- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.541
çok geçmiş olsun canım. ben 3 haftadır deli gibi yedim, toparlamaya çalışıyorum. eşim bugün çok aç kaldık diye, akşama doğru markete gidelim, çiko alalım demeye başladı. yok dedim kızdım. akşama kadar aç kalıyoruz, 3 saate yatmış oluyoruz alma dedim, mutluyum :)Hayırlı geceler kızlar ben de tartışmayı unuttum.
Kübra hayırlı olsun çok sevindim.
Wisdom tatil havuz ramazanda süper olmuş.
Ebrulim güzel gidiyorsun da moral neden diplerde bu ara sende lanlamadim.
Sultanahmet te lsahur harika olur.
88li azmine hlala hayranım.
Mpasalllah sana.
Ramazan nedeniyle dikkat ediyordum.
Bu akşam misafirim vardı uç tulumba yedim. Evde herkes hasta. Durum kötü. Eşim ben çocuklar ateşler içinde yatıyoruz.
Yarına da misafir vlar bakalım hayırlısı.
amin canım. kimi dinliyordun merak ettim.Onca koşturmacaya 1 de uyudu kuzum.Başım yeni geçti yatmayayım dedim.Hocayı dinliyorum davulcuyu gördüm ilk kez.Rabbim böyle nice hayırlı ramazanlara eriştirsin bizi.Şimdi bişiler hazırlıycam.Siz napıyonuz bakim
hiç gidemedim ben yaaKalabalık oluyor ama ezan ve sonrası yapılan dua...Bir sürü din kardeşi hep bir ağızdan âmin demek....Çok güzeldi işe girmeden önce gitmiştik .İnş yine gideriz.Camiler doluydu herkes birbirine hazır su alıp döküyordu abdest almak için.Gazete kağıdının yanında sana namaz kılmak için yer açan insanlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?