Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kaç saatir gizli gizli aglıyorum.İçimde dolmuşluklar sessiz ezilgen birinin çıglıkları var.Şükür ve oglum için ertelediklerim birikimlerim yıgılıyor önüme.Krdeşimden hiç haketmedigim duymadıgım cümleler.....Ki yine ona kuran başladım herkes iyi mutlu olsun istiyorum sadece....Onca fedekarlık ve ailemden gördügüm en agır nankörlükler.Şükrüm eşim ve oglum..En azından şimdilik onlardan nankörlük görmedim.Hayatta nefret ettgiim haksızılık ve nenkörlüktür.Birine kızacakken bile artılarını getiririm gözmün önüne ve susarım unuturum hemen.Ama haketmedim ben bunları.Akşama çocugu eşime bırakıp gidip yüzleşicem ne yapmışım bakalım iyilikten başka .Artık nazlandıramıycam kimseyi.Haksızlık edile edile törpülendim sivrilmdim içimi dolup taşırdılar hırçınlaştırdılar o sesszi kızı.Ve ben artık bir dur demeliyim.Yoksa evime işime ve bütün vücuduma sinirlerime yansıycak bu durum.

88 li görmedim canım hemen msj kutusuna bakıyorum.Hyır demen çok güzel canım.Bende dün öyleydim.Ama tartılmayı unttum.

Hadekam canım üzülme dertler son nefesi verene kadar biz insanoğlu için İnş gönlüne göre olur tayinin.Benimde pek yemek yiyesim yok meyve atıştırmalık belki canım istemiyor bişi.Ruh halim bugün bir mesajla yine berbat oldu

Banum aglerken güldürdün beni canım ya Allahta seni güldürsün.İnş sende istedigin yere gidersin.

Winnnnnnnnnn evet yapmadıkça daha hantal oluyoruz.Bu akşam bende tek balıma yürrümek nefes almak istiyorum

Wisdom hep böyle baltalamalar oluyor diyette.
yarın okulumuzun kermesi var. Küçük kuzumun gösterisi olduğundan mecbur gideceğim. Kimbilir ne çok cisss olacak.
ayni zamanda büyük kızımın da dogum gunu.pastası ikramı derken ordan da bir darbe olacak bana.en az hasarla kurtarmaya bakacağız artık.

Ebrucum ne olur ağlama. Güçlü ol.evladimiz bile bizi üzse dur diyeceğiz. Bazen insanları sarsmak gerekiyor kendi yaptıklarını görmeleri için.gerekiyorsa yap.
kimsenin kimseyi kırmaya, ezmeye hakkı yok.

canım benim insanların nankörlüğüne bakma sen. çoğu insan öyle. yakın zamanda ben de yaşadım öyle bir nankörlük. haketmemiş dedim. onun adına daha çok üzüldüm. sonuçta nankörlüğü yapan sadece bize değil ALLAH a da yapmış oluyor. bunun hesabını da onlar verecek. arama mesafe koydum. mecbur kalırsam konuşurum, aç açıkta kalırsa belediye var dedim eşime.o kadar umrumda değiller. halbuki iyilikten başka bir şey yapmamış/ düşünmemiştim haklarında. şimdi de hiç bir şey hissetmiyorum. umrumda da değiller. yine de ALLAH düşürmesin. kötü bir şey de istemem

