Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kizlar
Memleketteyim biliyorsunuz
Diyet miyet hak getire.. gece yemeleri mi ararsiniz, hamurisleri pastalar mi.. verdigim kilonun fazlasini kat be kat almis olarak donecegim eve
Biz geldikten iki gun sonra kucuk kardesim hastalandi bi haftadir doktor doktor gezdiler kimi bogazi iltihaplanmis diyor 10 tane antibiyotik igne yaziyor kimi fmf diyor hsp veriyor, cocuk atesler icinde karin agrisindan kivraniyor.. bu sabah ozele gittiler dr apandist patlamis hemen ameliyat demis oglen ameliyat oldu acilen, kuzum daha 5 yasinda ama maasallah dirayetine sabrina.. Allahim acil sifalar versin onada tum hastalara da.. ins amelyat sonradi iyilesmesi kolay olur, apandist patladigi icin cevre organlara yayilmis dr cok dikkat etmemiz lazim enfeksiyon kapmamasi lazim demis, oglusu uyuttum annemle babam hastanede kalacaklar bende moralim bozuk oturuyorum.. dua edin lutfen..
Ebru ve hadeka size de gecmis olsun dikkat edin kendinize
Areser cocuklarin cok tatli masallah onlara
Papatya sikilasmissin ne guzel gelsin yeni ciciler
Aklimda kalmadi diger kizlar hepiniz dikkat edin kendinize saglik herseyden onemli gerisi teferruat

1 saat uyumuşum dinlendim.Şansa oglum kendi uykum geldi deyip 22:00 uyudu
Ve şansa uykumu aldım uykum yok.Çok öksürüyor kuzum Çm katlayıp makinedekileri asıcam.eczanede yaşlı teyze kızım daa bu ufak niye aldın dedi.Neyi aldım teyze dedim.Karnındaki bebeği dedi Göbek o teyze dedim .Zayufsın o göbek olamaz dedi.Göbek için hiç şaşmadan düzenli her akşam yarım saatimi ayırmam lazım

Lajobam geçmiş olsun kıyamam ya çok küçükmüşPatlayınca daha kötü diyorlar evet Rabbim herkese şifa versin canım.

lajoba ebrum geçmiş olsun. bizde de bir hastalık çıktı ki hiç sormayın. şimdi öyle endişeliyim, öyle korkuyorum ki anlatamam. inanılmaz stresliyim ve yiyorum. hayırlısıyla şu durumdan bi kurtulsak başka bir şey istemem. nefesim kesiliyor sanki. çok korkuyorum çok...

Kızlar merhabalar.. yorgunum hastayım gripten dökülüyorum. Bogazım fena kötü. Oglan da aynı öksürüp duruyor. İyileşemedik günlerdir.
Dün anneme geldik. Kafam cok dolu .. sorunsuz bir hayatım var gibi gözüküyor ama illa oluyor .. görmemek gerek bazı şeyleri. Neyse iyiyim oglum saglık lı ya hiçbir sorunumuz yok diyorum.

Lajoba tatlım kardeşine geçmiş olsun .. üzüldüm inş cabuk atlatır

Ebruşum geçmiş olsun bu sıpa lar ne zaman düzelecek acaba

Dün ki menüm
08:00 :2 dl çavdardan yagsız tost
11:30 :yarım salata ,kk peynir,kk kaşar
16:30 :1 tabak yeşil mercimek ,1 bardak ayran,1 dl kepek
21:00 : 1 kurabiye,5 kayısı

ve sabah:-800 ile uyandım.Erken kapatınca verebiliyorum ben bunu anladım.
LAJOBAM gece kuran okudum kardeşine inş. şifa olur.
88Lİ noldu canım merak ettim.
WİNN geçmiş olsun canım herkes hasta kimi duysam hasta

VE oglum 04:40 kalktıHerkes oglan erken yatınca sevinir ben erken kalkar diye paniklerim.Ve yine yanılmadım ......Herkesin çocugu 8-9 gibi uyur bizim ki 1 saat erken uyudu diye hava karanlık kalktı.Besledim ilaçlarını vermdim.Çok öksürüyor belki ondan uyuyamadı kuzum

Nasılsınız kızlar?yemekten sonra yattım ama tam dalıcam tel çaldı vs 1 saat yattım öyle halsizlik vardı.Şimdi ocağa yemek koydum.Eşim yorulsun diye oğlanı gezdirmeye götürdü.karın videosu yapıcam bende.

Sabah : kwpekli sandiviç çeyrek
Ögle : 1 kepçe etli bezelye,1 kase makarna ,1 kepçe yogurt
Ara: bi rüya çikosundan
Akşam:1 kase makarna
Akşam yeşilmercimek vardı yemeyeyim dedim ilaç içicem diye makarna yedim olmadı ama napim

günaydın kızlar
uzun zamandır yazamadım. bugün bire haftalık izne ayrılıyorum.
işlerim çok yoğundu bitirmeye çalıştım ama olmadı. evde de çalışmam gerekecek biraz.
geçen hafta cuma 63,5 idim.
bugün 63,0 çıktım.
bakalım ramazanda ne olacak halimiz.
geniş bi zamanda yazacağım. şimdi çalışmam gerekiyor.

