Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi aksamlar kızlar.
Lajoba çok üzüldüm yavruna.allah beterinden saklasın canım.
Ebru çok hızlı büyüyorlar bırak çocukluğunu yaşasın bence de.insanın çocukluğu sığınağı oluyor büyüyünce.

Elifim hayırdır ne oldu , sınava neden gidemedin . Oglunun araba da kalması kötü olmuş allahım beter inden saklasın tüm Evlatlarımızın ..

Papatyam nie kötü uyandın .. o işe gitmen maddi yönden cok hayırlı aöa Vicdanın kötü olacaksa hiç kabul etme. Oglun kucuk değil aslında ki senin bu iş seyahatlarına alışık diye biliyorum. Hafta sonu da yanına gelecekler dedin .. sıkıntı etme lütfen

88 li beş cocuk la yaptıklarına hayranım inan. Ben bi cocukla napıcagımu şaşırıyorm. Allahım saglık versin tüm evlatlara.

Hawarım Özgem areser hadekam Banu Küboş nel fareceli nerelerdesnz ismini anlık unuttuğum vardır affedin..

Bu gün cok halsiz uyandım aslında. Dört gün annemdeyken Kuzenler le gece 3 e kadar oturuyor Duk. Sabahın 7 sinde sıpam la uyanıyodum mecbur .. haliyle tüm ev halkı kalkıyor du. Ama coook güzel geçti . Bi oglum aşırı huysuz ama aşırı da tatlıydı. Cümle kurmaya başladı kucuk kucuk. Süt içim mi su içim mi gibi. Ne söylesem tekrar ediyor ztn de cok bilmiş coook.
Kb sevgilisi ile geldiler kız cok tatli iyi birine benziyor zamanla tam anlaşılır. Kızın boyu 1.80 ay yanında kucuk kaldım. Ben 1.75 im düşünün. Boylu poslu Sülün gibiydi maşallah ya. Anlaşıcaz gibi.. inş zamanla daha iyiye gider.
Yarın kv ye gidiyoruz oglanla. Kb alacak arabayla .. Eşim çalışıyor haliyle
Vee saçımı boyatıcam. Tek Renk yaptırıcam.
Ya karamel ya çikolata kahve .. ay inş güzel birşey olur.

Perşembe lise arkadaşımın kınası var. Bundan tam 13 sene önce ben ön ayak olmuştum sevgili olmalarına .. kız arkdşmı ben ikna etmiştim. Bugün aradı nikah şahidim sen ol istiyorum dedi. Cok mutlu oldum . Iki si de benim sınıf arkadaşm dı. Lise den anılardan söz ettik. Cok ça güldük .. eşime söyledim gideriz dedi. Dedim Oglan durmaz kv ye bıraksak şans dan onların apt toplantısı varmış ve akşam poff dedm şansa bak. Neyse eşim hallederiz bi şekilde sen canını sıkma dedi.
Şmdi ne giyicem onu düşünüorm .. Abiyelerim war. Ama abartılı olmak da istemiyorum. Neyse düşünürüm daha cok var önümde .. boya inş güzel olur. Korkuyorum azcık .
Ay ne konuştum be. .
Yorgunm uyku akıyor gözümden
Iyi geceleer.

Bugün
Ögle : çeyrek simit,1 dl t.b , kk peynir,3 dl domates,1 yumurtadan omlet
Ara: yarım kase yogurt ,2 çilek ,2 erik,4 kiraz ,2 dl şeftali
Alşam:1 kase yeşil mercimek,1 dl ekmek çoban salata

Akşam arkadaşım geldi soslu makarna yaptık ama ben yemedim.Kola ve dondurmaya hayır dedim.Akşama dogru yine bir ağlama krizi ve kötü oldum.Yemek bişi yapmadım yarın akşama yaparım.Şiödi İyiyim olumlama yapmaya çalışıyorum.Geçmişr yarın bakarım .

Merhaba kızlar
@wisdom benim sıkıntım o konuyla ilgili eeğil canım. Onu oluruna bıraktım. Olursa giderim olmazsa da gitmem modundayım. Işle ilgili başka bi durum var. Kalbim bi cenderenin içinde sürekli sıkışıyor sanki.

