- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
menüm sabah dün akşam için haşladığım lahananın suyunu içtim
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynnir 3 banım reçel çay
ara tük kahve
öğle gezmekteydim şimdi sayacaklarımın hepsi 2 şer adet vardı tabakta ama ben iradekli olmayı başardım sonun da kısır,pohça,kek, yarım simit ,yağlı gevrek,acı biber turşusu 6 adet top biberlerden bunlaarın hepsinden kısır haricinde 2 şer adet koymuş yengem ben sadece
1 tane küçük poğaça ,yarım dilim kek,yarım simitin yarısı,2 ısırık gevrek küçük bi kase kısır ,2 bardak çay içtim
ara türk kahvesi misafirlikte illa içiliyo ya
akşam yoğurtlu lahana sümülü yaptım onu yedim
su 1.5 litre 2 olur yatana kadar
spor 40 dakka yürüyüş
150+150 merdiven inip çıkma
400 ip atlama
11 kilo ağırlıkta çalıştım ben bugün hahaha çocukum kucağımda olunca
kocişle dün iddaya girdik bakalım 1 mart kadınlar gününe kadar 59 olucakmışım öyle didi bakalım benmi kazanıcam yoksa omu
bugün gelirken çikolata almış bana az önce sürekli ısrar etti ye bak çok güzel ayol tadını biliyorum ben onun zamanında çok yedim didim yemedim ve karımda özendire özendire yedi bitirdi onu ama gerçekten iç özenmedim yavvv bu lahanamı işe yarıyo ne
ebru makarnanın yanına ekmek olmamışşş
zuzu tebrik ederim, iradenden dolayı, bide kadınlar günü 1 mart değil 8 mart arda bir hafta varrr
yoldaşım iraden için seni tebrik ederim. ben kısır falan görünce dayanamam herhalde.
sporda yapmışsın ne güzel...
menünde o tabağa göre güzel...
Canım mönülerimi beğenmiyorsun nerde yanlış yapıyorum yanlış mı besleniyorum
Mönüm
Sabah erken bir mandalina bir kuru incir bol su
Kahvaltı. İki dilim ekmek salatalık domates bir dilim peynir beş zeytin az labne bolca yeşillik iki bardak yeşil çay
Arada bir aktivya bir elma
Akşam bir porsiyon belki daha az tavuk sote yarım kase yoğurt roka salatası
Az şekerli neskafe
40 dakika yürüyüş
100 mekik
Kızlar salonlarda cesur diye bir animasyon var çokkkkk hoş tavsiye ederimmm
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:45 =t.b.ekmekle kaşarlı(ince 1dl.kaşar)tost,1 zeytin,yeşilçay
11:45 =türk kahvesi
15:00 =2 kaşık patates yemegi,1.5dl.tb.ekmek,1 avuç beyaz lahana yarım havucu kıyıp sirke döküp salata yaptım
16:45 =yeşilçay,4 yulaflı,10 badem,1 ısırk muz
18:30 =3 kaşık ıspanak,3 kaşık yogurt,yarm dl.tb.ekmek,3 kaşık makarna
Spor:200 oklava
100 plates hundert
150 mekik
Kızlar makarna yoktu hesapta.Sonradan sıcacık dayanamadımŞimdi arkadaşa gidiyorum.
Kizlar kocisin cekirdek citlemesi esliginde sporumu yaptimYesilcayimi iciyorum simdi.
Zorisim buldum canim ben olsam ac kalirdim valla menun cidden cok iyi
Sehracim Menun guzel canim 4 lt su cok degil mi ya ayrica 50 dk napiyon videodan mi yapiyon Kendin mi
yoldaş aslında menün çok güzel, ama o puding işi bozmuş
sabah yediysen sorun değil yakmışsındır şimdiye, ama akşam yediysen çok kötüüü
hadi kalk spor yapta yak , eksi çıkmamaız lazım cumayyaa
Ösgee spor , ösge spor, ösge sporrrr hadi yap ta yaz bize 3 mil leslie olabilir, ip atlama olabilir
Sehraa ben bu gün takmayı unutmuşum, zaten 2 saat dersim vardı, olsa olsa 1500 adım en fazla , çünkü bende 2 saat yazılı okudumm, ama 2 saat yürüyüşte 9087adım atmışım
Nelsonn bence çok az besleniyorsun, diyeti bırakıp korumaya geçince tekrar kilo alabilirsinn, o yüzden bence menüne biraz daha dikkat ett
Zorisimbuldum, senin menüde güzel ama öğleni atlamışsın, eğer hakvaşltını geç yaptıysan sorun değil
Spor diyemiyorum ama egzersiz yaptim tatlim
400 ip atlama
100 mekik
25 sag sol mekik
100 bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?