- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.321
canım yaaa sana da evlatlarına da geçmiş olsun çok zorSağolun kızlar bu sabah da bende başladı kusma ishal cok kötüyüm hiç halim yok oğlum biraz daha iyi ama kızım halsiz inşallah co çabuk toparlarız ama bir annenin hasta olması cok kötüymüş...
yok papatyacım ya. hocanın notu biraz az da. eşim uyarmıştı beni ona karşı. seçme diye. öbür hocada yer kalmamıştı mecbur seçtim. iki dersim öyleydi. ikisi de kaldı. birinin sınavına bile girmedim. 106 kişiden 52. oldum ama ort yetmiyor. kaldımGünaydın kızlar
@wisdom kilo almak ne kadar kolay di mi. 76 senin kilon değildir. Kıyafetler karnın dolu iken tartılmışsın. Ama ipin ucunu tutmak gerek. Geçen cuma 62.9 u gören ben bu sabah 64 gördüm. Hafta sonu anneler vardı. Yedim onlarla. Bu hafta hiç spor da yapmadım. Bizim az yemeyi yaşam stili haline getirmemiz gerek.
8 88li kağıdını görmek istesen. Ben isteyen öğrencilere gösteririm kağıtlarını. Sonuçta insanız yanlış okumuş yara toplamış olabilirim diye.
seaside hangi testler yapıldı. Benim oğlum da üstün zekalı. IQ testinin sonucu 126 çıkmıştı.
Ben hazırlanıp okula kaçayım bari. Gitmeden bitirmem gereken işler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?