Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yoldaşım iraden için seni tebrik ederim. ben kısır falan görünce dayanamam herhalde.
sporda yapmışsın ne güzel...
menünde o tabağa göre güzel...

11.00
2 dilim kepek ekmegi
Kk peynir
3 zeytin
2 catal recel
2 kurukayisi
Roka Yesilcay
13.00
1 mandalina
14.00
Nescafe( sekersiz ve sutlu iciyorum bilmeyenler icin belirteyim dedim)
3 yulafli 10 badem
16.00
1 kivi
18.00
1.5 kepce mercimek corbasi
3 catal t. fasulye
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek

Yesilcay
1 kucuk kase puding

Sporu birazdan kizimi uyutunca yapicam
Yoldas menun cok guzelSana layik olamiyorum ben malesef

uyanınca6buçukta ılık sulu kurukayısı üç tane 6badem
9da bir haş yum birbuçuk çavdar 6zeytin 2kk peynir domatessalatalık biber iki tam ceviz çay kabak(bildiğimiz sebze kabak doğranmış yedim çatırçutur)
11 bir portakal
12.30 bir avuç bademlicevizli kuruüzümlü kuruyemiş
uyudum13.30 15.00 arasında...
15.00 bir tabak keşkek kabak doğranmış
17.00 bir portakal bir kaşık yoğurt
18.0018.50 spor(nelson 1saat dayanamadım 50dk yaptım)
19.00üç orta boy dolma yağsız kıymalı bir kase oğurtlu kereviz
ve açımmm yeşilçay
su 4litre su evet
pedometre 4500 hawarr oturdum totomun üstüne yani deneme sınawı vardı çocukları rahatsız etmeyim deyü yürümedim çok ...topukluydum

allahım allahım şu 20 dakikayı izlerken eşimin yanımda yediği kuruyemişten yemişim.....
hangi ara yedim, ne zaman yemek borumdan geçti heeeeçççç farkında değilim...
ama çok duygulandım....
annelerinden ayrı çocuklar falan..........
içim şişti vallahi.............

Mönüm
Sabah erken bir mandalina bir kuru incir bol su
Kahvaltı. İki dilim ekmek salatalık domates bir dilim peynir beş zeytin az labne bolca yeşillik iki bardak yeşil çay
Arada bir aktivya bir elma
Akşam bir porsiyon belki daha az tavuk sote yarım kase yoğurt roka salatası
Az şekerli neskafe
40 dakika yürüyüş
100 mekik

Kızlar salonlarda cesur diye bir animasyon var çokkkkk hoş tavsiye ederimmm

canım senin menülerini ben beğeniyorum güüzel besleniyosun sabahları zaten dengeli beslenmek şart istediğini ye sadece öğle ve akşamları dikkat ettik mi çok rahat gider bu kilocuklar

kim cekcek 200mekik simcik tabiki sehraaaa esneyerek çekiyorum haberin olsunnelson

Kizlar kocisin cekirdek citlemesi esliginde sporumu yaptimYesilcayimi iciyorum simdi.
Zorisim buldum canim ben olsam ac kalirdim valla menun cidden cok iyi
Sehracim Menun guzel canim 4 lt su cok degil mi ya ayrica 50 dk napiyon videodan mi yapiyon Kendin mi

yoldaş aslında menün çok güzel, ama o puding işi bozmuş
sabah yediysen sorun değil yakmışsındır şimdiye, ama akşam yediysen çok kötüüü
hadi kalk spor yapta yak , eksi çıkmamaız lazım cumayyaa

Ösgee spor , ösge spor, ösge sporrrr hadi yap ta yaz bize 3 mil leslie olabilir, ip atlama olabilir

Sehraa ben bu gün takmayı unutmuşum, zaten 2 saat dersim vardı, olsa olsa 1500 adım en fazla , çünkü bende 2 saat yazılı okudumm, ama 2 saat yürüyüşte 9087adım atmışım

Nelsonn bence çok az besleniyorsun, diyeti bırakıp korumaya geçince tekrar kilo alabilirsinn, o yüzden bence menüne biraz daha dikkat ett

Zorisimbuldum, senin menüde güzel ama öğleni atlamışsın, eğer hakvaşltını geç yaptıysan sorun değil

Spor diyemiyorum ama egzersiz yaptim tatlim
400 ip atlama
100 mekik
25 sag sol mekik
100 bisiklet

