- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.681
teşekkür ederim canım. çok şükür gördüm bugünleri de... iyi yapmışsın hem kendine vakit ayırmış olmuşsun ne güzel.Selamlar çıtırlar.
ne kaynattınız bu kadar bakayım.
88 li maşallah sana.6 aylık bebekle 38 beden süper canım.
Benim de toparlanmam lazım artık ya.
dün akşam komşularla geleneksel iftar programimiz vardı. Biraz fazla kaçırdım sohbet arasında. Restaurant dönüşü cocuklari yatirip semaver keyfi yaptık bahçede.hafiften bir de yaz yağmuru yağdı. Sahura kadar muhabbet güzeldi.
iftar fazla kaçinca sahuru hafif gecireyim dedim eşim patates kızartmıs süpriz yapmış bana.biraz yedim artik.1dlm ekmek çok az vişne reçeli ve çayla kapattım günu.akşama Allah kerim.
hatta işe bile yaradılar. barsaklar çalıştı sayelerinde. bugün 68 olmuştum o kadar yememe rağmen :) amin canım...88Li az oz yiyorsun badem cevizden bisey olmaz canim
Ebruli de sen de iyi annesiniz. Kafanizi bulandirmayin. Herkesin sartlari imkanlari hassasiyetleri farkli sadece. Allah evlatlarimiza hayirli uzun omur versin.
inşallah düzelir aranız canım. bi de 40 günlük bebek emmeye muhtaç.Merhaba kızlar
Dün akşam eşimle kavga ettik. Komşular yüzünden.
Bugün oruç değilim. Regl olacağım. Yani bugüne dek öğle Namazını bile kılamayacak kadar şaşmadı. Inşallah bugün de Şaşmaz. Çok üzülürdüm yoksa.
Ebrucum biz fazla düşkünüz çocuklara. Iyi mi kötü mü tartışılır ama bence kötü. Evliliği Eşleri sosyal hayatlarımızı askıya alıyoruz hep.
İşimiZ Gereği bizim çok sık Yurtdışına çıkmamız gerekir. Kendimizi geliştirmek açısından. Kimse çık diye zorlamaz. Benim arkadaşlarım Gözlerini kırpmadan çocukları bırakıp farklı zaman dilimleri için gidiyorlar. Arkadaşım 40 günlük bebeğini bırakıp 15 günlüğüne Brezilya'ya gitti mesela. Ama ben yapmadım yapamadım. Ben 3-4 yıldır gitmeye başladım. O da eşim ve çocuğumu da götürüyorum yanımda.
İnşallah onlar için en iyisini yapabiliriz.
ne güzel güne başlamışsın canım. evlat sevgisi gibi yokOgluşun sevgi senfonisiyle uyandım ...çiçek Annem...bal annem...canım annemmmm :) ütü yapmayı planlıyorum ve yemek tabisi .
88lim azıcık yemişsin pastadan hem az yiyorsun zaten bili olmaz canım afiyet olsun.6 aylık bebek ve 5. Çocukla 36 beden harikaaaaaaaaa!!!!!!Ben tek çocukla bir yaz 36 giyebildimbravo sana cabım
neyse canım üzme kendini olan olmuş artık...Kızlar ya pisi pisine benim aptallığım yüzünden gitti orucum... Çok üzgünüm çok....
Eşim bu aralar bir tuhaf. Çok sinirli. Çok agresif. Gerekli gereksiz herşeyde sinirleniyor. 1 yıl önce ben de öyle idim. Psikoloğa gittim. Ve psikolog bana bi Kartal hikayesi Anlattı. ve sonra hayatım değişti. Eşim de şu anda o durumda. Ben bir yıl önce Bambaşka bir insandım. Şimdi çok farklıyım.Papatya esin suc mu bastiriyor anlamadim
Neden olayi sana yikiyor ki
Bi donem arkadas olmussunuz sonra saygisizlik yapmislar uzaklasmislar
Bu cok dogal degil mi
Hikaye bu canım.O zaman esinin tez zamanda basarmasi dilegiyle
Kartal hikayesi nedir kisaca bahseder misin papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?