Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar bugünkü menüm
09:30 2 yumurta 2 hurma
13:00 2 dal kıvırcık, domates, salatalık, 1 dl ekmek, 1 ayran, kk peynir
14:00 1 yumurta 2 kaşık yoğurt, 2 hurma
15:30 ızgara köfte, 1,5dl ekmek, 1,5 bardak ayran
18:00 1 kase yoğurt hurma ceviz
su 3lt, spor 1,5 saat yürüyüş

Aramıza yeni katılan arkadaslar hoş geldiniz sağlıklı kilolar verirsiniz inşallah
hadeka cok geçmiş olsun canım bundan sonra cok dikkat et kendine
ebruli1820 canım sanada cok geçmiş olsun benim oüoglum dun aksam 8 de başladık sabah 7 ye kadar kusma arkasından ishal cok zor bir gece geçirdik her saat başı kalktık kusmaya bugun de ishal başladı sabah telefonda mesajlar durmadı sınıfta 11 cocuk da aynı şikayet muhtemelen bizimkilerde wc dn kaptılar aksam üzeri biraz daha iyisi seninkide toparlar inşallah...

Bugun kü menünde cok güzel olmuş sebze protein karbonhidrat hepsinden azar azar var....

ebruli1820 hadeka geçmiş olsun kızlar. herkeste bir hastalık. anne olmak çok zor
hadeka sendeki şeker sanırım. geçenlerde şekerin tedavi edilebileceğini duymuştum ama ilaca başlamamış olmak gerekiyordu sanırım. yürüyüş için de tebrikler. en zor olanı başlamak sonra gerisi gelir inşallah.
K kitapkurdu güzel bir liste olmuş.
banusultan nerelerdesin. bir varsın bi yoksun. hep gel sen buraya
areser seninki de hasta olmuş. çok geçmiş olsun.
wisdom01 nerelerdesin. topiğe gelmiyorum diye yeme sakın

benim bugün iki sınavım var kızlar. ikisi de zor ve sınırda. geçebilir miyim hiç bilmiyorum. hala çalışmadım. hiç içimden gelmiyor. bu aralar içim kıpır kıpır. butik pastacılığa sardım. sınavlar bitince evde deneme yapmaya başlamayı düşünüyorum. nasılsa denek çok :) okul bitince belki kendime bir yer açarım. çok sıkıldım evden

kızım hala hasta. hala gece uykusu yok. ben hep yorgun. eşim d esen ders çalış deyip yattı zaten. sanki ben robotum. dinlenmeye ihtiyacım yok. neden bu bencillik. hoş o ders çalışırken de ben uyuyordum

yoruldum ben artık yaa. kendime vakit ayırmak kurslara, eğitimlere gitmek istiyorum. bir yandan da çok geç kaldım diye düşünüyorum. bi de peşimde 5 çocuk. elim ayağım bağlı gibi. ama bir şeylere başlasam annem de yardım eder başarırım belki. kös kös evde oturmak hiç bana göre değil çocuklarla da daha kaliteli vakit geçirmek istiyorum. bu seneki tatil planımızı iptal ettik. onu istanbulda daha verimli harcarız. bi de 8 saat yol çocuklarla hiç çekilmez. ve açık büfe gerçeği var ve oraya gidersem kendimi tutamamaktan korkuyorum.

neyse kızlar bi içimi boşaltıyım dedim. bu aralar sizden başka kimseyle konuşamıyorum. dualarınızı bekliyorum. iki sınav üstüste. ben şimdi biraz çalışayım

Günaydın kızlar
Sabah sınavım vardı. Koş koş geldim okula.
Okunacak tonla kağıt var ve ben 20 gün sonra gidiyorum. Oğlumla mı vakit geçireyim işleri mi yetiştireyim bilmiyorum.
Hafta sonu evde misafir olmasının sonucu olarak artı bir kilo ile döndüm. Göbeğimi içime çekiyorum.
88 li bence bu kadar yüklenme kendine. Sen zaten 5 çocuk büyüterek yeterince önemli bir şey yapıyorsun. Ama ben eminim ki bahsettiğin diğer tüm hayallerini gerçekleştirirsin.
areser çok geçmiş olsun canım.

Hayırlı kandiller kızlar.Akşam baya canım sıkıldı.Eşiminde benimde başı tuttu erken yatıcaktık.Teyzem aradı geçmiş olsuna hem hediyeler aldık ogluşa dediler.Durumu anlattım biliyrodu sabahtan hem.Dedim yegenimle gelciklerini düşünüp ısrar edince tamam dedim.Sonra aradı yeni sözledigi gelininide getiricekmiş.İlk defa evime gelicek heryeri kaldırdım halılar yok kafam tutmuyor.Anlayan anlar zaten teyze kötüyüz halimiz kalmadı vs ısrarla 1 saat durup kalkarız nolcak deyip zoraki geldiler.Ve yine başıma gelen oldu 12 ye dogru gittiler.Normal gün olsa seve seve 3 te gitsinler ama 3 gecedir kaçlarda yatıyor çocuk hasta zaten.Ateşide çıktı diye kalktılar zatenİlaç verdim uyumadı eşim arabayla gezdirdi uyumuş kuzum.Başım çatlıyor hap işe yaramadı.Sabah ezanında bile başım agrıyordu ve sabah işe gelirkendeBana ne zaman rahat var acaba bu dünyadaNeyse gece ateşlemedi yavrum sabah uyandı hayırlı işler dediEşime dedim yaz okuluna hemde normal okula bak kayıt yaptır bu ay dedim tamam dedi.Şekerpare kalan pastaları işe getirdim dagıttım.Eve 1 dl bıraktım o kadar da yiyeyim içimde kaldı yiyemedim diye

