Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

88Li ve ebruli menuleriniz gayet guzel
88Li feraceni gule gule kullan emeginin karsiligini goruyorsun

Pantolonun da hayirli olsun. Papatyam okuyacagim hikayeyi.
Sanirim biliyorum ama bakacagim.

4 mil alkisliyorum. Ben yuruyus de spor da yapamiyorum. Dolayisiyla kilo da veremiyorum. Gecen hafta hem oruc hem misafir harikaydim. Dinc ve actim. Tarti da yuzume guluyordu. Cumartesiden beri tutamiyorum sonuc kotu.

8Ili benim de kaygilarim cok. Bi yanim istiyor bi yanim cocuk istemiyor
1. Esim istemiyor
2. Maddiyat
3. Destek olacak kimsem yok
4. Hipoglisemi hastasiyim.

Ama bebek gorunce icim kipir kipir oluyor.

Papatyam bu hikayeyi biliyordum. Hayatima yon verecek kadar etkilenmemistim. Ama insanin gelecege yeniden taptaze dogabilmesi icin de eskiden getirdigi yuklerinden de kurtulmasi gerekiyor.
Paylasim icin tesekkurler.

Kızlar selamlar. .

88 li beni sormuşsun sagol tatlım. Yazılara bakıyorum ama yazamıyorum bir türlü . Netim azalıyor. Ayın 9 unda Yenilenecek.

Diyet yapamıyorum. Ayak uydurmak zorundayım malesef. Ama limonlu su cok içiyorum . Tartı ya cıkma ya korkuyorum.
Cok da yüzemiorm. Oglandan dolayı.
Burda hava soguk diyebilirim. Cok esiyor .
Oglan bi saat önce öksürmeye başladı . Inş gece güzel uyur. Dua edin.

Hadeka areser hakkınızda hayırlısı kızlar. Bende sizin gibiyim. Ne kadar geç olursa ogluma daha cok benden annelik tadar diyorum. Ikinci olunca birinci ister istemez ilgi eksikligi olacak. Diorum 4 yaşına kadar beni yaşasın dolu dolu.
Korkuyorum bende.

Ebruş mucuuuukk tatlım ..

kızlar iftardan beridir yiyorum. iftarı çorba salatayla yaptım. bir kaç şeyin de sadece tadına baktım. yine uyuyamadım. yulaf ezmesi, badem ceviz, yoğurt... ne bulduysam yedim. neyse yine de çocuklara aldığım şeylerin tadına bile bakmadım. hep aynı zaten :) bayrama iyice zayıflamış olurum inşallah...

Eve gelince yarım saat uyumuşum .2 dl tava böreği bol şekersiz çayla iftar yaptım.Geri kalanını komşuya verdim.Oglum zorla uyudu kucağımda (12de) hemen Yatağa fırladım.Ama yarım saat uyudukya sanki yetmiş garip bana( yatakta oğluma hak verdim uyuyamıyordum ve sinirden ağlayasım vardı( saate baktığımda 1 di dalmışım .Hop hiç duymayan ben davulcuyu(2de) duydum ve kalktım duş aldım mayıştım belki dedim şimdi sahur yiyiyorum.Ve yine yarın uyuklayıp işte kendime sinir olucam biliyorum 2 tane tost ekmeklerinden yağsız tost ,1 ayran

Ramazan boyunca bu uyku düzeni böyle geçecek sanırım bende bu saat oldu hava aydınlanıyor ben hala ayaktayım gözlerim fıldır fıldır sahurdan sonra uykum kaçıyor sabah da zor kalkıyorum.....ramazandan sonra geçecek inşallah bu durum ebrucum....

Araser bende bu akşam dışarıda arkadaşlarlayım .Canım ben cumartesileri sabaha kadar oturuyor ama öglene kadar uyudugum için zorlanmıyorum.Ama 4 te yatıp 7 de kalkıyorum çok uykusuz kalıyorumRabbim kolaylıgını veriri inş.az kaldı zaten dimi

