Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Oglum mahallede oynadı bende başında bekledim.Eşim devir aldı nöbeti:) bütün ütülerimi bitirdim , çm astım, ayakkabılıgı temizledim , oglumu yıkadım.Şimdi yattığımız yerden oymaklarla oynuyoruz.insan evdeyken oruç daha kolaymış çalışınca anladım.İşte saatler geçmiyor uykusuzluk bi yandan.Çok şükür hiç oturmayıp bi sürü iş yapsamda geç kalkmanın avantajı var.Ki Halsiz kalsamda uzanabiliyorsun!Keşke Ramazan'da çalışan herkes dinini kolayca anlayabilsin dîye 1 aylık izin olabilseydi ne güzel olurdu dimi kızlar.

Hadekam Ohh kitap keyfi demek :) Tatil iyi gelicektir sana ve çocuklara.Sahurda canım istemiyor ama iftarda yemek değilde tatlı sonra ıvır zıvır çekiyor canım.Eşimde yağlı yemek istemiyorum dedi.Şakşuka,közlrnmiş yoğurtlu biber ,makarna ve çorba yapıcam ve tabii kafayıgfffffffffff

Merhabalar
Ebrucum apartmanda samimi olduğumuz bi aile vardı. Birlşkte tatile Pikniğe falan gidiyorduk. Sonra bazı sebeblerden dolayı aramızda hiç kavga gürültü olmadan küstük biz bunlarla. O aile kendilerini apartmanın sahibi sanıyor. Otoparkta veya ortak Kullanım alanlarında sadece kendilerine aitmiş gibi davranıyorlar. Aslında herkes farkında ama kimse adama bulaşmak istemiyor. Eşim çok kafaya takıyor. Resmen psikolojisi bozuldu. Dün bi de kv nedeniyle bi gerginlik yaşanmıştı evde. Ben de çok takıyorsun eedim. Senin destek olman gerekirken Karşımda duruyorsun sen bayanla samimi olmasaydın bu derede samimi olmazdık dedi. Yani herşey benim suçummuş. Sonra da bana geçimsiz olduğumu ima eden şeyler söyledi.
Aylardır 4 haftada bir pazar günleri öğle namazımı kılmama müsaade etmeyen reglim bugün gelmedi. Ve benim bi orucum gitti. Allah'ın tokadı....

Bir haftadır abimlerdeydim yengemle gulus cümbüş geçti gitti yine hic anlamadım bugün regli oldum 8-9 gün sürüyor maalesef sorun var biliyorum ama korkuyorum doktora gitmekten
Bu hafta bayram temizliğine giriseyim diyorum badana halıları yıkamaya veriyim bu hafta bütün işlerini bitireyim diyorum erken ama oruçluyken dilim damağın kuruyor hoc birşey yapamiyorum maalesef menüye gelince dun sutkizimin doğum günü vardı karbonhidrat ağırlıklı oldu sahurda az yedim ama bugün iftardada az yedim birde küçük bi dilim pasta yedim bu hafta boyle yedim vadafon olduğu için her yerde çekmiyor internetim

teşekkür ederim canım. çok şükür gördüm bugünleri de... iyi yapmışsın hem kendine vakit ayırmış olmuşsun ne güzel.

88Li az oz yiyorsun badem cevizden bisey olmaz canim
Ebruli de sen de iyi annesiniz. Kafanizi bulandirmayin. Herkesin sartlari imkanlari hassasiyetleri farkli sadece. Allah evlatlarimiza hayirli uzun omur versin.
hatta işe bile yaradılar. barsaklar çalıştı sayelerinde. bugün 68 olmuştum o kadar yememe rağmen :) amin canım...
inşallah düzelir aranız canım. bi de 40 günlük bebek emmeye muhtaç. üstelik 15 günlüğüne. ben bile yapamam.

ne güzel güne başlamışsın canım. evlat sevgisi gibi yok
işlere dalmışsın yine. ben olsam tek izin günümde dinlenmeyi seçerdim her zamanki gibi. çok yıpratma kendini (hep söylüyorum farkındayım ama genç yaşında hasta olmandan korkuyorum inan. ALLAH korusun)

daha 36 olamadım ama 2 aya yakın vaktim var. doğum günümde 59 u ucundan görsem havalara uçarım. motive amaçlı değiştircem pantolonu :)

Kızlar ya pisi pisine benim aptallığım yüzünden gitti orucum... Çok üzgünüm çok....
neyse canım üzme kendini olan olmuş artık...

ben menüleri de yazayım
sahurdan önce 100 gr kadar badem ceviz,
sahur: peynir, 2 yumurta, 2dl tam buğday, domates salatalık, ayran, 9 hurma
ilk defa bugün elim ayağım titremedi. meğer açlıktan oluyormuş. artık sahurlarda çok kasmamaya karar verdim
iftar: ayran, çorba, 3 hurma, kıvırcık, tavuk kebap 40gr sanırım
şimdi de yoğurt yiyorum
30-40 dk yürüyüş. yarın daha çok yaparım inşallah

Iftarda közlrnmiş kırmızı biber yoğurtlu Yedim 2 dl pide 1 dl tatlı .Sen misin yiyen Migdem deve yemiş gibi.Arkadaş çağırdı çaya.biz valeybol oynadık çocuklar bisiklet sürdü .Tam çay içicem Migdem yine kötü bulanmaya başladı .Bi sürü cips çekirdek yok yiyemiyorum.Migde anlatıyor açık büyün gün az ye diye ama nerde pis boğaz ben!!!Oglum hemen uyudu gelince bu seferde ben 2 ye kadar kıvrandım yatakta ana yemeklerden yseydim kimbilir nolurdum!!

