Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler kızlar.Eşim sen yat dinlen dedi.Ogluşu besledim gittiler.Ama sıkıntı çöktü alışık değilim arayıp getir oglumu gece uyurum ben uyuyamıyorum dedim aglamaklı aglamaklı ...Sonra dalmışım nasıl olduysa:) Az önce geldiler.Sütünü içirdim uyutuyorum şimdi yorulmuş bizimki :) Bense deve yemiş gibi karnım bpatlıycak sanki Yeşilçay demledim içicem birazdan .

Bugün
Sabah: kepekli peynir domates salatalık biberli sandiviçim
Ögle: 1 kase nohut ,1 kase salata ,1 dl ekmek ,1 bardak cacık
Ara:1 kayısı ,1 muz,1bardak erik
Akşam: 1.5 dl çavdar ,1 tabak zeytinyağlı kabak,5 cin biber

Araser çok sevindim oğlunun adına.İnş başarıyla ikinciyide atlatır
Papatyam herkes olmadıgını arzular bazen.Düz saçlı dalgalıya, dalgalı düzleştirmwye çalışır vs.:)) Hakkında hayırlısı canım
88 ki sınavın iyi geçmiş sevindim canım.Ben etten bişi anlamıyor acıkıyorum .Sebze sebze pek severim diyarım ekmeksizde :)
Winnnn senin tontik halin faceteki ablan :)) çok güleç hayat dolu :))Zayıflasa aynı sen olurdu:)

Cuma akşamı d günü cunartesi bize bir sürü misafir hep cısslar hep cısslar ....Çok yorulucam hem temizlik hem mamacıklar yapıcam

kızlar ben geldim. sabaha kadar uyumadı kızım. namazdan sonra yattım belki uyurum diye yine uyumadı. 2dk dalıyor, yine bağırıyor. anlamadım bi derdi var sanırım. ders de çalışamadım. eşim de ben sana anlatırım demişti üni başlarken. bu aralar öyle suskun ki, değil ders anlatmak, ağzından tek kelime zor çıkıyor. bi de rüyamda hastalandığını gördüm neyse o sağlıklı olsun da, ders o kadar önemli değil. dün kızdım eşime 25-30 tane hurma yedim. 10-15 de ceviz 3 saat boyunca bilgisayar başında oturup film aradı. kalk gezelim diyorum bu film güzelmiş diyor. aradan 20 25dk geçiyor başka film arıyor deli etti beni. ders çalışayım diyorum, yok... film, film film... en son kızıp hurmaları yiyip yattım yürüyüşe de çıkmadık. 15dk hızlı hızlı eliptik yaptım o kadar... sabah 71,8 dim. 2 hafta öncesine göre -1kg. halbuki dün 71,4tüm

Selam kizlar
Bizde durumlar hala ayni, esim ailesiyle ve ailemle konustugum isi buyuttugum ivin bozulmus inatlasti konusmuyor benle.. ben zaten kirgin kizgin ve hakli goruyorum kendimi.. zamana biraktim bakalim neler olacak.. aslinda haklisiniz belki kv falan anlatmasam olurdu ama uyarmistim bidahakine sessiz susup oturmayacagim diye, napiyim uyarimi dikkate alsaydi..
sabaha kadar uyumadim agladim durdum, o yatti uyudu sabah da kalkti ise gitti... ben evde paranoyak halde dusunup duruyorum kimin umrunda.. sinirlerim harap oldu.. ama o konusana kadar konusmayacagim.. dun gece o uyurken sessizce aglayarak izledim kendime kizdim hep, ben boyle seviyor uzuluyorum onun umrunda bile degil gunlerdir evde ne haldeyim.. kac gundur bisey yemiyorum bu sabah 57.8 ciktim dusunun cuma 59.5 tim.. ama farkinda bile degil..
Anlatacak kimsem yok anneme bahsettim ama ayrintili konusmadim ivimden kendi kendime konusmak da yordu beni.. dua edin lutfen
Ebru ve papatya size okurum dedigim fualari da okuyamadim affedin
Duzelirsem okuyacagim ins..
iyi ki bulmusum bu topigi dert ortagim sizsiniz bi tek..

