Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

araser geçmiş olsun
seaside tenrikler kılolar gitmeye başlamış
kızlar dunku menüm ve sporum güzeldi
ellerim titriyor şu an yazamayacağım.

çok heyecanlandım ve panikledim.
oğluma dun testler yapıldı zeka testleri
sonuç çok iyi çıktı bu hafta boyu yeni yeni testler uygulamak istiyorlar

normal bir çocuğun 5 katı zeki diyor testi yapan üç psikolog bir pedegog
offff nasıl bişey yaaa

siz elinizdeki cevherin farkında değilsiniz
potansiyel çok yüksek dediler
bugün bizi görüşmeye çağırdılar
çok panik halindeyim
sevinemedim bile

özel bir okulun proje sınıfına istiyorlar seneye
izmirde çok başarılı ve ünlü bir okul
ama maddiyat
ne yapacağım ben

rabbim hepimizin evlatlarına başarı sağlık versin nkızlar öpüyorum.

Sağolun kızlar bu sabah da bende başladı kusma ishal cok kötüyüm hiç halim yok oğlum biraz daha iyi ama kızım halsiz inşallah co çabuk toparlarız ama bir annenin hasta olması cok kötüymüş...

şimdi biraz sakinleştim.
bir arkadaşım doğum yaptı onun telaşı ile unuttum kendi heyecanımı :)
88li menü güzel olmuş canım tebrikler iyi gidiyorsun.
88li canım sınavların için hayırlısı olsun
uçurtma uçurmak çok zevkli ama zor biraz :)
ebrulim sizinle burda olabilmek bir ayrıcalık bizim için :)
menün güzel tek şekerpare var göze batan ama
ben olsam ben de yerdim. ideal kılondasın zaten
kılo korumaya çalışıyorsun
azıcık kaçamak yaparak vücudu normal yemek düzenine alıştırmak lazım :)

dünkü menü
1 dlm uno denge ekmek
1 kk light peynir
4 zeytin 1 sahanda yumurta

ara 5 fındık 14 kiraz

öğle 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt
turlu bi servis kaşığı

ara bol kiraz 5 fındık

akşam 4 köfte bi kase yoğurt
1 dlm ekmek

akşam koca tencere irmik helvası yaptım tadına bakmadım dağıttım.
30 dk yürüyüş :)
bol su 2.5 sanırım

Sağolun kızlar bu sabah da bende başladı kusma ishal cok kötüyüm hiç halim yok oğlum biraz daha iyi ama kızım halsiz inşallah co çabuk toparlarız ama bir annenin hasta olması cok kötüymüş...
canım yaaa sana da evlatlarına da geçmiş olsun çok zor
inşallah toparlarsınız
bir evde anne hastaysa zaten hayat duruyor
toparlarsın inşallah

CanımE="hadeka, post: 41220658, member: 507641"]araser geçmiş olsun
seaside tenrikler kılolar gitmeye başlamış
kızlar dunku menüm ve sporum güzeldi
ellerim titriyor şu an yazamayacağım.

çok heyecanlandım ve panikledim.
oğluma dun testler yapıldı zeka testleri
sonuç çok iyi çıktı bu hafta boyu yeni yeni testler uygulamak istiyorlar

normal bir çocuğun 5 katı zeki diyor testi yapan üç psikolog bir pedegog
offff nasıl bişey yaaa

siz elinizdeki cevherin farkında değilsiniz
potansiyel çok yüksek dediler
bugün bizi görüşmeye çağırdılar
çok panik halindeyim
sevinemedim bile

özel bir okulun proje sınıfına istiyorlar seneye
izmirde çok başarılı ve ünlü bir okul
ama maddiyat
ne yapacağım ben

rabbim hepimizin evlatlarına başarı sağlık versin nkızlar öpüyorum.[/QUOTE]
Canim ben yeniyim malum bilmiyorum:) neden cocugunu dra götürme ihtiyaci hissettin kac yaşında
özel bir cocuksa eğitimi için maddiyat kısmını düşünme karşılanır ve desteklenir. Sevinmelisin bence:)

