Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

teşekkür ederim papatyacım. inşallah. bu arada 20 gün bir şey değil. bence de git. ben çocukları anneme bırakıp bir kaç hafta görmediğim bile olmuştu. hamileyken evden çıkamadım da... göz açıp kapayana kadar geçer, merak etme canım.

Kızlar Haklısınız. 20 gün çok uzun bi zaman değil.
Ben bu evcimenliğim yüzünden ne paralar kaçırıyorum bi bilseniz.
Hakkımda hayırlısını ver diye dua ediyorum hep.

88 li anneciğin yanında sağolsun faydası var sana.Evide temizlemişsin.Ders çalış biraz işi gücü boşver .Azmine ve tempona hayranım.

Araser çok iyi gidiyorsun menülerinde güzel canım.
Lajobam spor şart canım hergün bir video düzenli yapsak 1 ayda farkı görürüz aslında.Ben bugğn başlıyorum inş
Hadekam yok?

Eve gideyim bakıcam duruma göre.kv bırakmam lazım kuaföre gitmem lazım.Canım evde olmakta istiyor ogluşla yürümek sahile gitmekte istiyor .hiç ikimiz o taraflaa gitmedik cesaret te pek yok napıcam bilmiyorum

ya canım kalmadı bu ara azim tempo. notlar yanımda ben onlara bakıyorum, onlar bana. canım hiç istemiyor çalışmak.

valla sahil havası ne iyi gelirdi bana da. git bence. bi de canım burnumu sokmuş olmak istemem ama oğlun artık çok da küçük değil. sanki ona hala bebekmiş gibi davranıyorsun. benim büyük kızım 2010 aralık doğumlu. ben onunla bi yere gideceksem düşünmem bile. arkadaş olur bana derim. sen de onunla vakit geçirirken ona sorumluluk falan verebilirsin. mesela çok rahat ev toplayabilir, toz alabilir. ya da alış verişte ondan birşeyler isteyebilirsin. bu onu aha yetişkin gibi hissettirecektir bence. senin de işin kolaylaşmış olur.

bir gün büyük oğlum o yaşlardayken iş yaparken beni izliyordu. anne seni niye izliyorum biliyor musun dedi. büyüyünce ben de evlenicem ya, şimdi öğreneyim, büyünce karıma yardım ederim diye izliyorum dedi

Oglum arabada Migdesi bulanıyor diye sevmiyor artık gezmeyi.İstmedi gezmek oynadı evde bende mutfak dolaplarını sildim .Balkon yıka çm as az önce banyoya soktum suyla oynadı babasıyla etkinlik yaptılar .Sma her yer dağıldı süpürdüm topla yerleştir .Valla leslie yapıyorum zaten ev içinde hep aparatif yedik malesef.sabah kepekli sandiviç ögle mantı akşamda buzluktaki açma börek çayla azda olsa yedim .Yemek yapmak istemedim zaten yarın yapıcam.Çayla azıcık ara ara diziye baktım.Şimdi çizgi film açtım spor yapıcam.

88 li masallah ogluna, ins dedigi gibi ilerde hem sana hemde esine yarfimvi olur ev islerinde, ve cok katiliyorum cocuga sorumluluk vermek konusunda.. bu arada ne okuyorsun canim merak ettim

Ebrus bende karar verdim 1 mil de olsa leslie yapcam papatyanin onerdigi topige bi goz gezdirdim iyice inceleyip baslayacagim ins. Aman canim bosver hayatta özkan n gucten yemekten daha onrmli seyler var oglunla esinle gecirdigin her anin keyfini cikar
Ben bugun sabah hem ebeveyn hem misafir banyosunu ve wc yidim camasirlari attim hala asilacaklar makinada brkliyorlar ogleden beri.. ogleden sonra sinavim vardi sinav cikisi kardesim arabayla oglusla beraber gelip beni alacakti grlmediler acayip panikledim agladim bi polisten rica ettim telini kullandim aradim cevap vermediler cok krktum, arabada oglus varken anahtar icerde kalmis ve araba kendini otomatik kilitlemis, bunu fuyduguma o kadar sevindim rahatladim ki anlatamam neler gecti kafamdan ne cok korktum.. Allahim daha beterinden korusun ins yavrularimizi, onlarla gecirdigimiz her an oyle kiymetliymis ki bugun cok korktum ya basina bisey geldiyse diye.. sukur arabanin camini kirmak ve esimin bi kac radar noktasindan cok yuksek hizla gecmesi disinda hasarsiz atlattik.. ama omrumden omur gitti desem yeri.. kizlar arabaniz varsa mutlaka yedek anahtar yaptirin olur ya insanlik hali anahtari unutursunuz cocuk icerde kalir falan aklinizda bulunsun biz bugun hemen yaptirdik sadece kapiyi acan bi anahtar ama hayat kurtarir..

