Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kızlar. Iftarımı biraz kalorili yaptım.

8 sigara böregi
1 brdk fanta
1 kase yogurtlu corba
2 hurma

Suyu az içtim. Havalar iyi gidiyor diye susamıyorm.

Bugün geçen seneki mayomu giydim. Bel cevrem genişlemiş. Ama mide tarafım küçülmüş. Hiç hoşnut olmadım ama yine de fanta içtim. Poffff
Oglanı yatırıyorum .. uyusun karpuz yicem.

Yarın evlilik yıldönümümüz 3.yıl bitecek allahım daha nice yıllarımza olsun inşallah
Eşime adanadan gelmeden, deri cüzdan deri kemer almıştım .. geçen sene hediye alamamıştm. Ondan tablet bekliyorum ama bakalım. Bişe almasa da sorun etmem. Anca cuma akşama gelebilecek. Özledim valla.

Bugün de güzel geçti. Cok şükür.
Oglan iki gündür kaka yapmıyor diye kv baya Üzgün .. diyorum üzülme ltfn havadan sudan olabilir .. torunu diye aşırı üstüne düşüyor. Sürekli birşey ler yedirmek istiyor. Bir de zayıf bizim sıpa. Ah bi de yese tüketiyor bizi .

NYSE iyi akşamlar kızlar..

Hadeka tatlım çok geçmiş olsun . Bişe geldi mi üst üste gelir ya. Misafirler hasta oldugunu bilmiyorlarmı da geliyorlar. Böyle düşüncesiz insanlar anlamıyorum gerçekten.

Iftar:1 kase y.mercimek,1 dl pidenin arasına nutella sürdüm
Sahile gittik.Oglan bisiklet sürdü bizde peşinden 1.5 saat tempolu yürüdük :) arabada uyudu kuzu.namazı kıldım yatıcam bende.Sahi eve gelince bir uyumuşum eşim ezanda uyandırdı.öyle tatlı öyle iyi geldi ki anlatamam :)

Selam kizlar
Oglus ilk defa cisini yapmadan once soyledi cok mutlu oldum, olacak ins bu is pes etmek yok ins tam da umidim tukenmisti ogrenemiycek sanirim daha kucuk diye uzuluyordum cok iyi geldi bu gelisme

Hadeka gecmis olsun canim benim bogaz enf onca igneye duzelmeyince dr deposilin ve penisilin yazmisti onlar hemen toparladi beni.. bogazin icin de dra bidaha gorunseydin, gozun de ins cabucak iyilesir..
Ebrus hakkinizda hayirlisi olsun canim, kismeti ne zamansa o zaman nasilsa gider kuzucuk krese uzme lutfen kendini.. uyku super olms
Wisdom bel cevreni de inceltirsin tekrar canim simdi tatilin tadini cikar, oglusa gecmis olsun ilk torun tabi goz bebegi
Papatya haklisin canim birakmiyorum ins, seninde sporu birakmaman super oruc olsanda zaman ayiriyorsun ne guzel darisi bizee
88li yulaf ezmesi cok kalorili mi ki, bence en saglikli atistirmalik ciko yemiyosun tatli yemiyosun sonucta

Benimde bugunku iftar menum
1 tabak yalanci patatesli manti, 1 kucuk kase cacik, 3-4 hurma, 1 sekerpare, 3 isirik halka tatli
Tatli fazla oldu bugun ama bitsin diye yedim resmen orucken alisveris yapmamam lazimmis dun resmen gozum donmus markette cesit cesit tatli almisim

88lim bencede lajoba haklı cısss yemiyorsun hiç ve yulaflı ezmesi zararlı degil.
Lajobam çok sevindim maşallah kuzuya.Ögrwnicek annesi çok akıllı onlar sadece sabır ve Zaman gerekli !Uyku süper oldu evet :)
Hadekam çok geçmiş olsun canım.Geldimi öyle üst üste geliyor zaten.Misafir olayını iyileştikten sonraya ertelesen ?Evet Eylül'de bAşlıycak kısmetse.Kilo olayına çok sevindim !!!!Tvtik ederim canım.Sahur yenmiyor zaten iftarda da az yersek olay tamam aslında .
Winnnn nice beraber saglık huzur ve mutlulukla yıllarınız olsun canım.Kv resimde gayet genç ve bakımlı dinç biri olarak gördüm dogru mu? Ilk diye çok düşüyorlar bazen çok şımartabiliyorlar.Belki bizde zaman gelince öyle olucaz ne dersin? :)) benim kırmızı bikini hala hayal ve onca kilo verip sporla karınla dümdüz yapanlar varken ben bu konuda kendimi çok başarısız buluyorum.Her gün yApıcaktım sözde karın videosunu Bende kırmızı mayo alırım bu sene gidersek bikini giyemem bu pörsük göbüşümle

Dun iftarda bir kase çorba bitane karni yyarık bi parca pide bi bardak kola
Ara cay ve küçük bi parca revani
Kahve
Sahurda 2 dilim ekmek domates 5 çatal kadar kaymak 2 bardak cay

Canım sıkıldı.Oglumu aradım aglayarak konuşurken bırakmış telefonu yatagına yatmışÇok duygusal bir çocuk burcundan da kaynaklanıyor sanırım.Kıyamam ona ben hemen gel annecim diyor.Şeytan diyor bırak işi gücü
Sahur:2 dl börek,1 dl peynir,1 kase hurmalı yogurt

Ebrulim simdiokudum canim hakkinnizda hayirlisi. Insallah icine sinen bi kres olur.
Bende aksama. Kizartma ustune yogurt mu doksem corba salata. Bugun misafir yok.
Yarin cuma cumartesi biz davetliyiz hayirlisiyla. Tek bugun. Evdeyiz ailecek. Uzandim simdi.

