Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

WİNNN deniz havası ohh miss nasıl özledim bir bilsen.Ve bu yaz eşimin iş degişimi nedeniyle deniz göremiycem galiba.Belki hafta sonları günübirlik gideriz.Çok uyukluyorum.Burası sessiz ve gözlerim kapanıyor o yüzden ama artık yokkkkk
PAPATYAM evdeyken bende uyumaz ta sahurdan sonra yatardım güzel oluyor öyle.Spor yapmışsın ne güzel.Canım çok uyukluyorum.Partonun oda ve ben misafir dışında çok sessiz ve hesap yaparken bile başım önüme düşüyor.Saldım kendimi yemek temizlik kenime bakım ............her çaıdan salmış durumdadyım ve farkındayım malesef canım

88Lİ valla senden önce yol benim gözümde büyüdüİnş İYİ GEÇER SINAVIN

İyiyim çok şükür kızlar.Eşimle sahura kalktık.Mis gibide uymuşuz.Ama hala uykum varAkşama aniden en yakın bekar arkadaşlarım var onları çagırdım az önce.Öyle hem egleniriz keyfim yerine gelir.Dolaptan soslu tavugu çıkartıcam.Gece sahurda pilav yapmıştım.Salata çorba ve patates kızartıcam.Sahura kadar ooohhh yaparım.Hem en yakın arkadaşlarım peynir ekmek bile yeriz o yüzden relaxım

Selam kızlar.. Oruc değilim ve kendime kızıyorum. Saat 10 da uyandık. Saat 2 oldu bile ne kaldı iftara. Yarın kesin tutucam. Oglan uyusun da günlük tesbih ler var onu çekerim inşallah. Yazlık güzel .. Hava biraz kapalı bugün. Daha yaz gelmemiş. Deniz soguk muş. Havuzu da yarın acıcaklarmış.
Tadını cıkarıcam inşallah. Geçen seneki sorunları yaşamadan. Ev üstüne ev gibi oluyor suan. Ne kadar zordur bilirsiniz. Ama seviyorum kv mi. Cok iyi bir kadın. Rahatlığımz için herşeyi düşünmüş. Allah razı olsun. Ama uyku saat i yeme düzeni falan bilirsnz işte. Durmuyorm yerimde. Sürekli oglana bişeler yedirmek istiyor. Saat bir düşünün. Onu da anlıyorm ilk torunu.
Inş burda tuvalet egitimne başlıcaz. Bir de emziği bıraktırıcaz tuvalet egitiminden cok korkuyorum tek başıma başa çıkamaz dım sanırım.
Ufak tefek eşyaları unutmuşum. Eşime söylerim gelirken getirir tabi bulabilirse.
Neyse ben iyiyim yani.

8 88li canım sınav allah yardım etsin. Inş cok kolay atlatırsın. Eşinde kitabı keşke daha önce verseymiş. Bugünden oku güzelce. Aklında ne kalırsa artık.

M maviduvar1 sabah tartıldım düne göre 400 gr eksi gördüm. Aç ken insan ne güzel zayıf ım diyor değilmi. O kadar güzel yemekler hazırlamıştn ee mecbur yicektin. Bugün daha dikkat edersn sen ay yüzlü
ve sporda harika walla tebrik ederim.
Bende spor malzemelerin i getirdm yapmaya çalışıcam.

ebruli1820 ohh ne güsel arkadaşlar geliyormuş . Akşamın süper geçer eminim. Hem çalışıyosn hem oruclu sun menüye takılmaz arkadaşların bende eminim
Bugün iyi olmana cpk sevindim. Aşırı yükleniyosn kendine .. iş yemek ev bide kendine vakit tüketme vucudu nu bu kadar lütfen

Merhaba kızlar
wisdom01 korkma tuvalet eğitiminden. Sadecd çok sabır gerektiriyor o kadar. Maşallah diyeyim kv ne de. Iltifat için de teşekkür ediuorum canım.

Annemler yazı yazlıkta geçiriyor. Sabah eşim gidelim mi dedi. Ben şu işe gitmezsem haftaya gideriz diye düşünmüştüm ama olur dedim. Eşyaları hazırladım.
Az sonra kaşlarımı aldırmaya gideceğim. Sonra da yola çıkarız inşallqh

PAPATYAM ohh mis sende yazlıga gidiyorsun demek ne güzel.Hayırlı yolculuklar
WİNNN tamam yormuycam kendimi ,beynimi, ve ruhumu tabiki

M maviduvar1 cok sevindim . Ne güzel gidin.. face den foto görmek istiyorum.

ebruli1820 hıhhhhh işte şöle ya. Kendini sev .. Herşey mükemmel diye bak. Sonra gör nasıl mükemmelleşiyor herşey. Eminim ben pozitif düşünce vardır şuan içinde. Cansın

