar canım.Ne kitap ne film vaktim yok malesefpaylaşmama aynı yaş dönemlerinde benim ve herkesin çocuğunda oluyor canım.Ve sonra geçiyor.
Lajobam Atlattınız bu dönemi çok şükür canım.Paylaşmamak winnnede yazdığım gibi canım3 yaş gibi geçiyor merak etme.
Araser: canım ya hak veriyorum sana.Bir işin ucundan tutsalar bizde bu kadar yorulmasak akşam çocuğu karanlıkta bisiklet sürdürürken eşimin eniştesi görmüş tü.Bugğn diyor ki ne zamn görsem sen sen sen bizim çocuk Napıyıruz evde yatıyor mu diye kızdı ve onu göreyim söylüycem dedi.Şaşırdım kaldım haklıda!Bende çok geç olunca sızıp kalıyorum bazen canım.
Papatyam sende ıvır zıvır uğraşmışsın benim gibi canım.Evet o aletler rahat değil Demir diye acıtıyor.

Araser menün gayet güzel canım.Dene bakalım ne olucak ?
Papatyam bu kış bende epilasyon istiyorum ama çocu kişi çıkıyor yine vs olumsuz şeyler söylüyor ? Memnunmusun ?

kızlar dün kalktım, kahvaltı hazırladım. eşime kalk dedim dedim kalkmadı. sinirlendim. aldım çocukları anneme gittim. yoldan bir sürü poğaça aldırdım, yedim. annem yemek yaptı yedim. pasta yaptı yedim. kuru meyve aldım yedim. öyle çok moralim bozuldu ki... eşim gelince de dedim ya birini tutar temizletirsin ya da ben gelmiyorum, temizlikte yapmıyorum. kem küm etti olur demeden eve geri gitti. sinirlerim bozuldu. eşim de biliyor mecbur olmasam istemeyeceğimi ama niye gitti anlamadım. akşama doğru tekrar geldi. sitem ettim ben senden her zaman bir şey istemiyorum ki çok yorulmasam istemezdim diye. o da bu sefer evde özel eşyalarımız var, sen onları topla en azından, ben yabancı birinin görmesini istemiyorum dedi (kıyafetler vardı toplanmamış). sonra haftada 1 çağırırız birini dedi ama pek inancım kalmadı. gece çocukların 3ünü annemde bıraktım. biri annemden pek hoşlanmıyor, onu eve getirdim, bana yardım edersin dedim. belki biraz kafamı toplarım.

akşam öyle çok yedikten sonra bu sabah spora başlayıp bıraktım. zaten ye ye, ne işe yarıyor ki spor. boğazımı tutmam lazım. zaten haftaya da sınavlar var, ders çalışmam lazım. yarın da çocukların pikniği var. yine kekler börekler... neyse bari sınavlar geçsin de baştan başlayım her şeye..

88 li ara ara böyle bunalıyoruz herşey üzerimize geliyor ama geçiyor canım.Eşin yardımcı tutmasa bile yardımcı olur.Sinirden yemişsin anladım :) Bugğn dikkat edersen dengelemiş olursun canım
Ev işi ne oldu?
Papatyam sağol canım bir araştırıcam kışa dogru.
Zuzum. Ev almış çok sevindim .Ama bizleri unuttu
Ögle yemeğinde börek e ıslak kek vardı.Halkımı ıslak kektende yana kullandım.Nqmazdan sonra yiycem .

ev anca 3-4 aya teslim edilecek diye duydum. bugün sabah erkenden kaldırdım eşimi. oğlumun eşyalarını, kızımı verdim anneme götürdü. gelirken birşeyler al kahvaltı hazırlamayacağım dedim, aldı. temizliğe başladık. az bir şey yardım etti. pek öyle silip süpürmeyi beceremez, dip köşe siliyorum ama kaldırılacakları verdim. atılacakları attı falan. birazdan da okula yollayıp not aldıracağım. pazartesi sınavlar var. ben de sabahtan beri temizliyorum bitmiyor azıcık ara verip buraya bakayım dedim.

