Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar ben de areserin davetlisi olarak grubunuza katılabilir miyim?çıtır olmak isteyen bir anneyim 71 kiloyum üç kilo verdim 65 olmak istiyorum.hepimize kolay gelsin
hoş geldin aramıza...
boyun kaç. 65 kilo istediğine göre biraz uzun olmalısın...

hoş geldin aramıza...
boyun kaç. 65 kilo istediğine göre biraz uzun olmalısın...

Hoşbuldum canım boyum 1.70.çok uzun değilim ya aslında 60 olmak istiyorum ama başaramam diye yakın bi hedef olsun dedim.
papatya sizin ekonomi topiğnizi de hep okuyorum sanki tanıyorum seni.
bu arada kurallarınız neler bildirim yapıyo muyuz her gün yediklerimizi mi yazıyoruz

orayı da seviyorum ben.
bu hedefine ulaşınca 60 ı hedef olarak belirlersin artık
aslında hergün menümüzü ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz ama son zamanlarda biraz saldık...

Hayırlı cumalar canlar....Ben bugün bildirim yapmıycam malum yazmıştım .Sabah o kadar enerjiktim ki açık havada step yapasım geldi:) akşama temizlik var malum:)

Seaz hoşgeldin canım.bıyun uzunmuş hedefinde iyi.Her akşam menü ve yaptığımız spor carsa yazıyoruz .Menü yorumlayıp hatalarımızı uyarıyoruz .Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.

Araser menün harikaaaaaa!!!! Ve 2.5 süper ama emeginde çok büyük tabi yemiyorsun tebrik ederim canım seni :)

Papatyam spor erken kalkıp yapsam mı diyorum yada Eşimle anlaşıp akşamları yürüsek? Spor senin en büyük kar yanına kalan .Ben nelere hayır diyom bir bilsen
Hawarım hoşgeldin kilo korumuşsunuz ne güzel

Ben de yazayım sabah çeyrek ekmek arası çökelek süzme yoğurt arası bi şey.evden getirdim okuldayım kaşarlı tostu bıraktım.
bi de şu çayın şekerini bırakabilsem
arada az şekerli türk kahvesi boş dersimde ve üç dört tane dut kurusu.
şimdi eve gidince yoğurt yemeyi düşünüyorum
akşama da yemekte ne varsa az.
bu arada kızlar ayakta mekik hareketi diye aratın googlee dan güzel hareketler var.belim de sorun olduğu için böyle yapmaya çalışıyorum yatmadan.
hem daha rahat hem de her ortamda yapılabilir tabi yaparsam iyi olacak belki sizden gaza gelir düzenli yapabilirim

Lajoba iyi vermişisin canım.Bende yarın spor ve saglıklı beslenicem.ama çok canımın istediğini az yiycem 53 korumakta zormuş yawww

Iyi geceler kızlar.Akşam 1 tabak yeşil fasulye ,1 dolma ,4 yk yoğurtla kapattım .Eşim sağolsun oglumu parka götürdü.Bende 1 cam sildim evi Derince temizledim .Gelince yatağı kaldırdı yardım etti.Şimdi çay keyfi yapıyoruz.Oğlumu uyutucam şimdi .Yarın eşîmin işi çıktı.Mutfak dolapları perdeler vs belkide Oglumla gezmeye gideriz.Yarın saglıklı bir menümle sporla ve sımsıkı bir vücuda hedefle dönücem

Merhaba kızlar
Bugün yeni indirdiğim leslie videolarından birini yaptım. Çok beğendim. Hem yürüyüş hem yan yağlar hem karın hareketi var.
Ebrucum boşver işi gücü. Gez oğluşunla

