Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dün kardeşimle sabahlayıp dertleştik konuştuk bugün gitti şimdi kendimi pek yalnız hissettim
Sıkıntıdan 100 mekik daha çektim o denli

Minikkelebek eşim ne yazık ki eve bir sürü ıvır zıvırla geldi
Hepsi neyse de Ülker çikolatalı gofretle halleye dayanamıyorum:18:
Beni durduracak kimse de yok sen de yoksun
Kendimi bugün tuttum ya yarın üfffff
Şurada kaldı iki gün
Cumaya da misafirim gelecek gelsin kekler börekler üfffff

Günaydın arkadaşlar.Son 2 gün:18:Kendimden umutlu degilim ama nelsondan ve hawardan çokkk uutluyum hatta eminim

Kızlar kilo alanlara bazı cezalar olmalı.Nasıl kilo verene ödül günü varsa kilo alan yada veremeyenlereo hafta ödül cıss yasak olsun.Ama bu hafta olmasın çünkü ben vermedim sanırım

Kızlar kilo alanlara bazı cezalar olmalı.Nasıl kilo verene ödül günü varsa kilo alan yada veremeyenlereo hafta ödül cıss yasak olsun.Ama bu hafta olmasın çünkü ben vermedim sanırım

Ebrucum zaten oyle ben yazmistim hatta kilo alanlara o hafta boyunca ciss yasakti gozunden kacti sanirim ciddi anlsmda bunu uygulayalim ama kilo hic vermeyen ya da 100 gr dahi alsa odul gunu yok ve hafta boyunca menusunde ciss olmuycak

cuma gününe(son güne) kalmadan 1 ayda 5 kg ı verdimmmmm. oleyyyy.oleyyyyy..oleyyyy

dün çok yoğun bi gündü mülakata gittim falan hep dışarda yedim bide regli oldum karın ağrısı halsizlik falan gözümü açamadım akşam uyuya kalmışım yazamadım menümü zaten çok karışıktı yazsam çok sağlıklı olmazdı kusura bakmayın bugun evdeyim akşam münumü yazarım

teşekkür ederim tatlım. bundan sonra kilomu korumam gerekecek. tabi 2-3 kg daha vermek istiyorum

kiloyu korumak vermekten daha zor bi yerden sonra eski yeme düzenine geçi veriyosun ve tekrar kilo alıyosun tekrar veriyosun bu kilo konusu hiç bitmiyo sağlıklı beslenmeyi ve sporu yaşam felsefesi haline getirmek lazım

Nelson canim tebrik ederim emeklerine degdi sonunda cok sevindim senin adina
Elff gecmis olsun canim .Ayrica dedigin dogru vermek kolay ama korumak:18:Ben de ideal kiloma indim ama sonra ne oldu tam 5 kilo aldim cunku eski duzenime geri donmustum ins. Bu sefer daha bilincli olucam sizlerle beraber kilo korucaz

nelson tebrik ediyorum...
ah bir de ben verebilseydim...

Kızlar star da melekte zayıflatan çorba,tok tutan çay tarifi ve 4 haftada 6 kilo verdiren liste verilecek çabuk açınnnnnnnnnnnn

Nelson canım çok sevindim senin adına.İşte demekki verilebliyormuş kızlar örnek olsun bizlere

Ebruuu evi gordun mu cok acidim cocuga yaaa nasilbuyuyorlar kadina da cok kizdim Bu kadar pis olunabilir mi yaa

Evi süpürdüm,hundert hareketimi yaptım,banyo wc cifledim,yemegimi yedim.Şimdi toz alıp yerleri silicem.Yukarıya misafirler geldi.Benide tabi çagırdılar.Ama gitmedim.Yine yanlış anlıyacaklar ama çok şeyler yaptılar ve ben nelson gibi iradeli degilim.Helede tatlıya karşı İnş. tabak hazırlayıp getirmezler:18:

Ebruuu evi gordun mu cok acidim cocuga yaaa nasilbuyuyorlar kadina da cok kizdim Bu kadar pis olunabilir mi yaa

Gördüm canımYemek yedigim için migdem bulandı kapattımFakirlik ayrı pasaklılık ayrı bişi.Eşyan eski olabilir ama bi sabun bi su herşeyi temizler.Bizimkiler temiz pak sıcacık evde hasta oluyorlar mikrop kapıyorlar.Ama onlara bişi olmaz çünkü mikroba alışıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…