Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar iyi geceler ..
Akşam kayınbiraderimin sahne aldığı cafe ye gittik. Gitar çalıp şarkı söylüyır. Iç kişi bir mekan değildi allahtan. Yoksa vicdan azabı çekerdim. Oglum ve kp de geldi bizimle.
Oglan şok oldu ilk defa öyle bi yere gittigi için. Düşündüğüm kadar huysuz luk yapmadı. Sonra eve gelirken unlu mamulden simit aldık cayla simit yedim biraz önce. Bol da su içtim. Saati kurucam imsak vaktine yakın kalkıp bir bardak daha su içerim. Oglan geç yattı gı için uyuyamadım bende. Inş ilk günümüz güzel geçer. Inş yarın bol bol ibadet edicem. Ilk günün kıymetini dolu dolu yaşamak istiyorum.
Herkes Oruc tutacak sanırım allahım dualarumızı ve orucumzu kabul etsin
Sizi cook seviyorum ben ya. Ben 20 13 eylül den bu yana sizinleym. Maşallah bixe
ÖpüldünüZ

ebucum menün çok güzel tatlım...

papatya bende de var o korku. RABBİM kolaylık verir inşallah... açlık değil de susuzluk zorlayacak sanırım. bi de midem ağrımaya başladı, yatamıyorum, yatınca daha kötü oluyor...

hadeka tatlım çok iyi yapıyorsun, ben de çok istiyorum ama çocuklar, temizlik bi de yemek... hem de oruçluyken, hiç gözüm kesmiyor. ALLAH kabul etsin...

ben de biraz rahatladım bu aralar elhamdülillah. eşimin yüzü ara sıra da olsa da gülmeye başladı çok şükür. yine çok yememe engel olamıyorum, inşallah ramazan bi fırsat olur.. dün 15-20 tane çiko yedim sanırım bi 10 tane eti puf, dondurmalar, kurabiyeler falan... yedim mi de böyle yiyorum işte....

Canım feci sıkkın kızlar.Oglumun geç uyuması eşime canım sıkkııldı ,sıcak ve balkonlardakilerin sesleri...................vs..hiç uyuyamadım.Tam dalmışım bi uyandım 3:30 sinirden aglamamak için zor tuttum kendimi İlk günümden oruç tutamadık ve ikimizde gerginiz.Bu akşam ilk iftra diye yeşillik alanda mangal yakıcaz diye hazırlamıştım bişiler .Yagmurda yagdı oruçta yok herşey kaldı

Günaydın kızlar
Uyandım ama yatsam hala yatarım. Oğlum dikildi başıma kalk kalk diye.
Sahurda yedim de yedim. Hoş ne kadar yesem de yine acıkıyor insan.
Hatta yatmadan tartıldım. 67 çıktım ama karnım da öyle çok su vardı ki kıpırdayamıyorum resmen.

Ebrucum bu aralar ben seni çok negatif görüyorum. Sanki sürekli bi panik halindesin. Ve herşey daha da üstüne geliyor. Keşke kalkabilseydin ama olan olmuş. Üzme kendini. Yapacak birşey yok. Şimdi sahursuz oruç tutmak da çok zor.
Kendine bu kadar yüklenme lütfen.

ZUZUMMM seni gördügüme çok sevindim canımSahur menün gayet iyi Eskiden nasıl sahurda yazışırdık sehramda vardı o zamnlar ve ben evdeydim

PAPATYAM ne güzel bende evdeyken oturur yatmaz kk ile yazışırdımHaklısın ama bilmiyorum hiçbişi yolunda gitmiyor ve sinirlendikçe herşey daha kötüya gidiyor.Burda yazamadıgım başka sorunlarda var Herşey üzeime geliyor bu aralar.AKşam bayadır sakinken oglumu çok kötü bagırdım agladı çok ve söz vermiştin anne bagırmakyacaktın bana dediÖzür diledimAma omuzlarımda koca bir yük madden manen çökük durumdaydım canım

WİNNN cafeye gitmekle ne iyi yapmışsın degişiklik olmuş sanada canımBenim ilk günüm kötü geçti inş. devamı güzel ve hayırlı olurBende seni ve diger arkadaşlarımı seviyorum

88LİM menümü begenmene çok sevindim canım.Sahurada kalkamayınca baya kazınmı migdem bu sabah.İnş migden tutmaz kolay geçirirsin

HDEKAM canım ne güzel mukabele okuyorusnuz.Evdeyken bende uyumaz okurdum tvden.Şimdi hiçbişi yapamıyorum.Bende çok seviyrum kalabalık sofraları ama geçen yıl kimseyi alamamıştım.Bu yılda bakalım nasip.

lajobam btlkbra banum erigim nelllllllll nerdesiniz kızlar.

Kızlar, canta ları hazırladım. Mersin e gitmeye Hazırız ya bu akşam yada yarın akşama gideriz allahın izniyle ..
KP oglanla ilgilendi hazırladım hemen. Cok fazla kıyafet götürmüyorum. Boş yere yer kaplıcak. Gereklileri aldım sadece.

Oruc nasıl gidiyor suan için çok iyi ..
Diyet yapmada avantajlı oldum. Açlığa alışığım. Hava da güzel aşırı sıcak değil. En azından serin esiyor. Oglan öglen uykusuna yatınca bende uyurum. Bi bakmışım akşam 8 olmuş:) biras susuzluk az da açlık hissediorm cok az ama ..

allahım kimseyi aç susuz bırakmasın.

