Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canim benim değil HADEKA nin oğluna testler yapilmis o açıklamış yukarida :) maşallah seninkinede

Kızlar Merhaba. Tartıldım 73.9 u gördüm. En son 72 küsürlerdeydim. Malesef almışım. Ama durduramıyorum kendimi. Yiyorum da yiyorum. Sabah 2 kucuk browni yedim. Biraz sonra da elim seviyor diye un Kurabiyesi yapucam hamuru hazırladm . Adana da hava sıcak diye Dolapta dinlensin dedim
Hadekam maşallah Ogluna. Bizimki 2 yaşında ingilizce 20 e kdr türkçe 20 ye kadar sayıyor. Bizimki nde de bişeler var ama bakalım. Hayırlısı ..

Hdekam sağol canım akşam ilaçlarla daha iyiydi.Birazdan izin aldım pedegoga gidicez.Maşallah ogluna 4 yaşında okuma yazma ögrenmesiyle belli etmiş kendisini zaten!Maşallah canım yavruna.Sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi bu ama başarılı olursada kabulümdür:)

Hadeka cım yavruna ve tum evlatlarimiza hayırlı başarili bir eğitim hayatı diliyorum.Rabbim iyilik ve güzelliklerle karşılaştırsın hepsini inşallah.
Ebrucum gecmiş olsun kuzucuğa.
88 li ne okuyordun canim sen.maşallah azmine.
Papatyam sana da hayırlı olsun yeni işin. Sağlıkla git gel canım.
Wisdom sana diyecek bir lafım yok keza ben de ayni durumdayım maalesef.

Bak 76 degilmissin.
Yarina dah@ da eksi gorursun canim.
Ewet oglusunun da masallahi var.

Bugun menu kotuydu kizlar
Suan yuruyus yapiyorum.
Sbh 1 dilim kek ara bi catal helva zeytin yarim dilim uno ekmek bi ceri domates

Ogle bi servis k yesil mercimek yogurt bi dilim ekmk bi kasik bulgur

Ara 7 findik

Ara yarim kase kisir cay

Aksam bi kase kisir tursu yarim kase yogurt cay

Az sonra da kiraz yerim. Cocuklara karpuz kesecegim ama yemem insallah.
Yuruyus bandim bu hafta eski performansina donuyor. Bakalim ben eski ince halime ne zaman donecegim.

Pedagoga gittik.Baya düzelme var ve çocuğun çok Zeki mümkünse özele ver dedi.Ama araba ödüyoruz nasıl olucak bilmiyorum hayırlısı artık.Ben normale verdim harcadım çocuğu vs bişiler anlattı.Zeka testi yaptır 6-7 yaşında yanılmam ben dedi.Sinirli oldugumu hepimizin çalışıp yorulduğumuzu ama saglıklı evlada sahip olduğumuzu şükredip sakin davranmamı söyledi.Ordan neten bulduğum hayvanı bol yeşilliklli bir yere gittik.Baya oynadı eğlendi. Ve yorulup uyudu kuzu:) Baya yürüdük.Babayla Park'ta oynarken sahilde tempolu tur attım bende:)

Sabah
Ara:4 bisküvi
Ögle :1 kase çorba,1 kase bulgur pilavı,1 kepçe yogurt
Ara:2 kayısı,1 avuç kiraz
Alşam: 3 köfte,2 çatal patates ,1 dl ekmek,1 ayran
Ara: 2 top dondurma

1.5 saat yürüyüş

günaydın güzel çıtır anneler. musmutlu günleriniz olsun

buraya gireyim yazayım diye can atıyorum ama yok. bi türlü fırsat olmuyor. kızım çok kucak istiyor. alıştırdım tabi küçükken. bi de beni görünce başlıyor ağlamaya. bugün çalışmak için anneme götürcem mecbur. yarınki sınav önemli. vizem yüksek bari geçeyim. 3 sınav açıklanmış. birinden kaldım. ama çoğu kişi kalmış yani. bu da tesellim olsun
dün yine öğlene kadar boş geçti. kızımla ilgilendim, ev topladım falan. sonra çok sıkıldım diye eşimle çıktık, eminönüne gittik yine. dün vardığımızda her yer kapanıyordu, bugün gidip şeker hamuru, süsleme malzemesi falan aldım. yalnız Eminönü ne kadar pahalı anlamadım bir şey. burası pahalı bir yer normalde; ama yine buradaki kek, kurabiye kalıplarını yarı fiyata almıştım mecbur kaldıklarımı, buradan bulamayacaklarımı aldım oradan. hafta sonu misafirim var, denerim belki
banu ben işletme okuyorum canım. örgün olduğu için de çocuklarla zorlanıyorum

hadekacım maşallah oğluna. özel için kendini mecbur hissetme imkanın yoksa.

