Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Banum Allah rahmet eylesin babana Yarın ikimiz içinde zor bir gün olucak desene Gerçi zuzum araser içinde öyle Evladınada Rabbim şifa versin.
Lajobam oglunada geçmiş olsun canım noluyor herkes hasta Salgın mı havalardan mı anlamadım.Sakınnnnnnnnn kesmeeeeeeeeeee ben yeni gördüm facebookta bayıldım.Oglumunda uzundu çok tatlıydı hasta olup saçları terliyor diye kestiriyoruz şimdi.
Papatyam ohh ne güzel arkadaşlarla kahvaltı afiyet olsun canım.Tatilin tadını çıkar.Göbek sivri kamufule ediyorum o kdara.Albüme foto koyucam çıplak göbegimi sadece görünce şok olucaksınız.Birde tabi 1 ay sonra yok olunca şok ederim sizi inş.
Araser dikkat etmesem 55lere çıkıyorum geçerim bileYapım müsait çünkü.Albüm yapınca görürsünüz çatlak pörsük göbişimi.Yazı güzel evet bir nevi kendisiyle barışık olunca hayattan zevk alıyor insan.Ama kilo saglık içinde iyi degil.Ve eşim geçende göbegime garip baktı bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bu göbek gidicek sporla ve bunuda başarıcam inş.

Burdan eve ugrayıp ordan kuaföre gidicem.Hiç canım istemiyor ilk kez .Regl oldum karnım şiş ve agrıyor akşamdan yorgunum vss.......Bugün böyle telaşla geçer.Eşim 3 ay az para alıcak sonra iyi para vericez demişler.Orası evimize çok uzak.Belki 1 sene sonra taşınabilirz vs dedi kafam karışık bugün ruhum daralıyor nedense.Oglumu nereye göre yazdırıcaz bimiyorum.Burda eşime yakındı okul.Şimdi o çok uzak ebn hep izin alamam napıcaz bilmiyorum.Bakalım Rabbim ne eylerse güzel eyler.

Kızlar, günlerdir Oglan hastaydı tam iyileşmeden ben fena hastalandım. Öglen acile gittik igne yaptırdım. Ama banamısın demedi hala kötüyüm. Bogazım Faranjitten beter. Annemde kaldım dinlendim az da olsa. Keşke bugün de kalsaymışım dedm ama insanın kendi yatagı gibisi yok. Valla yatagı mı özledim. Dün gece agrı lardan sabaha kadar yatamadım inş bu gece öyle birşey olmaz.
Tek iyi tarafı annemden kilo almadan geri döndüm sabah ki Kilomu cok merak ediyorum. Cunku tok Kıyafetli tartıldığımda kötü bir rakam görmemiştim. Neyse herkese iyi geceler

Sağolun dostlar. Kuzuma makinesiyle ilacini verdim.uykusu varken hiç istemiyor ama mecbur.saat kaç oldu hala uyku yok bana
Küçük uyudu ablası bogaz ağrım var diye kalktı. Onun da ilacını icirdim.ihlamur yaptım. Ballı zencefil hazirladim.o da yattı. Uykusuzluk mideme vurdu şimdi de bana bakacak biri lazım. Yarın esim çalışacak ona da kiyamiyorum.
Yani kızlar bizde gündem sağlık sadece bu aralar. Kilo falan zerre aklıma gelmiyor.haftaya hasar tespiti yaparız artık.
Hepinizi çok öpüyorum.

günaydın kızlar....

