Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Acilden dönüyorum kızlar Iğnede vuruldum kendim istedim yarın işe gideyim diye Şimdi nöbetçi eczane arıyoruz .
Bugün
Sabah:1 simit
Ögle: 1 kepçe makarna,2 köfte bol yeşillik
Ara: 1 avuç kiraz,1 avuç kaju-fındık karışımı ,2 kayısı
Akşam:1 kase çorba
Ara: zencefilli Yıgurt kürü
1 sürahi detoks, bol su bol bitki çayları içtim

ebruli1820 çok geçmiş olsun canım sana
N nelson sevindim başlamana. eğer dikkat edersen dediğin gibi üç haftada biter. ama mutlaka yürüyüş ekle o kadar hızlı vermek istiyorsan. hatta mümkünse günlük iki saat olsun
M maviduvar1 hayırlı olsun canım. ben de çıldırıyorum eşyaları değiştirmek için ama kendi evime geçmeden olmaz sanırım.

dün yine dışardaydım ben. anneme çocukları bırakayım dedim. bebeği de bırak hava yağmurlu dedi. sana sıkıntı olmayacaksa olur dedim, bıraktım. dün belki 3 saat yürümüşümdür belki de daha fazla. istanbulun altını üstüne getirdik yine :) menüm de çok çok az oldu. isteyerek değil. eve geldiğimizde annem makarna yaptı. onca çocukla başka bir şey olmuyor zaten. saat 21 di. o saatte ne makarna yenmez diye aça aç yattım. sütlaç da vardı, geç oldu diye onu da yemedim. 72,6 çıkmıştım geçen sabah. bir hafta öncesinden 69,1dim. bu sabah anca 70,5 çıktım. of yaa... bu da dünkü menüm
11:00 kıvırcık, domates, peynir, 1dl ekmek(yumurtamı birazdan yerim dedim, evden çıkınca kaldı)
15:00 ızgara köfte, 1dl kepek ekmeği
23:00 1 yudum ayran
su 3lt den fazladır, spor 3 saatin üstünde yürüyüş

88li sağol canım. ama beğendiğim takım odama olmadığı için hevesim kırıldı benim.
kızlar geçen seneye göre kilom aynı olsa da zayıflamışım. giydiğim her yazlık pantalonumun popo kısmı pot duruyor. belleri de geniş geliyor.

Papatyam sağol.Bende yatak odasından gegiştirmeye başlamak istiyorum ama sünnete nasipse.Çok sevindim sıkılaşmışsın demekki

88lim sağol.Meün çok iyi hatta çok az hemde hayır demişsin çogu şeye ve yürümüşsün 3 saat

Hadekam menünü begendim canım.Misafirlerle arada olur öyle bişi olmaz.Burda sususp face te döküyorsun içini
Özledim herkes nerde win lajoba btlkbra araser eriğim nell banum .............Unutuuklarım varsa hepiniz menüler nerde kızlar???????

dün ki menün bence çok güzeldi ama niden onca sıvı içememe wc ye çıkmama ragmen artıydım anlamadım

Ebrulim canim cok gecmis olsun. Facede de devlet memuruyum diye yazmiyorum. Yoksa ofkem nefretim buyuk bu ara.

Idrar yolu enfeksiyonu basladi cok kotuyum suan.

Bugun cocuklarin gosterisi vardi rapor aldim okula gitmedim. Izledik. Cok guzeldi. Cok duygulandim agladim.

Dun tatli yemedim. Bugun biraz eksi gordum. Gece regl olmusum ustelik. Erken oldu 8 gun. Ama yapacak bisey yok.

Ebruli yarina eksi gorursun bozma moralini.
Papatya sikilasiyorsun yada tarti bozuk :)

88Li yurume potansiyelin cok yuksek masallah .

88li hafta tarılmadım ipin ucu kaçtı.Bence günü gününe tartılmak kendimi tutmamı saglıyor canım
hadekam geçmiş olsun.Toz var gece içilen o hemen kesiyor ve hapıda var tabi eczaneye sor verir canım tabi bol su içmen lazım

CUma-cumartesi regl tatlı istegim tavan yaptı.Bunrum tıkalı agzımın tadı yok hep tatlı yiyesim var.Bu akşam uyumak istiyorum inş.

