- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.121
Merhaba kızlar
Bugün bi teklif aldım. Oğlumdan evimden eşimden 20 gün ayrı kalacağım. Dönüşte 10 bin tl alacağım. Ne yapsam sizce. Ben çok para göz bi insan değilim. Ama devam eden ev ve araba borcumuz var. Evde yaptırmak istediklerim var. Eşim karışmıyor. Sen bilirsin diyor. Biz hafta sonu geliriz senin yanına diyor. Ama şimdiden içim acımaya başladı. Bi taraftan yıllarca dirsek çürütdüm alayım işi diyorum. Bi taraftan oğluşum kalacak burada. Siz olsanız ne yapardınız.
Eve 16:30 gibi geldim. Ikindiyi kıldım okununca. Oğlum aşağıda bahçede oynuyordu. Eşim de gelmemişti. Hemen 3 mil yaptım 50 dk sürdü. Böylece bugün ki spor olayını hallettim. Akşam oğlum uyuyunca 10 dk karın hareketi yapacağım.
Laptobum bozulmuş. Tüm videolara kaldı içinde. Lesliyi de telefondan yaptım.
Dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo kesin verirsin canım bence en büyük iş akşamları hafif birşeyler yemek gerekirse ac yat sabah zaten birşeyler yiyorsun yemicemmm diceksin yemeden önce iki Dakika düşün derim bu aksam eşim yoktu coçuklar domatesli makarna istediler canım cok çekti ama 2 dk düşünüp yemicem dedim.....İyi akşamlar fıstıklar.
Araser süper canim.darısı başıma inşallah.
66 lari gördüm ben bu hafta.
acilen toparlanmam lazım.
Allah nasip ederse 1 ayda 62.5hedefliyorum.pzt başlama tarihim olacak.25 hazirana kadar bu işi halletmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?