Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İftar menüm
1 tabak mercimek çorbası 1 yemek kaşığı pilav 1 parca pide salata diğer iki çeşit yemeğinde yemedim kızlar cnm çekmedi tikandim resmen su yarim litre cay 1 bardak
Birazdan türk kahvesi icicem

dünkü iftar: taze fasulye, pilav, yoğurt, dondurma, cezerye 1 saat yürüyüş, 2lt su. annemde yemek fazla kaçtı
sahur: badem, peynir, 2kaşık yulaf ezmesi, domates, salatalık, yumurta
iftar: 1,5 kase çorba, 1 kase yoğurt, kıvırcık, 1 hurma
23:00 1 kase yoğurt, 5 badem, 3 hurma yarım saat yürüyüş, 1,5lt su

Kızlar etipuff yiyorum:) Ogluşla oynadık bol bol.Eşim gelince ben uyuturum dedi.Bm yerleştirdim çm astım, duş namaz şimdi yatıcam pufflarımı yiyip.
Iftar:1 tabak yeşilmercimek ,2 avuç içi kadar pide ,2 şekerpare,2 yk Yıgurt bol salata ve detoks suyumu bitirdim

Zuzum menünü beğendim canım.Alkali su gibi.Facebokk ekle Özge önerdi diyete başlıyorum diye bir sayfa.Arzu hanım nasıl Zayıfladıgını ve menü resimli çok güzel paylaşımları var.Nane, maydınoz limon koydum ben.O çilek koyuyor vs değişik ödem atıcı ve müthiş wc ye çıkarıcı !!!!
88 li canım gayet iyi menülerin .Bende bi akşam pide arası nutela vs yemek istiyorum sıcak yemek yşyesim yok

ben de ne yesem diye aranıyorum ama evde abur cubur yok, yiyemiyorum. daha çok hurma badem ceviz yiyorum o yüzden. bugün toz keşkülle supangle aldım; ama yemek istemiyorum. aslında çok istiyorum ama istemiyorum işte. belki eşime yaparım.

Hayırlı sahurlar kızlar. Bana sahur şuan. Uyumuştm kv uyandırdı.
2 ymrta 1 brdk süt biras peynir 4 hurma
Ve su
Hiç su içesim yok ama mecburum

Ohh sohbetiniz muhabbetiniz bol olsun canlar
Valla ben hem oruc hem oglanin tuvalet egitimi derken hiv vakit bulamiyorum buraya yazmaya
Cok sukur ki oruc iyi geciyor hic aclik susuzluk hissetmiyorum onca kosturmya, onceden olsa aksama kadar yatar iftara yakin acliktan bayilacak gibi olurdum Allah kolayligini veriyor cok sukur..
Tuvalet egitiminde ne yapacagimi sasirdim, cislerin arasi uzadi ama hala soylemiyor oglum ve tuvalete girmek istemiyor devam etsem mi biraksammi diye surekli dusunuyorum simdilik pes etmek istemiyorum eninde sonunda ogrenir ins diyorum...
menulerinize de baktim tek tek soyleyemiycem ama hepsi guzel masallah hepimize

Benim iftar menumde soyleydi
1 tabak guvec, iki parca pide, 1 kase cacik, 3 hurma, 3 isirik halka tatli
Az once de 5-6 hurma, 1 seftali, biraz kiraz yedim

HIM anladım ebrum bende alkali su yaptım 1 litre kadar İngiliz karbonatın ile inşallah faydası olur bi kaç ay önce almıştım ama doğru düzgün icemedim bi kaç GÜM icicem bakalım faydası olucakmi

Kızlar ben yatıcam gözlerim kızarmış uykudan. Akşam dondurma yemiştim şuan bogazım agrıyor inş daha da fazlalaşmaZ. Hastalığım daha geçmedi bir türlü ya.
Suyumu içim de yatim.
Hayırlı geceler

Merhaba kızlar
Bu gece slim in 6 nın daha önce hiç yapmadığım bir videosunu yaptım. Genel olarak yan yağ ve karına yönelikti. Beğendim yani. Yedim yatacağım şimdi.
Lajoba sakın Bırakma. Bırakırsan tekrar denediğinde daha zor olur. Naçizane fikrim. Allah yardımcın olsun.

