Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar iyi geceler.. Bu saatte bana gece oluyor way be eskiden 1 demeden uyumazdım. Bile bile hem yiyorum hem erkenden uyuyorum. Sabah da şiş mideyle ve hala full uykum varmış gibi kalkıyorum. Bugün 74 ü gördüm tartıda. O cacık tan sonra 5 ymk k kadar mantı yedim aferim bana dımı. Kendime kızıyorum. Hemde coooookkkk.. ne güzel 69 u görmüştüm. Boşbogaz gibi yiyorum. Çıldırrrrrıııcciiiiiimmmmmmm biri beni dövsün.
Sadece bugün diyet adına iyi yaptığım şey 1.5lt yakın maydanoz suyu içtim.
Düğüne cok sade bi elbise mi giyicem. Sanırım kuaföre gidemem. Evde düzleştirir sprey lerim bozulmasın diye.
Şanstan kv nin apt toplantısı varmış. Uzun sürebilir o yüzden oglanı da alıp gidicez. Ama uzun süre de düğünde kalmak istiyorum. Neyse kafama takmicam eşim bir yolunu buluruz dedi. Ay ilk defa nikah şahidi olucam. Heyecan var bende de.
Mutfak derli toplu , yarına Kıymalı kabak yemegi yaparım ne zamandır yapmıyordum.
Kızlar herkes nerde.
Elifim şimdi nasılsın eşinle nasılsınız.
Bu eşler anca karılarını üzsünler iki Güleryüz göstermek bu kadar mı zor anlamıorm. Ben artık bagırışlarını duymuyorum. Sabr çekiyorum içimden. Kendi kendine bagırıp susuyor.
Allah hepimize yardım etsin ..

Papatyam sen nasıl oldun. Gitme işi ne oldu

Ebruş kardeşinle konuşman iyi olmuş. Ben ablam la hiç konuşamadm. Şuan da annemde görüşürsek sadece görüşüoruZ. Canım cicim halleri bana inandırıcı gelmiyor. Belki bende snn gibi konuşsa ydım şuan daha iyi olurdu ya da daha kötü ..
Inş senin iyiye gider. Kim olursa olsun hakkımızı savunalım.

Hawarım Özgem napıosnz nerdesnz

Areser bırakma akupunktur u .. para veriyosun diye belki Yediklerine zorla dikkat edersn. Ben bekarken spora gidio de fitness a para veriorm diye her gün giderdm bide yediklerme dkkt ederdm.
Şuansa şımarıyorm anca. Tartı yüzüme tokat gibi çarpsa da

@wisdom inşallah düğün çok güzel geçer.
Gitme işim henüz belli değil.
Nasıl yani senin ablanla aran mı kötü
Ben de 2 gündür sabah namazından sonra uyuyamıyorum. Şimdi Gözümden uyku akıyor ama kitap da okumak istiyorum.

Iyi geceler kızlar.Ogluşu banyoya koyup yemegimi yaptım .Ütülerimin yarısını yaptım.Oglumu uyudu saatinde.Namaz kıldım sporumu yaptım.Bekledigim film bu arada başlamış( günce filmin adı.Hasta kız île düşkün babanın hikayesi sanırım.Şimdi onu izlerken biraz daha spor yediklerime ceza hem stres atıyorum böylelikle.Uykusz olan ben uyuyan eşim anlamadım gitti :/

Iyi geceler kızlar bugun cok yoruldum yine sokaklardaydım Allahım ne kadar cok işim çıkıyor benimmm yaaaa bir gün evde oturup şöyle güEl bi temizlik yapmak istiyorum ama yok hergün bir şey çıkıyor bugunde ev vergisini yatırmaya diye gittim orda oyalandım ordan sonrada bir arkadas aradı buluştuk biraz oturduk falan, daha sonrada görümcemin bir kuyumcu işi vardı onu hallettim eve geldim saat beş cocuklar geldi biraz bişey yediler kızımın keman hocası aradı prova var die hayyddaaaa hadi onu kursa götürdüm 1,5 saat bekledim onu beklerken biraz alış veriş yaptım neyse bugun başımdan gecen bir olayı anlatıyım

Yolda gidiyorum biri bana gülümsüyor çıkarıcam ama tanıdık geliyor çıkaramadım sonra dedi tanımadın mı Kızımın eski Okulu'ndan bir Veli tam 24 kilo vermiş sok oldum incecik genç kız gibi küçülmüş sıkılaşmış cok sıkı diyet ve spor yapmış....içimden dedim ki millet ne kilolar veriyo biz 3-5 kiloyu veremiyoruz.....

