Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nasılsınız benim çıtır annelerim?Oruç çok şükür iyi gidiyor bugün.Yavaş yavaş stres yapmadan evi temizledim çm astım kaç kez.Mis gibi oldu ev.Şimdi Oglumla oynuyoruz.Kv gidiceZ iftara .Yürüyüş yapmayı düşünüyorum yemek sonrası Eşimle.
Sahur :1 parça pide,1 dl peynir,1 dl kaşar, yarım domates ,yarın salata,2 zeytin,2 çatal çilek reçeli

Winnnn kv daha kolay atlatırsın canım.Orda başlaman iyi olur.Sabır sabır sabır......
Papatyam ne güzel temiz hava almış olursunuz canım.İşte zor oluyor oruç ben p tesi napsam diye düşünmye başladım malesef
Zuzum mm Ne güzel bak eksilere düşmüşsün.İftrıda yaşamak lazım .Misal pide ve tatlı yemem lazım az da olsa.Ymeek çok aramıyorum zaten

iftarda yediklerim
2 yemek kaşığı nohut yemeği 1.5kepçe makarna 1 dilim kepekli ekmek salata
2 bardak çay limonlu soda içiyorumşimdi bi taraftan size bakıyorum
23:30 gibi türk kahvesi içicem sahura kadar ayaktayım ütüm var ütü yapıcam eşim gelene kadar.

Kp erken kalktık sözüm ona arkadaşı çaya çağırdı.Dedim gidersek kalırız geç saatte gitmeyelim.Yok yarım saat durup kalkarız.Az önce geldik:/Oglum arabada uyudu.Çm katladım şimdi yiyip yTayım diyorum.tat kalk yaparsam başım tutar diye korkuyorum beyefendi tutmayacak ya onun için keyif yaptı bu akşam
İnşallah yarın uykusuzluk çekmem

bi de işe gideceksin di mi? ALLAH yardımcın olsun canım.

Ben yedim şu anda Yatacağım. 04:30 gibi namaza kalkacağım inşallah. Bi hafta tatilden sonra işe gitmek zoruma gidiyor ama öyle çok işim birikti ki...bizim meslekte kafada evde tatilde işle yaşamak çok zor ya.
Neyse ben yatar. Iyi geceler herkese.

Iftar öncesi 1 saat yürüdük Eşimle.
2 dl kızarmış ekmek,
Mangalda (2 köfte,5 dl sucuk)
1 bardak kola,4 çatal fırında patates
Ara:3 dl karpuz

Çok şey vardı masada ama tıkandım.

Zuzum Burdayım:)) menün güzel iftarda ekmek makarna, pide yda tatlı azda olsa olucak bu gayet normal canım dimi ama .Ohhh Ütülerde bitmiş.
88 lim hamarat kim ben kim canım rutin ev temizligi işte.5 çocuğum olsa İnan bende kökünü bile kaldırmazdım canım kendine haksızlık etme.İş çok korkutuyor Cumartesi ki uykusuzluk baş agırısı yine olucak gibi psikolojik sanırım iyi düşüneyim ki iyi olsun dimi.
Papatyam sende bendensin.Yatalım ki uykunuzu alalım 7 de kalkıcam ooffff

Iftar öncesi 1 saat yürüdük Eşimle.
2 dl kızarmış ekmek,
Mangalda (2 köfte,5 dl sucuk)
1 bardak kola,4 çatal fırında patates
Ara:3 dl karpuz

Çok şey vardı masada ama tıkandım.

ebruli1820 ne güzel Ramazan'da da menülerin gayet iyi gidiyor....ben iftar da tutamıyorum kendimi aslına bakarsan cok bir şey yemeden tıkanıyorum ama kalorili seyler yiyorum belki ondan cok doyuyorum yani sahurda az yiyorum ama...

Sahurumu yaptım
2 dilim kepekli ekmek 6 zeytin 5 küçük kare peynir 2 bardak şekersiz cay 1 yumurta
Sabah kalkınca çok isim var temizlik yapicam salı gunu gorumcemler iftara geliyor köyden geldim daha süpürge yapamadım evi hem kvnin hem benim evi silip supurucem

ebruli1820 sagol canım iyiyim gündüz evde çocuklarla aksamda iftardan sonra biraz keyif yapıp sahura kadar güNdüz yapamadığım işlerimi yapıyorum kaç gündür güya mutfak dolaplarını temiLeyecegim her gün bir iki çekmece bir iki dolap yapıp bu hafta bitirmeyi planlıyorum gündüz oruçtan anca günlük işlerimi yapıp mukabeleye gidiyorum gelince de iftar telaşı o yüzden pek düzenli giremiyorum bu aralar topiğe...

Allah kolaylık versin canım hem temizlik ertesi gün iftara misafir zor olmayacak mı bari bir gün sonra çagırsaydın....

Allah kolaylık versin M maviduvar1 mm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…