Selam kizlar
Dun yazamadim kandiliniz mubarek olsun.. dun oruca niyetlen istim ogleden sonra regl olunca hersey yarim kaldi..
Diyet deseniz annemlerdeyim gece gunduz durmadan biseyler tutusturuyor elime al sunu da ye cok zayiflamissin diye ya ben ne ugraslar verdim bunun icin anneeee diyorum yok yok olmaz boyle halsiz kalirsin diyor ne diyim gonlu kirilmasin yiyorum bayila bayila amaa eve gidince tekrar 60 larin ustunde olmak da istemiyorum dikkat etmem lazim herseye ragmen en iyisi menu yazamak

Hadeka masallah ogluna elindeki cevherin kiymetini bilin canim ins hakkinda hayirlisi olsun oglununda sizin de.. maddiyat cozulmeyecek mesele degil ama bu durum kardesler arasi ayrima donusurse zor ve sikintili olur ama pedagog falan yardim alirsiniz.. zeka testini neden yaptirdiniz merak ettim bide oglun biliyormu cok zeki oldugunu testlerin onucunu falan?

Areser cok gecmis olsun canim hepinize sende bi serum taktir istersen annenin hasta olmasi cok fena evde.. Allahim hepinize sifa versin

88 li herseye yetebilmene azmine sabrina hayranim valla ya, ins tum sinavlarindan gecersin.. butik pasta benimde hayalim birlikte acabilsek bi yer sen isletmeci ben gida muhendisi gul gibi gecinir giderdik.. hep hayalimdir bi kafe acmak ins gun olur gercek olur hayaller...

Ebrus teyzen de olsa musait degiliz deyip reddetmeyi ogrenmelisin canim sen calisan bayansinsiz bide bu insanlarin anlayisssiz tavirlari ne ya.. bi sekerpareyle ucuz kurtulmussun bide beni gorseeen

Nasılsınız kızlar?Az önce eşim aradı dr götürüyorum diye çocugu.Abartıyor sandım ama resim göndermiş ve gözleri kapanmış şişlikten.Yüzünde kızarıklıklar.Sinekleik var kapı camlarda ve 3 ayda br degiştirdigim böcek ilaçları.......Ama 3 ay süresi btti de böcek mi ısırdı?Panik olmuş kv birlikte dr gitmişler.Böcek ısırmış dedigim gibi.Ordanda kreşe kayıt yaptırmaya gitttiler ama 20 hazirandaymış kayıtlar,çok mutluyum.Evet Mercimek yine yanıltmadı beni ve şişkinlik 2 gündür wc sorunu.Sogumak degilde bir süre ara mı versem beni şişiren artı çıkartan şu baklayatlara?Bayadır tartılmıyorum frenliyorum kendimi.Akşama dinlenmek belki uyumak keyif yapmak istiyorum.4 gecedir çok geç yatıyorum.cuma 1:30 c tesi: 3:00 pazar30 p.tesi: 1:30 .......akşam yeyemket yapmadım.Bu akşa gidince bişiler hazırlarım artık.

ARASER geçmiş olsun çocuklara ve sana.Canım sende serum taktırsaydın daha çabuk toparlardın kendini.Anne hasta olunca ev çöküyor resmen!

LAJOBAM canımsın.Ye annecik yemeklerini ama ölçülü ve ogluşu bırakıp yürü çarşıya pazara vsMeyve yesemde çikonun tadını vermiyor hiçbiri Eşime dedim h. içi misafir faslı yok dışarıya vs olur malum yaz...Ama onu dışında bende habersiz hafta içi hafta sonlarımı doldurup beni yorma bir süre en azından

HADEKAM canım oglunun durumu iyi bişi sanırım sevinmelisinNeden test yaptırma geregi duydunMenün yürüyüşün harika

88 Lİ Menün harika enerjin okul ders çocuk helal olsun ne diyim.Ben tek çocukla zor çıkıyorum 2 olsa eve kapaırım diyorum.Maşallahın var.