ebrucum menülerin sporun çok güzel maşallah. devam ettir bundan sonra. özel konusunda da çok sıkma kendini. ilkokul öğretmeni çok etkili bence. çok iyi bir öğretmen bulursan farkı kapatır diye düşünüyorum.

biz çocukların öğretmenleri için araştırma yaptık. büyüğünün öğretmeninin hep derece çıkartan öğrencileri varmış. ona verdik. çok da memnunuz, çok ilgili maşallah. geçen sene oğluma ygs kitabından matematik soruları soruyordum
küçüğünü de oğlumun öğretmeni tavsiye etti. bir kaç ay önce büyük ünlü uyumu öğreniyorlardı. bakıyorum ikisi de 1. sınıf çocuklarına bildiğiniz problemler falan öğretiyorlar. ALLAH onlardan razı olsun. şu an özel okul bedava alsa bile kesinlikle göndermem çocukları. maşallah barekallah :) benim nazarım çok değer de :)

BANUM günaydın
88 Lİ canım sağol kusurlu ama eşim gidelim dediginde gidiyorum artık.O yüzden en hafifiyle atlatmaya onu kırmadan az yemeye çalıştım.1 DERShemde çogunluk kalmış üzülme.İnş. yarnki sınavın iyi geçer canım.EMinönü uygun bende kalıp oglumun dogumu giysi dolap süsü ıvır zıvır ve özellikle kahvemi ordan alırım.Şekerhamurunu kendim yapıyorum buzluga atıyorum.pasta denemedim ama kurabiye çok yaptım.Keyifli ama çok dagılıyor ve sabır gerektiriyor ,ince iş çok ayrıntı......Dene bakalım hem çocuklar da sever :) Eşim hep özel ben devlet diyordum.Şimdi araba borcundan mecbur devlete vericez ama eşim hala arayış içinde belki yeni iş görüşmemden kabul edilirsem,babam destek çıkabilirse vs umut baglıyor.Bende sen yazdır devlete imkanın düzelince istedigin zaman alıp özel kreşe verirsin ama özele gönderip ödeyemeyip tekrar devlete gidemez dedim.Tamam dedi.

Güne yine detokslu suyumla başladım hem wc problemine harika geldi :)

Selam kızlar neyseki biraz düzeldik cok şükür coçuklar bugun okula gittiler dün Kızımın Gösterisi vardı inanın zoraki gittimmm ne acım diyebiliyorum me de tokum ağzımın hiç Tadı yok bu hafta aynen bu durumdaydımmmm......

ebru ben de elimde yapacaktım şeker hamurunu ama astarı yüzünü geçti. gıda boyalarıyla daha pahalıya geliyordu bi de bu işi sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum. sadece deneme amaçlı aldım. bakalım güzel olursa devam ederim. yarın sınavdan sonra evi toplayıp hemen işe başlamayı düşünüyorum. bugünkü menümü de yazayım belki fırsatım olmaz bi daha
06:00 3 hurma,2 ceviz
11:00 kıvırcık, domates, peynir, 1dl ekmek, salatalık
15:00 2 yumurta
16:30 tavuk, salata, ayran, 1 dl ekmek
su 3lt, spor 1,5 saat yürüyüş

Kızlar ben geldim. Sabaha güzel dikkatle yiyerek başlıyorum. Sonrası saçmalıyorum. Dikkat edemiyorum. Squat mekik aylık programa geri başladım. Twister war onu da yapıyorum. Ama amaası cıss lar cooook.
Günden güne eksi görüyorum ama yetmiyor.

88 li güne erken başlamana veonca koşturmaya ragmen az yiyorsun canım.Bayılırdım ben olsam çoktan.Günü çok erken kapatma yada ana ögünlerde daha doyurucu birşeyler ye.Dene bakalım nasıl olucak kurabiyeler.

WİNNNNN bende 1 tane cıs yiyiyorum malesef ama nasılsa yedim deyip kendimi salmıyorum.Yoksa 10 cıs yerim gerisi gelir .Günü kurtar yada ceza akşama salata ile kapat yada 100 mekik çek oldu bitti .Nerde eski azimli az yiyiyp çok spor yapan kuşummmmmmmmmmmmmm

Iyi aksamlar kizlar
Ebrulim oglus adina sevindim. Zaten farkli bir cocuk oglun. Sevgi yumagi.

Menun de guzelmis canim afiyet olsun.

88Li canim sinavlarin guzel gecer insallah. Stresten kendini gezmelere verdin seker hamuruna verdin guzelim
Masallah sana
Yemege sarmiyorsun ceviz yogurt cok iyi. Ama nasil enerjik oluyorsun.

Araser kizin cok guzel gorunuyordu fotoda masallah. insallah iyilesirsin tez zamanda. Banu sen nasilsin tatlim.

Wisdomb ak toparlamaya baslamissin bile. Olsun cislari azalt. Benim hayatim da cis dolu. Bi cisla kapatip seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…