Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlarr.. Ebruş bende senin gibiyim. Kaç gün oldu hala gece öksürük le uyanıyorm.
Oglan uyuyor haberleri izleyim dedim allahım ne cok ölüm haberi var. Ay mahfoldm. Allahım sabırlar versin.

Hayırlı sabahlar kızlar.akşam size yazıcaktım ama oglum 1 di hala uyumamıştı .Çgle uykusunu fazla kaçırmış.Obu uyuturken uyuyakalmışım .
Bütün ütülerimi bitirdim eşimde yoktu ogluşla vakit geçirdik , çm astım vs ...yemegim vardı ama eşim yok diye canımda istemedi .
Dün
Sabah: çeyrek sandiviçim
Ögle:1 kase çorba,1 dl ekmek,1 bardak yıgurt, çoban salata
Ara:1 kaşık nescafe,2 kare çiko
Ara: 2 yeni dünya,3 erik ,1 avuç kiraz
Akşam:1 kase çorba
Ara, 1 dl karpuz

15 dk karın videom .5 gün oldu yapıyorum hep bakalım neler olucak

M maviduvar1 ciddi anlamda etkilemedi. sadece piyasa durgundu. dün birşeyler dedim, yaparsan bugün yarın satılır diye. aynı gün alıcı çıktı. dün anlaşmışlar, bugün sözleşme yapabilirler. bi de eşime derdim ticaretten anlıyorsun diye, ben daha başarılıyım bu konuda valla. ona göre hayat bitmişti. dün yolda bi evsiz görmüş, eve geldiğimizde, kızıyorsun diye söylemedim ama kendimi o adam gibi hissettim diyor. neyse bugün anlaşırlarsa biraz rahatlar sanırım
ebruli1820 canım çok geçmiş olsun yaa.. eşinin işi konusu da hayırlı olur inşallah. dün gezdik biraz. yine Eminönü, Kadıköy, Gülhane, Sultanahmet... biraz iyi geldi ama eşimin suratı akşama kadar beş karıştı, pek keyif alamadım. çocuklar mutlu oldu en azından... neyse kısa günün karı eşim iş olursa bana yüklü bi miktar para verecekmiş. söz verdi. şimdi değil ama seneye rahatlayacağız sanırım... menülerin iyi gidiyor darısı bana artık...
wisdom01 geçmiş olsun canım. aynı kilolardayız. bu yaz son olur verir bi daha almayız inşallah

eşim ufaklığı aşıya götürdü şimdi, ondan rahat yazıyorum. yoksa hergün giriyorum da yazmaya pek fırsatım olmuyor. dua edin hakkımızda hayırlısı olsun. eşimin kafaya takacağı bi sorun çıkmasın da bir şey istemiyorum..

WİNNN aynı durumdayız canım çok uzadı bu sefer.Haberlere bakmıyorum çünkü çok etkileniyor ve elimden bişi gelmedigi için vijdanım acıyor
88Lİ sağol canım inşallah hayırlı olur.Sizin içinde hayırlısı olsun eşinin kafası rahatlar inşallah.Maşallah bir uçtan diger uca çocuklarla hemde gidip gezmek helal olsun

Kızlar kimse menü paylaşmaz oldu.Sıcaklardan mıdır nedir yaglı yemek vs canım istemiyor.Ramazanda iftara yakın tartılıp cuma ilk ramazan bildirimizi yaparız.Sahur tek oldugum için kahvaltı tost,sandiviç olur.İftar yemek pek aramam ama çorve tatlı kesin olur

valla onlar kadar enerji yok bende. çok hoşlarına gitti, koşup durdular. zaten vapura da bayılıyorlar. tabi bi de arkamızdan çocukları sayıp aralarında konuşan insanlar da oluyor. bak beş tane, biri kucağında biri yanında, biri vs reklam ola ola gidiyoruz işte. bir gün birinizle karşılaşırsak kesin tanırsınız yani çocuklar eve geldikten sonra hala koşturuyorlardı. alt komşu önce tavana vurdu sonra eve geldi yine kapıyı açtığımızda gitmişti. ama yapabilecek bir şey de yok ki çocuk bunlar. aylardır annemde kalıyorlardı, adam alıştı sessizliğe demek ki... öyle çok da gürültü yapmadılar yani, saat de geç değildi.. müstakil ev istiyorum yaaa istanbulda pek mümkün değil ne yazık ki....