Ebrucum senin neyin var canım

Papatyam bişi yok yada Bşr çok üzüntümün içime atmanın patlamasıdır Kardeşime Yasin başladım yine okumak isteyen olursa özelden Msj atsın.Birikimler ve hep alttan alışlarım boşverip erteleyişlerim bunları beni sanırım .Şükür her daim herşeye Elhamdülillah....

Günaydın kızlar.
Kandiliniz mübarek olsun.
Herkes için hayırlı huzurlu bir hafta dilerim.
Wisdom arada gelip gidiyorum ne yapayım canım. Bu ara bir istikrar saglayamiyorum nedense.
Papatyam gönlünü ferah tut canım. Rabbim ol dediyse tüm dünya bir araya gelse engel olamaz işine.
Ebru ağla canım rahatliyorsan.icine atma.

Günaydınnn kızlarrr
Haftasonu malum pek bakamadım topiğe
lajoba cok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun benim de en cok korktuğum şeydir cocukların arabada kalması Neyseki ucuz atlatmışsınız...
E ebruli1907 canım noldu kuzum sana yaaaa ağlama krizi falan yazmışsın herşeyi cok sıkıntı haline getirecek kadar kafaya takma oluruna bırak bazı şeyleri bak olan senin saglıgına olur...dikkat et kendine
wisdom01 canım ne güzel kilo almadan döndün.....sacınıda botayonca foto koy merak ederiz sonra

8 88li kolay gelsin canım hem cocuk hem ders artık bana o kadar uzak ki hiç düşünemiyorum bile Allah muafak etsin Sınavları'nda...

M maviduvar1 dediğin videolara bende bakıyım ne spor ne yürüyüş saldım bu aralar kendimi cok kızıyorum kendime cok boşa zaman harcıyorum aslında şu interneti aza indirmeye çalışsam iyi olacak... Bu arada yolculuk ne zaman canım?

Kızlar yok yaa bu akapunktur beni hiç tutmuyo sanki zor dürüyorum yememek için ama bazen diyorum bir yere bağlandın baglanmasaydım daha fazla yerdim en azından dikkat ediyorsun die? Dün mesela kendimi tutamadım gittim çocuklarla benim de bayıla bayıla yediğim bişey yedim neysemi tartıda cumaya aynı çıktım bugunde günümüz var bakalım orda nasıl tutcam kendimi....

Hepimize bol - li sağlıklı bir hafta olsun....

günaydın kızlar
ebrucum bana da zaman zaman oluyor öyle. nedensiz yere ağlıyorum.
Banucum inşallah. rabbime çok güveniyorum.
bu iş beni bitirdi ya. dışarıdan bakılınca ohhh misler gibi diyor herkes. adının önünde kocaman ünvanın var diyorlar ama kazın ayağı öyle değil işte. duadan başka bir şey gelmiyor elimden. rabbim duysun sesimi inşallah.
areser yolculuk ne zaman belli değil canım. akupunktur hakkında bir bilgim yok.

kızlar dileğim için 239121 adet ya Fettah esmasına başladım.
inşallah rabbim kuvvet verir de bitirebilirim.

Hayırlı sabahlar kızlar.Güne aç ve düz karınla uyandım.Çok merak ediyorduma ama tartılmayı unuttum.
PAPATYA canım tesbihat rahatlatır inşallah istedigin zamanda bitirirsin.Rabim kabul etsin.
ARASER:birikim sanırım ortada bişi yok canım.Ben baya bir şeylere dur diyorum artık yaz geldi pek canımda istemiyor.
BANUM sağol canım rahatladım dün.Kandil 1 haziran bugün ne kandili
HADEKAM nerdesin canım?Mahkeme işi ne oldu?
BTLKBRA ig de gördüm kzıı iyi sanırım ama buraya gelmiyor merak ediyorum yinede.
LAJOBA nasıl oldun canım?Ogluş nasıl?
HAWAR evi toparlayabildin mi?Kaynın sizde sanırım?
NELSON kızının d günü kutlu olsun tekrar.Ama göbek yapmışsın gibi geldi
WİNNNNN spor spor spor hadi başlayaalım topige bakıyorum şimdi ben.
88 li nasılsın canım?