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bakamadım sizlere, umarım herkes iyidir, bilgisayar bozuktu, 4-5 defa formata gidip geldi umarım artık sorun olmaz
2 haftadır işe başladım, çok yorucu oluyor, dersim olmadığı için çocukları da götürüyorum, zor oluyor orada zapt etmek ama yapacak bir şey yok, ama çok uzak kaldım bir garip geldi iş, bide ilk zamandan sinir oldum bir iki kişiye
diyet miyet yok kızlar bu sabah 64,7 çıktım ama bu hafta dikkat etmeliyimm, acayip göbek çıktı

Bugün tamamen tesadüfen senin profiline denk geldim mesajı yollayalı bâyâ olmuştu cevap gelmeyince bende girmiyorsun sandım çok sevindim senin adına kapanmak özgürlüktür emin ol çevremizdekileride bilinçlendirmeliyiz bir bayan kapanınca ben çok seviniyorum çok mutlu oluyorum ama bu demek değil ki açıkları sevmiyorum hayır en iyi dostlarım açık bu beni hiç bağlamaz ben görevimi yerine getiririm seçim onun oy ne konuştum hadi sizi öpüyorum çıtır anneler...

ben geldim kızlar...
yine yorucu bir gündü benim için..

sabah erkenden çocukları bırakıp sınava gittik, ardından apar topar anneme... bebişim annemde olduğu için alelacele geldik işte. eşim yorgunum diyip eve gitti yattı. biz annemle sohbet, çocuklarla oyun falan oynadık. ikindi gibi de eşim geldi. anneme iftara gidelim hep beraber dedim. yorgunmuş gelemem evde yiyelim dedi. ben de taktım ya kafaya, gittik eşimle...

içimde kaldı yıllardır eşim iftar çadırında yedirmez. evlendiğimizden beri 1 defa gittik. yok kalabalık, yok sıra... neyse niyetim Yenikapı sahilde çadıra gitmekti, her yerde reklamı var ya. çadır yoksa da dışarıdan yeriz birşeyler dedik, gittik. otobüsten erken inip baya bi yürüdük. vardık. sorduk falan çadır falan yokmuş... sadece kulübeler var, birşeyler satıyorlar. benim de hoşuma gitmedi orası. beyazıta falan çıktık. yedik, içtik geldik. ALLAHtan çocukları götürmemişiz, rezil olurduk :) çok yürüdük çünkü. benim için hava hoş :) yürüyelim diye fırsat kolluyorum zaten. hava da püfür püfürdü bugün...

bi de benim minicik kızım beni öpmeye başladı yaa... hadi bi öp diyorum, ağzını açıp yanağıma dayıyor. çok mutlu oluyorum ben kızlar, özellikle bebekleriniz büyümesi için hiç heves etmeyin. her anını doya doya yaşayın. kendinizi sıkıp, ne zaman büyüyecek diye düşünürseniz, dünyanın en güzel zamanlarından mahrum kalırsınız. ilk ikisinde bir şey anlayamadım bebekliklerinde. 3.den sonra her anı kaçar gibi yaşadım. her gördüğümde gülümsetmeye çalıştım. şu zamanları zor ama bazen hep böyle minicik kalsın istiyorum. bi de 2,5 yaşındaki var böyle. yanakları ısır ısır bitmesin gibi.. sanki ömrüm onları öpmekle geçsin istiyorum... ay ben çocuklara aşk doldum yine bu gece... büyükleri de ayrı bi seviyorum(maşallah, barekallah). ne biliyim içimden yazmak geçti yazdım, gece gece yine çenem düştü. hayırlı geceler kızlar

Iyi sahurlar kızlar ..
Kv ye söyledim uyandırdı beni.
Hemen 2 yumurta haşladm. 2 dilim Cavdar ekmeği biraz da peynir sahurumu yapıyorum. Bi koca bardak ta light süt ..
Midem pek almıyor gibi bu saatte ama mecburum yemeye.
2 bardak da su içtim daha da içerim. Cok su içmek de midemi bulandırır hep.
Burda hava güzel aşırı sıcak yok şükür. Bugün Oruc tutmadm diye kendimi yedim zaten. Öyle cok da bişe yemedim.