Selam kızlarrr coçuklar karneleri aldılar ben bir tuhaf oldum evde hiç bir iş yapasım yok bugun bütün gün yattım uykudan alamıyorum kendimi yapılacak bir dünü işim var evde temizlik ütü yıkanacaklar ama benim elim hiç bir şeye gitmiyor ne iş yapasım var ne de diyet bugun sabah Börek Öğlen dondurma aksam makarna gibi Saçma sapan seyler yedim durdum niye böyle oldum bilmiyorum her gece yatarken onu yapcam bunu yapcam die kuruyorum kafamda ama sabah olunca hiç bir iş yapamıyorum ramazanda geliyor yandan işleri düşündükçe daha cok bunalıma giriyorum sanki bu aralar bir sıkıntılı hallerdeyimm sormayın gitsin...

Misafirlerim vardı.geç gittiler oglum az önce uyudu.Bm yerleştirip evi toplayıp duş aldım çok sıcakkkkkkkk!!!!
Bugün
Sabah: çeyrek peynir domatesli sandiviçim
Ögle: 3 çatal tavuk,4 çorba kaşıgı erişte ,4 çorba kaşıgı Yıgurt ,göbek salatası
Akşam: 1 tabak taze fasulye , karışık salata
Ara: Misafirlerle 4 bisküvi,5-6 tane çerez bol çay şekersiz tabi

areser tam da benim modum. evin en azından toplanması lazım ama bende öyle bi istek yok. ramazan geldi, oruçluyken çok zor iş yapmak diyet de yapamıyorum. inşallah ramazanla beraber başlayabilirim. ebrucum menülerin çok güzel maaşallah. bi sen menü paylaşıyorsun burda :)

Selamlar kızlar.
Ramazanin ilk gununden zorunlu izne ayrildim maalesef.mide rahatsızlığıma ragmen tutmaya çalişacaktım.haftaya kaldi artik.sizlerinkini Allah kabul etsin inşallah.
Dün doktor kontrolü vardı kızların.
Küçüğün durumu iyi dedi ama gece çocuk bir ateslendi.ne oldugunu anlamadım. 39 civarında seyretti.moralim bozuldu iyice.
bugun de doğumgünü kuzunun.5 doğumgününün 5 i de tam tekmil geçmedi yavrumun.neyse sağsalim olsun da.
benim de isler birikti.hep kızların basindayim.yedir icir ilaç ver.yika pakla derken akşam oluyor. Ancak yemek bulasik ev toplamaya zaman bulabiliyorum.derin temizliğe ne vakit ne hal kalmıyor.

Günaydın kızlar
Akşama misafirim var.
Bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftan da ikramlık.
Izinde oldupjm için yardımcıma gelme diyorum. Ben sevmiyorum ben evde iken evin içinde birinin olmasını. Çağırsan gelirdi ama kendim hemen yapayım dedim. Şimdi gelecek. Çenesi de çok. Velhasıl evde ev Hanımı modundayım ve seviyorum bu modu.
Öğleden sonra spor yapatım inşallah ama kilom aldı başını gitti yine.

Gece canımın sıkıntısından uyuyamadım.Çok uykum var.Patron eşime çıkış parası vermiyor.Ki kendi çıkanlara veren insan.Umutlanmıştık.Neyse saglık olsunHakkımızda hayırlısı olsun.Ramazanımız hayırlı kolaycacık bereketli saglıkla geçer inşallah.Evdeyken sahurda sohbet ederdik.Ne güzel günlerimiz geçti sizinle.Rabbim daha nice hayırlı güzel ramazanlara eriştirsin hepimizi(amin)

BANUM geçmiş olsun sanada minigedeDogum günüde kutlu olsun minigimizinSaglıklı mutlu günlerini görürsünüz hep inşallah!Onlar iyi olsunda gerisi boş.Özeniyoruz işte ama illa bişi oluyor böyle zamanlarda.İyileşsinlerde temizligi sonra yaparsın artık bayrama yakın boşver

88LİM rutin işleri yap yeter üsten üsten canım.Bayrama yakın bırakırsın çocukları eşine yada annene daha derin yaparsın.Sağol canım menülerime baktıgın için ama menülerime kimse iyi yada kötü yorum yapmıyor

PAPATYAM ne güzel evdesin keyfini çıkar.Tek olunca kafan daha rahat olur kafana göre takılırsın.Kolay gelsin sana canım.Spora devam etmeni tebrik ediyorum bu arada!!!!!

