- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.401
tatlım. Sorma kilolar aldı başını gitti çok kilo almasına çok almadım ama.bel çevrem kalinlasti gitti. O.kirmizi elbisesi gobwgim firmamis resmen. Farkındayım ebru.moralim bozuldu. Bozulsun da zaten. Ondan dikkat etmeye basladimHawar canım sen çok azimlisin .Cıs yemez harika menüler çıkarırdın ve yine yapabilirsin canım.
Papatyam yoğunluk ardında tatil ne güzel.Bu sene benim iki haftam oldu diye sevinirken eşimin işle ilgili durumundan dolayı çıkamayabilirixben kendimi öyle hazırladım çıkarsak mutlu olurum çıkmazsak en azından hayal kırıklığı olmasın !
88 li güldürdün yawww beni:) temiz evde uyanmak :)) 5 çocukla ben senin tırnağın olamazdım İnan!oglum yokken 3 kere çamaşır suyuyla elle evleri sildiğim günlerim çok oldu.1çocukla bu hallere düştüm.Yani çocuk olunca olmuyor toplu düzenli vs olmuyor ve ikinci olursa daha da salıcam işte böyle...Yani sen hem okul hem çocuklar ve onca ütü bitmeyen çm kaç kap yemek , yürüyüş, namaz, film vs birçok şeye yetiyorsun daha ne olsun canım benim:)
Hadekam Facebook diyete başlıyorum arzu hanım var.özgem önerdi takip ediyorum.O çok güzel alkali detoks sular hazırlıyor resimli.Ben dere otu maydınoz limon bazen salatalık katıyorum.O kadın çilek bile katıyır.Haxırladım yarın için yine içicem 2 şişe.Wc çok kolay çıkıyorsun !!!!!!!! Ödem attırıyor !
Banummmm geçmiş olsun hepinize canım.Herşeyin başı sağlık iyi haberlerini bekliyorum!
Nellllll Facebook fark ettim ama moral bozulmasın diye söylemedim canım.Dikkt etmeyince yapımız gereği alıyoruz malesef
Btlkbra lajoba eriğim nerdesiniz?
Winnnn havalar dengesiz mevsimler karıştı ondan canım.Oglumda burnu akıyor hapşırıyor herkes hasta
bugün birinci günüm 900 gram gitti. Ama bir hafta 2 kilo vermem lazım. Onat ettim. 3 haftada bu işi bitirecegim inşallahwisdom daha gelmediler ama geleceklermiş. işleri hallettim bi de yürüyüşe gittik. sadece kek yaptım, gerisi hazır. napiyim bu kadar oldu...
Nelson kendini sıksan 1 ayda biter.. ah bi irade...
tatlım. Senden bir farkım yok boğazıma sahip cikamiyorum ve kilolar hep başını alıp gidiyor. Dikkat etmek.lazim canım. Ya
Ben topladım kendimi dikkat etmeye basladim.sende topla tatlım yaza çok. Az kaldı. ..kızlar merhaba
uzun zamandır yazmıyorum çünkü yüzüm yok, çok yiyorum çok 2 hafta önceye göre 2 kilo artıdayım 65.2 yi gördüm bu sabah, ve bu gün dikkat ettim umarım devam edebilirim, acayip aburcubur yiyorum, o yüzdende yazmıyorum biraz moralimde bozuk bu aralar
@areser canım sanada çocuklarına da çok geçmiş olsun
wisdom01 canım oğluna çok geçmiş olsun
hadeka senin oğlunda maşallah umarım ileride çok gururlandırır sizi
8 88li taktir ettim seni 5 çocukla nasıl başa çıkıyorsun
ebruli1820 canım sen nasılsın, temizlik sever arkadaşım
M maviduvar1 ,banusultan N nelson kızlar bi şey yapmalı toparlanmalı yaz geldi biz forma gireceğimize daha da çozuttuk
o detoks tam bende yapayım. Bugün 100 gram.100 gramdir ne giderse kârEki Görüntüle 1551412 Detoks ile hayırlı sabahlar gerçi öglen olmuş ama miss gibi uyumuşum :)
Dikkat etmeye basladimHawar canım sen çok azimlisin .Cıs yemez harika menüler çıkarırdın ve yine yapabilirsin canım.
Papatyam yoğunluk ardında tatil ne güzel.Bu sene benim iki haftam oldu diye sevinirken eşimin işle ilgili durumundan dolayı çıkamayabilirixben kendimi öyle hazırladım çıkarsak mutlu olurum çıkmazsak en azından hayal kırıklığı olmasın !
88 li güldürdün yawww beni:) temiz evde uyanmak :)) 5 çocukla ben senin tırnağın olamazdım İnan!oglum yokken 3 kere çamaşır suyuyla elle evleri sildiğim günlerim çok oldu.1çocukla bu hallere düştüm.Yani çocuk olunca olmuyor toplu düzenli vs olmuyor ve ikinci olursa daha da salıcam işte böyle...Yani sen hem okul hem çocuklar ve onca ütü bitmeyen çm kaç kap yemek , yürüyüş, namaz, film vs birçok şeye yetiyorsun daha ne olsun canım benim:)
Hadekam Facebook diyete başlıyorum arzu hanım var.özgem önerdi takip ediyorum.O çok güzel alkali detoks sular hazırlıyor resimli.Ben dere otu maydınoz limon bazen salatalık katıyorum.O kadın çilek bile katıyır.Haxırladım yarın için yine içicem 2 şişe.Wc çok kolay çıkıyorsun !!!!!!!! Ödem attırıyor !
Banummmm geçmiş olsun hepinize canım.Herşeyin başı sağlık iyi haberlerini bekliyorum!
Nellllll Facebook fark ettim ama moral bozulmasın diye söylemedim canım.Dikkt etmeyince yapımız gereği alıyoruz malesef
Btlkbra lajoba eriğim nerdesiniz?
Winnnn havalar dengesiz mevsimler karıştı ondan canım.Oglumda burnu akıyor hapşırıyor herkes hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?