Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
yazamadım uzun zamandır. oğlumla ilgili bazı sıkıntılar yalıyorum. hatta bi topik açtım ve çok kafatya taktığımı anladım.
ebrucum çocuk için ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor inan.
çok da takmamak gerek. herşey çocuğun içinde.
köy okullarından çıkan ne başarılı insanlar var.
rabbim yardımcıları olsun inşallah.

Wisdom gozun aydin
Ne kadar limon koyuyorsun 1 lt
Ben de deneyeyim bi ara

Gozum daha iyi ama kirmizi icleri
Misafir zorla gelmiyor bu arada ben davet ediyorum
Bugun disarida yiyecegiz arkadaslarla insallah cok kacirmam
Dun gece iftarda yiyemedim pek 11de bi tabak makarna ve tatli yedim hic olmadi.

Sahur bi dlm pide yumurta ve salata iki zeytin bol su maden suyu

Ebrulim yahu kendine yuklenme calismakla cok iyi ediyorsun devam et. Oglun cok iyi yerlerde olacak insallah. Okul olarak yada sartlar olarak hayalimizdekini sunamiyoruz ama onlar basaracaklar ben eminim.

88Li iyi olmus sahurda vaktin olmamasi. Aksam da az yemissin bugun guzel eksi cikarsin.

Ben belki tartilamam bugun ogleden sonra pazara gidecegim. Ordan da izmirde gezeriz aksamustu. Esim tekrar araba bakmaya basladi bugunlerde.

Papatyam bence oglunu rahat birak. Ona yol gosterecek bir genc olsa cok iyi olurdu. Soyle maneviyatli bir abisi olsa. Gel bak test coz kitap oku. Dualari ezberlemen senin icin onemli gibi. Anne baba soyleyince hic etkili olmuyor.

Benim oglan namaz kilmiyor hic de cani istemiyordu. Gecen gun misafirin oglu 5 vakit kiliyormus. Annesi bahsetti cocukta kalkti kildi. Benim oglanin cok dikkatini cekti. O da cocuk ve kiliyor. Hemen ben de kilacagim dedi. Cocuk zaten zeki. Cevresindeo ndan daha iyi birilerini gorse daha cabuk kabul eder diye dusunuyorum tatlim. Sen uzme kendini. Birak yazin test cozmesin.

Papatyam açtığım konuya bakarım da üzme neolur kendini. Sen elinden geleni yap gerisi ona kalsın ...

Hadekam öyle bazen yarım limon bazen bir limon senin içebilmene bağlı. Inan güzel çalıştırıyor bağırsakları cok mutluyum.
Sende iyileş be kuzum artık. Hastasın ee sende çağırma o zaman. Gecenin o saatinde pek fazla olmş da o saatlerde bende çekirdek yiyordım. Kv yüzük çorbası içti banada ye dedi dedim Hayır. Çekirdek daha güzel geldi.

WİNNN alkali suyu harika.Bende wcye çıkartıyor seviyorum o yüzden.
PAPATYAM nolcak bizim bu oğlanlarımza olan isteklerimiz.Biz mi çok şey istiyoruz acaba.Böylede düşünüyorum zaman zaman.İşte arkadaşın oglu ananesiyle tatilde 2 haftadır ve kız gayet iyi çocukta öyle .Benim aglamaktan canım çıkardı(ki göndermemde zaten)O da aglar durmazdı.Biz mi yanlış yapıyoruz rahat bırakanlar mı dogru yapıyor bilemiyorum artık
Konunu okudum.Çocuklugunuda yaşasın hoca tutma bence.Ama kitap okusun dua ezberlesin testide okul zamanı çözsün yeter.Zaten zeki bir çocuk sıkılıyor olabilir.Ama biz anneler onlar için en iyisini istiyoruz aslında
HADEKAM ohh bu akşam arkadaşlarınla iftarın tadını çıkar benceHırpalamamak elimde olsa keşkeKreş günleri beni bir bu kadar daha negatif olumsuz yazılarla görüceksin galiba desteginizi esirmeyin nolur
88LİM Canım eşim özel ben devlet yanlısıydım.Ama baktım ki devlete giden ve özele giden 2 yegeni arasında daglar kadar fark var.Özele giden 8 ayda kendi yiyyp içmeye erken yatmaya konuşmasını normale döndürdü ve büyük degişim oldu çok şaşrıdık.Hergün ne yedigi uykusu vs raporlanıyor ve az kişi özel glgi vs...........Diger yegeni 2 senedir gigidyor bebeksi kouşuyor hala söz dinlemiyor,annesi besliyor ve hiç ilerleme yok ve digeri 2 yaş daha küçük.Bunu görünce eşim haklı galiba dedim.Ama araba bizim elmizi kolumuzu bagladı.Ve tam bilgi vermeyip bizde tam gün yok yarın güna rtı çocuk kulubü demiş.Anlayamadık eşimle ne yani yarım günü hep oyunla mı geçirecekBununda büyük payı oldu canımın sıkılmasında.Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

lajoba nasıl oldun canım?
btlkbra hayırlı haber var mı canım?

Kızlar nasıl gidiyor hayat.
Uzun süredir yazamadım kusura bakmayın.
Çocuklar iyileşti biz hastalandık eşimle.
Bir yandan ramazan derken vakit aktı geçti.
Kilo durumları vahim.hasta olunca hareket sıfır haliyle kilo aldım .
ramazan sonrası tatile kadar 2 haftam olacak.ne yaparsam o arada yaparım.
Yine 65 i gördüm maalesef.
Sizler ne yaptınız. Geçmişi okuyayım biraz .
.

