Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugunku menu

Ogle uno light ekmek ile light peynirli tost
Yesil cay
4 zeytin domates

Ara 10 findik. Turk kahvesi orta

Lohusa serbeti. Lokumu yemedim. Bebek gormesine gittim.

6Da bi kase mercimek bi kase yogurt
Bi koca tabak salata bi ekmek yarim kaseden az sutlac.
Simdi 30 dk yuruyus yapacagim. Insallah aksam cok acikmam.

Ebru 88 li hadeka kızlar akşam yedim malesef. Fırında börek yaptım yeşil mercimekli ve bezelye tavuklu .. götürdm cidden .. Akşam 7 ydi.

Bugün mekik squat aylık başladım. Çizelge de yaptım. Twister 5dk yapabildm anca cok agrıdı cünkü.

Oglan durmuyor gitmem gerek Öpüldünüz

İyi akşamlar kızlar.
Bugünü spor günü ilan ettim.yarına bayağı kötü bir rakam bekliyorum ama zararın neresinden dönülse kardir.
tam 10 km yürüdüm.bol su içtim. Akşam yemek yemedim.sabahki 66 dan sonra moral bozmak yerine hırs yapmayı tercih ettim.
sabah görüşürüz. Öpüyorum kocaman.

Bugün
Sabah : 2 dl Çavdar'dan peynirli yağsız tost,1 meyve suyu
Ara:1 salatalık
Ögle:1 tabak sebzeli mantar,1 dl ekmek,1 kepçe yogurt
Ara:1 bardak yogurt,3 kayısı ,1 bitterli gofret Akşamda bu resimdeki tabak

Yarın akşam eşlerle eğlenceye gidiceZ .Bu oglumu ikinci kez bırakışımız Bunada ihtiyacımız var ama vijdan yapmıyor değilim Halılar yıkamacıda hiç bişi yapmıyorum yemek temizlik vs baya saldım kendimi.Haftasınu yavaş yavaş yaparım artık napim saglık hoşluk olsun.Yarın yüzümüz gülsün inş.

Günaydın herkese.
Hayırlı bereketli cumalar.
Başlangıç :65.2
Geçen hafta:64.2
Bu hafta :64.5
gelen:300 gr maalesef.
Dünkü 66 dan sonra sanırım şükretmeliyim .

ebrucum çok iyi gidiyorsun maşallah. oğlun için endişelenme artık. şimdi kendine vakit ayırmazsan, ne zaman ayırabileceksin? kocaman olmuş bak. ben 6 aylık kızımı bile bırakıyorum anneme. hatta hazır yokken yürüyüşümü de yapıyorum. tabi ben gelince, karnı doyduktan sonra anneme gitmek istemesine de bozulmuyor değilim. annem hoplatıp zıplatıyor ya nasıl hoşuna gidiyor cadının.
wisdom canım böyle devam etme. tamam ye yine böreği ama akşam yerine, yarın sabaha bıraksan daha iyi olmaz mı? hem kilo da almamış olursun. başlarda sadece akşam yiyeceğin zararlı şeyleri öğlene almakla başla. sonra gerisi gelir zaten
banucum tebrik ederim. 10km yürümekle başlamışsın. devamı gelir inşallah. bizim de her gün 5km lik yürüyüşümüz var eşimle. öğlen gezmeye gitmediysek, akşamları çıkmaya çalışıyoruz. çok iyi geliyor, kendimi rahatlamış hissediyorum.

bu hafta ALLAH izin verirse çocuklarla gezmek istiyorum. vialanda da götürecektim ama bebekle gidemem oraya halbuki çok severim. onun yerine avmdeki oyuncaklara binerler artık. bide atatürk arberotumu varmış. harika görünüyor. oraya da gitmek istiyorum. aslında eşim ramazan da gezeriz diyordu ama oruçlu oruçlu dolaşmak hiç hoş olmuyor. hem büyük oğlum da oruç tutuyor, ona da yazık.

Kızlar Günaydın ..

Şuan 73.6 kilodayım.
Geçen hafta kaçtım bilmiyorum.
Sabah squat 55 mekik 75
5dk twister yaptım.
Sabah sabah enerji geldi evi de temizledim . Her yer mis şuan.
Bi tek yemek kaldı onu da yaparım ..
Oglan geceden bu yana ateşi 36 küsür ler de. En fazla 37.6 yı gördü.
Doktoru aradım gribal enfeksiyon anlattığı dedi. Ilaç ları ver dedi. Salgın varmış aman dikkat edin kızlar.

Neyse ben kaçar. Oglana tavuk corbası yapam

BANUM çok iyi yürümüş kendini bırakmamaış aksine hırs yapmışsın300 çok bişi degilki canım yarın bir bakmışın gitmiş.

