Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Herkese merhaba az önce karnimda oglum 22 aylik 45 mekik bazı yer egzersizleri yaptim:) tavsiye ederim.
Kahvaltı:domates salata biber peynir yesil cay yumurta
öğlen yogurt salata
aksam izgara salata
şeklinde bir rutinim var
spor yapamiyorum yakin zamanda oglumla daha fazla ilgilenmek için işten ayrildim kendi islerimizle evden destek oluyorum.Dogayi insanlari sanati hayvanlari bana iyi gelen herseyi severim

Selam citir anneler
Guzel topigimizin guzel uyeleri
Bosgeldiniz yeni arkadaslar

Topigin yuz karasi gibi goruyorum kendimi hep ayni kilolarda oldugum icin. O nedenle yazmiyordum. Biliyorsunuz.

Burasi motivasyonun yuksek oldugu dertlerin paylasildigi bir topik.

Bugun tam gaz geri dondum.
Once tika basa yedim oyle dondum kizlar.
Gecmeyen agrilarim huzursuz uykularim bitmeyen yorgunluklarim

En sonunda bugun bir kez daha doktora giittim
Izmirde onemli bir ozel hastane
Tahlil test muayene
Sonuc seker hastaligi
Insulin direnci
Bir yildir bu hastalikla yasiyordum ama ilac kullanmadan
Pek de dikkat etmeden
Kilom asiri degildi ve kendimi saglikli saniyordum galiba
Doktor artik ciddiye almami ve tatli hamurisi vs uzak durmami
Meyveyi sinirlandirmami soyledi
Diyet spor ve ilac hergun vazgecilmezin olacak dedi
Biliyorsunuz cok zor spor yapiyorum.
Bir turlu yerimden kalkamiyorum.
Iyi olabilmek icin buradayim simdi.

Kilo verecegime de inaniyorum zamanla.
Lutfen beni motive edin. Su yuruyus olayini halledeyim. Bugun yurudum cok sukur.
Yarindan itibaren bi alisveris yapip saglikli menuye gecis yapacagim.

Artik badem ceviz kayisi yogurt salata okuyacaksiniz menulerimde:)))

Hepinizi opuyorum.

Hadeka kaç kilosun yürüyüş tüm sporların en iyisi günde 30 dk bile olsa süper olur

hayırlı akşamlar kızlar
bugün çok bunaldım evde. pazartesi iki sınavım olmasına rağmen foruma gittik. 2-3 saat dolaştık. yürüyüş de aradan çıktı :) dönüşte eşimi ikna ettim erken inip bi yarım saat daha yürüdük. çocuklar için kek ve kurabiye kalıbı aldım. sınavlar bitince beraber yapalım, hem eğlenmiş oluruz diye. bugünkü menüm:
09:30 2 h. yumurta, 2 hurma
12:00 kıvırcık, domates, salatalık, 1dl ekmek, kk peynir, 1 bardak ayran
14:00 1 kase yoğurt, 1 h. yumurta
17:00 mercimek çorbası, yağsız tuzsuz salata (eşim İskender için ısrar etti ama yemedik :) foruma gidip çorba salata yiyeceğim aklıma gelmezdi dedi :)
23:00 2 kaşık yoğurt
su 3lt, spor da avm yürüyüşü :)

Günaydın kızlar 88li tebrik ederim.
Menüler güzel senin.
Kitap kurdu 57,58
Arası gidip geliyorum.
54 olsam iyi olacak. Kilom çok olmadığı için herhalde çok azimli değilim. Çevredeki herkes kilomu normal görüyor
Bir ben bir de eşim kilolu olduğumu düşünüyoruz :)
İnsanlar da zayifsin dedikce saliyorum.

Başarılar kitap kurdu cizelgene bolca çarpı atman dilegiyle

Bencede gayet iyisin şaka şaka bugün yürüyüş yapabildin mi rahatsızlığın içinde geçmiş olsun tip1 diyabet mi

Kitapkurdu
Hipoglisemi rahatsizligim
Gecmeyen yorgunluk surekli aclik gece uykusuzluk
Bir iki saat yemesem hemen el ayak titremesi bayginlik.

Yuruyus yapmadim
Sabahtan cocuklarla uzun bir kahvalti yaptik
Ardindan ev isi
Simdide parkta oynuyorlar esimle onlari izliyoruz.
Yuruyus icin harika bir ortamdayim ben kos kos oturuyorum. Cok sicak.
Eve gidince yuruyus bandinda yuruyecegim. Yemek yaparim sonra cocuklari yikarim gun biter.