Kızlar, annemdeyim hala . Sanırım bugün de kalıcaz. Feci hastayım. Üstüne de bu sabah regli oldum. Harika yani. Şuan uzanıyorm . Agrılarla kıvranıyorum resmen. Haftaya kv nin yazlıgına gidicez. Kendime gelirim inş gidene kadar .. öpüldünüz

Hayırlı cumalar kızlar?Herkes nerde?Hasta olanlar nasıl oldular?Ben hala ter atıyorum ama oglum iyi şükür.Regle ragmen eksi olucam dedim.Oldum da ....Akşamki 15 dk karın hareketlerini söz vererek sizlere dün akşam (11 haziran başlamış bulunuyorum).Ve ramazanda da sahur ve iftarda 2 şer kere günde 30 dk karın harekti yapmaya başladım .Hastalık dışında hep yapıcam ve sonuçları fotoyla sizlerle paylaşıcam.
Kilo bildirimi
geçen hafta:54.6
bu hafta:54.4
giden:200
hedef:53 ü korumak.....Bütün hafta 55.5bile görmüştüm.

Selamlar kizlar.biz hastaneden yeni çıktık. Çok yorgunum.büyük kızım da hastalandı bu arada.evde tedaviye devam edecegiz bir süre daha.o kadar hastaneye gittik geldik onca doktor zatürre olana kadar tedavi edemedi kuzumu.sinirim tepemde.

Bugün
Sabah : 2 dl kepekle yagsız tostum
Öğle :5 çatal döner,6 yk pilav,1 ayran, bol salata
Ara:4 bisküvi,4 kayısı
Akşam: 1 tabak türlü ,2 dl kepek ekmek

Çok yoruldum kızlar.evi sil süpür toz al çm as banyo wc.... Halıları yerleştirdim .mis gibi oldu ama attığım yerim hesabı yok .ki hiç terlemem ama ilaçlar çok terletiyor.Oglumu yıkayıp uyuttum.Fuş alıp namaz kıldım şimdi istihare kılıcam ilk kez eşim için.Yeni işe bAşlıycak hayırlısı ne ise o olsun inşallah hakkımızda.

lajoba cım kardeşine cok geçmiş olsun acil şifalarrrr siliyorum
wisdom01 sana da çok geçmiş olsun canımm yaz geliyo hastalıklar peşimizi bırakmadı ebruli1820 senin de oğlusuna Çok gecmiş olsun eczanede ki teyze biraz abartmış galiba ne göbeği sende o kadar Göbel yokk ki iyi kötü yine menülerine dikkat etmeye çalışıyorsun canım bizde o da yok diyet namına hiç bişey yapamıyorum bu aralar bi de üstüne dün regli oldum sabah uyanır uyanmaz kendimi markette çikolataların önünde buldum nolcak bizim halimiz....

Kızlar cok güzel bir yazı sizinle paylaşmak istedim

ETLİYİM,BUTLUYUM,MUTLUYUM
Tanıdığım tüm akıllı ve şahane kadınlara... :))
Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:

İlgilenenlere duyurulur,

BALİNALAR ?
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları,
meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar
doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz
kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”:))))))))))))))

Merhaba kizlar
Kardesim cok sukur iyi ins daha da iyi olacak, bugece de oglumu acile goturduk bogazi iltihaplanmis 39.2 derece atesi vardi cok sukur fitil surup vs simdi uyuyor.. bu yil hastalik pesimizi birakmadi resmen ya Allahim beterinden korusun.. Annemde nazar oluyo bu cocuga sacini kestirelim diyor ben kiyamiyorum erkek cocugun saci kisacik olur bu ne boyle diyip duruyo
Ebrus cok sagol canim Allah kabul rtsin duani.. sanada cok gecmis olsun dikkat et kendine masallah azimlisin Allah bozmasin bende eve gidince bi spor cizelgesi yapmaliyim yanlar ve karin fiskiriyo resmen, kilomu bilmiyorum bile... is konusunda da hakkinizda hayirlisi olsun canim olumlu veya olumsuz bi sonuc uzmesin sizi..

Areser yaziyi cok begendim ama ben zayif balina olmak istiyorum.. ciko istegi bende regl degilken bile var canim napcaz tabiki birakmiycaz pes etmiycez bi yerden bi daha basliycaz..

Banusultan Allah rahmet etsin babacigina, mekani cennet olsun.. size de cok gecmis olsun sorma ya illa daha buyuk bi sorun olunca anliyorlar hastaligin ne oldugunu, kuzucugunda ins kisa surede iyilesir Allah tum hastalara sifa versin..

Wisdom ust ustr gelmis canim gecmis olsun yazliga gitmeden toparlarsin ins..

Papatya kolay gelsin izin alman iyi olmus ama izinlide olsan hep is dimi, Allah yardimciniz olsun..

İyi geceler kizlar ins bi dahakine evimden yazarim size, pazar gunu eveime gidiyorum ins bi aksilik cikmazsa..

Günaydın hanımlar
Kahvaltıya arkadaşlar gelecek. HaIrlık yapmam gerek.
Herkese çok geçmiş olsun.
Ebrucum senin o kadar göbeğin yok ki varsa buraya geldiğinde ben neden görmedim acaba takma kafana.
Areser farklı bi bakış açısı. Ama pek bana göre değil.
Lajoba bizim işimiz de böyle işte. Ne izin dinler ne de tatil. Fakat bu benim seçimim. Saatlerce muhabbet eden faceden sürekli oyun oynayan meslekdaşları. Da var malesef.
Geçen gün bi bayan beni oğlumun ablası sandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…