88 Lİ menün yürüyüşün harikaaaaaaaaaaaa çocuga bakamak onalara yemek ütü çamaşır bunlar başlı başına zaman alıyor ve yoruyor seni zaten .Ama inş. büyüdüklerinde sende rahata erdiginde butik pasta sevimli bir yer açarsınSınavda Allah zihin açıklıgı versin

ARASER VE HADEKAM geçmiş olsun çocuklarımıza hepimizin.Salgında varmış gerçi

PAPATYAM iyi çok şükür oglum.Ailen sendeymiş ne güzel.

Hayırlı kandillerr kızlarr bugun oruçluyum şimdi tartıya çıktım bakıyım biraz eksi görecekmiyim diye yok anam cuma günüyle ayıyım yatın akapunktur var kontrol tartı da + cıkcam kesin bana hiç bir işe yaramadığını da söylicem ..

Araser Allah kabul etsin ben bütün gece baş agrısı çektim tutamadım Bu hafta hep meyve yogurt haiff beslenicem.Göbegimle gezmekten bıktım

Herkes nerde........

Annemden geldim.Ogluş arabada uyudu:)Çm astım şimdi maneviyat elimden geldiğince .Dualarda buluşmak dileğiyle kızlar hepinizi seviyorum .İyiki tanımışım sizleri ve burda hepimizin toplanması bir tesadüf olamaz dimi!
Bugün
Sabah: çeyrek sandiviçim
Ögle:1 kepçe sebzeli köfte,1 kepçe yogurt ,1 dl ekmek
Ara:1 şekerpare,2 kandil simiti,1 avuç kiraz.
Akşam:1 tabak yeşil mercimek bol salata,2 kaşık yogurt
Ara:3 dl kavun

Spor:100 tam mekik
Hayır dediklerim : supangle , börek

Yarın bol meyve aldım iş yerine kusursuz az menüler bol su ile başlıyorum

Iyi geceler kızlar şuan size hastane odasından yazıyorum kızımda da kusma başladı oğlanda bugun yine kustunşimdi ikisine de serum veriliyor inşallah hemen toparlanırlar herkese tekrardan hayırlı kandiller Rabbim dualarınızı kabul etsin

Herkese güzel keyifli az kalorili bir gün diliyorum. Dün tartida 64.5 gördüm çok mutluyum :) hafta sonu kaçamaklarina ragmen güzel bir sonuç benim için sporu arttirmam lazim...

Hayatta hiçbirşey tesadüf degildir ben buna çok inanırım :) supangle ve borege yaptigin muameleyi sekerpareyede yap 140 kaloriymis:)
100 mekik şahanesin :))

areser çok geçmiş olsun. dün akşam özellikle hastalarımız için dua ettim.
papatya, ebru bu pasta işini sevdiğim, kendime vakit ayırmak için istiyorum. sıkıntıya gelemeyen bir yapım var ve ev beni çok sıkıyor. daha çok hobi benim için. ilerde bunun için para ayırabilirsem ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum şimdilik özellikle çocukları mutlu etmek için bir araç.

biz de dün sınava gittik. ordan anneme geçtik. çocuklar pazar günü uçurtma şenliğine gidip uçurtma almışlar. onu uçuralım dediler. ufaklığı anneme bıraktık çıktık çocuklarla. bizim burası uçurtmaya müsait. ben de hayal kuruyorum eşim ben çocuklar uçurtma falan. büyüğü arkadaşının bisikletine binmek için gitmiş. ufak da peşine. kızım da yok ortada. biz eşimle uçurtmaya çalışıyoruz beceremedik tabi. tam topladık olmuyor diye eve dönücez çocuklar toplandı. bi de onlarla denedik. yine olmadı. sonra yırtıldı zaten. olsun çocuklarla zaman geçirmiş olduk.

sınavlar pek iyi değildi. inşallah hayırlısıyla geçerim. bugün bi tane daha vardı, sınavına girmicem. çok zor sadece cuma kalıyor geriye. sonra çocuklarımı alabilcem

bu da dünkü menüm
sabah 08:30 3 yumurta, 3 hurma, 2 ceviz
11:30 şehriye çorbası, nohut yemeği (pilav da vardı, yemedim)
18:00 tavuk döner, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 1dl tb ekmeği (çok acıkmıştım, pilav yememek için zor tuttum kendimi)
sonrasında annem pasta yapmış çocuklara, ye azcık dedi. yok anne dedim. sonuna doğru bi çatal alırım diye düşündüm. ikiciye baktığımda pasta falan kalmamıştı.

su biraz az oldu. 2 lt falan. spor da 1 saat yürüyüş diyelim. ara yapamadım. okuldan eve zor geldik. dışarda işlerimiz vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…