lajoba çok geçmiş olsun. Allah kuzularımızı korusu.
Biz de arabanın yedek anahtarını kaybettik. Aslında yaptırmak gerek ama ihmal ediyoruz işte.
O toğikten ben çok şey öğrendim.
Bu akşam leslinin dün indirdiğim videosunu yaptım. Ama bugün kaldırmışlar Youtube'dan.

M maviduvar1 ihmal etme canim gerci senin oglun artik buyuk bizimki gibi bi furum yasamaxsiniz ins, bizimki bide bebek koltugunda kilitli, araba gunesin altinda icerde sicakta bi saat kalmis yavrum esim bebek kilidini acmis oglus one gecip uzun suren ugraslar sonucu anahtari esime uzatmis, esim anlatiyor da iyiki ben gormedim o halini dayanamazdim, gormedigim halde saatlerce agladim polis bile sasti kaldi halime panik yapacak bisey yok dedi ama anne hissediyo iste, off simdi bile kotu oldum
Topigi de genis bi zamanda inceleyecegim canim bugun alelacele baktim
Kizlar yarin esim oglusla beni annemlere goturebilir gerci ben gitmiycem falan dedim ama size degisiklik olur kafa dagitirsiniz dedi gidersem ordan yazarim artik size yarin yogun bi gun hem sabah hem ogleden sonra sinavim var
İyi geceler hepinize

merhaba arkadaşlar
bu saatte misafir bekliyorum, uçak rotar yaptı yeni inmişler, 1,5 saate anca evde olurlar
bütün gün temizlik yaptım zaten yorgundum iyice haşatım çıktı küçük kızımda durmuyor huy değiştirdi çocuk bütün gün kucakta gezelim istiyor, paçamı bırakmıyor, çamaşır makinam bozuldu, bir ton çamaşır var servisi aradım anca pazartesi gelirlermiş, umarım tamir olur yoksa yeni bir masraf kapısı

lajoba çok çok geçmiş olsun, ay insan nasıl ağlamasın bence de iyi ki yanında değilmişsin, erkekler biraz daha soğuk kanlı olabiliyor, bide spor topiği çok iyi papatyanın sayesinde bende bakıyordum eskiden ama şimdi hiç bakamıyorum bu haftada geçsin başlıyacam tekrar spora düzenimi bir oturtayım

kızlar çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi hastaymış sonuçları kötü çıkmış, biyopsi sonucu pazartesi çıkacak aşaması belli olacak, arkadaşımın ve annesinin henüz bu durumdan haberi yok, eşi aradı oda çok kötü üstelik salı günü kendi çocukları ameliyat olacak nasıl söyliyecem diyor, ay çok kötü oldum bende çok seviyorum teyzeyi, dünden beri moralim çok bozuk içimden umarım başlangıçtır deyip duruyorum hiç aklımdan çıkmıyor

kıyamam ben sana...istersen en azından çevrede yürüyüşe çıkın beraberce. birer dondurma alın. bizimkiler çıldırır böyle şeylere. ne biliyim işte. ben de senin haline üzüldüğümden böyle şeyler söylüyorum canım. kusura bakma olur mu

yok canım o eskidendi. büyüdükçe tembelleştiler. 2,5 yaşındaki bile gelip yanımda namaz kılıyor da büyükler hiç umursamıyor yardım falan etmiyorlar artık. çok zor durumda kalırsam anca.... işletme okuyorum canım marmarada

bu arada çok geçmiş olsun.