Selam kizlsr
Uzuntuden, kendimi yiyip bitirmekten dusunun cumaya gore bugun kiyafetli ve tok olarak 58 lerde ciktim.. esimle acayip bozuk aramiz.. dun sabah cok feci kavga ettik o yuzden aglamaktan sinava da gitmedim.. dun gece gelmedi eve simdide yatti uyuyor.. dun kavgadan sonra kv arayip agladim anlattim.. bu aksam geldiler konustuk ama esimde bi duzelme goremedim aksine onlarin yaninda sustu sustu sonunda patlatti bombayi yine gozumde yas kalbim kirik kaldim oylece.. haklisin demek, ozur filerim demek bu kadar mi zor ya.. neyse ya sabir diyorum Allaha siginiyorum.. o biliyor hakli oldugumu da, icimdekileri de.. Ondan gayrisi bilmese de olur.. dua edelim ins birbirimize..
Ebrucum kardesin de olsa hakki yok ki uzmeye kirmaya.. yazik ya dunya kendi etraflarinda donuyor bir sikinti onlarda var saniyorlar.. haddini bildir canim kardesin sonucta atamazsin satamazdin ama herkes yerini bilecek saygisini koruyacak.. ustelik sen onu boyle dusunurken yazik valla
Hadeka mahkeme ve tayin konusunda hakkinizda hayirlisi olsun canim
Papatya senin is olacak ve sonra ya ben bosu bosuna ne cok uzdum kendimi, bu kadar basitmis hersey diyeceksin ins canim, kalbini ferah tut..
Wisdom guzel olmus canim saclarin, ins guzel gecer dugun
yazmadigim unuttugum kizlar kafam allak bullak kusura bakmayin
İyi geceler hepinize..

Küçük kuzum hastalandı kaç saattir ayaktayiz. Yarın da dunya kadar işim var.
wisdom çok güzel olmuş canım. Maşallah pek çıtırmışsın sen de.
lajoba oluyor bazen böyle kopmalar eşler arasında. insallah tez vakitte düzelir aranız.sen bu arada kendini yıpratmamaya bak.evlatlarını düşün.

günaydın hanımlar
@wisdom saçların çok güzel olmuş. güle güle kullan.
banusultan çok geçmiş olsun kuzucuğa...
lajoba allah yardımcın olsun canım. bu erkek milletini anlamıyorum ben. ne isterler ki bu kadınlardan...yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında...inşallah dediğin gibi işim oluverir hemen.
ebruli1820 kardeşin için bu akşam bi yasin okuyacağım canım. allah yardımcın olsun.

ben de bu aralar çok kötüyüm. yaş gözümün hemen ucunda. yastığımı ıslatmadan uyumuyorum. az önce okuldaki odama girerken bile gözlerim nemli idi. dileğimi size özelden yazsam ya Fettah hatmime yardım eder misiniz. 10 tane bile okusanız belki sizin duanızı kabul edecek rabbim...

günaydın güzel topiğimin gözü yaşlı anneleri alın benden de o kadar
ben de ağlıyorum bugünlerde
wisdom canım saçların çok güzel olmuş
çok tatlısın :)

papatya bana özelden msj at ben okurum
sabahtan beri düzenli okuduğum teşbihlerimi bitirdim ne okusam diyordum

ebrulim canım kardeş de olsa ana baba da olsa seni üzmeye kimsenin hakkı yok.
sen düzelsin diye fedakarlık yaptıkça tepene biniyor sanırım birileri.
fedakarlık yapmayı bırak.
hissettiklerini de açık açık anlatmaya çalış
biliyorum çok yufka yüreklisin
Allah yardımcın olsun

lajobam canım kıyamam sana yaaa
eridin bittin ama değmez
eşin seni anlayacaktır
zamana bırak
kendine ettiğinle kalırsın böyle üzülerek

bu bedeni bu gözyaşlarını boşa akıtmamak lazım kızlar

banusultan kızının neyi var canım
geçmiş olsun

sabah doktora gittim ama doktor ameliyata girdi ve muayene olamadan çıktım
çok belim ağrıyor
aç gitmiştim dönüşte bi eticin yedim

okula geldim domates ve zeytinle kahvaltı yaptım
bugünlerde kilom aldı başını gidiyor
ama kiloyu takmıyorum nedense
diğer meseleler ağır basıyor (((

Papatya banada ozwlden mesaj at okurum ins, sagol canim ne istediklerini bende bi anlasam.. son noktayi koyma durumuna geldik, sakinlikle onun ne yapacagini izliyorum o ise hem hatali hem de hatasini bastirmak icin asiri sinirli.. hayirlisi olsun hepumizin hakkinda..