günlerdir öyle bir çıkmazdayım ki giremiyorum. eşimle bir kaç ay önce yatırım yapmıştık. seçim sonrası hep yükselirdi fiyatlar. aklımıza hiç böyle erken seçimler koalisyonlar falan gelmedi. özellikle de ben ısrar etmiştim. istiare ve istişare de yaptık. en doğrusu bu diye yaptık yatırımı. seçim sonrası bu durumlar olunca eşim de panikledi. elimizde kalacak, borçlarımız var falan diye. bi de senin yüzündenlere falan geldi olay. bense hiç pişman değilim nedense. belki bu eylül olmaz, seneye haziran gibi yine beklediğimiz fiyatlar olur gibi geliyor. içim rahat. ama eşime anlatamıyorum. ciddi bir depresyona girdi. sıktı, bunalttı beni de. her gün düşünceli. ölsem şöyle olur, böyle olur. haram olmasa keserdim bileklerimi, neyse 5 yılım dolsun da bari siz emekli maaşı alırsınız demeler... sonra arada nerden soktun bu işin içine beni, keşke girmeseydik demeler... çok ama çok yoruldum destek olmaktan. dayanamadım, psikiyatriste gittik. kadın dinledi, dinledi, gönderdi. ne bir destek olma, ne bir moral verme... çok sinirlendim. bi de özellikle uzmana götürmüştüm, asistan yeterli olmaz diye. şu an benim psikolojim alt üst durumda. eşim artık öyle çok harcamayalım dedikçe sinirlenip, marketin altını üstüne getiriyorum, deli gibi çikolata alıyorum her gün. yüzüme bakıyo neden alıyorsun gibisinden. senin depresyonun öyleyse, benimki de böyle, bıktım artık deyip duruyorum. gece yarılarına kadar deli gibi çikolata, pasta, börek falan yiyorum. öylesine delirdim ki anlatamam. en son dedim boşanıcam bu böyle olmayacak dedim, tabi ciddiye almıyor, ben de gittim başka odaya. akşama kadar film seyretti, zırt pırt gel beraber seyredelim dediyse de gitmedim. bıktım senin bunalımından, benim de psikolojimi bozdun diye. gelip gelip sensiz olmuyor diyor... en son tamam dedi, olanda hayır vardır, şimdi daha rahatım, bir şey demeyeceğim sana. ben de bana söylemen değil, hissettiklerin önemli rahat bırak kendini dedim. sen kafayı yersen beş çocukla napacağım falan dedim. her neyse biraz daha rahat olduğunu görünce yanına gittim, izledik filmi. ama artık kuscam filmden. işim var dedikçe filme sarıyor adam. ev dağıldı yine. evden kaçacak yer arıyorum, öyle bir mutsuzluk var ki evin içinde... benim para falan umrumda değil, sağlık önemli; ama eşim dünya yıkılmış gibi hissediyor. her şeyi büyütüyor, olumsuzun da olumsuzunu düşünüyor. yani atıyorum 1 lira zarar olabilecekse adam 5 liraya çıkarıyor.

yani tüm bu olayların bana maliyeti 3 kg falan oldu. belki daha da fazla olur. dünden kutu kutu kurabiler, dondurmalar, gofretler var... hayır bi tane dondurma yetmez, 2,5lt dondurma aldım. 6 paket kurabiye, 7-8 er tane çikolata çeşitleri(hepsi bitti), su böreği daha neler neler... ayağa kalktığımda kusacaktm nerdeyse... sanki yedikçe ölecekmişim giibi hissedip, daha çok yiyorum... açıkçası bana da deseler bugün öleceksin, hiç bir itirazım olmaz. niye yaşıyorum ki modundayım... çok yorgunum yaa... sürekli kendime bu hayat ne zaman bitecek diye soruyorum, biliyorum dünyada rahat diye bir şey yok...

özür dilerim kızlar, sabah sabah olumsuz olumsuz konuştum ama içimde patlayacak resmen... yazınca sıkıntılarım giderdi eskiden, belki yine gider. gezmeye gitsem de rahatlayabilirdim, ama bugün pazar.. her yer tıklım tıklımdır. yorgumun kızlar dua edin lütfen....

