- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Kuzuuuuuu sakın yemeeeeee... Biz 1. Olcaaaaaaaz....şimdi misafirlikteyiz bak ben yemiyoruuuuum tabak mabak....Minikkelebek eşim ne yazık ki eve bir sürü ıvır zıvırla geldi
Hepsi neyse de Ülker çikolatalı gofretle halleye dayanamıyorum:18:
Beni durduracak kimse de yok sen de yoksun
Kendimi bugün tuttum ya yarın üfffff
Şurada kaldı iki gün
Cumaya da misafirim gelecek gelsin kekler börekler üfffff
Tebrik ederim canım aleme ilan edip , parani aldın mı ...:) cok zevkli olmuştur emininim:)))) gözün Aydınarkadaşlar hepinize teşekkür ederim. buğün rahat rahat yiyeceğim. ama yarın yine dikkat etmeye başlayacağım.
Tebrik ederim canım aleme ilan edip , parani aldın mı ...:) cok zevkli olmuştur emininim:)))) gözün Aydın
Kuzuuuuuu sakın yemeeeeee... Biz 1. Olcaaaaaaaz....şimdi misafirlikteyiz bak ben yemiyoruuuuum tabak mabak....
o dediklerinden biZde de koli koli var.... Yakında bakkal accam...:) ama yemek yoook sakın abur cubur yemeeee...Cumaya yersin ama cumayı bekle...:)
papatya yawru kuruludunmu o dişten nettin ya..bu arada tanımıyorum ama eşinede üzüldüm o gün dediğinde ayağında ki sorun halloldu mu nasıl şimdik üstüste geldi senin dişin eşinin durumugüsel güneşli mutlu günler sisi beklesin işşalalh.ebruu herşeye inanırım senin 52 olacağına bile inanırım ama pasaklı olacağına asla inanmam zati merak etme seni takdir ediyorum.bigün şey yazmıştın işte yine ciflediydin banyo tuvaleti falan sonrada tırnaklarına manikür yapıyodun deli ya maşşallah cidden bak doğru söylüyorum.hiç bişeyinden ödün vermiyorsun güselliğinden evinin temizliğinden serçe parmağın kadar zeytinyağlı sarmalardan amamn diyim tikkat et cuma günü yemeyesin serçe parmağını:18::18::18:ayyyyyyy çok güldüm yok yok ama diyim alttakiler üsttekiler bozuluyordur aile apartumanı sonuçta hemi:)sen git git iki çat l alırsın hepicinden bişicik olmas :26: zuzucummm vercenmi kilocukları düşcenmi yine 59a he de banaaa elfffff seni beğeniyorum cidden diyim
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:10 =kk peynir,3 çatal yumurta,3 zeytin,1 dl.tb.ekmek
12:00 =türk kahvesi,1 ceviz
14:30 =1 tabak patates yemegi,2 lokma ekmek,b.lahana havuç salatası,2 kaşık yogurt
16:00 =yeşilçay,3 yulaflı
17:00 =1 mini browni(tek atımlık)
19:20 =1 kase çorba,1 tahta kaşık pilav,karışık salata,4 kaşarlı tavuk köfesi(barbeküde yagsız yani)
Şincikte yeşilçayımı yudumluycam hürreme bakarken.
Spor:
ev temizligi
200 ip atlama
100 hundert plates
150 mekik
200 oklava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?