Banucum çok gecmiş olsun. Iyi ki doğmuş minik prenses.
Ebrucum çok yeşekkür ederim. Dayandığım tek şey spor. Yoksa fil gibi olurdum ben.
Eşinin işi için de Rabbim. Hayırlısını versin inşallah

Selam kızlar. Ben hala hasta bi düzelemedim gitti. Gece sahura kalkıcam. Eşim tutmuyor. Alarmı kurup kalkarım inşallah. Herkesin Ramazan ı şerifi hayırlı uğurlu olsun. Allahım güç kuvvet versin. Ilk gün neler yaşıcaz bakalım. En cok da baş agrım olmasından korkuyorum. Ezan okunmadan bi agrı kesici içmem gerek.
Neyse olumsuz düşünmüyorum yarını kolaylıkla atlatıcaz allahın izniyle.
Diyet deseniz yok. Spor deseniz yok. Iyi ce saldım kendimi. 73.7 yi gördüm Sabah tartıda. Yarın akşama yazlıga gidebiliriz. Bu akşamdan hazırlıkları yapmam gerek. Yarın oruclu halimle elim ayağıma dolaşacak o kesin. Cok fazla kıyafet götürmicem. Geçen sene o kadar götürdüm kaç tanesini giymeden döndüm. Oglanın park yatagı mama sandalyesi ıvırı zıvırı daha cok yer Kaplıcak malum. Ilaçlarını unutmamam gerek.

Herkes iyi mi. Ben cok konuştum.
Herkes diyeti salmış görünüyor.
Gece ne yicez kızlar. Bilgi paylaşımında bulunalım ..
Iyi günler

Merhaba kızlar
Akşama misafir var. Bir saat içine Elmalı turta, kek, sigara Böreği ve tuzlu kurabiye yaptım. Şimdi de musakka yapıyorum akşama.
Öğleden sonra barre workout yaptım.
Orucun ilk Günü'nden ben de korkuyorum. Bakalım nasıl geçecek.
wisdom01 iyi tatiller canım.

WİNNNNNN benimde hala öyle ilaçlar bitti ama hastalık bitmedi.Bende baş agrısından korktugum için hap içicem.Sahurda kahvaltı,yogurt hurma ,tost dönüşümlü böyle olur sanırım.Bende yalnızım sahurdaYazlıkta serin olur hem oglana kv yardımcı olur sende fazla zorlanmazsın inş. canım.
PAPATYAM ne çok şey yapmışsınEn güzelide spor

Selam kızlar şükürler olsun allahima bizi tekrar ramazana kavuşturdu allah tutacagimiz oruçları yapacağımız ibadetleri kabul etsin inşallah yarrin 5 günlüğüne kayinvalideme gidiyorum köye pazar donucem döndükten sonra sahuru ve iftarı sizinle paylasicam telde paket var ama çekmiyor bazen köyde internet görüşürüz kızlar burlardayim yine 3:30 a kadar :)

Iyi geceler kızlar.Eşimin canı sıkkın haliyle banada yansıyor Oglum kaç gecedir çok geç yatıyor.Ramazanda uykusuz kalmamam işte uyuklamamam lazım.Kaçıyor oyun oynamak istiyor.Ymeklerimi akşamları yapıcam vakit var baya çünkü.Eşimde tutucam dedi bakalım.Bugün çok cıss vardı başkalarına verdim bazılarını yedim

Hayirli ramazanlar kizlar
Rabbim en guzel sekilde degerlendirmeyi nasip etsin.
Bu ramazan niyet ettim hergun soframda yemekten cok misafir agirlayacagim. Yalniz oturmak istemiyorum iftarda.
Planlamami da yaptim ilk hafta kimler hangi gun gelecek belirledim.
Biraz maliyetli ve yorucu olacak belki orucla birlikte ama ben cok heyecanliyim.
Ilk gun de arkadaslarla disarida iftar yapacagiz.
Bende de ilk bi kac gun korkusu var. Bas agrimasa iyidir.
Diyet yok ramazanda.
Sizi ozluyorum ama seminer donemiyle birlikte bi yogunluk basladi. Mukabele yapiyoruz ogretmenler arasinda hergun. Cok guzel oluyor.

Maddi manevi bereketli hayirli ramazanlar
Hastalara acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…