Öglen oğlumun kusmasıyla uyandık Üşütmüş dedi Dr serum takıcaktı.Agladı bende eve gelince nane limon kaynattım.Halı koltuk heryeri batırdı ama baya rahatladı yavrum Stresten 2:30 gibi 1 dl ekmek peynir yumurta çay içtim.Stresten canım bişi istemiyor bulaşıklar çm vs halettim yemek yaptım .Zorla yapıyorum stresten kolum kalkmıyor.akşam misafirler çok geç gitti.3 te yattım.Bir sürü şey kaldı onlarda baya getirmişlerdi.2 aile gelemedi salk gibi bir sürü şey yapmışım :/
Kv aradı dedik hasta aaaa dün hiç bişi yemedi 2 dondurma yedi dedi Sinirden eşime çattım.Haklısın ama napim bişi diyemem kadına dediSinirden karnım şişti valla.Kimin Umrumda ben çekiyorum.dün öyle yoruldum bugğn böyleOruç tutmak istiyorum tabi Ohlum erken yatar BM'de dinlenebilirsem

88 li harikasın canım.Azminin hayır demenin eksilerini görüşmüşsün ne güzel.
Hadekam geçmiş olsun canım.De dogru söylemiş dikkat et Yediklerine.Çocuklar ev iş yoruluyoruz spora hal kalmıyor.

Herkese pastaları dağıtıyorum ama o kadar çok yapmışımki kızıyorum kendime.2 kutu şekerpare var 1 kase şehriye salatasından yedim.yemek istemiyor canım .Hiç bişi yapasım yok canım sıkkınHalbuki bir sürü yeşillik meye aldım.

Ebrulim gecmis olsun
Benimkiler de hasta bugunlerde salgin var sanirim onun da etkisi olabilir
Kucuk oglum hem ishal hem kusuyor.
Reflor veriyorum.
Babaanneler cocuk aglamasin diye herseyi yapiyor ama sonunu dusunen yok.
Yiyecekleri de is yerine gotur evde kalmasin. Stres yapma canim. Cocuklar bi hasta bi iyi. Boyle buyuyorlar

Merhaba kızlar
Evde annemler ve kardeşim var. Birkaç gün bende kalacaklar. Spor diyet yok tabi ki

Ebrucum çok geçmiş olsun oğlışuna.
Hadeka sana da çok geçmiş olsun. Doktorun tavsiyelerine uyarsan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
88li tebrik ederim.

merhaba kizlar
Dun gece memlekete geldik iki hafta annemlerdeyiz, esim bi surptiz yapalim diz de kafanizi dagitin ben de islerimi rahat raahat halledeyim dedi basindan atiyorsun sanki bizi dedim amaaan napiyim adam yogun ilerde bu gunlerimizin acisini cikaririz diyor bir yanim, bir yanimda isyanlarda... ins bu zor zamanlar gececek ve ins biz sevgimizle bagliligimizla dimdik ayakta kalip bu zamanlarin acisini buyuk keyiflerle kahkahalarala cikaracagiz amiiiinnnn
Burda fiyet yok tabi ama sabah yuruyus e cikmayi planliyorum iki hafta rahat rahat yurumek icin zamanim olacak oglusu anneme birakirim ohhh misss
Ebru gecmis olsun canim
Papatya seninde ailen yanindaymis
Hadeka dikkat ettikten sonra hic bisey olmaz Allahin izniyle babamdan biliyorum ama spor sart
Yeni gelenler hosgelmis
Wisdom olumlamalarin brni de cok etkiliyor bazen diyoru az bana surtunsen de bu olumlamalarin gecse ne guzel olur bana da

Menüm
Sbh ilik su
Patates salatası ama daha çok yeşilliğini yedim
10zeytin iki çatal peynir
1.5 dilim uno denge light ekmeğinden

Ara 10 fındık
Limonlu maden suyu
Bi avuç kabak çekirdeği

Aksam
Bi dilim karpuz
Bi dlm ekmek
Bir KK kadar light peynir domates soğan

Ara cay ve cokoprens eşim yiyordu dayanamadım.

Simdi yeşil cay iciyorum ve aciktim

Papatyam ailenle olmanın tadını çıkar boswer. Düzenli ve sağlıklı yaşamayı öğrenmek benim hastalığın aslında. Sağol canım.
Elifcim canım sen de ailenle keyif yap. Bak ben yapamiyorum.
Esin sizi daha rahat çalışabilmek için gönderiyor sanırım.
Sen elinden gelen desteği yap.
İnşallah güzel günlerini de gelecek.

Wisdom araser nelson btlkubra banusultan erigim sizler nerelerdesiniz?
88li her yönden seni taktir ediyorum. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…