- Konu Sahibi maviduvar1
-
Bilgilerini ver yapsyim canim sana
Canim birsey diycem senin boyun 1.64 tu sanirim 51 cok zayif olmazmi gormedigim icin tahmini soruyorum boyun 10 kg alti diyorlar ya ben 1.58im 48 olunca cibik kraker gibi oluyom ondan 51 ideal sen baya 34 beden olursun ozsmanBaşardımmmmmm sağ ol canımmm
Özge, kv tatlıma tatılıma hazır tartoletlerle karşılık verdiO benim tatlımdan bende onunkilerden yedim Kar derken zarara uğradım
Nelson,azmine sporuna lahanalarına özendim ve hayran kaldım.Cuma günü yüzün gülecek eminim:)
Hawar,menünü beğendim ve sende büyük değişimler farkettim!Alkış smiley yapmak isterdim ama telfondan giriyorum.yarın netten bol bol yaparım.
Papatya,demek senin canında tatlı çekebiliyormuş(of smiley yapamıyorum şaşkın smiley yaptım farzet:)
Zuzum,oğlum çok oynuyor gangam ve benide zorla oynatıyor.hareketlerinide yapıyor ve ben onu yiyorum sonunda:)
Sorma canım.Ama önemli olan evde yokken yememek değil,mesele önündeykrn iradeli olup yememek yeğen:)
Canim birsey diycem senin boyun 1.64 tu sanirim 51 cok zayif olmazmi gormedigim icin tahmini soruyorum boyun 10 kg alti diyorlar ya ben 1.58im 48 olunca cibik kraker gibi oluyom ondan 51 ideal sen baya 34 beden olursun ozsman
Kizlar sonun da gelebildim aksama misafirim vardi pasta ve kek yapmistim cok sukur yemedim.oglen malesef 1 dlm yemistim ama aksami hafif kapadim.
Kalan pasta kekleri kaynanama goturdum ben de.( ebrucum :13: ne kadar dusunceli gelinleriz biz boyle yaaa)
Uyumadan egzersiz yapicam ve yesilcay icemedim daha icip yatarim artik
Hawarcim hosgeldin menunu begendim hadi takim olarak motive olalim bu hafta.ben de haftasonu cok fena abarttim ayni hatayi bir daha yapmiycam
Sehraa sen baya bi spor yapar olmussun arkadasim valla tebrik ederim ins. Cuma odulunu alcan
Nelson neden umutsuzluga dustun anlamadim gayet iyi gidiyosun az kaldi sık disini kazandigin iddaa ile gidip pasta yersin ohhh sefam olsun diye diye:131:
Papatya sen ve tatli kriziBunu duyduguma sevindim
200mekik çektim şimdide.aciktim cok tatlıda istiyor canım ekmek arası bişeylerde ama yemem uyucam hemen
Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:30 :kk peynir,1tb ekmek,3zeytin,2çeri domates,1salata,çay
12:15 :Türk kahvesi
14:30 :18 sarma,3kaşık yoğurt
16:00 :1dl.tatlımdan,yeşilçay
18:30 :1kepçe çorba,1kepçe,y.mercimek,3kaşık yoğurt,1 dl kepek 1kaşık pilav (tattım)
21:00 : yeşilçay,3tek atımlık tartolet
Spor:koltukları sandalyeleri silmece
300oklava
150 mekik
1saat yürüyüş
Özge, kv tatlıma tatılıma hazır tartoletlerle karşılık verdiO benim tatlımdan bende onunkilerden yedim Kar derken zarara uğradım
Nelson,azmine sporuna lahanalarına özendim ve hayran kaldım.Cuma günü yüzün gülecek eminim:)
Hawar,menünü beğendim ve sende büyük değişimler farkettim!Alkış smiley yapmak isterdim ama telfondan giriyorum.yarın netten bol bol yaparım.
Papatya,demek senin canında tatlı çekebiliyormuş(of smiley yapamıyorum şaşkın smiley yaptım farzet:)
Zuzum,oğlum çok oynuyor gangam ve benide zorla oynatıyor.hareketlerinide yapıyor ve ben onu yiyorum sonunda:)
günaydın kızlar;
yaaaaa benim canım da arada tatlı istermiş. ama ben ne yaptım o isteği hoooppp gönderdim gitti....sizlerden birine gelmiş olabilir mi????
günaydın kızlar;
yaaaaa benim canım da arada tatlı istermiş. ama ben ne yaptım o isteği hoooppp gönderdim gitti....sizlerden birine gelmiş olabilir mi????
sabah: şekersiz neskafe
öğle: haşlamış tavuk, yeşil salata(yağsız ve az tuzlu)
kaçamağım:2 dilim baklava(ama bu baklavadan aldığım kalori için ek spor yapacağım)
akşam:100 gram yoğurt ve 1 meyve
sporumu da akşam yapınca yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?