Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tertemiz bir evde uyanmak ne kadar güzelmiş :)
hawarcım zor oluyor biraz tabi. elimden geleni yapıyorum. sadece 8 yıldır sürekli kilo alıp vermekten çok bıktım. o yüzden artık düşünmüyorum çocuk sanırım. yine de belli olmaz benim kafa dönebilir :) spor yapıp zayıflayıp, çocuk olayını rafa kaldırmak istiyorum
ebrucum tebrik ederim yine bir sürü şeye hayır demişsin.
akşam gelen arkadaş bana çok zayıflamışsın dedi. çok mutlu oldum :)

Oyy kızlar fena hastalandim ben.
Ufaklık ta bana eşlik ediyor maalesef.
Halimiz harap.
az önce acilden geldik.yarın testler için yine gideceğiz kuzuyla.
hepinize iyi akşamlar. Bize de acil şifalar.

Banucum çok geçmiş olsun. Havalar bi düzene girmedi.
Bu hafta da son gaz çalışacağım. Sonraki hafta izin kullanacağım inşallqh.
Akşam namazından sonra spor yapayım dedim ama facebook, Twitter ve tv üzerinden seçim sonuçlarını takip etmek daha cazip geldi.
Kilom aldı başını gitti. 62 ye inmiştim ne güzel oysa ki

Banucum cok geçmiş olsun .. havalar cok tuhaf devam ediyor malesef.

Harika(!) Bir seçim sonucu.

Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Oy kullandıktan sonra ogluşaakkabı almaya gittik.Gidiş o gidiş ...baya yürüdük.Kendime s beden eşortman takımı aldım ama kilo almamam lazım üzeri olmaz yoksa otdan anneme geçtik.23:30 oğlum uyudu.Çm astım hemen mutfağa girdim.domates çorba , yeşil fasulye be pilav yaptım.Şimdi onlar pişerken namazı kılıp size ayrıntılı yazmaya gelîyoum

Hawar canım sen çok azimlisin .Cıs yemez harika menüler çıkarırdın ve yine yapabilirsin canım.

Papatyam yoğunluk ardında tatil ne güzel.Bu sene benim iki haftam oldu diye sevinirken eşimin işle ilgili durumundan dolayı çıkamayabilirix ben kendimi öyle hazırladım çıkarsak mutlu olurum çıkmazsak en azından hayal kırıklığı olmasın !

88 li güldürdün yawww beni:) temiz evde uyanmak :)) 5 çocukla ben senin tırnağın olamazdım İnan!oglum yokken 3 kere çamaşır suyuyla elle evleri sildiğim günlerim çok oldu.1çocukla bu hallere düştüm.Yani çocuk olunca olmuyor toplu düzenli vs olmuyor ve ikinci olursa daha da salıcam işte böyle...Yani sen hem okul hem çocuklar ve onca ütü bitmeyen çm kaç kap yemek , yürüyüş, namaz, film vs birçok şeye yetiyorsun daha ne olsun canım benim:)
Hadekam Facebook diyete başlıyorum arzu hanım var.özgem önerdi takip ediyorum.O çok güzel alkali detoks sular hazırlıyor resimli.Ben dere otu maydınoz limon bazen salatalık katıyorum.O kadın çilek bile katıyır.Haxırladım yarın için yine içicem 2 şişe.Wc çok kolay çıkıyorsun !!!!!!!! Ödem attırıyor !
Banummmm geçmiş olsun hepinize canım.Herşeyin başı sağlık iyi haberlerini bekliyorum!
Nellllll Facebook fark ettim ama moral bozulmasın diye söylemedim canım.Dikkt etmeyince yapımız gereği alıyoruz malesef
Btlkbra lajoba eriğim nerdesiniz?
Winnnn havalar dengesiz mevsimler karıştı ondan canım.Oglumda burnu akıyor hapşırıyor herkes hasta

ya kızlar seçimler çok moralimi bozdu, oturdum ağlıyorum yaaa

valla diğer partiler ne kadar oy alırsa alsınlardı da şu hdp

en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz

oy vermek haram deyip de oy vermeyenlere... bir sürü insanla karşılaştım. ya peygamber efendimiz 3 kişiyseniz aranızda bi emir seçin diyor, bunlar seçimin haram olduğunu söylüyorlar. hepsinin oyu hdp ye gitmiş gibi oldu. adamlar barajı geçti yaaa

sonumuz hayr olsun kızlar...

