Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya kolay gelsin
62Ye cok yakinsin

88Li cocuklarla seker hamuru yenir zaten baska biseycik yapilmaz

Banusultan bize de artik kirk kotek mi kirk satir mi kirk katir mi ne ceza gerekiyorsa verilmeli

Spor yapmayi sevmiyorum ben. Ama spor en guzel ceza sanirim. Sen dunden baslamistin devam et.

Ebruli iyi eglenceler canim.

öyle oldu hadekacım ya. bi de güya yer falan açıyım diyordum. akşam yürürken eşime diyorum: benim işletmeci olmam lazım zaten işi profesyonel yapanlar var. uğraşamam ben hepsiyle:))) ben dükkanı açayım, millet çalışsın işte. boşuna mı işletme okuyorum sanki :) bir günde pes ettim yaa.... kendime kafa dağıtacak başka bir şey bulmalıyım. mutfak çok dağıldı çoooooooooookkk

Hayırlı sabahlar kızlar.Çok yemedim ama iki kutu kola içtim karnım şiş zor uyududum.Ogluş uyumamış sevgi yumağı olmuş özlemiş sevgi sözcükleri ile uyuduk:) O tarz yerlerden keyif almadığımı bir kez daha anladım.Ama eşimi mutlu ettim ortama ayak uydurdum .Eşimin bugğn iş yeri pikniği var.Bende yerler boş bir süpürge bir vileda yaparım yavaş yavaş evin tadını çıkartmayı düşünüyorum.Alşama akrabasının şehir dışında kınası var ama hava kötü ikinizde de araba kullanıcak hal yok lafını bile etmedi gitmeyiz Sanırım.

Günaydın kızlar.. Sabaha kadar ateş ölçtük durduk bi ben bi eşim. Uyuyamadık hiç. Cok tedirgin uyudugum için sürekli kalktım. Dün cok su içtigimden sürekli lavaboya gittim. Kilom Feci dünkü yediğim aburcuburlar bugün tartıda beni tırmaladııı.
Bugün ki planım pirinç lapası diyeti yapmak yani inşallah
Oglanın hala tadı yok. Bogazı kızarık yada bademcik şiş öksürüyor ara ara. Bi de sütü zor içiyor.
Iyi olsaydı bugün kuzenimin kızının 1.yaş dogum günü vardı oraya gidicektik. Oglan halsiz hasta gidemeyiz. Yarına iyileşir inş oy kullanmaya mecbur gidicez.

Ebruş fotoları gördüm. Kola yı da gördümm. Olsun ay da bi gidiyosun zaten tadını cıkardn işte ohh Sefan olsun .. oglun da cok tatlı ya. Inş bnm oglum da senin oglun gibi uysal akıllı olur . Hastalandı yine huy değiştiricek.

88 li kurabiye foto için hiç mi kalmadı merak ettim şmdi.

Gunaydin kizlar
Bugun iki ayri planimiz var. Hazirlik yaptim. Kek borek. Buyuk oglanin sinif kahvaltisi var. Ama hava bozdu ne yapacagim bilmiyorum. Cocuklar usuyebilir.

Ogleden sonra arkadaslarla bulusup keyif yapacagiz gun gibi bi toplanti.

Bir saat once kaynim geldi unv bitmis. Direk bize geliyor. Cok severim iyi hos da her tatillerini bizim evde geciriyorlar.

Bugun tartida korkunc bir rakam gordum
Dunku cig kofte siskinlik mi yapti acaba

Wisdom insallah oglun iyilesir.
Ebrulim seni cok iyi anliyorum. Bazen insan bazi mekanlarda ortamlarda hic huzurlu olamiyor. Ama esin mutlu olmus. Cok guzel ve incesin canim. Yasin kac hatirlamiyorum ama gencecik bi kiz gibi duruyorsun fotolarda masallah.

Günaydın fıstıklar.
Ebrucum arada esinle zaman geçir. Çocuğunu ailene birakiyorsun vicdan yapacak bir sey yok ki.benim boyle bir fırsatım olsa haftada bir yaparım inan.çocuklar misafir aslolan eşle olan ilişkinin sağlam olmasi.çocuklar büyüdükten sonra ayrılan bir sürü çift var.ortak nokta sadece çocuk olduğunda onlar gidince geriye bir şey kalmıyor demek ki.
hadekam evet canım spora devam etmeli. Dün 30 dk yürüyebildim.geçen gün abartinca ayaklarım şişmiş. Yarıda bıraktım mecburen.
Bugün hava iyo gibi burada. Ailece bir şeyler yapsak güzel olur.
Hepinize güzel, mutlu,sağlıklı bir haftasonu dilerim güzeller. ☺

bugün de benim temizlik günüm sanırım. dünkü felaketten sonra.... bi de bugün ya da yarın misafir gelecek. ev berbat. sabah mutfağı toplayacaktım, kapıdan baktım, bilgisayarın başına geçtim. ev işi yapmak ev kadınına neden zor gelir ki... sevmiyorum işte. sev-mi-yo-rum. ev işi hiiiç bana göre değil yaaa...
hatırlıyorum hamileyken iş yapmak istiyordum ama ev toplamak falan zor geliyordu. sonunda evi badana yapmaya başladım. yemin ederim benim için çok daha kolaydı. 2 oda dışında evi ve kapıları boyadım :) neyse sevsem de sevmesem de mecburum ve gidiyorum

HADEKAM sağol canım ya ama çıtır degilim kamufule etmeyi iyi biliyorum o kadar28 yaşındayım.Ama oldum olası sevmem öyle yerleri ki eşimde arkadaşlarıyla diye mutlu oldu bence.Onda da güzel degişimler var artık şükürBelki benim arkadaşlarımla yine öyle bir mekanda olsak yine kola içseydim mutluluktan sarhoş olurdumİyi insanlardı ama bu ikinci görüşmemiz olmasına ragmen ayak uydurduk ortama.