88 li yapma canim.eşin buyuk dert görmemiş sanırım. Maddiyat önemli ama öyle kayıplar var ki insanı sokaklarda aç açık kalmaya bile şukrettirir.
giden candan baska her şey yerine konur.telafisi olan şeyler icin bu konuşmaları yapmak doğru değil. Sen farkindasin ama eşine söyle allahın gazabını cekmesin üstünüze.

aynen canım ya. kaç kere dedim, böyle saçma bir şeyi dert ediyorsun, ALLAH beterini verir, bu günlerini ararsın diye. anlatamıyorum. hadisler, ayetler söylüyorum sürekli, sabır diyorum... para dediğin nedir ki, sağlıktan önemli mi sanki... neyse bu aralar onu pek sallamıyorum, mutsuz görürsem ya da konuyu açarsa yanından ayrılıyorum. biraz daha azaldı sıkıntısı, inşallah geçer tamamen

Günaydın kızlar.
Hepinize mutlu huzurlu bir hafta dilerim.
88li bazı insanlar biraz daha zor adapte oluyor olaylara.bir süre sonra eşin kabullenip normale dönecektir.aynen devam et sen canım.
Yarın kızımın kontrolü var.şu nebulizorden kurtulsak bari.

Günaydın kızlar
Banucum çok geçmiş olsun.
88li seçim sizi nasıl etkiledi bu kadar anlamadım ama eşin şu 3 günlük Dünya'da başka değerli şeylerin de olduğunu anlayabilirse eminim üzülmeyecektir. Zamanla kendine gelip durumu kabullenmeye başlar inşallah.
Ben bu hafta evdeyim. Haftaya da gidiyorum şu bahsettiğim işe. Ama hiç gitmek istemiyorum.

Hayırlı sabahlar....
Dün dügün telaşı gece geç yattık.Öglen baş agrısıyla uynadım ki beynim patlıycak sandım.Kıvramdım kahvaltı hazırlayamadım.Eşim bişiler alıp oglanla yemişler.ikindi gibi bişiler yedim hap içtim.Bu seferde sıcak su döküldü elime.Buz kalıplarına soktum elimi.Eşim dr diyor ama kalkınca beynim önüme akıcak kusucak gibi oluyorum.İki yerden canım öyle yandı ki o an herşey boş geldi.45DK sonra hafifleyince kafam dr krem sürdü iyiki buz kalıbında bekletmişsin dedi.Hep aglamak geliyordu içimden.Akşam annesi ölen arkadaşıma sözüm vardı çocuklar oynadı bizde 6 km sahilde yürüdük çay içtik dertleştik.........Bu hafta sonuda 1 kahve oturup bir keyif nete bakmak vs ne bilim bişi anlamadım.Her hafta sonu bişi çıkıyor diye söylendim.Tam yattım mahhalle ayakta komşum ölmüşGüzdüzde annemin komuşunun oglu 23 yaşında 7. kattan atmış kendini.Yanii içim daraldı gece hep düşündüm kaçta uyudum bilmiyorumBir boşluktayım sanki.Eşimde bugün işten çıkacagını konuşacak.Hayırlısı inş.

BANUM hastalık olunca insanın gözü bişi görmüyor.Herkes hasta dökülüyor.Tüm hastalara Rabbim şifa versin.
PAPATYAM tatildesin evdesin ne güzel canım.Evin keyfini çıkar.
88LİM eşinin yapısı bu pimpirik insan tabiri varya öyle demekki.Panikliyor korkuyor borçtan demekki canım.Üzerine gitme kendii halie bırak.Ne dertler acılar var hemen kötü düşünmekte neymiş öyle.İnancımız oldugu için sabrediyor dayanıyor çekiyoruz onca acıyı Rabbim daglara taşlara vermiş dayanamayız demişler...ama insan dayanmış dayanmak zorundayız hayat devam ediyor.Ölüm dışında herşeyin bir çözümü kurtuluşu var canım.Senin bunalmana hak veriyorum.Sende çocuklarla yada onları bırakıp kendin şöyle sahile in kendinle kal düşün nefes al canım ve dua bol bol...
WİNNNN kıymam anne hasta olunca evde çöküyor resmen.Hasta olduk hepimiz inş.artık son bulur.Eski neşemiz menülerimiz sporlarımız enerjimiz ger gelir canım

Ebrucum gecmiş olsun. Elin nasıl şimdi.
Vefat edenlere allahtan rahmet diliyorum. Yakınlarına da bolca sabır.
Eşinin iş konusu da hayırlara baglansın inşallah .

