Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar hanginiz altınbaşak sunta b isküvi yiyordunuz bakimOnları ve galeteyi yemeyin.1dl ekmege eşitmiş.Ay evi silicem tv ye kitlendimSonra benim evide şikayet edersin sehra sonra star tv gelir evimi çeker sende chetoss yiyip izlersin

Kuzuuuuuu sakın yemeeeeee... Biz 1. Olcaaaaaaaz....şimdi misafirlikteyiz bak ben yemiyoruuuuum tabak mabak....
o dediklerinden biZde de koli koli var.... Yakında bakkal accam...:) ama yemek yoook sakın abur cubur yemeeee... Cumaya yersin ama cumayı bekle...:)

Misafirlerim yarın gidecek muhtemelen.... Ya herkes kaynpederim gibi yese.. Kilo sorunu yasamaz kimse...Adam öyle yiyoki diyetisyen liste vermiş eline sanki...yediği yemek lezzetli olmalı tek şart... Tek eksiği cok fazla sebze sevmemesi...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. buğün rahat rahat yiyeceğim. ama yarın yine dikkat etmeye başlayacağım.

6buçuk ılıksu içine üç kayısı(akşamdan hazırladım sıcak su koydum içine)
9da bir haş yum 6zeytin 1çavdar iki kk peynir kabak domates alatalık biber çay roka
ara orta kayfe
13.00 bir tabak(8kaşık)kurufasülye iki çavdar bir soğan iki bardak ayran
uyumadım ebruuuuu
15.30 bir avuç sarı leblebi
17.30-18.15 spor yaptım ösgeeee müzik açıp ip atlama zıplama mekik kalça hareketi karışık yapıyorum bel hareketi cem yılmaz gibin little little into the midddle
19.00 bir kase yağsız pırasa bir kase yoğurtlu kerevizim iki el kadar hindi eti
su 3 litre olmuştur rahat
spor evet birazdan yeşilçay içerim
bu arada dün yatmadan evel bir bardak süt içtim oğlum yüzünden
pedometre yi takmadım senin yüzünden hawar sen takarsan takcam yarın takalım mı??evet dersen takcam..nelson teprikkkkkkkkkkkkk dikkat et alma 60mı oldun şimdi sen boyun kaç senin:2:ay çok yaşayım hapşırdım ya gerçek:)

M e n u m
09.00
1.5 dlm t.t ekmek
Kk peynir
3 zeytin
2 kurukayisi
1 haslanmıs yumurta
2 catal recel
Roka Yesilcay
11.00
1 mandalina
12.00
5 catal yagsiz makarna.
1 kase yogurt
1 kornisln tursu
14.00
Nescafe
3 yulafli 10 badem
16.30
3 kurabiye 2 kasik spungle:26misafirle)
18.00
1 tabak corba.
1 dlm ekmek
Birazdan yesilcayimi icicem

Minik kelebek avatardaki kizin mi cokk tatli masallah

arkadaşlar buğün menü yazmayacağım. buğün kendime bayram ilan ettim. ama yarın diyete devam

Dogru sen salla salla titret yapiyodun dimiMenun de guzel canim kacamsk yok ben hergun illa bi ciss yedim Allah sonumu hayretsin:18:

papatya yawru kuruludunmu o dişten nettin ya..bu arada tanımıyorum ama eşinede üzüldüm o gün dediğinde ayağında ki sorun halloldu mu nasıl şimdik üstüste geldi senin dişin eşinin durumu güsel güneşli mutlu günler sisi beklesin işşalalh.ebruu herşeye inanırım senin 52 olacağına bile inanırım ama pasaklı olacağına asla inanmam zati merak etmeseni takdir ediyorum.bigün şey yazmıştın işte yine ciflediydin banyo tuvaleti falan sonrada tırnaklarına manikür yapıyodundeli yamaşşallah cidden bak doğru söylüyorum.hiç bişeyinden ödün vermiyorsun güselliğinden evinin temizliğinden serçe parmağın kadar zeytinyağlı sarmalardanamamn diyim tikkat et cuma günü yemeyesin serçe parmağını:18::18::18:ayyyyyyy çok güldümyok yok ama diyim alttakiler üsttekiler bozuluyordur aile apartumanı sonuçta hemi:)sen git git iki çatl alırsın hepicinden bişicik olmas:26:zuzucummm vercenmi kilocukları düşcenmi yine 59a he de banaaaelfffff seni beğeniyorum cidden diyim