Kizlar iyisinizdir umarim diyet yapmadigimdnburaya ugramiyorum fazla arada merak edip okuyorum sizleri
Feraceli beni sormussun saolasin evet cok mutlu ve huzurluyum hic olmadigim kadar hem de.
basta nefsim cok zorladi ama gecti cok sukur arada yine yoklar yine zorlar nefis bu nelere zorlamiyoki bizi ama her disari cikarkn Allaha bunu bana nasip ettigu icin sukrediyorum
etrafimdkiker daha alisma asamasindalar liseden bi arkadasima foto gonderdim cok sevindi genelde hep destk gordum cok duygulandik dediler boyke iste mutluyum yani

Araser çok iyi vermişsin menülerinde iyi zaten canım.Yarın şu pul biber yoğurdu deniycem bakalım.Papatyam gezersem dışarıda yeriz yemekten sonra parka gideriz :) Yolları çok iyi bilmiyorum ama yavaş yavaş öğrenirim inşallah.Videoyu merak ettim link atarmısın yarın akşam yaparım bende

İyi geceler kizlar
Kilo verenleri tebrik ederim
Ve beni tebrik edenlere de tesekkur ederim
Papatya merak ettim canim leslie nin linkini bende istiyorum, is icin de yazamamistim simdi yazayim ins hakkinda hayirlisi olur ama bende olsam giderdim 20 gunde 10 bin kim kime veriyo ayol hem cok isinize yarar borclara falan ilac gibi gelir
Ebrus durmuyosun yine is yapmissin ohh temizlenmis evin, yarinda gez oglusla bosveeer is yapanda biir yapmayanda, Allah kabul etsin orucunu
Wisdom annesinde keyifde, ohh valla kiymetini bil canim
Areser 10 gunde 2.5 kilo super canim ya yakindir hedefine ulasman, yediklerine de dikkat ediyorsun zaten karsiligini alirsin ins
Osge ne guzel destek olanin cok olmus, Allahim nefsimizin serrinden de korusun bizi, neler istemiyo kii, bu kilolar bile nefsimiz yuzunden degilmi zaten
Hawar dugunden donmus kolay gelsin arkadasim baya isin varmis ama ne guzel kilo almadan donmussun
Banusultan tekrar hosgeldin bu sefer birakma ins hedefledigin tarihte hedefledigin kiloya ulasirsin
Hadeka nerelerdesiiin
Yeni gelen arkadas hosgeldin ins sende bizimle beraber hedefine ulasirsin

Ve ben, 59 a dustum ama gobek yanlar hala var ve sinir oluyorum evde ince badiler giymeye baslayinca daha bi gozume batar oldular acilen spora baslamam lazim ama nasil, bana bi yol gosterin kizlar, plates malzemelerine bi daha bakiyim netten olmazsa siparis edip platese basliyim diycem de boynum sirtim cok agriyo ne yapayim ben yaaa

günaydın kızlar
günlerdir giremiyorum, farkındayım. önce 2 gün temizlik yaptım. temizlik dediğim toplayıp silip süpürdüm anca. benim temizliğim bu kadar oluyor. eşim kızımı anneme götürdü. ALLAH razı olsun annemden, benden iyi bakıyor kızıma. daha wc, banyo temizlenip, çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek; ama pazartesi sınavlarım başlıyor. eşim notlarımı getirdi yanımda şimdi. ders çalışmam lazım. dün de çocukların pikniği vardı. çok güzel eğlendiler. bu belediyeyi çok seviyorum ben ya... piknik alanında şişme oyuncaklar, palyaçolar, etkinlikler, çay, su ikramı falan vardı. tamamı ücretsizdi. annem eşim ben ve 5 çocuk gittik. çocuklar kaybolabilir diye diken üstündeyim; ama onlar güzel eğlendiler çok şükür. dönüşte de annemde oturduk biraz. eve geldik sonra. bu iki hafta pek giremeyebilirim, sonrasında yine sizinleyim inşallah

herkese günaydın
baş:67.7
geçen hafta :3 haftadır nerdeyse bildirim yapmıyorum dikkatte etmedim.
Bugün:64.8
Hedef 58-60 olmak
88li Maşallah ders ,ev, çocuklar.
Verenlere tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…