Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

zuzucum menünü beğendim...sporda yapıyorsun. suyu da artırdın daha ne olsun...
ben çarşamba günü regl olucam. oğlum şu anda karşımda tutku diyor ve avurcuburla işi olmayan ben melül melül bakıyorum....
sankim acıkmaya da başladım. az sonra oğlum uyuyunca sporda yapacağım inşallah....

sabah 08:30 1 simit
ara 11:00 4 eti form yulaflı
öğlen 12:30 3yk kavurma, 3yk sulu patates, 2 dilim uno denge light, 1 kaşık yoğurt
ara 15:15 1 ayva
akşam19:00 1 kepçe şehriye çorbası, bol salata ve 1 tabak haşlanmış brokoli

2lt su, 2 fincan yeşil çay,
20dk yürüyüş, 5 dk koşu, 40dk plates

bu gün 3392 adım atmışım okulda, ama bu sabah 3 saat seminer vardı yani oturdummm
yarında sadece 2 saat dersim varr

evet ben geldim...ben bugün güya 5 mil yapacaktım amma velakin anca 3 milini yapabildim. ama bu 3 mil leslie nin normal 3 milinden çok daha ağır geldi bana.
bu hafta regl olacağımdan dolayı canım fena halde tatlı istiyor...

200mekik çektim şimdide.aciktim cok tatlıda istiyor canım ekmek arası bişeylerde ama yemem uyucam hemen

Sabahmi simit dışında acayip beğendim menunu

aslında sabah kılasik bir kahvaltı yapacaktım ilk teneffüs, ama müdür hocam seminer var öğrencilerin başında gideceksiniz deyince, simite talim ettik,

kaç adım attın yazsana yawwww

sanırsam sen beni unuttun....:2::2::2:
menülerime yorum da yazmıyon zaten......

Kizlar sonun da gelebildim aksama misafirim vardi pasta ve kek yapmistim cok sukur yemedim.oglen malesef 1 dlm yemistim ama aksami hafif kapadim.
Kalan pasta kekleri kaynanama goturdum ben de.( ebrucum :13: ne kadar dusunceli gelinleriz biz boyle yaaa)
Uyumadan egzersiz yapicam ve yesilcay icemedim daha icip yatarim artik
Hawarcim hosgeldin menunu begendim hadi takim olarak motive olalim bu hafta.ben de haftasonu cok fena abarttim ayni hatayi bir daha yapmiycam
Sehraa sen baya bi spor yapar olmussun arkadasim valla tebrik ederim ins. Cuma odulunu alcan
Nelson neden umutsuzluga dustun anlamadim gayet iyi gidiyosun az kaldi sık disini kazandigin iddaa ile gidip pasta yersin ohhh sefam olsun diye diye:131:
Papatya sen ve tatli krizi Bunu duyduguma sevindim

sabah
mantarlı yumurta
1dilim tam tahıllı ekmek
zeytin
peynir 2 kk
maydanoz
öğlen
1 kase mantar çorbası
1 dikim tt ekmek
akşam
1 tabak karnıbahar
1 dilim tt ekmek
az salata
1 kase yoğurt
çayla 1 avuç antep fıstığı
bugun spor yapcak vaktim olmadı biraz moralim bozuk saçımı boyattım iyimi yaptım kötümü bilemedim daha alışamadın renge siyahtı açık küllü kumral diye boyattım ama tam olmadı gibi

Canim menun guzel ama antep cok kaloriymis sehraa oyle demisti bilgin olsun sacina da alisirsin canim yikandikca rengi oturur baktin begenmedin boyatirsin uzulme
Kilo çizelgesi yapmaya çalıştım
Yapmissin ama cizelge kismina yapistircsksin canim

Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:30 :kk peynir,1tb ekmek,3zeytin,2çeri domates,1salata,çay
12:15 :Türk kahvesi
14:30 :18 sarma,3kaşık yoğurt
16:00 :1dl.tatlımdan,yeşilçay
18:30 :1kepçe çorba,1kepçe,y.mercimek,3kaşık yoğurt,1 dl kepek 1kaşık pilav (tattım)
21:00 : yeşilçay,3tek atımlık tartolet

Spor:koltukları sandalyeleri silmece
300oklava
150 mekik
1saat yürüyüş

Canim menun guzel ama antep cok kaloriymis sehraa oyle demisti bilgin olsun sacina da alisirsin canim yikandikca rengi oturur baktin begenmedin boyatirsin uzulme

Yapmissin ama cizelge kismina yapistircsksin canim

Canım yapıyorum format uygun değil diyor site anlamadım ama denicem

Ebrucum bugun az az da olsa duzensiz olmus. Sarma tatli pilav karbonhidrat yani insallah yuruyusle yakmissindir.hergun birsey cikiyor degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…