ziyaretçiler var iki kişi..ayy ne antipatik bi isim bunu değiştir kadınlar kulübü..ziyaretçiler sankim cinler periler veya burası hastanede biz de delüyüz bisi ziyarete gelmişler yoksam bis kafayımı yidik a dostlarrr

Yemediiiiiimmmmmm bugün de yemedimmmmmmm tuttum kendimi
Biz birinci olacazzz değil mi minikkelebek
İnşallah canımmm
Sen böyle gaz ver bana ben cuma bile yememmmm
Dün yatarken 100 mekik daha çektim sefamız olsun

canım dişimden henüz kurtulamadım. hergün diyorum ki bugün 15 gibi çıkıp çektireceğim. ben okuldan çıkana kadar saat 17:00 oluyor...
bu hafta master doktora öğrenci alımı var. yok kayıtları yok sınavları yok mülakatları...
üstelik diş hekimliği fakültesi burnumun dibinde....
bugün regl oldum hiç keyfim yok...
sabah normal şekilde kahvaltı ettim.
ara yok...
öğlen yemeğe yetişemedim. dışarıda şiş köfte yedim. bir tane de pide.salata
ara yine yok...
akşam da 10 adet sarma ve yoğurt
yani bugün tuhaf birşey oldu....
yeşilçay da içtim az önce. reglimin ilk günü old. için spor yapmıyorum.

Mönü bildirimi
Erken bir kuru incir bir mandalina
10 civarı bir mandalina daha
Kahvaltı: iki bardak çay 1 dilim kepekli ekmek bir dilim b peynir üç zeytin üç çeri domates
iki tane yumurta bir ince dilim kaşarlı ( bayağı acıktım sabah)
Arada iki aktivya
Akşam dünden kalan tavuktan beş kaşık 1,5 dilim kepek ekmeği bir büyük kase tarhana çorbası
Üç litre su
Küçük doğuş çay bardağıyla neskafe bir çay kaşığı şekerle

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:10 =kk peynir,3 çatal yumurta,3 zeytin,1 dl.tb.ekmek
12:00 =türk kahvesi,1 ceviz
14:30 =1 tabak patates yemegi,2 lokma ekmek,b.lahana havuç salatası,2 kaşık yogurt
16:00 =yeşilçay,3 yulaflı
17:00 =1 mini browni(tek atımlık)
19:20 =1 kase çorba,1 tahta kaşık pilav,karışık salata,4 kaşarlı tavuk köfesi(barbeküde yagsız yani)

Şincikte yeşilçayımı yudumluycam hürreme bakarken.

Spor:
ev temizligi
200 ip atlama
100 hundert plates
150 mekik
200 oklava

Bugün kaynanamı çağırdım sağ olsun kızıma baktı ben de
Evi süpürdüm sildim toz aldım lavabolar banyo mutfak her yerleri pakladım
Akşama eşim dışarıda yicem deyince oh canıma minnet bi çorba dünden kalanlarla idare ettim
Zaten yemeğe Halim kalmamıştı geberdim valla
Ama yine de ıkın sıkın yapıcım sporumu inşallah
40 dk yürüyüş
100 belki 200 mekik çekicem
Yoksa olmicak kilo verdikçe karnım yumuşacık oluyor
Nerde o eski taş gibi karın

O kadar yemedin bugünde yimeyeydin hatta benim yerimede yemeseydin.Yarın biz kazanalım..Bende birileriyle parasına iddaya girmeye karar verdim kızlar.

Canım hem patates yemeği hem pilav hem kaşar hem browni aynı günde kalorisi çok gelebilir ama tabi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…