Papatyam ah bu erkekler iyi olur bişi demezler kötü olunca bizden bilirler !Oruç için bende olsam üzülürdüm ama olan olmuş.Benimde günüm şaşmaz ama ögle mi ikindi mi belli olmaz bazen.Kışa kaza orucu tutarsın .

88 lim yorulmadım canım ama H içi yapmak daha zor oluyor İnan .Menün harika yine herzamanki gibi !!Böyle devam edersen bence dogum gününde 59 olursun!
Zuzummm regl iken yap bencede canım.Bende son hafta regl olucam o zaman yapıcam cam kapı vs derince.

ebrucum iftarda ben de öyleyim. yarım hurma yiyorum sonra su.. çorbayla tıka basa oluyorum. daha fazlası mideye zarar. ben de çok kıvrandım öyle. sonunda çorba dışında yememeye karar verdim. midem rahat oluyor. sonra çok acıkırsam badem ceviz yoğurt.

Günaydın kızlarrrr yazamıyorum ne zamandır kusuruma bakmayın kafam cok Dalgın bu aralar kafamda deli sorular var.... Bu durmun geçmesi için regli tarihimi beklemekten başka Birşey kalmadı cok korkuyorum kızlarrrr hem manen hemde maddi Bakımdam cok yıpranırız Allahıma dua ediyorum Herşeyin hayırlısını anladınız durumumu herhalde kızlar kafamda hep bu konu var bu aralar hem bu Yüzden hem Ramazan tutamıyorum kendimi diyet falan olmuyo yani sizleri okuyorum ama birşeyler yazamıyorum tekrar nolur kusuruma bakmayın unuttum sanmayın sakın hepinizi cok öpüyorum

Hayırlı sabahlar.Gözlerim kapanıyor
Araser canım anladım.Stresli bir durum ama hakkınızda hyırlı olan olsun canımHaberlerini bekliyorum
Lajobam nerdesin canımmmmm?
Btlkbra hayırlı bir haber var mı canım?

Slm kizlar
Dun mahalle iftari vardi harikaydi gece yarisina kadar sokaktayddik.
Ilk gunku tatli krizim gitti ama oglen kahvalti ardindan bi ara ogun ve iftar yapiyorum abartmiyorum.

Papatya bugun regl oldun mu
Dun icin uzuldum

Ebrulim iftarda su corba ara ver. Bu sabaga ;zetede yaziyordu
Ramazanda zayiflamak isteyenler su ve corbadan sonra 10 dk beklesin diyordu

88Li dikkat et kendine. Az yiyorsun ama hasta olabilirsin. Cok tempolu bir hayat ve az yemek hastaliklara davetiye olmasin.

Araser hakkinda hayirlisi guzelim.
Zor bir durum.

Benim de duygularim cok degisken
Bazen ucuncu cocugu cok istiyorum bazen asla diyorum. Bebek sevesim var .
Tabi borc harc zor olur

Papatya esin suc mu bastiriyor anlamadim
Neden olayi sana yikiyor ki
Bi donem arkadas olmussunuz sonra saygisizlik yapmislar uzaklasmislar
Bu cok dogal degil mi

Papatya esin suc mu bastiriyor anlamadim
Neden olayi sana yikiyor ki
Bi donem arkadas olmussunuz sonra saygisizlik yapmislar uzaklasmislar
Bu cok dogal degil mi
Eşim bu aralar bir tuhaf. Çok sinirli. Çok agresif. Gerekli gereksiz herşeyde sinirleniyor. 1 yıl önce ben de öyle idim. Psikoloğa gittim. Ve psikolog bana bi Kartal hikayesi Anlattı. ve sonra hayatım değişti. Eşim de şu anda o durumda. Ben bir yıl önce Bambaşka bir insandım. Şimdi çok farklıyım.
Eşim de geçiriyor o değişimi. Bence herkes geçiriyor. Özellikle bizim yaşımızda olanlar. Bazıları başarıyor bazıları çakılıyor...

O zaman esinin tez zamanda basarmasi dilegiyle

Kartal hikayesi nedir kisaca bahseder misin papatyam

hadekacım bebek istememende tek neden maddiyat mı? sakın böyle düşünme bence. onlar rızıklarıyla geliyorlar. biz evlendiğimizde eşimin işi maaşı hiç bir şeyimiz yoktu. üni 1 sınıftaydı, evlendik. sonra iş de oldu, maaş da, ev de... bu konuda içinde hiç şüphe kalmasın. ALLAH a tevekkül edene, ALLAH kafidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…