Zuzum maksat suyun ph seviyesini yükseltmek karbonatlıda oluyor.Faydasını görürüz inş

Lajobam bırakma canım papatyamın dediği gibi daha zor olur daha sonra .Sen ara ara götür sor yapalımmı Annecim de.Menğn gayet iyi evet iyi gidiyoruz bence hepimiz!
Papatyam harikasın ya Ramazan'da bile sporunu bırakmadın ne diyim tebrik ediyorum azmini .Darısı bize diyorum
88 li ne güzel işte yeme zaten, bademden hurmadan zarar gelmez! Yürüyüşte yapıyorsun ne güzel bravo canım.

Hayırlı sabahlar canlarım.Uyksumu aldım .Oglumun 1 saat erken uyuması ne kadar iyi geldi bana .Eşimin patronu eşimle konuşmuş.Bırakma beni demiş şartları düzelticem vs. eşimde oglumun okulu yakın bişi olsa kv kp koşturmaz aklımız onda kalıcak onu düşündüm en çok dedi.Hayırlısı olsun hakkımızda.Tatil bakmaya başlamış bile eşim.Nasipten öte geçilmez ama oglumu özel bir kreşe gönderememnin bruklugu var içimde.Tam gündegilmiş yarım gün artı çocuk kulubiymüş.Ön kayıt oldugu için ayrıntıılı bilgi vermiyorlarmış.Bakalım artık zaman ne göstericke bize.

ebrucum hayırlısı olsun hakkınızda. kreş için çok endişelenme derim ben. sen bilirsin yine de. normalde 3 yaşında başlatıyordum ben. kızım 4,5 yaşında, hala gitmiyor. biraz tembellikten göndermedim. eve çok yakın bi sübyan okulu var; ama tek başına gönderemem, kışın hamilelikle götürüp getirmek zor olur diye hiç göndermedim. ananesinde boyamayı, yazmayı vs öğrendi hep. bu sene ikisini bir yollarım sanırım. hem kuran öğreniyorlar, hem boyama, etkinlik yapıyorlar. yıl sonunda da gösteri. hepsi bir namaz kılıyorlar. ALLAHım ne büyük mutluluk :) 2 sene önce büyük oğlum imam olmuş, herkese namaz kıldırmıştı. RABBİM hep onları öyle görmeyi nasip etsin

88 lim ne güzel ogluna maşallah.Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin.Hakkımızda hayırlısı olsun .Çokşükür başım agrımadı.Akşamdan kalma mercimek var yanına makarna salata tatlı yogurt yeter.Ama canım daha soguk meze tarzı şeyler istiyor.Misal gün içinde içimedigim çay yanına buzluktan börek pça kek yemek,yada fırında makarna,şakşuka,nutellalı pide vs bişiler istiyor.Ara yapmaya zaman kalmıyor ki karnımız patlıcak gibi oluyor.

Slm kizlar size cok katilamiyorum. Bi yandan misafirler bi yandan hastaliklar
Bi goz enfeksiyonuna yakalandim.
Dun sabah gozlerim kapanmisti sismekten
Kipkirmizi ve akiyor batiyor agriyor
Iki defa doktora gittim. Simdi de krem surdum bekliyorum. Bi yandan da bogaz enf geciriyorum antibiyotik ve igne kullaniyorum. 56.5 kilo olmusum. Sevincimi paylasmaya geldim
Bir bucuk yil sonra ilk defa gordum bu rakami. Hepinizi opuyorum. Ebrulim eylulde kres baslayacak degil mi
88Li ogluna masallah
Wisdom tatil nasil gidiyor
Papatyam spora devam masallah

Iftarda pide pilav tatli yemiyorum bol su
Sahurda bir dilim pide meyve bol su
Bu ara boyle insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…