Düne göre+ 800 çıktım.Çok sinir oldum ne yani hiç akşam yemegide mi yemeyeyim.Koruyamıyorum kilomu.AMa Bu karnımdaki şişkinligi anlayamıyorum.Akşama detosk suyumu yapıp içeyim bari. haziranda dügün ve regl günüm ama ona ragmen 52 olmak istiyorum ve en çokta sıkılaşmak istiyorum.

88li 400 bişi degil canım ki onca hurmaya hiç bişi degil.Dün çiko krizine girdim yemedim ma bugün 2 tane aldım yiycem dün artı çıkışım benimde canımı sıktı.Eşinin birşeye canı sıkkındır susukunluga bürünmüştür.Belki tartışma çıkmasın vs diye tv ye filme bakıyordur.Kızın neden uyumadı ki acaba?

Lajobam sende iyiki varsın canım.Üzüldün agladın kimsenin umrunda olmuyor evladınla oyalan düşünme.Nasılsa 1 hafta en geç 10 gün sürer uzamaz merak etme.Sakin suskun ol konuşucak elbet.Evde yiyip bitirme arkadaşına komuşan git kimse yok mu parka git oglunla düşünme evde olur muYaKIN OLSAK BANA gelirdin konuşurduk kahve içerdik

Kızlar selamlar.
Dün spor yaptım twist yaptım ara ara 3 dk 3dk .. sonra leslie anca 15 dk yapabildim.
Basen hareketleri 20 dk bi video var onu yaptım 100 mekik çektim. Sonra 5dk karın hareketleri çalıştım. Akşam yemek yemedm sadece meyve yedim.
Ve dün 74.2 bu sabah 73.6 hatta iki dlm kepek ekmekle tost ve sade nescafe içtim bi daha tartıldım 73.4 ü gördüm. Mutlu oldum.
Dün gece eşim gidip magnum almış bana ee yemedim valla yaklaşık bi saat önce götürdüm

Akşama arkadaşımın kınası var şuan oglanın uyuması gerek inat ediyor uyumamakla. Suan sinir içindeyim. Daha banyo yapıcam giyeceklerimizi ütülemem gerek. Kuaföre gidemicem saçımı düzleştirmem gerek. Oglan uyursa anca bunları yapabilicem. Ah ah akşama bakalım nasıl durdurucam oglanı .

Neyse kızlar öpüyorum sizi
Ebruş nie böyle üzüyosun kendini. Şükredelim halimize.
Kıs ablam aşırı zayıf bir kadındı. Aşçı ustası olduktan sonra böyle oldu saldı kendini
bir de geçen sene safra kesesini aldırdı.
o da ona kilo yaptı . Ama karar vermiş zayıflıcam diyor.
Elifim ah bu erkekler yok mu ben ci ler. Anca kendileri .. sende üstüne gitme .. birşey yokmuş gibi davran o da hatasını anlasın.

Lajoba allah yardımcın olsun canım .evin içinde küslük çok zor.bu kadar üzülerek kendine ediyorsun. Yazık değil mi sana.o üzüntüler hastalık olarak geri dönüyor insana.yapma kuzum.
su akar yolunu bulur.

Wisdom iyi eglenceler tatlım. Kurtlarını dokmeden gelme.
Akşam markete gittik eşimle.
Dönüşte aldıklarımızi arabada bırakıp yürüyüş yaptık biraz.hava da serindi iyi geldi.arada çocuklardan uzaklaşmak istiyor insan.

Sagolun kizlar
Nr bileyim duygularimi doruk noktalarda yasiyorum hep, en buyuk sorunum bu galiba..
Ama aksam ustu sarstim kendimi napiyosun sen ya dedim kendi kendime
Hemen esimi aradim erken gelde avm gidelim dedim tamam dedi
Arabaya bindim hic konusmadik, o cocukla konustu falan
Sonra dedim ki su yoldan git de cicekciye ugrayalim ne yapacaksin dedi kendime cicek alicaaam dedim
Cicekcinin kapidinda da sen istersen gelme ben hallederim dedim balkonuma guzel cicekler aldim menekseler kupe cicegi..
Sonra bu sefer o yemek yedinizmi brn aciktim dedi ben yemiycem ama oglusa yediririm dedim ok yemek de yediler sonra avm ye gittik oglusu verdim ona oyun bolumunde oynatmis, bende degisim yapacagim seyleri hallettim, oglusa tisort falan aldim kendime bakmaya halim yoktu..
Hala konusmuyoruz ama en azindan ben mutluyum
Anladim ki bazen mutluluk baktigimiz tarafta olmayabiliyor, o zaman yönümüzü cevirecegiz mutluluga... bende ciceklere dondum yuzumu, oglusuma daha siki sarildim, o da nasil rahat hissediyorsa oyle davransin artik..
İyi geceler herkese