Ebrucum çok geçmiş olsun. Inşallah çabucak iyileşir elin.

Banucum şimdilik haftaya gibi görünüyor. 12 kişi gideceğiz. ( sen geçen seneden hatırlatsın belki faceden. Yine aynı şekilde olacak ). 20 günde 25 bin harcıyoruz. Paramız geldiği an çıkacağız. Eşimle oğlum da gelecek gibi duruyor şimdilik.
Ama ben bazen ne düşüneceğimi bilmiyorum. Keşke kabul etmeseydim diyorum. Bazen de var bir hayır diyorum. Para Gençken kazanılıyor. Aman 20 gün geçer diyorum. Bazen de gitmek istemiyorum diye krizlere giriyorum. Param hesabıma yatınca unuturum tüm zorlukları diyorum. Karmakarışık haldeyim. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

BANUM sağol elim geçti şükür.Eşimde patornuyla iyi konuşmuş.İnşallah çıkış parasınıda verir.
PAPATYAM elim iyi çok şükür.Canım iyi düşün bak bizim burda fakir bir komşum var. 3 ay köye gidiyor orda tarlada çalışıyor ek gelir olsun diye eşide birikim yapsın hemde köyde erzak yapıp kışı rahat etsin diye 3 ay eşinden ayrı çocuklarda babasından.Yani ben bişeye canım sıkıldıgında böyle vb.Örnekleri düşünüp kendimi motive ediyorum.iŞİNİ SEVİYORSUN 20 GÜN KISA geçer belki eşinle oglunda gelicekmiş hem ve karşılıgında ailen için maddi destekte bulunacaksın.Olumlu yönleirni düşünüp kendini alıştır iyi düşünmeye bak canım.

Diger kızlar nerdesiniz?????????????

Ebrucum yerden göğe kadar haklısın. Ramazan olunca ne oruç ne namaz oluyor. Buna da üzülüyorum.
Elbet çok zor durumda insanlar var. Rabbim onların yardımcısı olsun inşallah.
Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Rabbim hastalık vermesin de geçer gider Allah'ın izniyle.
Eylül'de yıllardır hayal ettiğim arabayı alacağım. Bu parayı da ona ekleyeceğim inşallah.

Kızlar, daha kendime gelemedim. Ilaç da kullanıyorum iyileşemiyorum. Ha bugün ha yarın diye diye bir hafta olacak nerdeyse. Oglanın hastalanması da eklenince yirmi gündür dinlenemiyorum.
Kilom 73 lerde .. ne spor ne diyet hiçbşe yapamıyorum haliyle. Bu hafta yazlıga gidicez. Orda cok cok dikkat edicem. Hedefim 70 ler. Inş bu yaz sonuna kadar hedefime ulaşıcam.

Ebruş geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.
88 li dua et. Para gelir de saglık zor gelir.

Papatyam, pişman olma lütfen. Eşinle oglum da gelecekse daha ne. Inş güzel geçer.

PAPATYAM aaa ben ramazanı unuttum Ramazana denk gelmesi kötü olmuş sadece.İnşallah istedigin arabayı alırsın
WİNNNNN Saol canım afedersin hala genizlerim dolu zor yutkunuyorum.Onca ilaca ragmen gece öksürmekten tıkanıyorum.İyileşelimde bomba gibi sahalara dönelim

Şükümle yazıştık az önce hala tel.Problem oldugu için kkya bakamıyormuş bile.İyiymiş çok şükür.
Akşama arkadaşlar cıss ısmalaryalım size dediler.Çocuksuz gidelim deyince kararsız kaldım.Eve gidince belli olucak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…