İyi akşamlar kızlar.
Araser geçmiş olsun sana ve yavrularına.bol sıvı tüketmeye çalışın canım.
Kizlar işlerimi hallettim ama bayağı yoruldum.
Bugün dinlenecektim ama kaç gündür spor yapmadığim ve artida olduğum için spor cezası verdim kendime. 5.5 km yürüdüm.bol su içtim. Yemegi kararında yedim.şimdi kendimi daha hafif hissediyorum.

Sabah
Ara:4 kayısı
Ögle:3 dl tavuk,1 servis kaşıgı makarna,3 yk Yıgurt , bol salata
Ara:4 kare bitter,1 kandil simiti ,1 kayısı

Ogluşla beraber yedik

Kızlar canım cok sıkkın .. iki gündür annemdeydim. Took karınla bide 5 brdk şekersiz cay la artı kucuk 4 baklava yla tartıldım tuvalete de cıkmadan bugün. 76.1 i gördüm Kıyafetli bir de. Allahım yüzüme tokat gibi çarpıldı gerçekten .. nasıl ne ara oldu bu bilmiorm .. ama yedimde yedimmm. Halbuki gitmeden 72 leri görmüştüm. Off offf..
Yarın şok aşırı su ve spor başlıorm yoksa 80 i görmeye ne kaldı şurda. Sabah ki Kilomu merak ediorm.

Areser hepinize geçmiş olsun

Kızlar sabaha hepinize uzun uzun yazıcam şimdilik affedin

Güzel olan ne süper yemekler yedim ve kendme ee cicili bicili kıyafetler aldım .. Bu yönden mutluyum ama durmazsam hiçbirinin içine giremicem.

Neyse iyi geceler aşırı uykum war mucuk

hayırlı akşamlar kızlar. ben eve yeni geldim sayılır. çocuklar yokken gezmeye verdim kendimi. bköy incirliden yedikuleye yakın yürüdük eşimle. sonra otobüsle Eminönü sonra da ev. bana kalsa eminönüne yürüyecektim kucağımda çocukla:) fazla yemedim yine. eşim her dk dondurma ister misin çekirdek ister misin kağıt helva ister misin balık ekmek ister misin diye sormasa daha kolay olacaktı sanırım
08:30 1 yumurta aralarda 20-25 badem
13:00 kıvırcık, domates, salatalık, kk peynir, 1 dl ekmek, 1 kase yoğurt
15:00 1 kase yoğurt, 2 ceviz, 3 hurma
17:30 köy çorbası, mantarlı tavuk, salata
2- 2,5 saat yürüyüş ve 3lt su

Yeni uyandım:)) yanlış duymadınız .Sixe yazarken üşüme geldi.Ogluşa ara meyve hazırlayıp tv açıp yanında battaniye altına girmiştim.Eşim zile basınca hopp salmışım kendimi:) eşimde sağolsun 1 saattir oynamış hatta uyutmaya çalışmış.Uyutamayınca İşide çıkınca uyandırdı beni.Çok iyi gelmiş.Şimdi oğlanı yatırıp spor yapıcam

50 tam mekik
50 çapraz mekik
200 alt karın hareketi
50 göbek hareketi
50 yarım mekik

Duş alıp tv keyfi yaptım.İui geceler kızlar

lajoba canım inan çok istiyorum öyle bir yeri. şu şeker hamurunu sipariş verip yapmaya başlamayı düşünüyorum. sınavlarım bitsin de. zaten yalnız olmaz arkadaş lazım yanıma

wisdom 4 baklava mı senin ne güzel menülerin vardı. nereye gitti kuş hikmet. canım hemen toparla bence de. sonuçta kilo kolay verilmiyor. 76 kıyafet yemek su vs den çıkmıştır; ama dikkat etmezsen normal kilon oluverir. aldığımız kilo ne kadar fazla olursa vermesi de o kadar zor oluyor. gel sen bugünden diyete başla

ebrucum gece gece ne güzel sporlar yapmışsın. maşallah. ben artık hiç bir şey yapamıyorum. çok fazla çarpıntım oluyor, beni yoruyor. normalde eliptiği 1 saatten fazla yaptığım olurdu. şimdi 1 dk da iniyorum belki ramazandan sonra spora başlarım artık