Banucum çok geçmiş olsun.
Ebrucum özel herşey demek değil. Iyi araştırmak gerek. Allah yardımcın olsun canım.
Çocuğumu da sıkıştırmayacağım artık. Ne yapayım benim oğluşum da böyle. En azından sosyal hayatı çok iyi.

Ebrulim özel ve devleti kıyaslamışsın çocuklar üzerinden.aile etkisi daha fazladir okuldan ziyade.5 yaşında bir çocuk kendi giyinebilir,yemeğini yer,bir problemi yoksa kendini düzgün konuşma diliyle ifade eder.tuvalet ihtiyacını rahatlıkla karşılar. Bunları yapamiyorsa başkaları onun için yaptigindandir.bunlar o yaşa kadar evde ögrenmesi gerekenletdir zaten.
Küçük çocuğu olan tüm arkadaşlarıma söylediğim bir sey var.5.sınıfa kadar öğretmen seçin okul degil.birebir iletişimde olacağı kisi ögretmen olacak.en iyi okulda bile sizi tatmin etmeyecek biri çikabilir karşınıza.

Ppatyam haklısın canım.Konu açman iyi olmuş baya fikir veren olmuş.
Banum geçmiş olsun canım.Aman çocuklar iyi olsunda biz ilaçla vs katlanmaya razıyız.Haklısın ailede büyük etken olabilir.Zamana akışına bırakmak lazım bazı şeylerin üstüne düşmemek gerek!Oturuyoruz hareket yok malesef bizde de durum öyle canım.Ppatyam ve 88 li sporlarını yapıyorlar maşallah.

Akşama fırında tavuklu mantar sote ve makarna yapmayı düşünüyorum.Cısss istiyor canım.İştekilerin yarısı tutmuyor ve o kdara rahatlar ki yanımda çaylar kurabiyeler herşey eynilip içiliyor.Bu akşam çay demleyip bisküvi vs alıp keyif yapmayı düşünüyorum.Temilzigi oruç nedeniyle haftasonuna bırakıyorum artık.

Benim canım pek bir şey istemiyor iftarda. O yüzden sahuru saglam yapmaya çalışıyorum.cııss falan hiç canım çekmiyor.yine de hareket olmayınca gitmiyor kilocuklar.

Banucum bu bizde hep problem idi zaten. Sevmiyor okumayı yazmayı. Ama balığa Pikniğe araba tamirine gitse süper. Gelgelelim kitap defter oldu mu çocuk kaçacak delik Arıyor resmen
İşyerindeki odamı tek başıma kullandığım için oruç tutmayanlarda pek muhatap olmuyorum. Ama bu konuda insanlar saygısız artık. Onların düşüncesizliği.

Iftarda cok yedimmmm
Uc kofte mercimek corba bi maden suyu salata bi servis kasigi tavuk iki kemalpasa tatlisi bi cay bardagi dogal meyve suyu

Simdi eve geldik. Nmz kilip yuruyuse cikalim dedim. Tam abdeste gittim regl olmusum. Erken geldi.

Gecen hafta kilomu hatirlamiyorum
Bu sabah 56.8
Bu bile benim icin mucize hele dun gece yediklerimden sonra.

Banu hosgeldin gecmis olsun canim.
Kizlar dua istiyorum sizden. Bi araba begendik. Almayi dusunuyoruz. 2. El
Insallah kazali falan degildir.
Cok sikildim aylardir araba bakip alamamaktan.

hadeka Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Biz de araba Bakıyoruz. Aslında ne alacağımızı biliyoruz ama yazı atlatalım diyoruz. Eylül gibi alırız inşallah.
Spor yapacağım şimdi. Kahve içiyorum bi taraftan da.
Saat 2 gibi de yatıyorum. Sonra namaza kalkıyorum.
Rabbim inşallah bu mübarek günlerde dualarımızı ibadetlerimizi kabul eder.

Yemekleri yaptım yedik.1 kepçe mantar tavuklu sote ,1 kepçe makarna,1 dl pide
Oglum kucağıma aylıyor benim ise içimde uyuyan biri kolum kalkmıyorEşime dedim parka götür yorulsun hem namazlarımı kılayım.Şimdi geliyorlarmış.Örtüleri yıkayıp astım.Annem ben bakarım yarın sen temizliğini yaparsın dedi.Çoktan uyurdum ama oğlan uyumadan içime sinmiyor inş çabuk uyur

Oglum uyudu 15 fak karın videosu yaptım .Şimdide kesin uyku tutmaz
Geçen hafta :54.6
Bu hafta:54.8
Gelen :200
Hep aynıydım akşam ekmegi fazla kaçırdım 53 ineceğime 55 i geçerim kesin

Hadekam araba konusunda hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun canım.kilo içinde tebrikler
Lajobam ne güzel kilon iyi gidiyor .Wc eğitimi ne durumda canım?
Papatyam yine maşallah sporunu yapmış.Oh keyif yapıyorsun bu gece .Bende inş yarın gece Eşimle film izleyip uyumayıp güzelce rahat rahat sahur keyfi yapmayı düşünüyoruz :)

Btlkbra ?????
88 lim nerdesin kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…