Selam kizlar
Oglus ilk defa cisini yapmadan once soyledi cok mutlu oldum, olacak ins bu is pes etmek yok ins
tam da umidim tukenmisti ogrenemiycek sanirim daha kucuk diye uzuluyordum cok iyi geldi bu gelisme
Hadeka gecmis olsun canim benim bogaz enf onca igneye duzelmeyince dr deposilin ve penisilin yazmisti onlar hemen toparladi beni.. bogazin icin de dra bidaha gorunseydin, gozun de ins cabucak iyilesir..
Ebrus hakkinizda hayirlisi olsun canim, kismeti ne zamansa o zaman nasilsa gider kuzucuk krese uzme lutfen kendini.. uyku super olms
Wisdom bel cevreni de inceltirsin tekrar canim simdi tatilin tadini cikar, oglusa gecmis olsun ilk torun tabi goz bebegi
Papatya haklisin canim birakmiyorum ins, seninde sporu birakmaman super oruc olsanda zaman ayiriyorsun ne guzel darisi bizee
88li yulaf ezmesi cok kalorili mi ki, bence en saglikli atistirmalik ciko yemiyosun tatli yemiyosun sonucta
Benimde bugunku iftar menum
1 tabak yalanci patatesli manti, 1 kucuk kase cacik, 3-4 hurma, 1 sekerpare, 3 isirik halka tatli
Tatli fazla oldu bugun ama bitsin diye yedim resmen orucken alisveris yapmamam lazimmis dun resmen gozum donmus markette cesit cesit tatli almisim