Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lajoba sana yazmaya bir türlü fırsatım olmamıştı çok sevindim barıştığınıza.
zamanla takmamayı öğreneceksin canım. ben eskiden dert ettiğim hiçbirşeyi dert etmiyorum artık.
dün psikologda dedi. oluruna bırak kontrol etmeye çalışma herşeyi diye.

Selam kızlar hayırlı cumalar herkese

Başlangıç : 68.200
Gecen hafta : 63.700
Bu hafta : 63.900
Gelen : +200
Hedef : 60

Bu hafta hiç dikkat etmedim menu de paylaşmadım olacağı buydu zaten bekliyordum....salı günü akapunktur randevum var saklıya kadar cooook ama çooook dikkat etmem lazım kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmm

ebruli1820 canım o önceler sonralar beni şok ediyor...gecen gün yazdım yaaa fark edilmedi galiba ben canlı örnegine şahit oldum kızımın eski Okulu'ndan bir Veli uzaktan bana bakıp gülüyo tanıyamadım sonra yanıma gelince farke ttim fam 24 kilo vermiş millet 20 kilo üstü veriyo biz 3-5 kilo veremiyoruzzz napcaz bizzz yaaaa Ramazan geliyo en azından ramazana kadar hedefimize ulaşsak....

LAJOBAM barışmanıza sevindim canım.Maşallah rekor vallaÜzüntü yaradı sanaTöbe yaa ne üzül ne zayıfla boşver.Ben tam tersi yemege vururum kendimiAtmonluk kim ben kim yaşlandıgımı hissediyorum.Nerde eski ben ahhh

ARASERİM 200 çok bişi degil canım bugün verirsin.
winnnnnnnn çok iyi vermişsin canım
ben yarında tartılamam akşam direk iş çıkışı hediye bakıcam ordan dogum gününe ee acıkıcam ee yiycem

geldim kızlar. bi sınavı daha atlattım çok şükür. ebrum bakma öyle az yediğime. kendini zor tutuyorum markete gidip poşet poşet çiko almamak için. hurma ve ceviz en güzel çikodan daha güzel bence ama gel gör ki ben en zararlısından bolca çikolata yemek istiyorum bugün yine okulda pilav ve kızartmayı almadım. eşim çocuklar dondurma yediler. azcık tadına baktım. şimdi açım. 1 saate kadar birşeyler yerim herhalde.

lajoba canım kavgaları takma bu kadar. her zorlukla beraber bir kolaylık vardır canım. sıkıntının en şiddetli zamanı feraha çıkmanın en yakın olduğu zamandır.

selam kızlar ben menümü yazıp çıkayım
09:00 3 yumurta
11:30 kremalı mantar çorbası, tavuk döner, ayran(ekmeği, pilavı, kızartmayı yemedim)
17:00 1 kase yoğurt, 1 domates, 2 yumurta, 1/2kk peynir
18:30 1 kase yoğurt
su 3lt, spor 1,5 saat yürüyüş (birazdan yapıcam inşallah)

Kızlar iyi geceler..
Kitap kurdu hoşgeldin.. bizi övmeyim ama coook iyiyizdir; ) diyet e tam adapte olmasak da. Bazen süperiz hep birden, bazen de artı Yız. Bizden kopma derim ..

