- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.201
Selam kizlsr
Uzuntuden, kendimi yiyip bitirmekten dusunun cumaya gore bugun kiyafetli ve tok olarak 58 lerde ciktim.. esimle acayip bozuk aramiz.. dun sabah cok feci kavga ettik o yuzden aglamaktan sinava da gitmedim.. dun gece gelmedi eve simdide yatti uyuyor.. dun kavgadan sonra kv arayip agladim anlattim.. bu aksam geldiler konustuk ama esimde bi duzelme goremedim aksine onlarin yaninda sustu sustu sonunda patlatti bombayi yine gozumde yas kalbim kirik kaldim oylece.. haklisin demek, ozur filerim demek bu kadar mi zor ya.. neyse ya sabir diyorum Allaha siginiyorum.. o biliyor hakli oldugumu da, icimdekileri de.. Ondan gayrisi bilmese de olur.. dua edelim ins birbirimize..
Ebrucum kardesin de olsa hakki yok ki uzmeye kirmaya.. yazik ya dunya kendi etraflarinda donuyor bir sikinti onlarda var saniyorlar.. haddini bildir canim kardesin sonucta atamazsin satamazdin ama herkes yerini bilecek saygisini koruyacak.. ustelik sen onu boyle dusunurken yazik valla
Hadeka mahkeme ve tayin konusunda hakkinizda hayirlisi olsun canim
Papatya senin is olacak ve sonra ya ben bosu bosuna ne cok uzdum kendimi, bu kadar basitmis hersey diyeceksin ins canim, kalbini ferah tut..
Wisdom guzel olmus canim saclarin, ins guzel gecer dugun
yazmadigim unuttugum kizlar kafam allak bullak kusura bakmayin
İyi geceler hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?