Yukariyi dun yazmisim gonderememisim.

Lajoba tebrikler asama asama ogrenecek insallah.

Ebrucum senin oglus cok duygusal. Duygusal zekasi cok gelismis bir cocuk. O nedenle hassas.

88Li yulaf ezmesine sarmissin. Bugun dikkat et.

Wisdom evlilik. Yildonumunuz kutlu olsun simdiden. Nice. Senelere. Bel cevresini de halledersin insallah. Bende de wc sorunu

Winnn evet watsaptan gördüm canım maşallah kv.
Hadekam içime sinmeyen bir yer.Ama oglumu araba tutuyor migdesini hem burası eşimin iş ve kv evine yakın ve maddiyat buraya mecbur kılıyor bizi.Oglumun duygusal zekasının gelişmesinde benim onu hiç bırakmayışım olabilir miMadem düşkündün hep öyle kalsaydın bencil kadın girdin işe çocugu heber ettin diye ruhumu daralttım da darallttım bugün iyimiBende şakşuka ,yogurtlu kabak ve makarna yapmayı düşünüyorum canım.

Hadekam nasıl oldun.

Ebruş inş içinize siner kreş. Bende şimdiden hayal kuruyorum oglumun kreşe gidişini inşallah.
Benim Oglan erkek hastası. Kaç gündür amcası burdaydı. Ne güzel oyun oynadılar. Biras da huysuzdu. Akşam üstü o gitti. Sakin cocuk geri geldi resmen. Söz dinleyen.
Yarın babası gelecek. Yine hırçınlıgı Tutucak.
Bir de net konuşup dedigimi anlasa ah ahhh..

İftar menüm yengemdeydim dünden beri cumartesi gidicem kocam gececi olunca yalniz kalmak zor vardiyadan nefret ediyorum niye herkesin kocası gibi sabah ise gidip akşamları evinde gelmesini çok istiyorum gündüz vardı yaşına geçince o haftanın hic bitmesini istemiyorum menumu yazayım
1 küçük pohaca 4 çatal patates salatası1 tane kkarnıyarık 1 kküçük parca pide 1 bardak didi
1 bardak cay 1 türk kahvesi 1 kurabiye 2 kare bitter su 1.5 litre spor 1.5 saat yürüdük yengemve kuzenimle eski günlerdeki gibi :)

Hayırlı sahurlar kızlar.Eşim olan yapmış arkadaşlarla bol hayvanları olan uzak bir yere gittik arkadaşlarla.Tğrk sanat müziği eşliğinde açık köy havası ,sohbet , çocuklar koşturdu hayvanları sevdiler....Gğzel geçti stres attık biraz.Oglumu gelince uyuttum bende1:30 dü yattım.Az önce zor kalktım.1 parça pideden tost yaptım,2 Elmalı Kurabşye ve yeşilçay içtim.Ezanı bekliyorum.Tam uykumun tatlı yerinde uyandım.

hayırlı sahurlar kızlar
yemeğimi yedim geldim. aceleye geldi biraz 5dk kala farkettim, sofraya oturdum. 1 salatalık, yoğurt, 1 kaşık yulaf ezmesi, 1er lokma da peynir ve domates yedim/yiyebildim. akşam da az yemiştim. bol eksili bi gün olur inşallah
dünkü iftar da: yayla çorbası, 1 misket köfte, 1tatlı kaşığı pilav
22:30 2 lokma magnum (kendime almadım, oğlumunkinden aldım azıcık)
1-1,5 saat yürüyüş, 1,5 lt su

ebrucum kendini çok hırpalıyorsun. bir rahatla. eminim oğlun çok akıllı, efendi ve başarılı bir insan olacak. senin gibi bi annesi var. başarı sadece en iyi imkanları sağlamakla olmaz canım. öyle olsaydı dağda koyun otlatan çocuktan öss birinci çıkmazdı (eski bi örnek oldu sanki; ama öyle. helal olsun çocuğa) bizim okul birincisi arkadaşın babası da inşaat işçisiydi. bilkent elektrik-elektronik bursu kazanmıştı. keza aynı şekilde tıp vs kazanan arkadaşlarım da orta sınıf ailelerdendi. kimse en pahalı kreşlere gidip, özel okullarda okumadı, özel dersler almadı; ama başardılar. bir anne her zaman en iyisini ister evladı için, haklısın. ama mecburiyetten dolayı yapamadıkların için lütfen kendini suçlama.

Günaydın kızlar..
Dün gece eşim sürpriz yaptı geldi. Normalde bu akşam gelecekti. Özlemişim walla.
Pazar gününe kadar burda şükür ki.
Bugün Oruc degilim. Yarın tutarm artk.

Bu limonlu su..
Oruc değilken 3 şişe içiyorum. Oruclu oldugum da anca bi bucuk şişe falan içiyorum. Cok iyi geliyor alışkanlık haline getiricem. Sürekli içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…