- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.581
Sagol canım seninde tesbihlerini Allah kabul etsin....Zuzu süpersin .. bende dün baya spor yaptım. Sıkılaşmak adına . Menü lerde güzel .
Areser allah kabul etsin. Mukabeleni.
Yazmıyosun ne zamandır. Menün de gayet iyi. Ben iftarda abartarak yiyemiyorm .. Eskiden su cok içerdim. Sanırım havalar güzel diye su içmek istemiyor vücut.
Ebruş menünü cooook sevdim. Kıs canım cekti iyi miii:) afiyet bal şeker olsun size.
Lajoba hadeka siz nasıl oldunuz kızlar.
Hayırlı sabahlar kızlar.Olumlu düşünüyoruz oruç iyi geçicek diyoruz ki öyle olsun
Araser : Sağol canım ama benimde mikemmel degil menüler.Kola tatlı yada 1parça pide muhahhak oluyor.Ama napim ramazan pidesiz tatlısız olmaz yaşamak lazım 1 ay tadını çıkarmak lazım.Ama tabi abartmadan.Mukabeleni Allah kabul etsin Oruçlu zor oluyor iş güç ama baş agrısı olmadıgı sürece sorun yok.Sahur menünde çok iyi bu arada.
Zuzum sahur menün harika.Sporlarında öyleÇok iyi geri dönüş yaptın Kıymama ya oruçlu oruçlu 2 ev temizliycen demek
Bayatlamış pidelerim var.Aklıma az önce geldi.Ev usulu çakma iskender yapıp degerlendireyim.Dün çorbada yapmıştım yeter iftara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?