Ebrucum biraz silkelenip kendine gel lütfen. Dert ettiğin şey her ne ise onunla fazla haşır neşir olma. Sana whatsapdan bi foto göndereceğim.
wisdom01 yolun açık olsun canım.
Ilginç bi şekilde hiç etkilenmiyorum oruçtan şu anda. Azıcık acıkmaya başladım o kadar.
Rabbim kuvvetini veriyor çok şükür.

Hayırlı ramazanlar kızlar.
Kizlarla evde takiliyoruz.ikisinin de iyileşmeye niyeti yok.moral yerlerde.uyku nedir unuttum.kilo aldi basini gitti zaten.
kendime bir tarih belirlemeliyim miladim olmali her açidan.
sizler nasılsınız.

Sporlara bakındım kkda Telden yüklerim resim.200 yaşında nasılmış,35 yaşında sporla ne hale gelmiş gerçek bir hikaye.Avatraımıda degiştirdim isteyen herkes düzenli spor yaparsa herşey olur bence.
PAPATYAM SAĞOLASIN
WİNNNNN hayırlı yolculuklar sana canım
BANUM kyamam bende ikinci kahveyi içtim uyku düzenimiz sıfırRamazan zor geçicek bana anlaşılan.

Selam kızlar herkese hayırlımramazanlar Rabbim daha nice Ramazanlara erişmeyi nasip etsin bizlere

wisdom01 hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller sana...
ebruli1820 Iftar la sahur arası cok az zaten gece 12-1 sen önce yatmıyoruz en Güzeli yiyip yatmak ilk gün böyle olmuş sıkma Can'ını herseyde bir hayır vardır....merak ettim fotoyu yüklersin

Ben de bugun Komşuda mukâbele başladı oraya gittim Oruç şimdilik iyi gidiyor Rabbim veriyor sabrını benim Ramazan boyunca diyet felsefem kilo almamak olacak kızlar kilo vermeyi bırak ben ramazanda ne hikmetse kilo alıyorum o Yüzden bende en azından kilo almamak için bir seyler deneyeceğim
Sahur menüm :
1 açma
1 yumurta, 1 dilim peynir, zeytin domates
3 bardak su

O kadar kötü oldum ki kalp krizi geçiriyorum sandım Üzüntü ve sade Nescafe çok içtim ondan sanırım.Çarpıntı kalbim ağzımda atıyor sanki.Eşim anlamsın diye çocuğu parka götür yorulsun dedim.Kapıyı çaldı eşim açamadım başım döndü emekleyerek kapıyı açtım korktu oda söylemek zorunda kaldım Bidaha nescafe yok kızlar!!! Ellerim titredi ilk kez Şimdi oglum banyoda oynuyor .İnşallh güzelce uyutabilirim ve sahura kalktığımda çok iyi olurum .Herşeyin başı Sglık !!!

Kızlar, Mersin'deyiz. Hava sıcak ..
Orucu yolda su ile açtım. Mecbur markete uğradık. Yemek yedigimde saat 9 bucuk tu . Açlık değil de sanki sesim içime kaçmış gibi zor konuşuyordum. Mercimekli Köfte yapmış kv .. 4 parça ondan yedim bi bardak kola ve az ekmekle. Üstüne de karpuz yedim. Başım feci agrıyordu. Yemek yiyince kendime geldim. Yarın tutmicam Oruc. Diger gün devam ederim inş.
Eşim bizi bıraktı mecbur yemek yiyip geri döndü. Ekmek parasına adam yol yorgunluguyla geri gitti. Cok üzüldüm ama napalım.
Suan oglum uyumaya çalışıyor inş güzel uyur .. malesef tartılamadım. Ama midem boşken ne de güzel zayıf görüyordum aynada kendimi. Ah ahh.
Twister ı getirdm. Tartım yanımda. Kontrol edicem sürekli. Spor yapmayı planlıyorum inşallah.
Nasıl geçti Oruc kızlar.

Ebruş o kadar cok kahve içilir mi kuzum ya. Lütfen dikkat et kendine. Veeeeee lütfen kendine gel. Olumlama yla ilgili netten yazılara bak. Seni böyle görmek hoşuma gitmiyor.

Merhabalar
wisdom01 deniz Havası ne Güzeldir şimdi. Ben de çok isyiyorum ama bu aralar imkansız. Tadını çıkar.

Ebrucum sendeki bu haller hiç Hoşuma gitmiyor. Ne oluyor ya Bi saldın kendini.
Artık kendine gel. O kadar kahveyi neden içiyorsun. Kendine garezin mi var senin.

4 fast mile yaptım. Duşumu aldım. Şimdi Bulaşık makinemi boşaltacağım. 3 gibi de sofrayı hazırlarım. Izinde olduğum için böyle. Yoksa çalışırken nerde. Ama işe başlayınca da okula 11 gibi gitmeyi planlıyorum.

Bu akşam yemeyi abarttım biraz ama bundan sonra dikkat edeceğim. Hadi ben Kaçar

kızlar günaydın. bugün kaldığım bi sınavın bütünlemesi var. dün gece anlamadığım bi yeri saatlerce araştırdım internette. bulamadım... neyse sınava girmeyi çıkardım aklımdan. sahura kalktığımızda kocacım bana dersin kitabını verdi. hoca hep bu kitaptan soruyor diye. dedim ben 1 senedir bu derse girip kalıyorum, şimdi mi vermek aklına geldi. sabah erken kalkıp çalışırsın diyor. güler misin ağlar mısın? oruçluyken o kadar yolu gitmeyi gözüm kesmiyor; ama mecbur gidicem. dua edin de boşa gitmiş olmayım kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…