WİNNN alkali suyu harika.Bende wcye çıkartıyor seviyorum o yüzden.
PAPATYAM nolcak bizim bu oğlanlarımza olan isteklerimiz.Biz mi çok şey istiyoruz acaba.Böylede düşünüyorum zaman zaman.İşte arkadaşın oglu ananesiyle tatilde 2 haftadır ve kız gayet iyi çocukta öyle .Benim aglamaktan canım çıkardı(ki göndermemde zaten)O da aglar durmazdı.Biz mi yanlış yapıyoruz rahat bırakanlar mı dogru yapıyor bilemiyorum artık
Konunu okudum.Çocuklugunuda yaşasın hoca tutma bence.Ama kitap okusun dua ezberlesin testide okul zamanı çözsün yeter.Zaten zeki bir çocuk sıkılıyor olabilir.Ama biz anneler onlar için en iyisini istiyoruz aslında
HADEKAM ohh bu akşam arkadaşlarınla iftarın tadını çıkar bence
Hırpalamamak elimde olsa keşke
Kreş günleri beni bir bu kadar daha negatif olumsuz yazılarla görüceksin galiba desteginizi esirmeyin nolur
88LİM Canım eşim özel ben devlet yanlısıydım.Ama baktım ki devlete giden ve özele giden 2 yegeni arasında daglar kadar fark var.Özele giden 8 ayda kendi yiyyp içmeye erken yatmaya konuşmasını normale döndürdü ve büyük degişim oldu çok şaşrıdık.Hergün ne yedigi uykusu vs raporlanıyor ve az kişi özel glgi vs...........Diger yegeni 2 senedir gigidyor bebeksi kouşuyor hala söz dinlemiyor,annesi besliyor ve hiç ilerleme yok ve digeri 2 yaş daha küçük.Bunu görünce eşim haklı galiba dedim.Ama araba bizim elmizi kolumuzu bagladı.Ve tam bilgi vermeyip bizde tam gün yok yarın güna rtı çocuk kulubü demiş.Anlayamadık eşimle ne yani yarım günü hep oyunla mı geçirecek
Bununda büyük payı oldu canımın sıkılmasında.Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
lajoba nasıl oldun canım?
btlkbra hayırlı haber var mı canım?