şimdi baktım. sınav sonucu açıklanmış bi tanesi. sınavdan 70-80 bekliyordum. 35 almışım büte mi çalışsam yaz okuluna mı bıraksam. zaten vize de 30 du. bu da kaldı galiba

Günaydın kızlar
@wisdom kilo almak ne kadar kolay di mi. 76 senin kilon değildir. Kıyafetler karnın dolu iken tartılmışsın. Ama ipin ucunu tutmak gerek. Geçen cuma 62.9 u gören ben bu sabah 64 gördüm. Hafta sonu anneler vardı. Yedim onlarla. Bu hafta hiç spor da yapmadım. Bizim az yemeyi yaşam stili haline getirmemiz gerek.
8 88li kağıdını görmek istesen. Ben isteyen öğrencilere gösteririm kağıtlarını. Sonuçta insanız yanlış okumuş yara toplamış olabilirim diye.
seaside hangi testler yapıldı. Benim oğlum da üstün zekalı. IQ testinin sonucu 126 çıkmıştı.
Ben hazırlanıp okula kaçayım bari. Gitmeden bitirmem gereken işler var.

yok papatyacım ya. hocanın notu biraz az da. eşim uyarmıştı beni ona karşı. seçme diye. öbür hocada yer kalmamıştı mecbur seçtim. iki dersim öyleydi. ikisi de kaldı. birinin sınavına bile girmedim. 106 kişiden 52. oldum ama ort yetmiyor. kaldım

Banum OHH HERYER MİSS GİBİ OLMUŞTUR.
WİNNN canım kıyafet tok karın vs etkendir ama yine 1-1.5 kilo almışsındrı.Dikkat etmeyince hemen alan yapımız var bizim malesef
88Lİ canım kuştanda az yiyiyorsun.Hemde onca koşturmaca yorgunluk e yürüyüş...........Enerjin menülerin yürüyüşünde harikaSonuçları takma verirsin vizelerde

GÜNAYDIN DİCEM SAAT GEÇ OLDU
İYİ ÖĞLENLER KIZLAR
DİYET BU SEFER İYİ GİDİYOR BENDE

soran arkadaşlar olmuş
biz oğlumu teste sokmadık
özel bir anaokuluna gidiyor o okulda her sene sonunda zeka testleri yapılıyor ve ilgi alanları belirleniyor.
orada iyi çıkmış sonuç
dünkü panik halim geçti kızlar
bugün sağlıklı düşünebiliyorum

oğlum zeki olduğunun farkında
ama biz hep hayır sen normal zekadasın diyerek arkadaşlarıyla uyumlu olmasını sağlamaya çalıştık
sınıfta diğer çocukların 40 dk da yaptığı etkinliği 3 dk da yapıyormuş. sonra öğretmeni tekrar yap diyormuş.
hep ileriden gidiyormuş. bunları biliyorduk
arkadaşları sürekli emir sen bu kadar şeyi nasıl biliyorsun falan diyorlarmış.

4 yaşında okuma yazma öğrendi kendisi.
şimdi iki basamaklı sayılarla ıkı basamaklı sayıları çarpabiliyor ama ben çarpamıyorum. :)

dün üç psikolog ve bir pedegogdan oluşan heyetle görüştük.
hemen bi araştırma hastanesine götürün ve ıQ testi yaptırın dediler.
bakalım
yaptırmak için randevu almaya çalışacağız.

araba almayı düşünüyorduk ev taksiti bitince şimdi çocuğa yatırım yapalım diyoruz hayırlısı :)

kızlar Rabbim sizin evlatlarınıza da nasip etsin .
papatyam dun görüştüğümüz kişiler IQ 120 ütü çıkar dediler. bilmiyorum.

farkındaydık ama bu kadarının değil :)

ebrulim çok geçmiş olsun oğlun nasıl oldu?
şişlikleri indi mi ?
sporların harika canım.

88li menülerin çok hafif maşallah
sınavları da verirsin bence
sen çocuk büyütmede zaten ihtisas yapıyorsun.
sınavlar da zamanla olur takma kafana

wısdom o şişkinliktir kilo değil
annenin güzel yemekleri yanında bi de wc problemı olunca tartı da ne göstereceğini şaşırmıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…