- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.701
8 88li canım o hadeka değil benim maddiyatta var tabi ama en cok ta bende artık o güç kuvvet kalmadı sanırım zaten ikisini de ben büyüttüm hiç yardıma gelecek kimsem yok annem rahmetli olalımyıllar oldu kayınvalide desen artık yaşlı kız kardeş falan da yok bilmiyorum cok zor geliyor artık bana bir de ikisini de şuan kolejde okutuyoruz onlara sunduğum imkanları veremezsem die korkuyorum Rabbim gönlümün içinden geçenleri biliyor ona bıraktım artık herşeyi.....hadekacım bebek istememende tek neden maddiyat mı? sakın böyle düşünme bence. onlar rızıklarıyla geliyorlar. biz evlendiğimizde eşimin işi maaşı hiç bir şeyimiz yoktu. üni 1 sınıftaydı, evlendik. sonra iş de oldu, maaş da, ev de... bu konuda içinde hiç şüphe kalmasın. ALLAH a tevekkül edene, ALLAH kafidir...
Iftar :1 servis kaşığı yoğurt,1 servis kaşığı şakşuka,4 çatal kesme
Ara: Yeşilçay,5 çatal ekmek tatlısı
50 tam mekik
Oğlanı uyuturken uyuyaklamışım iyide olmuş.Ama baş agrısıyla uyandımilaç içtim inş geçer .Niyetlenmiycem sabah nasıl kalkıcam ona göre niyet ederim
Facebook diyet sayfasında arzu hanım dün ki sahur menümü paylaşmış çok mutlu oldum.
Sahur : 1 dl pide,kk peynir,2 zeytin,3 hurma,1 domates ,biraz çilek reçeli,1 kase yogurt , yeşilçay
pardon canım :) gelecek için kaygılanmak anlamsız gelir hep bana. eşim düşünür durur bizde de ... ben ALLAH elbet bi çıkar yol verir derim ,O da verir... hatta bi keresinde eşim aşırı stresliydi. ödenmesi gereken yüklü bi borcumuz vardı. eşime gökten zembille de inse gelecek o para demiştim(ALLAHın izniyle) ve resmen öyle bi şey oldu. hiç beklemediğimiz anda, beklemediğimiz yerden para geçti elimize. borç falan da değil, kendi paramız oldu... ayet ve hadislere çok güvenirim ben. onlarla hareket eder, haklı çıkarım. eşime anlatamıyorum ben de ne yazıkki... sizin hakkınızda da hayırlısı olsun canım...8 88li canım o hadeka değil benim maddiyatta var tabi ama en cok ta bende artık o güç kuvvet kalmadı sanırım zaten ikisini de ben büyüttüm hiç yardıma gelecek kimsem yok annem rahmetli olalımyıllar oldu kayınvalide desen artık yaşlı kız kardeş falan da yok bilmiyorum cok zor geliyor artık bana bir de ikisini de şuan kolejde okutuyoruz onlara sunduğum imkanları veremezsem die korkuyorum Rabbim gönlümün içinden geçenleri biliyor ona bıraktım artık herşeyi.....
öyle miymiş? hiç bilmiyordum. eşim de hep ısrar ederdi kabuklu alalım diye. ben de zor oluyor soyması diye kabuksuz alıyorum. aslında öğrenmiş olsam da yine kabuklu alamam sanırım. evde çürür gider. vaktim olmuyor ki... bi de çöpleri dağılıyor sağa sola88 licim bademler tazedir umarım. Kavrulmamişsa faydası büyük çünkü.
Ceviz fındık badem gibi yemişler yenmeden hemen önce ayiklandığında uçucu yağları da içinde kalarak şifa oluyor bize.mümkünse kabuklu alıp muhafaza edin dostlar.
Belki de bosuna sitres yapıyorumdur inşallah....menülerin bana göre çokkkk cok iyi ben baya sapıtıyorum iftarda sanki gayet ince Fit biri gibi yiyorumnm 8 88li nin menülerine zaten diyecek birşey bulamıyorum hem bu kadar az ye hemde 5 cocuk bak maşallah diyimde nazar değmesin....Hayırlı sabahlar herkese.Uykumu almışuyandım baş agrımda yok.Ofisi temizledim kadın yaşlı ben kendi yerimi yaptırmıyorum kendim temizliyorum.Ama uyku bastırdı şimdi oturunca sessiz patron şehir dışında,müdür müşterilere gidiyor vs.. Tek başıma öyle nete bakıyorum tüm gün.O da olmasa masaya koyar uyurum valla
ARASER hakkınızda hayırlısı canım.Bende senin kanatindeyim.Bakamayacagım gelecegini hazırlayamayacagım çocugu dogurmam.Ama kazayla olursada aldırmamBakalım belki boş yere kafanı yoruyor stres yapıyorsundur canım.Benim menülerim mi güzel 88 lim daha saglıklı az ve güzel besleniyor.Eşinle sahur yaptıgın içindir ben yalnızım hafta içi canım istemiyor pek.Akşamda migdem şişmese daha yerim.
88li menüleirn harika canım badem tok tutar.Yürüyüşte yapmışsın ohhYeni cicileri güle güle giy
Papatyam hikayeyi okuycam birazdan.Spor yapmışsın bravo...Ben yemekten sonra naamzları zor kılıyorum.Ha yatıyor uzanıyormuyum hayır ama kıpır kıpır bir mutfaga bir oraya fır dönüyorum evde
Günüm geçmedi güzelim.. günümün gelmesini bekliyorummm bi ihtimal diye....Yettim ebrum.
ne güzel yazmışsınız kızlar dolu dolu.
Araser Inşallah hakkında hayırlısı olur canım. Günün gectiyse yaptir testini rahatla.
bu ara hep 3. 4. Bebek haberleri alıyorum çevremden.bana da yap diyorlar da kaza hariç ben de hiç istemiyorum.Allah isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?