Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yemeklerimi koydum ocaga.Çok acıktım pişsede yesem.Daha bi yıgın ütü yapıcamAkşama arkadaşa davetliyim.Sadece kahve içelim sakın bişi yapma dedim.

yarın çarşamba sonra perşembe oldu mu sana yine cumaallam yarebbim sen bisim yüsümüsü güldür amin

Bugün herkes aşagıda toplandı ben hariç.Börekler tatlılar yapıldı.Tavır yapıyorlar ama onlara kalsam her öglen bişi yapılıyor.Ve ben evlendikten sonraa kilo almaya başladım bu yüzden. Akşamada arkadaşta bişi yememeye çalışıcamEllff minikkelebek nerdesiniz kızlar.

beceremedim cuma günü yenilicimmmm işşallah yeni kilomlannnnnn belkimde snin tickerdan copy yaparım sende benim eski tickerı alırısın ne dirsin 18 sarma yuh diyorum gel bide beni ye

bide saymış utanmadan ben sayarken yorulurdum ok gibin girerdi böğrüme böğrüme nettin öyle sen yaw

bence yeme o bazlamaları..sırf hamur beyaz unyoksa bazlamalımı bazlamamalı mı bu yoğurdu samısaklamalı mı sarmısaklamama lımı yazamadım ya

Serçe parmmagım büyüklügünde ve inceligindeydi.O yüzden çerez gibi geldi bana.Ekmeksiz yedim kıskanma sen o kadar güzle ve ince saramıyosan ben napimHaftaya umaya 52 olayım çizelgemide kaldırayımda sende çatlapatla

sehraaaa bazlama falan kalmadı be...hafta sonuydu o...yakmışımdır ben onları yani inşallah yakmışımdır....
menüm:
07:30 1 kk peynir, salatalıki domates, 3 dilim sucuk, 1 zeytin, 2 çatal bal, 1 çavdar, yeşilçay
11:30 2 si bir arada nescafe (toplantı da ikarm edildi)
12:30 bir kepçe çorba, bir havuç kadar haşlama tavuk, 3 yk bulgur pilavı
14:00 türk kahvesi
15:30 2 küçük mandalina, bir kivi
18:00 3 yk kuru fasülye, 2 yk bulgur pilavı (ev ve okul menüsü benzedi bugün)
şu anda yeşilçay

Kızlar 2 Ara bi derede yazıyorum...malum misafirim vardı...
Ve Kizim O kadar huysuz ki hiiiic durmuyor...2 gundur uyumadim resmen... Ayakta uyuyorum...Diyete devam ... Zorisbuldum canim gecmis yapamiyorum ama beni merak ettigini dusunuyorum.. Sakin bosladim sanma... Gerci sana söz vermis olmasaydim... Coktan bırakmıştım .... Cumayı bekliyorum bildirimden sonra sanırım bırakacağım diyeti... Sutum çekiliyor sanki iyice bu uykusuzluk ve strestende olabilir tabi ama... Bilmiyorum bazen oturup ağlamak istiyorum...kızım beni emmek istemiyor... Ne yedin diye sormayın inanın hatırlamıyorum bile... Ama elimden geldiğince dikkat ettim... Hazırladığım masalara bile oturamadim.... Kızım sagolsun bu kız bebekken böyle degildi umarım düzelir... Coook yorgunum cok...

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:45 =t.b.ekmekle kaşarlı(ince 1dl.kaşar)tost,1 zeytin,yeşilçay
11:45 =türk kahvesi
15:00 =2 kaşık patates yemegi,1.5dl.tb.ekmek,1 avuç beyaz lahana yarım havucu kıyıp sirke döküp salata yaptım
16:45 =yeşilçay,4 yulaflı,10 badem,1 ısırk muz
18:30 =3 kaşık ıspanak,3 kaşık yogurt,yarm dl.tb.ekmek,3 kaşık makarna

Spor:200 oklava
100 plates hundert
150 mekik

Kızlar makarna yoktu hesapta.Sonradan sıcacık dayanamadımŞimdi arkadaşa gidiyorum.

Merak ettim ama tahmin edebiliyorum canım
Yazık sana ama
Eşin yardımcı olsa keşke sen bildiğin gibi yap canım üzme kendini ben de kızımı yıkicam şimdi tam bi meselee banyo bizde

menüm sabah dün akşam için haşladığım lahananın suyunu içtim
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynnir 3 banım reçel çay
ara tük kahve
öğle gezmekteydim şimdi sayacaklarımın hepsi 2 şer adet vardı tabakta ama ben iradekli olmayı başardım sonun da kısır,pohça,kek, yarım simit ,yağlı gevrek,acı biber turşusu 6 adet top biberlerden bunlaarın hepsinden kısır haricinde 2 şer adet koymuş yengem ben sadece
1 tane küçük poğaça ,yarım dilim kek,yarım simitin yarısı,2 ısırık gevrek küçük bi kase kısır ,2 bardak çay içtim
ara türk kahvesi misafirlikte illa içiliyo ya
akşam yoğurtlu lahana sümülü yaptım onu yedim
su 1.5 litre 2 olur yatana kadar
spor 40 dakka yürüyüş
150+150 merdiven inip çıkma
400 ip atlama
11 kilo ağırlıkta çalıştım ben bugün hahaha çocukum kucağımda olunca
kocişle dün iddaya girdik bakalım 1 mart kadınlar gününe kadar 59 olucakmışım öyle didi bakalım benmi kazanıcam yoksa omu
bugün gelirken çikolata almış bana az önce sürekli ısrar etti ye bak çok güzel ayol tadını biliyorum ben onun zamanında çok yedim didim yemedim ve karımda özendire özendire yedi bitirdi onu ama gerçekten iç özenmedim yavvv bu lahanamı işe yarıyo ne

sabah 10:30 2kk peynir, 6 zeytin, 3 çeri domates, 3 dal maydanoz,3 dal roka
2 dilim uno denge light, 1yk pekmez
ara 13:00 elma
öğlen 15:00 6 yk parbunya, 1 dilim tm buğday ekmeği, 3yk yoğurt
ara 17:45 armut
akşam 19:00 1 kase tarhana çorbası, bolca salata,
20:45 2 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay, bolca şekersiz siyah çay, 1,5 lt su
1 saat yürüyüş

ebru makarnanın yanına ekmek olmamışşş

zuzu tebrik ederim, iradenden dolayı, bide kadınlar günü 1 mart değil 8 mart arda bir hafta varrr

ebruli YEME o makarnayıııı

güzel menü tatlım.herşey tadında olmuş

yaptığım sporlar: lesie ile 4 mil yürüdüm. 200 mekik. 300 ip atlama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…