Bugunde cok ac kaldım sabah yediğim 2 yumurtayla akşamı ettim arada cay ve kahveleri saymıyorum midem bulandı resmen açlıktan gelince de cok az tavuklu pilavla ayran içtim hala acım midem bulanıyo dünde günde kaçırdım bu hafta hiç iyi değilim kilo veremedim ama almadımda sabah aynı çıktım cumaya göre karnımı çok şiş hissediyorum

Sabah nette gezerken gördüğüm bir meyva diyim cayı da varmış bugun gidip aktardan aldım bakalım şimdi de onu deneyeceğim cok faydalı bir şey adı goji berry Türkiye'de ki ismi kurt üzümü internetten bakın herşeyi cok faydası var zayıflamada da iyi diyorlar bakalım faydasını görecekmiyim....

Aç karınla ılık limonlu suyum
Sabah:1 dl çavdar,2 kk kaşar,4 zeytin
Ögle:1 kepçe mantar sote,1 dl ekmek,1 Gül böreği,1 kepçe yogurt
Ara:1 şekerli Türk kahvesi,4 tek atımlık kuru pasta
Ara: yarım muz,1 kayısı,1 dl şeftali,2 erik
Akşam:1 kase yoğurtlu ıspanak,1 dk çavdar ,4 kare dl karpuz

Ahhh ebruşş bana ütü demeee bende yapacaktım güya ama cok yorgunum yapamadım yarın inşallah yaparım....bende merak ediyordum o diziyi neyse internetten bakarım artık... Spor da yapmışsın ne güzel aferin sana hamarat, çalışkan, formunu koruyan cıtır anne....

Günaydın fıstıklar. ☺
2 haftadir doktoru inatla antibiyotik yazmiyordu kuzuma.dün akşam aldım icirdim.sabaha kadar kesintisiz uyuduk nihayet.
bebekli ev gibi gecede 10 kere kalkiyordum 2 haftadir.yaş ilerledikçe bünye kaldirmiyormus onu anladım.
Wisdom sana spor cezası verelim ne dersin.
hatta artida cikan herkese.
dün de 5 kilometre yürüyüşümü yaptım bu arada kızlar. Yazmadan gecmeyeyim.

Günaydın kızlar
Banucum çok geçmiş olsun kuzuya.
Burada hava çok kötü. Ne giyeceğimi şaşırıyorum artık.
Wisdom Canım bayağı artmış. Artık bi silkelen kendine gel.
Ben dün spor yapmadım. Bugün yapatım inşallah.
Şimdi oğluşu servise bindirip ben de Kuşluk namazımı kılarım. Sonra da yavaştan giderim okula.

günaydın çıtır anneler.....

iki gündür giremedim. birinde sınav vardı. anneme git kızı al, akşam film, yürüyüş derken kaldı. diğerinde cezalıydım giremedim siteye. şimdi geçmişi okudum. herkesin bi problemi var. ALLAH ım hepinize yardım etsin.
gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin. hastalarımıza da şifa versin inşallah.

bugün yine sınav var. ufaklığı alıp gideyim diyorum, belki dönüşte gezeriz eşimle. aslında eskiden eşimle zaman geçirmekten çok keyif alıyordum. bir kaç aydır beni hep yanında istiyor ama ağzını bıçak açmıyor. kavga etmeyi bile özledim. ne desem tamam diyor ama bi tartışalım, ya da konuşalım yok hafif bir depresyon geçiriyor bu beni çok yordu. eskiden öyle konuşkandı ki... gece 2de 3 te zor yatardım, hala anlatırdı. alışmışım o hallerine... boşlukta yapayalnız hissediyorum. sürekli yanımda ama yok gibi. çok tuhaf bir şey. ne istesem alıyor, nereye istesem götürüyor ama mutlu olamıyorum, hep susuyor. bilmiyorum inşallah iyileşir.

diyetime ve yürüyüşe devam ediyorum. eşim pek gelmek istemese de annemde oturup yanına gelmem diyince kalkıyor yürüyüş için. akşamları 1 saatten fazla birlikte yürüyoruz. onun dışında kızımı al götür, çocuklara dondurma vs almak için yürümeye çalışıyorum. hepsi annemde kalıyor. her gün görüyorum ama özlüyorum işte. bazen okul yazdığım için pişman oluyorum. çocuklara haksızlık mı yapıyorum diye. annem de illa bende kalsınlar rahat rahat çalış diyor. yoksa 1 sene daha fazladan gideceksin bir an önce bitir diyor. o da haklı... ne işe yarayacak bu okul bilmiyorum ki... inşallah hayırlı olur.

hazırlanmam lazım artık....

kimsecikler gelmemiş. ben sınava gidip geldim bile. okulda yemeğimi de yedim. börek de vardı almadım ama :) eve geldim, aç hissediyordum. 1 yumurta 3 hurma yedim. inanılmaz bir açlık var hala üstümde. acaba böyle emziriyorum, yürüyorum falan ondan mı? jillian ı da o yüzden bıraktım. çok acıkıyor ve yiyordum. geçer inşallah. kendimi tutmaya çalışcam. akşama da tavuk yaparsan tamamdır :)

Nasıl geçti canım sınavın?, cok ac kalmamaya bak emziriyorsunda yorgun düşüp halsiz kalabilirsin protein ağırlıklı beslenirsen cok acıkmıyorsun...

