Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayırlı sabahlar kızlar.Olumlu düşünüyoruz oruç iyi geçicek diyoruz ki öyle olsun
Araser : Sağol canım ama benimde mikemmel degil menüler.Kola tatlı yada 1parça pide muhahhak oluyor.Ama napim ramazan pidesiz tatlısız olmaz yaşamak lazım 1 ay tadını çıkarmak lazım.Ama tabi abartmadan.Mukabeleni Allah kabul etsinOruçlu zor oluyor iş güç ama baş agrısı olmadıgı sürece sorun yok.Sahur menünde çok iyi bu arada.

Zuzum sahur menün harika.Sporlarında öyleÇok iyi geri dönüş yaptınKıymama ya oruçlu oruçlu 2 ev temizliycen demek

Bayatlamış pidelerim var.Aklıma az önce geldi.Ev usulu çakma iskender yapıp degerlendireyim.Dün çorbada yapmıştım yeter iftara

Kızlar selamlar. Denizden geldik. O gün oglanla cocuk havuzunda Popom cok yere sürtünmüştü. Hemen tahriş oldu. Bugün de denize gidince bi yandı bi yandı anlatamam kv krem verdi onu sürdüm. Inş cabuk geçer.
Denizde kafamı suya sokmadım. Oglanı oynattım. Cok yorulmadan da. Şimdi Oglan uyuyunca bende uyucam.

Dün sahuru 1 bucuk gibi yaptım.

3 yumurta (tamam aşırı abarttım mide bulantısından uyuyamadım cidden)
2 dilim Cavdar ekmeği
1 brdk süt
1dlm peynir
3 koca bardak su

sabaha kadar tuvalete taşındım. Akşam da cok su içmiştim. Şuan lık Oruc güzel gidiyor. Uyuyunca da güzel vakit geçiyor.
Günlük tesbihler var onları çekiyorum. Dilim durmuyor cok şükür ki. Tesbihmatk war.

RAMAZANDA YAPILACAK HAFTALIK DUALAR

1.Cuma günleri 1000 defa
“Allâh, Allâh
2.Cumartesi günleri 1000 defa
“Lâ ilâhe illâllah
3.Pazar günleri 1000 defa
“Ya Hayyu ya Kayyûm
4.Pazartesi günleri 1000 defa
“Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil’aliyyil’Aziym”
5.Salı günleri 1000 defa
“Cezallâhü annâ Muhammeden (sallalahü Aleyhi ve selleme)
6.Çarşamba günleri 1000 defa
“Estağfirullahel’Aziyme ve etûbü ileyh
7.Perşembe günleri 1000 defa
“Sübhanallahi ve bihamdihi Sübhânallâhil’Aziym

Bilginiz vardır da ben yine de paylaşim.

Allah ım oruclarımızı ve dualarımızı kabul etsin inşallah ..

Zuzu süpersin .. bende dün baya spor yaptım. Sıkılaşmak adına . Menü lerde güzel .

Areser allah kabul etsin. Mukabeleni.
Yazmıyosun ne zamandır. Menün de gayet iyi. Ben iftarda abartarak yiyemiyorm .. Eskiden su cok içerdim. Sanırım havalar güzel diye su içmek istemiyor vücut.

Ebruş menünü cooook sevdim. Kıs canım cekti iyi miii:) afiyet bal şeker olsun size.

Lajoba hadeka siz nasıl oldunuz kızlar.

WİNNN pideler degerlensin diye dedim ama şimdiden benimde canım çekmeye başladı:) Menün güzel ama 3 yumurtanın fazla gelmesi gayet dogal.1.5 2 ye en fazla canım.Ohh sefan olsun yüz bakalım benimde deniz çekti şimdi bak canım :)
Bu arada kızlar geçen akşam tartıldım annemde geçen haftayla aynıyım.Bakalım bu akşam unutmasam yine tartılıcam.

Işte ilk günüm fena değildi. Zaten 15:30 da çıktım okuldan. Sabah da geç gitmiştim. Öğlen arkadaşlar yemeğe giderken bana da sordular. O zaman acıktığımı hissettim işte.
Bugün ben de tartılacağım. Inşallah 62 yi görürüm artık.
Sahurda
2 dilim ekmek
5-6 kadar zeytin
1 kk peynir domates salatalık ve bol maydanoz yedim.

selam kızlar..
geceleri gündüz yapıp uyumayınca, gündüzlerde gece oldu bana. öğlen baya uyudum. anneme duacıyım.
ebruş çocuklar annemde zaten. sadece minik bende. o da beş çocuğa bedel zaten. gündüzleri tek başına hiç durmuyor. ya meme emiyor, ya kucağımda, yanımda uyuyor. kımıldasam açıyor gözlerini. ondan bütün işler birikiyor. gece süpürge falan da açamıyorum.
win ne güzel deniz falan. biz bu sene iptal ettik tatili. bebek küçük, yol uzun... gözüm kesmedi.
dün iftarda;
2 kase çorba, hurma, ceviz, biraz da çilekli kek
sabah sahurda;
1 kaşık yulaf ezmesi, 1yumurta, domates, peynir, 10 tane kadar badem yedim. 20dk kadar yürüdük, markete git gel. su da 2lt falan. bugün de annemle konuşurken iftara çağırdı. inşallah çok yemem