Hadekam sagol canim senin derdin sikintin ne, mahkemeyse takma kafana canim hersey olacagina varir ins sonucu sizin bu uzuntulerinizi bosa cikarir.. kilo hic dert degilmis bosveer ne dertler tasalar var hayatta.. saglik olsun verilir kilolar..

Banucum nasil oldu canim kizin ins daha iyidir

Ebru dun ne yaptin merak ettim bende yasin okurum okuduktan sonra yazarim burdan su kadar okudum diye

Oglani uyuttum markete gidecem korkuyorum hemwn uyanirmi diye... mercimek bitmis gidip alayimda bi corba yapayim cocuk bari dogru duzgun yesin.. benim istah sifir diycem gece sinirden soslu fistik cips paketini yariladim ama hala kahvalti bile yapmadim nryse hemen gidip geleyim ben

Hayırlı günler hassas çıtır annelerKadın olarak zaten hassastık anne olduk daha da hassaslaştıkAkşam oglumu eşime bırakıp gittim.ilk kez sesim yğkseldi ve sonra düşündümde bunu bile yapamazdım ki yaptıgım için rahatlarken bir yandan da saygısızık mı günah mı ettim diye yedim bütün gece kendimi.Bir yük kalktı yüregimden.Yaptıgım iyilikleri anlatmadım gerek yok zaten.Ben yaranmak için degil yapmam gerekli oldugu için yaptım sevdiklerim için,kıyamadıgım için....Beni haketmediklerini ve haketmedigim haksızlık ve nankörülügü yaptıklarını söyledim.Vijdanen çok rahat oldugumu ve başımı yastıga rahat koydugumu anlatım.Ve bundan sonra herkese hakettigi kadar deger verecegimi söyledim.Beni ilk kez bu halde böyle konuşurken gördügü için şaşırıp karralı oldugumu anladı.Ama yinede ben degişimem aglayınca helede kıyamıyorum karşımdaki kim olursa olsunBen iyi olalım mutlu olalım istiyorum sadece.

Papatyam bana yaz özelden ben okurum canım.İşte zaten çekiyorum hep kendimce bişiler.Yasin için sağol canım
winnnn saçların yakışmış
Banummm Çok sağol desteğin içinHaklısın her sözündeKızına geçmiş olsun neyi var?Az az çok sevdiklerinden yemeye çalış canım.

Hdekam sağol canım evet sakinligimden yararlanıyorlarSende üzülme herşey olacagına varıyor ve biz üzüşlüdğümüzle kalıyoruz

Lajobam kıyamam sana ben.Sus boşver evladın için Allaha sıgın.Kv çok yansıtmasan kendi aranızda çözmeye çalışsanız daha iyi olmaz mı?Evet hepsnin dünya kendi etraflarında bense onların etrafında dönmek zorundaymışım gibiler

lajoba sana özelden mesaj atamıyorum canım.
allah yardımncın olsun. ben bu erkek milletini anlayamadım gitti...
üstelik senin eşin hafta sonu vs. gidiyor çalışıyor. onlara anlayış gösteriyorsun.