BANUM haklısın bende hep eşime derdim birlikte bişiler yapalım diye ama gerçek olunca ve eşim bende de düşkün olunca hep aradı.Kızlar çok şaşaırdı anne gibi düşkün dediler eşimeO kendi annesinde ve gece hali yok çocugu gitti aldı yanında uyudu bırakmam evinde yanımızada yatsın dediAma yapıcaz arada özellikle yazın 1-2 saat bırakıp çay içmeye yürüyüşe gidicez inş.Hava güzelse ailecek faydalanın burası bozuk canım.

Papatyam ben gittin zannetmiştim canım.Ailen burdaydı ondandır yine spora başlayınca iner o şişkinlik yine 62 lerde olursun

88Lİ ben dedim zor iş ince iş çocukla daha zorrrrrrrrrrrrrrrOglumda sırf şeker hamuru için öyle pasta kurabiye aldırır bayılır dışını yer ki zararlı benimse migdem bulanır kenara sıyırırım şeker hamurunu.Ev işi pek severim yapınca mutlu olurum Ama sevmedigim ince işler dolap içi katlama düzenleme ıncık cıncık yerleştirme

Winnnn güldürdüysem ne mutlu bana:) oğluna geçmiş olsun şimdi nasıl ? Bizimkide şimdi hapşırıyor burnu akmaya başladı
Araser canım nasıl oldun?çocuklar nasıl? Güldürmüşüm senide hep gülelim inş :)
Btlkbra yok nerelerde?
Lajobam mantıklar hamurişlwri ne alemde cancazım:)

Temizlik sil süpür toz al çm as....Şimdi oglum baya özlemiş oyun oynuyoruz .Dk başı anne diyor o derece :)

hamarat ebrumm benim... evlenmeden önce hiç yapmadığımdan olsa gerek, bi türlü ayak uyduramadım ev işlerine. zamanım hep okul-dersane-ev üçlüsüyle geçti. sonra da evlilik. eşime evlenmeden dedim ne ev işi ne de yemek bilirim diye kabul etti. 2-3 sene dışardan yedik. sırf o yüzden büyük oğlum anne sütü ve mamayla beslendi. sütten kesince mecbur kaldım yemek yapmaya.
4. ye hamile kalana kadar ben de yapardım. hamilelik öyle zor geçti ki eğilip bir şey alamayacak duruma geldim. hergün çocukları yıkayan ben, yıkanmaları için anneme yolladım. bel ağrım çok fazlaydı. sonrasında da yorgunluk mu bıkkınlık mı bilmiyorum, istemiyorum artık.
ev işleri bitti sayılır. geleceklerse az bi işim var, gelmiceklerse de yapmıcam. yorulduuuuum

15 mayıs: 60,2
22 mayıs:60,1
29 mayıs:60,1
2haziran:59,8

kızalr üç haftadır durum bu..

ben doğru düzgün diyet yapamadığım için 60-61 arası dolanıp duruyorum. canım sıkılıyor benden daha ilolu olanlar üzerime hamile kalıp bir de olan tüm kilolarını verip benden daha zayıf oldular.. ben 2 yıldır yerimde sayıyorum...

kendimei berbart hissediyorum.. çok iradesizim.. insan 57 lere düşerde geri 60 lara çıkarmı yaa.

2 yıldır hedefim 55 olmak.. bir türlü 55 i göremedim.. elbiselerimde göbeğim fırlayacak resmen.. dümdüz belim..kalça ile belim aynı oranda nerdeyse...bel kıvrımı hiçmi olmaz yaaa..pantolanlarımda sıkı sıkı oluyor şimdiii...

ay ben kendimi çok kötü hisediyorumm yaaa

wisdom daha gelmediler ama geleceklermiş. işleri hallettim bi de yürüyüşe gittik. sadece kek yaptım, gerisi hazır. napiyim bu kadar oldu...
Nelson kendini sıksan 1 ayda biter.. ah bi irade...

Merhaba kızlar
Dün annemlere gittim. Az önce geldim daha.
Benim kilo da aldı başını gitti N nelson . Ne olacak bu halimiz bilmem.
Yaşım olmuş 37 ben daha boğazıma sahip çıkmayı öğrenemedim.

kızlar merhaba
uzun zamandır yazmıyorum çünkü yüzüm yok, çok yiyorum çok 2 hafta önceye göre 2 kilo artıdayım 65.2 yi gördüm bu sabah, ve bu gün dikkat ettim umarım devam edebilirim, acayip aburcubur yiyorum, o yüzdende yazmıyorum biraz moralimde bozuk bu aralar

areser canım sanada çocuklarına da çok geçmiş olsun
wisdom01 canım oğluna çok geçmiş olsun
hadeka senin oğlunda maşallah umarım ileride çok gururlandırır sizi
8 88li taktir ettim seni 5 çocukla nasıl başa çıkıyorsun
ebruli1820 canım sen nasılsın, temizlik sever arkadaşım
M maviduvar1 , banusultan N nelson kızlar bi şey yapmalı toparlanmalı yaz geldi biz forma gireceğimize daha da çozuttuk

Bugün
Sbaah: kepekli sandviçim
Öğle:1 kase makarna,1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi ,4 kayısı,1 avuç kiraz
Akşam:1 dl Çavdar,1 baget, çoban salata,1 milföf, Türk kahvesi
Teyzemin d.Günüydş oraya gittik oğlum istedî.Geç geldik tatlıya zor hayır dedim.Emmekle börek olmadı ama bu kartla kalmakta bişey ama :) çok uykum var ürün bakarım geçmişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…