- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.741
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....Meraba kizlar ben geldim bugun kan tahlili yaptirdim 1 aylik hamileyim cok sukur insallah saglikli sihhatli kucagima almayi nasip eder rabbim
Wowwww süper yumurta da var bence kesin güzel yorum gelir....Eki Görüntüle 1570849 Hayırlı sahurlar .Bakalım arzu hanım ne yorum yapıcak :)
Kızlarla güzel bir akşam geçirdik.Yemek tabağımı da pastamıda bitiremedim tıkandım hemen :) yürüdük sohbet iyi geldi .Oglum gücenmişti affetti sonra öptü sarıldı uyuduk.Ama uyuyor gibi değilim nasıl anlatayım psikolojik sanırım .Gğnüdz gözlerim kapanıyor.Gece uyanır gibi saate bakıyorum ara ara dalıyorumbende çözemedim
Zuzum harika gidiyorsun ve tartıda bunu doğrulamış bak :) bir döndün ne dönüş tebrik ederim canım.
Btlkbra çok sevindim canım.Allah gönlünÜze göre versin .Topigimize bir minik bebiş daha geliyor genişliyor ailemiz :)
Winn aslında orda daha çok spor yapma imkanın var .Ogluş uyurken kv bırakıp yürür mekik filan çekebilirsin ?Yüz bari bol bol :) havalar tam ısınmadı Haklısın hasta olabilir kuzucuk!
Araser hayır haber var mı?
Lajobammmmm Nerdesin canım?
Banum nirdesinnnnn kızzzzz?
88 lim seni göremedim canım?
slm arkadaşlar ben yeni katıldım kadınlar kulubüne diyet konusunda bende yardım almak istiyorum sizlerdenGözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?