- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.161
ya canım kalmadı bu ara azim tempo. notlar yanımda ben onlara bakıyorum, onlar bana. canım hiç istemiyor çalışmak.88 li anneciğin yanında sağolsun faydası var sana.Evide temizlemişsin.Ders çalış biraz işi gücü boşver .Azmine ve tempona hayranım.
Eve gideyim bakıcam duruma göre.kv bırakmam lazım kuaföre gitmem lazım.Canım evde olmakta istiyor ogluşla yürümek sahile gitmekte istiyor .hiç ikimiz o taraflaa gitmedik cesaret te pek yok napıcam bilmiyorum
kıyamam ben sana...istersen en azından çevrede yürüyüşe çıkın beraberce. birer dondurma alın. bizimkiler çıldırır böyle şeylere. ne biliyim işte. ben de senin haline üzüldüğümden böyle şeyler söylüyorum canım. kusura bakma olur muOglum arabada Migdesi bulanıyor diye sevmiyor artık gezmeyi.İstmedi gezmekoynadı evde bende mutfak dolaplarını sildim .Balkon yıka çm as az önce banyoya soktum suyla oynadı babasıyla etkinlik yaptılar .Sma her yer dağıldı süpürdüm topla yerleştir .Valla leslie yapıyorum zaten ev içinde hep aparatif yedik malesef.sabah kepekli sandiviç ögle mantı akşamda buzluktaki açma börek çayla azda olsa yedim .Yemek yapmak istemedim zaten yarın yapıcam.Çayla azıcık ara ara diziye baktım.Şimdi çizgi film açtım spor yapıcam.
88 li masallah ogluna, ins dedigi gibi ilerde hem sana hemde esine yarfimvi olur ev islerinde, ve cok katiliyorum cocuga sorumluluk vermek konusunda.. bu arada ne okuyorsun canim merak ettim
Ebrus bende karar verdim 1 mil de olsa leslie yapcam papatyanin onerdigi topige bi goz gezdirdim iyice inceleyip baslayacagim ins. Aman canim bosver hayatta özkan n gucten yemekten daha onrmli seyler var oglunla esinle gecirdigin her anin keyfini cikar
Ben bugun sabah hem ebeveyn hem misafir banyosunu ve wc yidim camasirlari attim hala asilacaklar makinada brkliyorlar ogleden beri.. ogleden sonra sinavim vardi sinav cikisi kardesim arabayla oglusla beraber gelip beni alacakti grlmediler acayip panikledim agladim bi polisten rica ettim telini kullandim aradim cevap vermediler cok krktum, arabada oglus varken anahtar icerde kalmis ve araba kendini otomatik kilitlemis, bunu fuyduguma o kadar sevindim rahatladim ki anlatamam neler gecti kafamdan ne cok korktum.. Allahim daha beterinden korusun ins yavrularimizi, onlarla gecirdigimiz her an oyle kiymetliymis ki bugun cok korktum ya basina bisey geldiyse diye.. sukur arabanin camini kirmak ve esimin bi kac radar noktasindan cok yuksek hizla gecmesi disinda hasarsiz atlattik.. ama omrumden omur gitti desem yeri.. kizlar arabaniz varsa mutlaka yedek anahtar yaptirin olur ya insanlik hali anahtari unutursunuz cocuk icerde kalir falan aklinizda bulunsun biz bugun hemen yaptirdik sadece kapiyi acan bi anahtar ama hayat kurtarir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?