Papatyam sizde facei ekli olan ablamla aramız süper .. benim bir tane de adana da ablam var. Onunla eşim konuşmuyor. Zamanında anlatmışımdır ama aklınızda kalmamıştır.
Evet silkenmem gerek ama yapamıorm içimden bişe gelmiyor malesef.

yoğurt yumurta et yiyorum sürekli yine de hep açım. çözemedim bu işi :). sınav iyiydi işte. sayısaldı. severim kendilerini :)

Sabah dayanamyıp tartıldımve artıyım.Nedenini düşündüm ve buldum.Yogurt ayran fazlaısyla gaz ve şişlinlik yapıyor.Aynı menüyü yogurt yerine salata ile yeseydim eksi çıkardım.Öglen tüketicem ama akşam zorunlu olmadıkça yemiycem ypgurt,ayran ,cacık......Hergün sıcak diye asitli canım istedigi için soguk maden suyu içiyorum 1 tane.Yeşilçay kayısı form vs aylarımı içmekte sıcaklar bastırdıkça zorlanıyorum kızlar.
PAPATYAM evet iş yerine meyve getiriyorumAralarda meyve ,sade maden suyu tüketiyorum.
BANUM haklısın yaptıkça yapmak zorunda mecburuz gibi emrivakiler bitmek bilmiyor.Taviz tavizi doguyor eski zamanlar en güzelmişşimdi git gide hiçbir örfümüz kalmıycakKuzuya geçmiş olsun.Bende baya oldu oglana antibiyodik vermedikleri için dr a söylenmiştim.Bende meraklı degilim antibiyotik vermeye ama daha 3 aylıkken siz dayadınız çocguga bunu ve hemen kolaya kaçan sizin meslektaşlarınızdı!!!!!!!Şimdi alıştı antibiyotiksiz uzadıkça uzuyor ve çocuk halsiz kalıyor sürünüyor resmen .Ya yazın yada ben kafama göre alıcam dedim.Ne meraklısınız çocugunuza antibiyotik vermeye dediKızının dogu günümü bugün?Birde bu spor cezası çok hoşuma gitti.Minicik bile bir cıs varsa menüde ceza verelim spor olarak birbirimize

Winnn Çok aldın canım 5 kilo artıdasınToparlanman lazım.Korumak çok daha zor hak veriyorum bende 53 te bir gün dursam 1 hafta duramıyorum.Bugün face gördüm ablanın dogum günü ve bunu fırsat bilip bir msj atabilirsin

88Lİ 5 çocukla okuma istegin bir harika hiç pişman olma.Okuyup nolucak deme.Hayat bu ne olacagımız belli degil.Al meslegini eline tak altın bilezigini kolunaAnnen bişi demiyor destek oluyor ne güzel şanslıısn.Ya bırakacak kimsen olmasaydı?Birde böyel düşün canım.Baya yürüyprsunuz ne güzel.Bende özledim ama oglum zaten bütün gün babanneyle akşamda bırakırsak hiç görmemiş gibi hissediyoruz.Zaten 3-4 saat görüypruz.Ama arada yapmak lazım.Eşimle el ele gezmeyi sohbet edip hava almayı çok özledim.

ARASER yarısı duruyor ütülerin canım.Yapardım hepsini ama onu yap bunu yap spora zaman kalmıyor dşye bırakıp spor yaptım.Baya yogun geçmiş günün okurken beynim döndüKalori yakmışsın hemde dışarıda cıs yememişsin tebrik ederim

Kızlar cok mutluyum suan oğlumun öğretmeni aradı resim yetenek sınavında 1. Aşamayı geçmiş yarın sabah 10 da 2. Aşama var duaya çok ihtiyacım var nolur dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm.....

areser başarılar diliyorum kuzuya.
Benim iş belli oldu. İçim acımaya başladı bile.
Bazen ev Hanımı Olmayı istiyorum ben ya....

Areser Ogluna başarılar eminim onu da geçer

Ebruş o ablamla kırgın değiliz ki .. burda adanada bir ablam daha war
Onunla sıkı fıkı değiliz.
Ayşegül ablam la cok benzeriz birbirimize. Aramızda aşırı iyi allahım nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…