Hayırlı sabahlar kızlar.Pazar günü korkunç bir rakamla uynamıştım.Bu sabah -200 ama korkunçluk kısmı devam ediyorDetoks hazırlayıp içtim yatana kadar içicem.Spor şart!!!!!!!!!!!!! Akşam erken yada az yiyerek kapatmak farz oldu bana.

88li aynı üzüntü içerisindeyim canım.Pek siyaset anlamam.Ülkemi çok severim o ayrı Ama ne olursa olsun hdp olmamalı diye düşünüyorumBunca şehit anası evlatsız kaldı bu neyin kafası

tatlım. Sorma kilolar aldı başını gitti çok kilo almasına çok almadım ama.bel çevrem kalinlasti gitti. O.kirmizi elbisesi gobwgim firmamis resmen. Farkındayım ebru.moralim bozuldu. Bozulsun da zaten. Ondan dikkat etmeye basladim
wisdom daha gelmediler ama geleceklermiş. işleri hallettim bi de yürüyüşe gittik. sadece kek yaptım, gerisi hazır. napiyim bu kadar oldu...
Nelson kendini sıksan 1 ayda biter.. ah bi irade...
bugün birinci günüm 900 gram gitti. Ama bir hafta 2 kilo vermem lazım. Onat ettim. 3 haftada bu işi bitirecegim inşallah

Merhaba kızlar
Dün annemlere gittim. Az önce geldim daha.
Benim kilo da aldı başını gitti N nelson . Ne olacak bu halimiz bilmem.
Yaşım olmuş 37 ben daha boğazıma sahip çıkmayı öğrenemedim.
tatlım. Senden bir farkım yok boğazıma sahip cikamiyorum ve kilolar hep başını alıp gidiyor. Dikkat etmek.lazim canım. Ya

Ben topladım kendimi dikkat etmeye basladim.sende topla tatlım yaza çok. Az kaldı. ..
Eki Görüntüle 1551412 Detoks ile hayırlı sabahlar gerçi öglen olmuş ama miss gibi uyumuşum :)
o detoks tam bende yapayım. Bugün 100 gram.100 gramdir ne giderse kâr

Dikkat etmeye basladim

merhaba kızlar
bende 2 gündür dikkat ediyorum neyse 63 lü rakamları gördüm

seçim sonuçlarına gelince uzun uzun yazardım ama burası yeri değil, ama ben hdp nin barajı aşmasına çok sevindim, çünkü bu ülkede dışlanan azınlığın sesi olacağına eminim, ayrıca insanların bu algıdan kurtulması lazım doğru birçok evladımız öldü, ama daha da ölmesin diye bu işin demokrasi le çözülmesi lazım hepimiz anneyiz kimse evladını kaybetmek istemez, demokrasini yolu da meclisten geçiyor

İyi aksamlar kızlar
Bugün dikkat. Ettim sayılır

Sbh iki bardak su ardından
12de bi sigara böreği yarim dilim light ekmek 6 zeytin yarim yumurta bol salata

Ara 4 kiraz
Aksam
Bi tabak taze fasulye yarim kase yoğurt çorbası uç çatal kavun yarim dilim uno ekmek.

Aksama tatlı yaptım.
Misafirin var.
İnşallah hemen.

Benim de söyleyecek şeyim coook
Devlet memuruyum diye tutuyorum dilimi.

Demokratikleşmeye doğru ilerler inşallah ulkemiz

Merhaba kızlar
Sporu iyice saldım. Akşam dışarda yemek yedik. Uzun zamandır yatak odamı değiştirmek istiyordum. Mobilya baktık. Adamlarla eve geldik. Ölçü aldılar. Tekrar gittik derken ancak geldim eve. Namazlarım, esmalarım sporum kaldı. Belki yatsıdan sonra yaparım yatım saat leslie.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…