Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayırlı olsun inşallah hadeka.
Ödenir gider Allah'ın izniyle.
Ben de Eylül gibi bakacağım. Aklımda var bi model rengi falan hepsi tastamam. Yazı bi atlatalım inşallah

Insallah papatyam. Darisi isteyen herkese. Bugun reglden sonraki ilk orucum. Cok aciktim cok susadim.

Uykum var uyutamiyorum da.
Pazartesi de tatile cikiyoruz. Agustos 20ye kadar gezmelerde olacagiz. Bir yanim seviniyor bir yanim gitmek istemiyor. Evim evim guzel evimmmmm.

Lajoba masallah atlatmissin wc egitimini. Wisdom darisi senin basina. 9Unu bekliyoruz. Sensiz tadi olmuyor topigin.

İyi akşamlar kızlar.
Hadeka iyi günlerde kullanın arabanızı. Hayirli olsun canım. Allah ödeme kolaylığı versin.
Bugün de doyduk çok şükür.
Geldi bildirim saati.
pazar:65.5
Cuma:64.6
giden:900gr
hedef:62

Araba baktık bugün. 98000 tl. Şu anki borçlar olmasa alırdım. Ama kredilerin bitmesi lazım. Belki ben de bir iki aya bi üst unvana geçerim. Maaşım artar inşallah.

Eşimin baktıkları da hep 100- 110 atasıydı işte. O da butcemizi aşıyordu. Allah Gönlünüze gore versin Papatyam.

Banucum senin için bildirim yapıyorum. Bu hafta regl olduğum için yedim. Saçma beslendi ve aldım.
Geçen cuma 56.8
Bu hafta 57.2
Fark 400 gr

Banucum tebrik ederim güzel vermiş son.

hadekacım güle güle kullanın cnm
kilo bildirimim
geçen hafta 66.700 civarıydı sanırım
bu hafta 65.700
gelen yok
giden 1000
hedef 58 şimdilik
iftar menüm
1 küçük parça pide 1 tabak kurufasulye domates salatalık 6 adet üzüm 1 dilim şeftali
su 2 bardak 3 bardak çay
şimdi limonlu soda içiyorum

Hayırlı sabahlar canlar.Akşam iftara arkadaş son anda çağırdı gibi bişi oldu.Ordaydık tartılamadım.Ordan anneme geçtik.Kilomu merak ediyorum bende.
Hadekam 400 gr vermişsin ne güzel.
88 Lim waw ama o gıdımcık yemelere çok bekliyordum öylede olmuş maşallah arkadaşıma benim
Zuzummmm menüler harika nosu kız sana azimle döndün valla:)) 1 kilo gitmi bak tebrik ederim canım .

Eve yürüyerek geldim Ohh miss.(30 dk) hemen temizliğe başladım.Petekleri temizledim,mutfağın camı perdesi,sil süpür,yemek yap ,Oglışu yıka....Tam yemekteyken eşimin teyzesi Kurabşye ve sıcacık poça açma getirmiş.Kuabiyeden yiycem 1 tane ama hamurişlwrimden sahurda 1 tane yerim.Oruçluyken böyle yemiyordum ama çok acıkmışım.Eşim süpriz yapmış.Pahalı diye almaya kıyamadıgım nıke AirMax spor ayakkabısı almış Çok şaşırdım beklemiyordum Bu akşam keyif yapıcaz sahura kadr uyumayıp film izliycez Ogluş uyuyunca

Merhabalar
Ebrucum güle güle kullan ayakkabılarını. Eşine de maşallah.
Ben bugün oruca başladım. Reglden önceki oruçlarımda iftardan önce 63.3 çıkıyordum. Az önce 63.8 Çıktım. 500 gram alıvermşşim.

Selam kızlar. Evimi özledim. Inşallah diger hafta evimde olurum. Veeeeee wifiiii ay netsiz Hayat hayat değilmiş. Evime gidim de diyete spora başlıcam. Burda yapamadım malesef. Eşim de oglana baston aldı. Bu gece kayınbirader getirecek. Yarın oglanla yürüyüşe başlarım. Gidene kadar ne kadar yürürsem o kadar kar.
Burda hava cpk güzel .. Adana yanıyormuş. Küçük odaya hapsolucaz malesef .. klima açarım.

Ebruş hayırlı olsun ..
Eşinde güzel sürpriz yapmış maşallah ..
Alkali su , ben o şişeyle 2 normal su içtim ,2 de limonlu içtim. Kilom 73.6 .. geldiğim kilo dayım .. aldım eskiye nazaran off offf. Nerdesin 69 lu hallerim.

Papatyam allah kabul etsin. Gr ı da takma kafana ödem dir .

Wisdom iyi yine
Almamissin
Oglus bastonu gule gule kullansin rahat yuruyuse cikarsiniz
Ebruli ayakkabilar yakiyor masallah esin de cok dusunceli.

Papatya bende de regl oncesine gore 400. Artidayim. Demek ki oruc bizi iyi tutuyormus .

Abartmadan iftar sahur yaptim ama bu gece tatli yiyecegim sanirim.

Bugun izmir ici ciktik arabayla. Ilk tecrube bayagi kullandik. Pazartesi esim hastaneye gidecek. Ege unv hastanesine. Giderken o donuste ben kullanacagim. Rahatmis araba. Masrafli da olmasa super bisey.

Memleket donusu bi tatil planladik. Izmirde yasiyoruz nimeylerinden yararlanalim ufak ufak dimi

Merhaba kızlar
wisdom01 güle güle kullanın.
Hadeka sen de saçların güle güle uzat inşallah. Araba rahat ama çok da masraflı. Biz 2. Arabayı alacağız. Çift Arabası olanlar sakın ha diyor. Çok masraflı fiyor.
Şu anda bi taraftan çilek yiyorum. Bi taraftan nescafe içiyorum. 12 de spora başlayacağım.
Ramazan da oğlumun hiç uyku düzeni kalmadı. 2 gün oruç tuttu o da. Öğlen ve ikindi namazlarına gidiyor bazen.
Bazılarınızın bildiği bi meseleden dolayı duaya ihtiyacım var. Namazının arkasından benim için dua etmek isteyen olursa özelden yazayım dileğimi. Ya fettah esmasına devam ediyorum. Bakalım ne zaman bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…