Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar
çok düşünmüyorum ne yapayım diye. dua ediyorum bol bol.
20 günde 10 bin lira az para değil bu devirde.
allah göstermesin 20 gün insan hastanede kalabilir başına başka bir şey gelebilir değil mi?
ebrucum ben de namazdan sonra uyuyamıyorum pek.
oğluşu gönderdikten sonra barre yaptım 30 dk. ama öldüm bittim resmen.

GÜNAYDIN KIZLAR
DİYET MODUNDA DEĞİLİM
SİZE YAZMIYORUM O NEDENLE
BEN KİLO VERMİYORUM DA ALMIYORUM DA
BU DA GÜZEL
ay büyük harf yazmışım pardon
88li hepimizin kriz anları oluyor
papatyam düşünmeden giderdim ben o iş teklifine
paracı olmakla alakalı değil bu durum
ele gelen fırsatı değerlendirmekle alakalı :)

sessiz takipteyim sizi seviyorum
Allah bana da azim versin

merhaba kızlar
dün gece döndük, düğün dernek kalabalık çok yorucuydu, kızlarım hastalandı şimdi iyiler biraz, neyse vukuatsız atlatıp geldik ama çok yorulduk
bir ton işim var valizler kirliler ev, nereden başlıyacağımı bilmiyorum, yarında her zaman gelen kaynım ve oğlu gelecek yine, öbür günde evlenen onlar gelip gece kalacak öbür gün otele geçecek yani uzun bir süre daha dinlenemiyeceğim

son iki sayfayı anca okuyabildim , akşama okursam uzun uzun yazarım bu arada sizleri çok özledim kızlarr
bu sabah tartıldım 2 hafta önceki cuma ile aynıyım yani almamışım da vermemişimde 63.2

M maviduvar1 canım bence de git , oğlunu ve eşini özlersin biraz ama olsun

Selamlar herkese.
Hadeka gibi sessiz takipteyim ben de.
diyeti sporu boşverince yazacak yüzü olmuyor insanın.
Kilomdan hiç memnun değilim bu arada.
bu pzt tam gaz başlasam diyorum.
en azindan aldıklarımı versem ne iyi olur.
özledim de sizi.

kızlar önerileriniz için çok teşekkür ederim.
ben bu aralar pek memnun değilim kilomdan. aslında dikkat de ediyorum ama takıldım kaldım 63 lerde yine.
kendimdem memnun olduğum tek şey sporum.

Valla iyi bir fırsat gecmiş eline ben olsam degerlendirirdim hem elinde haftasonları gelebilecekmiş yanına zaten sabahtan çıkıyorsunuz aksam bir kaç saat birliktesiniz 20 gün çok uzun bir sure değil bence düşün derim....

Sabah çok kötüydüm göz kapaklarım düşüyordu .Bozucaktım ama özgeçmişe yazıştık , yıkadım hep yüzümü.Şimdi biraz daha İyiyim .Eşime dedim iftara kadar bak yatıcam .Sonra işe gidicek zaten

İyi akşamlar fıstıklar.
Araser süper canim.darısı başıma inşallah.
66 lari gördüm ben bu hafta.
acilen toparlanmam lazım.
Allah nasip ederse 1 ayda 62.5hedefliyorum.pzt başlama tarihim olacak.25 hazirana kadar bu işi halletmeliyim.

Banucum bi iş var. 20 gün evden oğluştan eşimden ayrı kalacağım. Dönüşte 10 bin alacağım.
Eşim karışmıyor. Ben ayrılmam istemiyorum. Hafta sonu geliriz diyor. Ama sanırım kabul edeceğim işi. Tabi benden daha az fiyat veren bi uzman bulmazlarsa.

Kızlar menülerrrrr dökülsün bakalım kim ne yemiş
Sabah
Kepek ekmegine Peynirli tost, şekersiz cay

Öğlen : 1 porsiyon Tekirdağ köfte, 1 kutu ayran

Ara : 1 Türk kahvesi şekersiz

Aksam : 2 haşlanmış yumurta, birkaç Turşu, az Sütlü Nescafé

Dikkat edersen 1 ayda 3-4 kilo kesin verirsin canım bence en büyük iş akşamları hafif birşeyler yemek gerekirse ac yat sabah zaten birşeyler yiyorsun yemicemmm diceksin yemeden önce iki Dakika düşün derim bu aksam eşim yoktu coçuklar domatesli makarna istediler canım cok çekti ama 2 dk düşünüp yemicem dedim.....

Mutluyum:) Orucumu bozmadım, yarım saat uyudum, eşim Bayadır mangal canım çekiyor ve oruçluyum diye kv orda mangal yakmışlar, süpriz yaptı .Közde çay keyif ogluşla hep ilgilendi ben ilk kez oturdum keyif yaptım.Sohbet dinlenmek iyi geldi ruhuma bedenime.Ayy dilimi ısırayım nazar değmesin bu hal tavırlar hayra alamet olsun:) Etten çok açık havada mis gibi ekmegi salataya bandım:) Orucu mangal geç olduğu için 21:00 yemeye başladık.Tartımıycqm Cumartesi bildirim yapıcam .Gün içinde canımın çektiğini yiycem ama akşam hafif ve az yiyip aç yatmak bana iyi geliyor.

Günaydın canlar.
hayırlı cumalar hepinize.
Papatyam hayırlısı olsun canım. 20 gün kısa sayılır. Nasip olursa git bence de.
areser evet canım akşam az yiyerek,spor yaparak vs bir şekilde gidecek o kilolar.
Bismillah deyip başlayalım :
Başlangıç :65.2

günaydın kızlar
banucum evet çok değil ama bilemiyorum. bakalım nasip. hayırlısı diye dua ediyorum.
ben bu hafta 63,5 çıktım. geçen hafta kaçtım unuttum.
buğunden itibaren yemediğim kardır çalışması yapacağım. yani elime alıp yada kafamdan yiyeyim diye geçirdiğim ve yemediğim şeylerin listesini yapacağım.
sabah kantinden geçerken bugün cuma simit peynir yiyeyim dedim sonra vazgeçtim.
yemediğim kar kaldı yanıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…