günaydın canlarım
wisdom arkadaşına mutluluklar hayırlara vesile olman ne güzel
inşallah kıyafet seçimin de güzel olur
sen becerikli ve zevkli bir hatunsun :)
eş dost akraba birlikte takılıyorsunuz özeniyorum

lajoba canım çok üzüldüm
inşallah böyle bir şey yaşamaz kuzucuk

ebrulim düz bir karınla uyanmışsın senin adına sevindim.
bugün daha iyisin inşallah duygusal açıdan :)

papatyam canım inşallah senin işin de çabuk netleşir de sıkıntın gider

araser menülerin güzel gidiyor. akapunktur uygulayan arkadaşım bende bi değişiklik olmamıştı demişti daha önceden iştah açısından
inşallah sen zamanla etkisini görürsün

mahkeme devam edeiyor temmuza attılar.
eşim bilirkişi talep etmiş
öyle devam bakalım

bugünlerde kendimi aç hissetmiyorum
ama nedense kilolarımla da hayata devam ediyorum veremiyorum
veremedikçe üzülüyorum
o nedenle buraya da yazacak yüzüm olmuyor.

ilginç ama bi iştah kapanması yaşıyorum.
regl olmaya başladım spiralden sonra
o bitti
onun etkisi ile herhalde vücudum yeni bir düzen kurmaya çalışıyor.

Sabah sağlam bir kahvaltı yaptım. Hâlâ acikmadim.
bu ara yemek sıkıntısı yaşıyorum. T.fasulye kabak,d.biber dışında pek sebze yok burada.
memlekette olsak bezelye, enginar,taze yaprak, bakla falan olurdu.inşallah seneye tayinle döneriz kendi şehrimize.her şeyini özledim.

banusultan sağol
siz de inşallah tez zamanda isrediğiniz yere tayin olursunuz

ben de bugün il içi tayin istedim
tabi çıkacağına ümidim yok
puanım az
müdür de bu puanla bir yere gidemezsin dedi sağolsun
haklı ama bunu duymak bile üzüyor

bir de il dışı tayin dönemi yaklaşıyor buralardan gitmek istiyorum İstanbul olabilir
eşim memlket diyor da hayırlısı ((

bugün keyfim yok
iyi ki siz varsınız

kahvaltı yapmadım
bir yeşil elma ve bi avuç leblebi sabahtan beri yediklerim.

Kızla herkes bi saldı bakıyorum da ne oldu bize .. topiğimize nazar mı değdi acaba.. Kii ben kuş hkmt töbe nerdeee kaldı o hkmt.
Ah ah dün eşim dışarda sucuk ekmek yemiş içine batmış pastaneden sevdiklrmden almış. Kucuk yaş pasta kedi dili kepekli simit.. bide vişne suyu .. Akşam akşam vişne suyu yaş pastayı götürdüm walla.
Bi yandan almış diye sevindim ama sonra feci üzüldüm . Ya eskiden 1de yatar kitap spor bu ikiliyi yapmadan uyumazdım. Şimdi 10 bucuk demeden yatıyorum . Sabah da uykulu halsiz kalkıyorm. Buna son vermem gerek ama poff

ebruli1820 napıcaaaaaz biz. Eskiden ne bizi diyet spora adapte ediyordu ..

Kızlar kendimize gelelim. Haziran geldi
Kolumu sıkılaştırmam gerek.
Mide basen ahh ahhh

88 li nasılsın canım?
iyiyim bitanem okuldan geldim şimdi. özelden mesaj attım. okudun inşallah.

okulda yemekte makarna ve tatlı vardı almadım nihayet, sadece çorba ve köfte yedim. kaç gündür tutamıyordum kendimi. bugün şimdilik frenledim gibi. eşim cıss aldı, ona da hayır dedim. bakalım akşama ne olacak.

Selamlar yeniden.
size yazdiktan sonra evimi sildim süpürdüm.
kızları doyurup okula gönderdim.
Çamaşır ve bulaşık yıkadıktan sonra kendimi dışarı attim.
5 kilometreden fazla tempolu yürüyüş yaptım açık havada.
Şimdi biraz dinlenip yemeğe giriseceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…