- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.561
bi de işe gideceksin di mi? ALLAH yardımcın olsun canım.Kp erken kalktık sözüm ona arkadaşı çaya çağırdı.Dedim gidersek kalırız geç saatte gitmeyelim.Yok yarım saat durup kalkarız.Az önce geldik:/Oglum arabada uyudu.Çm katladım şimdi yiyip yTayım diyorum.tat kalk yaparsam başım tutar diye korkuyorumbeyefendi tutmayacak ya onun için keyif yaptı bu akşam
İnşallah yarın uykusuzluk çekmem
Ahhh canım sorma bende şimdi bitirdim utulerimi 2 makine ütüledim bende bir makinede şimdi topladım ipten bu ütüler hiç bitmez....heyyyy nerdesiniz hatunlar ben 2 makine ütü yaptım benden başka menü paylaşan olmamış nerdesiniz bakiiim :)
Iftar öncesi 1 saat yürüdük Eşimle.
2 dl kızarmış ekmek,
Mangalda (2 köfte,5 dl sucuk)
1 bardak kola,4 çatal fırında patates
Ara:3 dl karpuz
Çok şey vardı masada ama tıkandım.
Hadekam geçmiş olsun canım hasta hasta birde misafir ağırlıyorsun .Öyle dönemsel bir buhran geçirdim:) İnş haftaya Cumartesi sahur yapmak istiyoruz maneviyat dolu oralar.
Lajobam kıymam sana geçmiş olsun.Bu yıl çok hasta olduk hepimiz .İnş .Hastalıklar uğramasın bizlere.Wc eğitimi çok ayrıntılı ve sabır isteyen bişi.Her anne ve çocuğa görese farklılık gösterir.Ben formları okumuştum .5. Gün küçük tam anlamıyla 17. Gün Büyğk tamamlayıp 17 gün ev wc ikilisinden kurtulup dışarı atmıştım kendimi .Yazdı halıları kaldırdım Alez aldım yatağa (2 kere kaçırıfı uykusunda) ,Balkonda hep suyla oynadık , her wc söylediğinde 1 bonibon verdim ödül olarak.Büyük olanda zorlandık karşı olamama rağmen lazımlık alıp tv karşında anlamadan yapmıştı :) güle güle dedik el salladık şarkılar söyledik....Bolllll sabırrrrr gerektiriyor.Telim hiç boş kalmadı:) Ama Buda emzirmeyi bırakma gibi ikinci zorlu bir dönem ve Buda onun gibi bitip geçicek canım.
88 li bende salata çorba yemek aramıyorum daa dogrusu yiyemiyom.Ama tatlısız asla :) Helal olsun sana yürüyüşe devam ve Sahursuz oruç !! Rabbim tutabilme gücü versin inş.bizlere
Btlkbram canım güzel haberler alırsın inş
Banummmm nasıl oldunuz iyileştiniz mi?
Araser sen nasılsın canım?
Wavvvv süpersin yaaa masıl buluyorsun bu enerjiyi masallah diyeyim....Hee bu arada sahurda sporumuda yaptım canla 100 ip atlama 30 sağ bacak açma 30 sol bacak açma kapama 50 de mekik çektim uzun zaman oldu yapmayali artik yapicam.
Allah kolaylık versin canım hem temizlik ertesi gün iftara misafir zor olmayacak mı bari bir gün sonra çagırsaydın....Sahurumu yaptım
2 dilim kepekli ekmek 6 zeytin 5 küçük kare peynir 2 bardak şekersiz cay 1 yumurta
Sabah kalkınca çok isim var temizlik yapicam salı gunu gorumcemler iftara geliyor köyden geldim daha süpürge yapamadım evi hem kvnin hem benim evi silip supurucem
Allah kolaylık versin M maviduvar1 mm....Günaydın kızlar
Gece muhabbetin dibine vurulmuş. Maşallah.
Kızlar ben deniz kenarında değilim. Yayla gibi bi yerdeyim. Sanırım yaArken telefonun kelime düzeltme özelliğinin kurbanı olmuşum. Kusura bakmayın. Yazın ailem daha serin olduğu için gelir buraya. Memleketim zaten burası. Çocukluğumun geçtiği yer. Kışı. Da şehirde yaşıyorlar.
Oruca alıştım artık sanırım. Yarın işe başlayacağım. Bakalım çalışırken nasıl olacak. Allah verir sabrını inşallqh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?