Menüm
12:00 gibi 3 dlm Cavdar ekmegiyle kahvaltı

18:00 2 adet sıkma

20:00 1 dilim karpuz

Gunaydin kizlar uzuuuun zamandir gelmiyorum o zaman diyet modunde degildim hepinizin ramazani mubarek olsun bende hala diyette gibiyim size yazarken 74 lerdeydim simdi 72 73 arasiyim cok bi fark yok yani bakalim ramazanda nasil olcak kizlar ben bu ay hamile olabilirim reql 10 gun var bakalim baya heycan yaptim bi kac belirt var ama psikolojikte olabilir bilemiyorum sizinle paylasmak istedim cunku sizin yeriniz farkli :))))

Kızlar, nabersiniz. Ben iyiyim Oruc Şuan lık güzel gidiyor. 3 gibi havuza gidicez. Sadece vücudumu serinletmek için girmeyi düşünüyorum. Oglanın uykusu geldi o uyusun bende uyucam inş.

Küboş hadi bakalım hayırlısı istiyodun ztn hamile olmayı. Güzel haberlerini bekliyoruz.

88 li saati kurmadın mı tatlım ya. Inş cok acıkmazsın. Kurban oldugum allah sabrını veriyor.

Çok uykum varrrrrrrrrrrrrOglum geç uyudu namazları kıl et derken geç yattım.İçim uyuyor resmen.Eşim bakıcak ogluma yatıcam,sonrada ben bakıcam o yatıcak.Sahurda tost yedim ama pişmanım acıktırdı çok.Akşam çok güzeldi.Soframız bereketliydi.İftar telaşıyla tartılmayı unutmuşum.Bu akşam alarm kurup telefona tartılıcam inşallah.Sahurda canım bişi istemiyor ,iftarda da öyle çok degil .Ama pide mutlaka oluyor.Aslında light ekmek almıştım marketten nolcak onlar.Dolaba koymayı düşüyorum.Akşama temzilik yapmam lazım.

88l Lİ niyetliyken üşenmedin onca yolları yine yürüdün yine yürüdün yaniMaşallah ne diyim.Bende bir cumartesi ramazan klasigi olan sultanahmette sahur yapıp eşimle sabah namazını kılıp pazar öglene kadar uyumak.İşte bunu nasipse bu ramazanda yapmak istiyoruz.Evlatlar candır ya doyamam bende oglumu öpmelere.

BTLKBRA canım hakkınızda hayırlısı olsunGüzel haberlerini bekliyoruz canım çok özledim bu arada

WİNNN serinle ohh miss valla.Bizde bayram sonrası haftasonu arkadaşın yazlıgına kızlarla gitme planı yaptık akşam.İnş aksilik çıkmaz.

Kızlar hadi ben telaştan unuttum peki ya sizler ?Hiç bildirim yapan olmamış

Merhaba kızlar
Ben ancak yarın akşam bildirim yapabilirim. Burada tartı yok malesef.
Kübracım hadi bakalım hayırlısı inşallah.
88li Allah sabırını verir canım.
Ebrucum tatil planı yapılmış ne güzel.
Biz de inşallah yurtdışından döndükten sonra arkadaşlarla Ege'ye gideceğiz. Bakalım ayarlayabilirsek artık.

Ebruş ben bugün tartılıp yazıcam inş. Oglan uyusun brnde uyucam. Midem Gur lamaya başladı. Neyse az kaldı 6saatcik:)

Annemde üç saat uyumuşum .Baş agrısıyla uyandım markete git hem açılırsın belki dedi.Tartıyı eşime söyledim inş unutmaz !
Sahur: 2 dl light ekmekten yağsız tost,3 hurma.3 kayısı,1.5 salata

hayırlı geceler...

bugünü de bitirdim ya ALLAHın izniyle, gerisi çok daha kolay olur bana. dün akşam çok yememiştim, sahurda yicem diye, sahura da kalkamayınca, bütün gün yattım. kızımı da eşime verdim çok halsizim diye. çok şükür geçti. bu gün akşama doğru 69,5 tum :) sabah yatarken su içtiğimi gördüm rüyamda, uyandığımda suyun tadı vardı sanki ağzımda. RABBİMin hikmeti işte. yemek de yapmadım dışarda yedik, az bişey de yürüdük. ALLAH razı olsun eşimden, reddetmiyor dışarda yiyelim deyince. yalnız iftar menüleri çok ağır kızlar. dışarda yerseniz, iki kişiye 1 menü alın bence. hafif menüler almamıza rağmen iki gündür ya kalıyor, ya zorla yiyoruz. bugünkü menüm de
sahursuz
iftar: çorba, salata, kızartmalı tavuk yemeği. su 2lt yakın oldu

yemek nasıl ağır geldi yemek anlatamam. birazını da eşim yedi üstelik. ben çorbadan sonra iptal oldum. salatayı, yemeği 40dk da falan yedim. içindeki patatesleri de yemeyecektim, sonra israf olmasın dedim. bir dahakine tek çorba alıcam sanırım. evde de 1 kase yoğurt, yeter de artar bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…