Kızlae, merhabalar.. Annemdeyim.
Suan oglanın uyuması nı bekliyorum .. içerde annemler Kuzenler cay içiyorlar.
Hava annemin evinde cok güsel, apt 7. Kat evin önü açık pöfür. Pöfür esiyor. Akşam cok güzel uyuduk oglanla. Size bir itiraf Evimi şimdiden özledim.
Sabah güsel bir kahvaltı yaptık . Sonra evi temizledim. Baya yoruldum ama değdi . Pırıl pırıl oldu heryer.
Sabah kahvaltıda sonra arkadaşıma gittim. Dogum yapmıştı minicik bi erkek dünyaya geldi allahım uzun ömürler versin. Normal yapmış. Suni sancı vermişler 8 saat çekmiş. Cok zordu hkmt dedi. Böyle olacağını bilsem sezaryan yaptırırdm dedi. Kendi halim aklıma geldi de allahım ne çekmiştim ya dedim. Nerdeyse 40 gün katı şeyler yiyememiştim. Hamilelikte yaşamadığım bulantıyı logusalıkta yaşadım.
Neyse Oglan uyudu ben kaçar inş eve gittigimde cok artı görmem.
Mucuk

88 li kolay gelsin canım .Oldugu kadar yapıyoruz kendimizi yıpratmıyıruz dimi ! Eşinde birkaç iş yapmış yardımcı olmuş
Winn püfür püfür tadını çıkar canım.Bizim burdada hava kapattı .Ama ben bütün camlarımı silmişler yağmasaydı

Merhaba kızlar
Bugün bi teklif aldım. Oğlumdan evimden eşimden 20 gün ayrı kalacağım. Dönüşte 10 bin tl alacağım. Ne yapsam sizce. Ben çok para göz bi insan değilim. Ama devam eden ev ve araba borcumuz var. Evde yaptırmak istediklerim var. Eşim karışmıyor. Sen bilirsin diyor. Biz hafta sonu geliriz senin yanına diyor. Ama şimdiden içim acımaya başladı. Bi taraftan yıllarca dirsek çürütdüm alayım işi diyorum. Bi taraftan oğluşum kalacak burada. Siz olsanız ne yapardınız.

Eve 16:30 gibi geldim. Ikindiyi kıldım okununca. Oğlum aşağıda bahçede oynuyordu. Eşim de gelmemişti. Hemen 3 mil yaptım 50 dk sürdü. Böylece bugün ki spor olayını hallettim. Akşam oğlum uyuyunca 10 dk karın hareketi yapacağım.
Laptobum bozulmuş. Tüm videolara kaldı içinde. Lesliyi de telefondan yaptım.

Papatya zor bir karar ama bu devrede para kazanmak kolay değil malesef. Ben kabul et derim .. oglun da kucuk bir cocuk değil. Sanırım idare ederler sensiz. Ogluna durumu anlat , seni anlayışla karşılayacagına eminim .

Papatya zor bir karar ama bu devrede para kazanmak kolay değil malesef. Ben kabul et derim .. oglun da kucuk bir cocuk değil. Sanırım idare ederler sensiz. Ogluna durumu anlat , seni anlayışla karşılayacagına eminim .
Tamamen benim Uzmanlık alanımla ilgili.
Evde kadın var. Yemek temizlik işini halleder.
Hafta sonları da gelecekler yanıma.
Kafam kocaman oldu resmen.

Tamamen benim Uzmanlık alanımla ilgili.
Evde kadın var. Yemek temizlik işini halleder.
Hafta sonları da gelecekler yanıma.
Kafam kocaman oldu resmen.

Canım bak ne güzel aç da kalmazlar. Ee hafta sonu da geleceklerse neden sıkıntı yapıyorsun ki

Canım bak ne güzel aç da kalmazlar. Ee hafta sonu da geleceklerse neden sıkıntı yapıyorsun ki
Ayrılmak istemiyorum işte. Bir de izne ayrılıp evde vakit getirecektim bşraz. Öyle alıştırmıştım kendimi. Onun için sanırım kabullenmesi zor geliyor.

Sabah
Ara : 1 elma ,10 badem
Ögle : 1 tabak semizotu yemegi,1 kase Yıgurt
Ara: 1 dl ıslak kek
Akşam: 1 tabak z.taze fasulye,1 tabak makarna, salata

Şimdi bir gofret yedik Eşimle.Yeni geldi eşim bende yatıcam.Sahura kalkıcam inşallah.
Papatyam para herşey degil evet ama az nir para degil ve bunu yine evladın evin için kullanıcaksın.Borcunun azalmasına yardımcı olucaksın .Ve haftasonu gelicekler ve oğlun büyüdü anlatabilirsin ve evde yardımcı var.Yinede karar senin tabiki.

Hayırlı sabahlar .Gece sahurdan sonra uyuyamadım.Tam daldım Ogluş yanına çağırdı.eşim bu akşamda çalışıcam dedi valla ben yatıcam çocuğa bakarsın dedim.gözlerim kapanıyor uykusuLuktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…