Kizlar size yazdiktan sonra yattim kesintisiz uc saat uyumusum agrilarim azalmis. Uyandim. Bi baktim ev sessiz. Herkes uyumus:) Ilac aldim.
Bu gece biz ailecek ayaktayiz sanirim.
Hergun tartilmak ise yariyor bence de ben de hergun tartilmayi biraktim sonuc kotu oliyor.
Kiz kardesim de hergun tartilma haftada bir tartil diyor bende pek basarili olmuyor. Davul gibisisim. Odem var sanirim.

Ee hep koşturup kendimi ihmal edersem olacağı buydu yemekten sonra 2 saat uyumuşum az önce kalktım.Eşim oğlanı gezmeye götürmüş sağolsun.Dinlenmişim ama hala kötüyüm anlamadım.Bir iğne daha mı vurdursam yada bir günlük rapor mu alsam? Şimdi ıhlamur yaptım meyve ile yiyiyorum.Kv kp yarın izin alırsan gel burda dinlen biz çocuğa bakarız dediler.Ama izin hakkımı oğlumdan yana kullanmak istiyorum

Bugün
Sabah: 1 kase çorba,1 dl kepek
Ögle:1 kase çorba,1 kase salaa,1 kepçe bulgur,1 ayran
Ara: 6 bisküvi,1 kaşık nescafe,sade Türk kahve
Akşam:1 tabak taze fasulye,1.5 dl kepek,1 ayran
Şîmdi: ıhlamur( şekersiz ),4 kayısı

Selamm arkadaşlar kaç gündür yogun tempomuzu nihayet bu gece sonlandırdık cocukların gösterileri nihayet bitti bende yuvaya geri döndüm.....bir tek cuma günü karne telaşımız var.... hiç dikkat edemedim yediklerime yarından itibaren düzenli menü yazmaya başlıyorum yoksa sonu kötü olacak.....

Hadekam sende benim gibi uyumuşsunIyileşelim biran önce
Araser maşallah çocuklara pek güzel olmuşlar Rabbim hep böyle iyi günlerini göstersin ( âmin)
Papatyam ne güzel bollaşmış pantolonlar rafa kalkıcak Hergün düzenli spor yapmanın meyvelerini alıyorsun ne güzel !Darısı bize
Biraz daha İyiyim kızlar.Oğlanı uyutup duş alıp namaz kıldım.Şimdi tekrar uyku :)

günaydın kızlar
paptya teşekkürler
hastalıklar peşimizi bırakmadı bu yıl.

pantolonlar bol geldiğine göre iyi sıkılaşmışsın canım
sporun etkisi
ben de bugün tekrar yürüyüşüme başlayayım inşallah
dün iyi uyumuşum. hastalıktan gözümü açamadım desem yeridir.
akşam yemeği hazırladığımda saat 22.30du

çocuklar kaynım yedi. eşim evde yoktu ben yemedim.
kiraz yedim biraz. bi de tatlı

saat birde yattık ailecek.

ebrulim sen de kötü olmuşsun. rapor hakkın çok mu az ki
hem şimdi al iyileşmek için dinlen hem de oğlun için sonra alırsın olmaz mı

araser çocukların çok tatlılar
kızına bayıldım çok güzel maşallah.
elbise de hoş :)
sen de bu hafta karneden sonra toparlarsın artık
benim de hayatım okul günlerinde düzenli tatillerde ise çok saçma menülerle geçiyor.
tatile ve ramazana az kaldı ne yapacağız bakalım ?

Gece iyiydim ama sabah her yerim ağrıyordu .İzin aldım.Oglumda çok öksürüyor.Sglık Ocağı'na gidip ilaç alıcam hem rapor yazdırıcam.Öksürük başladı sanki bıgaZım yırtılıyor

Saglık Ocağı'na gittik.Baya kötüsün ter atıyorsun dedi.2 gün yazıcaktı ama emir kötü olursa diye bugğn için aldım raporu.Halılarım gelmiş ama silip sermeye Halim yok balkonu yıkayıp çm astım yemek yaptım .Birazdan süpürge tutucam.

Hadekam dinlenmeden geçmiyor bu hastalık.Bir günlük rapor aldım kızlar idare ediyor ama benim içim rahat etmiyor.Kreş zamanında alıcam ilk gün vs göze batmak istemiyorum.Ramazanda sahurda kahvaltı , tost ayran Yıgurt ,muz tok tutar.Ama iftarda napıcaZ sorun orda.Çok geç açıcaz.Ben iftarda çorba ve tatlı gerisini aramam pek.Agır yemekler sıcakt yenmez zaten .Keşke yemek sonrası eşim kabul ederse 1saat yürümek iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…