- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin 3 mercimek köftesi yarım kk peynir çay ekmek yok
ara kahve
öğle 6-7 lokma börek yarım tabak çorba
ara kayınvalidemle nescafe
akşam knedime 1 porsiyonluk kadar lahana haşladım üzerine 3 ç.kaşığı kadar yoğurt çok az zencefil tozu ve karabiber bir çımdık ta tuz attım onu yedim ve 1 kepçe e çorba içtim ekmek yok
ara 4 tane balık kraker oğluşum çok ısrar etti
spor 150+150 merdiven indim 150+150 merdiven çıktım oğluşu okuluna götürürken bayır çok yoruyo insanı ya
400 ip atlama ara ara
15 dakika oğluşla gangnam style oynadık tam 3 kere bıktım valla ama oğlum ısrar edince kıramıyorum
su yatana kadar 2.5 litre olur 2 litre kadar içtim
Canim ben ogretmen degilim meslek lisesi mezunuyum bilgisayar bolumu mezunuyum calismiyorum.
evet ben geldim...ben bugün güya 5 mil yapacaktım amma velakin anca 3 milini yapabildim. ama bu 3 mil leslie nin normal 3 milinden çok daha ağır geldi bana.
bu hafta regl olacağımdan dolayı canım fena halde tatlı istiyor...[/QUOT
canım bazen öyle oluyor insana çok zor geliyor spor yapmak, bide tatlı krizi için süte biraz tarcın serpip içmeni öneririm, ben bir defa denemiştim, işe yaramıştı sanki
Canim menun guzel ama antep cok kaloriymis sehraa oyle demisti bilgin olsun sacina da alisirsin canim yikandikca rengi oturur baktin begenmedin boyatirsin uzulmesabah
mantarlı yumurta
1dilim tam tahıllı ekmek
zeytin
peynir 2 kk
maydanoz
öğlen
1 kase mantar çorbası
1 dikim tt ekmek
akşam
1 tabak karnıbahar
1 dilim tt ekmek
az salata
1 kase yoğurt
çayla 1 avuç antep fıstığı
bugun spor yapcak vaktim olmadı biraz moralim bozuk saçımı boyattım iyimi yaptım kötümü bilemedim daha alışamadın renge siyahtı açık küllü kumral diye boyattım ama tam olmadı gibi
Yapmissin ama cizelge kismina yapistircsksin canimKilo çizelgesi yapmaya çalıştım
Kilo çizelgesi yapmaya çalıştım
Kızlar bu çizelgeyi yaptıktan sonra nereye kopyalıyorsunuz
Canim menun guzel ama antep cok kaloriymis sehraa oyle demisti bilgin olsun sacina da alisirsin canim yikandikca rengi oturur baktin begenmedin boyatirsin uzulme
Yapmissin ama cizelge kismina yapistircsksin canim
Ebrucum bugun az az da olsa duzensiz olmus. Sarma tatli pilav karbonhidrat yani insallah yuruyusle yakmissindir.hergun birsey cikiyor degil miBugün:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:30 :kk peynir,1tb ekmek,3zeytin,2çeri domates,1salata,çay
12:15 :Türk kahvesi
14:30 :18 sarma,3kaşık yoğurt
16:00 :1dl.tatlımdan,yeşilçay
18:30 :1kepçe çorba,1kepçe,y.mercimek,3kaşık yoğurt,1 dl kepek 1kaşık pilav (tattım)
21:00 : yeşilçay,3tek atımlık tartolet
Spor:koltukları sandalyeleri silmece
300oklava
150 mekik
1saat yürüyüş
Bilgilerini ver yapsyim canim sanaCanım yapıyorum format uygun değil diyor site anlamadım ama denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?