88 LİM hiç gidesim yok canım.Hem uykusuzm akşma çok geç yattım.Hem bu hafta temizlik yemek vs bir halsizlik uykusuzluk var üzerimde.Hemde ogluş zaten akşamda akşama görüyor ne bilimSenin çok oldugu kendine eve işlere vs zaman ayırmak mecburiyetttn bırakıyorsun bense keyfe oldugu için sanırımNe güzel eşinle yürüyorsunuz hem yediklerini yakıp hem hava almış oluyorsun.

HADEKAM menün HARİKA
WİNNNN 37.5 sonrası ateş diyorlar dr canım.Bize göre 36 :) Ateş düşürücü ver kalın giydirme iyi olur inş.

Bende bugün sabah bekledigim rakamı göremeyince sinirden yedim de yedim

ben de iki gündür stresten yemeğe sardım. halbuki bugün sınav falan yokmuş. okula gittim kös kös geri döndüm. çalıştığım ders yanıma kar kaldı. ertelenmiş sınavlar seçim yüzünden. çocukları aldım geldim eve. inşallah fazla yemek yemeği keserim

Ebruş ayyy güldürdn beniiiii allah iyiliğiini versin. Hala gülüyorum yaaaaaa aaaaaaa a. Coook iyi geldi sagol tatlım ..

Oglan ateşi 38.1 p.. verdim. Ateşi düşmezse Dolven vericem. Suan don atlet yatıyor. Havalar normale binmedi ki.
Geçen sene bu zamanlar yanıyordk. Ya tamam sıcak olmaması güzel ama bi güneş bi esinti bi soguk denge şaştı. Oglanda ateşlendi. Iyi ki gündüz uykusuna yatınca bende uyudum. Sanırım gece de ateşlenecek.
Dua edin .. kötüye gitmesin.

Areser hastaydı canım şükür iyileşsin .. gitmiş işte Ohhh Sefan olsun.
Akupunktur nasıl gidiyor

Hayirli aksamlar menu paylasip gecmise bakacagim. Sonra da yuruyuse baslayacagim hemen.

Sbh 1 dilim ekmek yarim kk light peynir bi yumurta 4 zeytin.

Oglen bi durumle cig kofte ayran

Ara 10 findik iki cilek bi kayisi

Aksam kacirdim
Bi tabak kabak iki dlm ekmek kucuk kase sutlac.

2 lt su 30 dk az sonra insallah.

Wisdom 88li toplanin bakemmmm
Wisdom oglusa gecmis olsun dustumu atesi simdi
88li canim sinav iptal oh mis.
Esin ne is yapiyor cok merak ettim. Masallah coluk cocuk nasil geziyorsunuz oglen aksam falan.
Biz evin yolunu zor buluyoruz yorgunluktan :)
Sen iyi yuruyorsun o nedenle cabuk veriyorsun sanirim. Azmini kaybetme.
Badem cevizden zarar gelmez
Birer kilo yeme yeter :))))

Ebrulim sen cok cis yemedin ki neden almissin anlamadim.
Oglusunu da gonul rahatligi ilebirak ve egglen biraz yaaaaa hayat geciyor
Hayat esin yada oglunun eyrafinda dondurme

Araser tebrikler canim

Papatya gitti mi is gezisine
Banusultan dunku yuruyus ise yaramuz

Ozge btlkubra ses verin kizlar nerelerdesiniz

Ve ben uzun zamandir iki ileri uc geri
Baslangic 59.3
Bugun 58.1

Gecen gun 57.7ydim.
Bugunu baslangic sayayim diyorum. :)))

Merhaba kızlar
Bugün okula gitmedim. Ama gitmeden önce de bitirmem gereken tonla iş var. Evde çalıştım bugün.
Wisdom çok geçmiş olsun.
88li Sınavlar ertelendi canım. 5 gün tatil var.
Hadeka yazamadım. Oğlışuna maşallah. Inşallah en iyi şekilde kullanabilir zekasını.
Ben bu sabah tartıldım. 63.5 i bulmuşum yine. Bu hafta hem misafir vardı hem de hiç spor yapamadım. Ama 62 yi geçince hemen farkediyorum vücudumda.

kızlar yaptım bugün şeker hamurlu kurabiyeleri.
çocuklarla yapmayı düşünmek çoooook büyük bi hataymış. birer tane yiyebilir miyiz deyip hepsini bitirmeleri de cabası :)
ufaklığın yürüteçle masaya saldırması da var....
güya resim çekip size gösterecektim :)
başka zaman artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…