- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.201
Evet,yarim saat bile olsa yeterli.ama kizimla yurumek cok zor bebek arabasinda,oturmayi hic sevmiyor.Bakalim evde spor yapsam o bile kafii.ekmek sorununu cozucem insallah.Royem hergün yarım saat yürüsen bile yeter. Bir de hangi bölgen fazlaysa o hareketlerden yap. Cok su yeşil çay acı seviyorsan herşeye acı koy .. hatta sabah kahvaltı da bile turşu ye acı biber .. ben bazen yiyorum ..
Ekmek hayatın bir noktası değil ki bunu yemeyerek anlıcaksın. Yiyosan da lif oranı yüksek ekmekler tüket. Çavdar olabilir .
Kimse için üzülmeye değmiyor. Allah hakkımızda kim ne düşünüyorsa ona bin katını versin iyi ya da kötü
iyi geceler kızlar benim de hayalim çıtır bir anne olmak.Ramazan ayında 98 kilo ile düzenli yemeğe ve yürüyüş yapmaya başladım bu aralar sürekli 83.84 gidip geliyorum.aranıza katıla bilirmiyim.
hoşbuldum canım sende güzel kilolar vermişsin.Hoşgeldin.
Güzel kilo vermişsin eminim ki devamı gelecektir. Bende 93 lerden düştüm şuan 73 falan ım.
Ayşem hoşgeldin hiç unututrmuyumGüne güzel başlamışsın devamıda gelir inş.
Arzum onca misafirlere ragmen iyisin canım.Çok iradeli davrnaıyorsun ve motive hiç düşmüyor maşallah sana
Hikom senin menünde güzel.Motivasyonumuz düşmesin kızlar
ROyem öyle boşboş yürümek sahilde ohh miss.Yapmayalı yıllar oldu bazen kendşnle başbaşa kalmak iyidirYinede Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın.
Şuanlık iyi gidiyorum bakalım ne kadar eksilicem.Misafirim var akşama en az zararla kurtulurum inş.Akşama resimli menümü eklerim.
menüler çok güzel canım.20 yu ne kadar zamanda verdin.Royem hoşgeldin. Eminim gidicektir kilo ların.. ben 93 lerden düştüm 73 lere.
Menüm
Sabah Eki Görüntüle 1610322
Ara yeşil çay 6 adet kuru kayısı 2 avuc sarı Leblebi
Öglen Eki Görüntüle 1610324
Ton balıklı sandviç
Ara 1 Türk Kahvesi şekersiz
2 kare bitter
Akşam Eki Görüntüle 1610328
Cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?