Ebrus iyi yapmissin canim anlat ve kararli davran, bosver takma kafana da en azindan icini doktun ins kardesinde anlamistir pisman olmustur..
Canim ben esimi defalarca uyrdim ve en son kavgamizdada soylemistim bidaha buna benzer bi konuyla karsilasirsam ailene anlatacagim falan diye, kararli davrandim.. bilsin bazi seyleri goze alabilecegimi istedim.. onlarda sagolsunlar zaten benim hakli oldugumu soylediler ogullarina kizdilar ama anlayan kiiiiim
Papatya ben sana ozelden yazayim sonra bana cevap yazabilirsin sanirim. Sadece isi oldugu zamanlara degil canim ark lariyla vakit gecirmesine baliga gitmesine oyun oynamasinida anlayisla karsiliyorum istiyorum ki bu stresli zamanlarinda bide ben yuk olmayim ama tabi benim de bunaldigim yeter artik dedigim zamanlar olmuyormu elbetki oluyor.. ancaak bryfendi donup kendine bakacagina hep savunmada yok stresliymis yok borcu varmis yok kadrosuymus off daraldim resmen onun bahanelerinden.. hayirlisi olsun ama valla bosanalim dese kimse de karismasa ben tamamim yani o derece... oglum en buyuk engelim tabi..

Lajoba arkadaşım inan bir tek eşin değil erkekler elindekinin kıymetini bilmezler ta ki böyle olana kadar o zaten kafa rahat senin gibi biri olduğu için boşver kötüyü düşünme Allah en güzel hediyeyi vermiş .Oğluşun var .
Ebruli konuşmakla iyi etmişin.
Hadeka hayırlısı olur İnşallah. Sen düşünsen de düşünmesen de olacağına varıyor. Bolca dua et.
Ben de boş zamanlarımda ing. çalışıyorum. Hayat bi şekilde geçiyor işte, kovamı doldurmaya çalışıyorum. Hayırlısı bakalım.

Lajobam şimdi anladım canım kararlı oldugunu göstermekle sende iyi yapmşsın.Ama oğlun var onun için ortak noktayı bulursunuz inşallah canım.Onlar sıkıya strese gelemiyorlar hemen kafa daıtmaları,arkadaşla bir tur atıp rahatlamaları vs bitmiyor.Eee biz nasıl stres atıp rahatlıycaz acaba evde bekleyerek mi.Akşam ben girdim o çıktı zor baktı çocuga.Sonra saat kaç bu çocuk uyumuyor seni istiyor dedim.Geldi hemen :) uyuttu bende ortalıgı topladım.Yani hep hep olmaz dimi ama.Yinede sakinligini koru canım yuva kolay kurulmuyor.

Seherim ingilizce keşke bende ögrenebilsem oglumunda ögrenmesini çok istiyorum.Ben anneme söyledim oda ona söylemiş.Özür mesajı geldi ama hiç sevinemedim içim buruk hala nedense

Selam kızlar.
Anam çok yoruldum ben bugün ama gun de bitmedi hala.
ufakligin öksürük sıkıntısı var.ilaca dirençli. Ne yaptıysam geçmedi.sabaha kadar canımız çıktı kuzumla.
Bugün de gösteri ve sonrası kizların arkadaşları ve anneleriyle gezmeye gittik .
kızlar eğleniyor diye tüm günü dışarıda geçirince d.günü hazırlıkları da kaldı.
Birazdan gidip pasta ve hediye alacağım.
Bir kaç çeşit meze yapabildim sadece.
bizbizeyiz zaten.abartmaya gerek yok.ne yspayim.

Kızlar bu hayatta insan ilişkilerinden öğrendiğim en önemli ders; sınırlarını iyi çizmek ve aşanlara müsamaha göstermemek.
inatla aşmak isteyene de anında tepki gostermek haddini bildirmek gerek.
bir insani sürekli tolere edersen sonuçlarina da katlanirsin.
ister eşin, ister çocuğun, isterse herhangi biri olsun,kimsenin bize istemediğimiz gibi davranma hakkı yok.

Canım böyle dönemler her ailede oluyor zamanla anlıyorlar hatalarını ama senden de birşeyler gidiyor....kayınvalidelere anlattın peki onlar senden taraf mı? Bence fazla dışarıya yansıtmadan kendi aranda anlaşmaya baksaydın senin acından söylüyorum yarın öbürgün senin basına kakmasınlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…