Iyi geceler kızlar.Oğlum inat etti şimdi uyutmaya çalışıyorum yok acıktım yok susadım yok wc ........Simitle kahvaltı ettik bu akşam.Yemek yapmadım yine noluuor bana.Keyif yaptık masada.21:30 başladım işlere.Banyonun tavana kadar fayansları her yerini temizledim .Sandalyeleri ve halılardaki lekeli yerleri sildim.Balkon yıka çm as, dul namaz bu saat oldu.Belim ağrıyor şimdi yorulduğumu anladım .Yaın iş çıkışı Ogluşu alıp hediyemizi seçip Anca dîeek d .gününe gidiceZ.Kalorilerrr.....Kk da diyet başarı öykülerinde 76 dan 56 ya birinin resimlerini gördüm ve şok.Sımsıkı bir vücut son 7 ay sporla vermiş ve sıkılaşmış bakın bir derim.Biz neden öyle ip ince olmayalım ki!!!!

Banum ne iyi yapmışsınız .Bizde özledik Eşimle bizimde Arada böyle yapmaya ihtiyacımız vr Sanrım !!!
Lajobam ne güzel bak çözmüşün olayı.Hayata devam edicektir hiç bişi yok ki bak gör o bAşlıycak laf atmaya seni böyle mutlu görünce .Çiçekleride almışsın hiç bişi yokmuş gibi davran o da şaşırsın.Niye ağlayan hep ince düşünüp sinirlerimizi gevşeten biz oluyoruz acaba.Sevindim canım iyi olmana
Winnn Ohh benimde oynayasım var.Haftaya kına düğün doluyuz oynıycam B'nde bol bol:))

Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar herkese.
hiç uyumamiş gibi kalktım. Sanırım ufaklık bana sattı hastalığı. Dökülüyorum.
kilo durumları beklediğim gibi değil ama bir yandan da normal haftayı güzel değerlendiremedim.
Başlangıç :65.2
bu hafta:64.2
Giden:1 kilo

Günaydın kızlar
Banucum çok geçmiş olsun.
Ben bu hafta 62.9 çıktım. Haftalar sonra ilk defa 62 yi ucundan da olsa yakaladım.
hedefim 60 ama ben 63,5 in altına indiğim zaman bile kendimi çok ince hissediyorum. dün psikoloğum da söyledi. kilo vermişsin dedi.

Banum geçmiş olsun canım dinlen bugün.1 kilo çok iyi vermişsin
88li Hurma Güzeli Çok iyi vermişsin.Bence sende evde benim gibi hiç durmuyorsun .Onunda etkisi var.Nerde hareket orda bereket yada uykusuzlukmu deseydimÇok iyi vermişsin canım
Papaptyam çok iyi canım 62 lerdesin.

Sabah gece geç yatan oglum tetik yattıgından uyandı.Onu ikna ederken tartılmayı unuttum.Ama baya wc çıtkım efor sarfettim özellikle kollar...Sabah aç ama inmiş bir karınla uyanmıştım.H içi hep 54lerdedydim ya öyleydim yada 53.9 görücektim belki.

Merhaba kizlar
Sorunsuz mutlu uyanmak gibisi yok dun gece konustuk esimle hallettik cok sukur ve o da kizdi bana bi kavgada darmadagin oluyorsun yemek yemiyor surekli agliyorsun ne var bu kadar abartacak dedi, psikologa gotur o zaman duygularimi gerektiginden fazla kullaniyorum dedim Allahim hic bitimizin yuvasindan saygiyi sevgiyi muhabbeti eksiltmesin.. amiiiinnnn
Bu kavganin tek faydasi kiloma olfu sanirim 60 larin altina bi turlu dusemiyorum derken 57 lerde olmak karnimin fumduz olmasi, midemin kuculmesi, istahimin azalmasi bunlara seviniyorum yinede

Gecen hafta... 59.5
Bugun............ 57.1
Giden............. 2400
bakalim bu soktan sonra normal yemeye baslayinca vucut ne tepki verecek, ay ins geri almam yaaa cok sevdim boyle kendimi citir citir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…