88lim menüleirn harika.yediklerin zararsız şeyler zaten afiyet olsun.
WİNNN
Papatyam gidicegim dedigin yere gittin mi canım?ig da öyle anladım.
Banumm Aslında ilk okula kadar ögle uykusu uyutun diyor uzmanlar.İşe başlayana kadar kuzumda uyuyordu.Ama şimdi öglen uykusu hiç uyumamasına ve kv sokakata tüm gün enerji atamayışına şaşkınım.BELKİ ÖZLEDİGİ İÇİN BİZİMLE DHA FAZLA ZAMAN GEÇİRMEK İSTİYORDUR KUZUCUMMMMMMMoKULA BAŞLAYINCA ERKEN KALIKICAK ÖGLEN UYKUSU HEM OYNIYCAK UMUDUM eylül ayı bakalım.
Zuzum menülerin gayet güzle canım!
Hdekam sende gayet iyi besleniyorsun canm

merhaba kızlar
oruç tutmuyorum bir kaç gündür. normla şekilde hayatıma devam ediyorum.
ebrucum gitmedim canım. bi aksilik oldu. zaten ben de gitmem yaklaştıkça işi kabul ettiğim için pişman olmaya başlamıştım.
anladım ki ben para insanıo değilim. ben evimde oğlumla eşimle olayım çok para da gözüm yok.
belki sonbaharda olabilir. en azında şimdi ramazanda evimdeyim. orucumu tutuyorum namazımı kılıyorum.

Papatyam hayırlısı olsun canım.Ne güzel insanlar toplanmış buraya Rabbime şükürler olsun.Seviyorum hepinizi ne çok şey ögrendik birbirimizden.Din,çocuklar,diyet,spor,sorunlar,evlilik...........hayatın her alanı ile ilgili bilgiledirdik destek olduk birbirimizeNoliiiiiiiii bana ya duygusala bagladım

Bu akşam arkadaşlarla iftar yapıcaz.Birinin yarın d.günü süpriz yapıcaz pasta ile.Meşhur bir tatlı kafesine gidicez.Yemekte var ama ifta menü yok.Tek çeşit yiyip pasta yemeyei planlıyorum tabi çok özledigim kahve...........Uykusuzluk yapar diye ramazan boyuunca içmeye korktugum ama her gece uykusuz kaldıgım kahvemi evde de tarçınlı içicem artık.Zombiye dönüşürsem şaşmayın

Kızlar, dün ilk defa Bici Bici yedim. Aranızda bilenler vardır belki. Yediğimiz yer de yeşillik agaçlıktı. Sinek ısırdı orda. Bacagımın üç yeri çok şiş ve kaşınıyor. Havuza gittik geldik. Oglanın uyuması nı bekliyorum sıpa uyku saati geçti diye uyumam diye diretiyor. Tuvalet eğitimine de başlamadık daha. Burası cok esiyor. Oglan da hastalanır diye kv yle korkuyoruZ. Bayramdan sonraya kalır sanırım . Yaz da tam gelmedi ki.

Papatyam hayırlısı tatlım ya. Spora dewam mı. Ben Burda hiç yapamıorm.
Ebruşum canımsın ya. Bu kadar uykusuz luk koşuşturmaca yoruyor seni. Maşallah ama.
zuzu menü güzel ve sağlıklı
jalobam Özgem Havarım nerdesiniz bakim siz.

Sağol Ebrucum.
wisdom01 spora devam ediyorum canım. Aynı zamanda yemeye de devam ediyorum

Sen nasılsın canım.
Bizim evde oruç yok. Ben reglim ama eşime ne oluyorsa o da tutmuyor.
Bayrama kadar 2 hafta izin mi kullansam diye düşünüyorum.

Bugünkü menüm sahurda 2 kaşık menemen 2 dilim ekmek 2 bardak çay nescafe
İftarda 1 kepçe kesme çorbası 1 kaşık patlıcan biber kızartması 2 kepçekurufasulye bir parça pide cayla 1 dilim kek
Şimdi bitki çayı iciyorum

Kızlarla güzel bir akşam geçirdik.Yemek tabağımı da pastamıda bitiremedim tıkandım hemen :) yürüdük sohbet iyi geldi .Oglum gücenmişti affetti sonra öptü sarıldı uyuduk.Ama uyuyor gibi değilim nasıl anlatayım psikolojik sanırım .Gğnüdz gözlerim kapanıyor.Gece uyanır gibi saate bakıyorum ara ara dalıyorum bende çözemedim
Zuzum harika gidiyorsun ve tartıda bunu doğrulamış bak :) bir döndün ne dönüş tebrik ederim canım.

Btlkbra çok sevindim canım.Allah gönlünÜze göre versin .Topigimize bir minik bebiş daha geliyor genişliyor ailemiz :)

Winn aslında orda daha çok spor yapma imkanın var .Ogluş uyurken kv bırakıp yürür mekik filan çekebilirsin ?Yüz bari bol bol :) havalar tam ısınmadı Haklısın hasta olabilir kuzucuk!
Araser hayır haber var mı?
Lajobammmmm Nerdesin canım?
Banum nirdesinnnnn kızzzzz?
88 lim seni göremedim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…