Günaydın kızlar.. günlerdir annemdeydim dün akşam üstü geldik. Sagolsun eşim cok dagıtmamış evi. Cok mutlu oldum. Cm ve az da bulask vardı. Ay olsun buna da şükür ..
Bugün eşimin kardeşi sevgilisini getiricek. Evi dün süpürdm sildim ama cabuk tozlanıyor yerler. Silicem bi daha. Merdivenleri de yıkamam gerek. Ay cok iş vakit az. Öpt kızlar
Bu arada kilom 73.5 cook almamışm annemlerde. Bu Hafta full detoxs yapucam. Başka türlü gitmicek gr lar. Bi de spor.
Ebru 3K leslie ye tekrar başlasam diyorum. Leslie de olabilir. Neyse hkmt kaçar

Hayırlı pazarlar canlar.Ogluşu uyuturken uyuyakalmışım yine Cumartesi akşamı bitti böylelikle Oglumu bu sabah ben kaldırdım :) şimdi kahvaltı ediceZ tabii maydınoz limon detoks suyumla başladım.Hergün 1 sürahi içiyorum size yazmayı unutuyorum hep

-700 ile uyandım.Ama bir ağlama tuttu gidiyor içim coşuyor neden bişi yok ortadaÇay keyfi yapıyorum.Oglum gezmeye gitmek istemiyor ev tv manyagı olmuşŞu okul başlasa düzenimiz oluşsa evim düzenli bıraktığım gibi kalsa,ogluş sosyalleşse erken kalkıp erken yatsa.....Canım sıkkınya oğluma sarıyorum.Eşimin akrabasının düğünü var yakınımda oturuyor ona makyaja gidicem.Oglumda kuzaniyle oynar hem.Ama canım hiç bişi yapmak istemiyor.

88 Lİ bana kardeşlerim ev işi vs bir sürü sorumluluk daha doğrusu mecburiyet yükledi annem.Ben oğlumun çocukluğunu yaşamasını,şımarmasını istiyorum.Bir daha bebek çocuk olamayacak ama hep büyük hep sorumluluğu olucak zaten.Pedagoga dedim odasını toplamıyor ama mutfakta en iyi yardımcım diye.Sen anne degilmisin sen toplıycaksın zaten .Bu yaşta bunca sorumluluk yükleyemezsin dedi.Zaten okula gidince ödevlerle ,askerlikte görevlerle,evlenince eşiyle ev geçindirmeyle böyle böyle bir sürü sorumlukla bogulucak.Bırak şimdi sorumluluğu almasın çocuk olsun dedi.Düşündüm haklıydı.O yüzden yani eşimde bende kıyamıyoruz ona ailelerimizden görmediklerimizi yapamdıklarını biz yapmaya çalışıyoruz.

HAWAR canım ya o satate kaynını bekliyorsun hakkını ödeyemezler valla.Özledim seni

WİNNN hadi toparlanalım canımmm evine hoş geldin

Lajobam canım ya kıyamam ona ben.iYİKİ sen yokmuşsun yoksa o an geçmez mahfolurdun.Ki zaten hala etkisindesindir eminim.Allah koruyor melek onlar çünkü dahaDiyorlar sadece snein mi var bizimkiler evlat degilmi...Bu ne düşkünlük....Ya o benimin canımın parçası niye sevmeyeyim tabikide çok seviyorum.vladımdan başka kimi bu kadar sevebilirsin.Rabbim bana vermiş onu dövemem için mi tabiki sevmem için....Bu neyin kafası anlamıyorum sende sev sende düşkün ol,,sende ilgilen sende dizinden edakarlık et vs diyesim geliyor bazen ama susuyorum. Rabbim acılarını göstermesin lajobam zor bişi atlatmışsın canım benim

ben kafayı yememek için kendimce yöntemler uyguluyorum sanırsam sağlıklı anne, sağlıklı çocuklar
ben de söz verdim diye akşam akşam sütlaç yaptım çocuklara. çok güzel olmuştu dayanamayıp yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…