Oglan uyudu radyo açtım kulaklıkla dinleyerek size yazıyorum. Oglum kına da tüketti resmen beni. Hiç duran bir cocuk değil. Allahım bu halini aratmasın da biraz söz dinlese. Daha büyümedik sanırım.
Akşam eşim işten geldi. Tmm güzelce yemek yedik sohbet ettik o da biraz. Iletisim sorunu başladı gibi. Neyse Oglan tabi babasını özlüyor. Biraz aşagıya indirdi. Bi 15 dk oynadılar. Yukarı çıkmamak için diretmiş. Eşim yanından ayrıldığı anda aglıyor kıyameti koparıyor. O da ağlamasın diye istedigini yapıyor diyorum bak yapma sen çekersin tabi beni dinlemiyor. Sonra diyor Oglan niye bana böyle yapıyor. Örnek bi lavaboya gitsin kapıyı kapatsın basıyor çığlıgı. O kadar ilgilendi traş duş dedi iyi dedim git . Oglanla oturma odasına geçtik . 1.5saat gelmedi odaya. Sonra geldi diyo yatmıyor musunuz. Odaya geçip çalışıcak biraz daha. Dedm bn tv izleyemicek miyim. Oglan ı aldı salona geçti video açtı durmuyor diye. Her istedigini yapıyor tabi. Videoyu kapatinca bastı yibe çığlıgı.
Dedim bi saat bakamadın oglana. Ben her dk böyleyim. Her erkeğin sözü nedir " eee ben çalışıyorum akşama kadar"
Dedm hkmt sus içimden. Hiçbişe demedim geçtim yatak odasına. Bişe desem laf ı uzatıcak daha cok sinir olucam.
Yani artık o bagırsa da hemen içimden delete ediyorum siliyorum. Kızgınlığım da geçiyor. Şuan kaymak gibi yim hrheheheheheeeee
Misssss..
O beni üzemez, ben istemedikçe.
Ben kendim için yaparım naparsam.
Olumlama dibiiiiiii dımı ebruş:)

Herkese gunaydin çıtır anneler
Bu topikte ortak yaşamlar ortak dertler buldum.Benide alin yaniniza yenelim su nalet göbek yaglarini gitsin gelmeyecek yerlere...66.5 kilom durum vahim benim için artik vücut bu kiloyu bünyesine istemiyor.Kol bacak agrilari başladı. Hedefim 55 haydi hayirlisi :)

günaydın kızlar
çok yorgunum ben ya. çocuklar annemde ama küçük kızım hastalandı. burnu akıyor, hapşırıyor, öksürüyor havalar serinleyince pek dikkat etmedim sanırım bi de gece uyuyan kız şimdi bütün gece aralıksız emiyor. çeksem uyanıyor

bende de tiroit başladı yine. uzun zamandır şikayetlerim yoktu, durduk yere nerden çıktı ya herşey üstüste geliyor. inanılmaz bi baş ağrım var. çarpıntılar, yorulmalar... akşam eşim yine film diye tuttursa da çıktık yürüyüşe. çok zor geldi, mideme ağrılar girdi.

wisdom01 canım en iyisini yapıyorsun. zaten kafaya taksan da bir şey değişmiyor. üzüldüğünle kalıyorsun.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. kendinizi tanıtın biraz. burası diyet aynı zaman da dostluk topiği

Günaydın kızlar
seaside hoşgeldin.
88 li geçmiş olsun size canim.
sabah namazından sonra bir yattım sabahın tamamı uykuda geçti. Iyi gelmiş ama.Dünkü kırgınlık gitmiş üstümden.

Günaydın hanımlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Ailem geliyor bugün. 4-5 gün spor yapamam.
Yemek yapıyorum bi taraftan. Dün evdeki bayan yaptı birşeyler. Ben de çorba pilav ilave edeceğim.
Herkese güzel günler dilerim.

Nasılsınız kızlar.Akşam eve geçmeden dogum gününe gittik.Yedim tabi ögle yemegiyle duruyordum.Oglum arkadaşlarını bırakmak istemedi geç geldik.1 de pastamı bititrp yattım.Ama çok uykuusz bitkinim.Herkes aglaıdn mı gölzerin şişmiş diyor .Sanırım yorgunluktan.İş çıkışı market hazırlıklar temizlik ........................Ogluma eşim bakıcak kv götürüp.Ama vijdan aypıyorum özlüyorum zaten kuzumu( Neyse akşama oynıycak yine çocuklarla eglenir unutur.Eşim iş görüşmesine gitti dün.Uzak bir yer bakalım hakkımızda hayırlısı.Ne bilim iyi hissetmiyorum kendimi.

WİNNNNNN olumlamada üstüne tanımam
Papatyam AİLENLE GÜZEL vakit geçir.Kolay gelsin canım.
88 li geçmiş olsun kzuuya canım.Menün harikaaaaaaaaaaaaaaaaDinlenmeye ihtiyacımız var yada tatile
BANUM ohh mis dinlenmişsin ne güzel iyi yapmışsın canım
yeni gleen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…