PAPATYAM iyi geçmesine sevindim canım.Geç gidip erken çıkman büyük avantaj ne güzel.Sahurun da gayet güzel.
88LİM seninde sahurun iyi.Gerçi hepimizin sahuru iyi.Malum kahvaltı tarzı yiyiyourz çocugumuz.Önemli olan iftar dimi Orda zorlanıyoruzAman napalım ramazanda pidenin sofraların ölçülüde olsa tadını çıkarmak lazım.Bu akşam ben öyle yapıcam.Az ama cıss yiycem.Anne işte nede olsa kıyamıyor hem çocuklara bakıp hem iftara çagırıyor canım ya

Başım agrımadı çok şükür hep o korku var açlık susuzluk yaşamıyorum pek.

Iftar Menüm ..

1 kase kuru fasulye
Yarım dilim ekmek
1 lahmacun
2 kucuk bardak Cola (malesef cnm cekti içtim)

Üstüne 9 10 tane cekirdek
8 tane böğürtlen

Oruc cok güzel geçti bugün. Allahım zorlaştırmasın inşallah.
Şimdi oglanı yatırıorm. Içeri gidicem .. yatmadan yazarım size.
Öpüldünüz

merhaba kızlar ara ara okuyorum sizi ama yoğunluktan çok yazamıyorum, bide bir türlü moda giremedim gerçi bu gün iyiydi, 2 aydan sonra 3 mil leslie yaptım

İftar menüm
1 parca pide 2 yemek kaşığı nohut 1 yemek kaşığı pilav inanirmisiniz aylardır pilav yemiyorum pirinç pilavı canım çekti salata üstüne 6 tane tulumba tatlısı 1 litre su
Spor 50 sağ bacak 50 sol bacak 50 mekik 100 ip atlama az öncede yarınki misafirlerinin tatlısını yaptım sütlü tatlı hafif olsun diye :)

Iyi sahurlarr iftar menüm
1 kase corba
1 parça pide
1 parça peynir, biraz kırmızı biber pöpürleme deriz biz
3 elma dilim patates, 3 tane cıtır tavuk
1 bardak gazoz

Sahur
1 parça pide, sahanda yumurta (esim kırıyor çok güzel oluyo)
3 bardak su

Sagol canım seninde tesbihlerini Allah kabul etsin....
Bende hiç su içemiyorum gecen sene iftarda nerdeyse bir litre su içerdim bu sene 1 bardak yetiyor...

O kadar olacak canım Ramazan'ın tadı pidesiz tatlısız olmaz Ramazan sonrası sıkı bir diyet yapalım ama.....

Ramazana göre menüler gayet iyi.Sıcagı düşünürsek asitli soğuk bilişler 1 bardak onca saat açlığa ,1 parça pide gayet normal.Akşamdan sonra detoks suları yapıcam ki şişkinliği hazımsızlığı gidersin.namazı kılıp yatıcam.

Hayırlı sabahlar kızlar.Uyukluyorum resmen.Ofiste oldugum bölümü sildim açıldı biraz uykum.Dün yiyip yattıgımda daha dinçti.4.5 saat yetmiyor bana o yüzden yiyim yatsam mı artık diyorum.Sahur sünnet ama çalışan için uyku bölünmesi çok zormuş.

günaydın kızlar
ebrucum ben yiyip yatıyorum. dün gece 2:30 da yattım. 4:30 gibi namaza kallktım. ama sabah sana göre daha geç. kalkıyorum ben tabi.
allah yardımcımız olsun inşallah.

Papatyam 1:30 yattım 2:40 kalktım.4 te namazı kılıp yatıyorum.7 de kalkıyorum.Toplamda 4 buçuksatat felan uyumuş oluyorum.Yiyip yatsam uykumu alıyorum ama namaz kılamamış hem erken acıkıp susuyorum.Nolcak bilmiyorum Rabbim bir yol göstersin kolaylıklar versin.

Zuzuum çok güzel sahur menün!!!!!

Bu akşam yemegim yok.Malum gidince yapıyorum.Yeşilmercikmek yaparım düdüklüde birde salata tattlı yogurt yeter.Sahurda hafta içleri yalnız olucam sanırım.Güzel menüler resimli paylaşırım artık.Spor yürüyüş ohh atı tutuyordum ama yemekten sonra hiç halim kamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…