Kizlar kiviyi hic sevmezdim ama esim cok yiyor diye ben de yemeye basladim bakin faydalarina
Kivi tat olarak hem tatlı, hem ekşiyi bir arada bulunduran özel bir meyvedir. Potasyum ve magnezyum vitaminlerini barındırır. Kivinin içinde seratonin maddesi bulunur. Seratonin, bildiğiniz üzre mutluluk hormonudur. Ve bu vitamin stresi azaltır, mutluluk verir. Özellikle kivide bulunan ve karaciğer yağlanmasını engelleyen inositol, kan şekerini düzenler ve depresyon riskini azaltır ve kabızlığa iyi gelir.

Kivinin faydaları nelerdir?
Kivinin içindeki potasyum ve magnezyum, günlük gereksinim duyduğumuz besin maddelerinin neredeyse çoğunu bir başına tamamlar. C vitamini açısından yeşil biberden sonra gelir. Grip, soğuk algınlığı, nezle gibi hastalıklara karşı, kışın tam bir direnç meyvesidir. Kivi, doğal laksatiftir. Bu yüzden, kabızlığa iyi gelen meyveler arasında birinci sıradadır.
Ve kizlar 1 kivi sadece 34 kalori

Yiyorum sonra üzgünüm diyorum1 avuç karışık çerez,4 cips,1dl.portakal,3dl.kivi yedim.Bi sürü hazır ıvır zıvır vardı.Ama yinede bu beni masum kılmaz50 mekik çektim az önce pişmanlık duygusuyla.Şimdi yeşilçayımı içiyorum.

Canım ben emzirmeye başladığımda dünyaları yiyordum doymuyordum
Oturdun karar verdim bu kadar yemesem de süt olur dedim
Çok zorlandım başlarda ama az yiyerek midemi küçülttüm her şey beyinde bitiyor
Biraz sancılı bi dönem ama onu atlatırsan miden küçülüyor beyin göz doyuyor
Ben gerçekten doyuyorum asla aç kalmam kızım napar sonra sütçüksüz

Özge ben de dün 4 litre içmiştim suyu emzirirken içim yanıyor
Emzirmeden içemezdim o kadar herhalde

Canım ben senin eski haline döndüm sen ise harikalar yaratıyorsunBu hafta niye bilmiyorum ne hırs ne azim ne motivasyon hiç bişi yok bende öyle kendi halimde takılıyorum doyumsuzca

Canım ben hep öğleyi atlıyorum kızım geç uyuyor geç kalkıyor öğleye kahvaltı yapıyorum mecburen

Spor diyemiyorum ama egzersiz yaptim tatlim
400 ip atlama
100 mekik
25 sag sol mekik
100 bisiklet

yoldaşımı
ip atlamak yürüyüşten falan dahja çok kalori yaktırıyotmuşş, bende bir ara bir ip alayım diyorumm

bu arada cuma günü misafirlerim varr, ama akşam olacağı için sorun değil,tartı geçmiş olacak yani ,
bide yarın yada perşembe akşamı olacak, o arkadaşlar yarın arayacak, umarım kaçırmam
kaçırmamam lazımmmm 2 gün kaldı şurdaaaa

Ösge yemeyelim 2 gün ne olacak ki yani

sevgili rakiplerimmm açıktıysanız uymadan önce bişeylewr atıştırabilirsinizzzz

Ösge sen sakın atıştırmaaaa

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Zorisimbuldum emzirdigin icin bol su sart tabi doktor bana yaz olmasina ragmen 3 lt ic demisti sanirim fazlasi bobrekleri yoruyor
Ben de hala emziriyorum tsbi eskisi gibi dikkat etmeme gerek yok buyudu cunku kizim yemekte yiyor beyinde bittigi dogru canim cokta yesek az da yesek gozumuzun doymasi onemli olan
Hawarcim yarin misafirim var offff ya gelen anlamiyor ki diyettesin yarisma var cuma tarti gunu falan
Ayrica ben ipsiz atliyorum ipe takilip duruyon hizin kesiliyooo
Ebrucum canim benimmmmKendini salmak yok benim icim de bi canavar var suan uykuda her an uyanip dolaba kosabilir zor tutuyorum hem 5 dk sonra agzinda tadi kalmicak sabret diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…