Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özge, kv tatlıma tatılıma hazır tartoletlerle karşılık verdiO benim tatlımdan bende onunkilerden yedimKar derken zarara uğradım
Nelson,azmine sporuna lahanalarına özendim ve hayran kaldım.Cuma günü yüzün gülecek eminim:)
Hawar,menünü beğendim ve sende büyük değişimler farkettim!Alkış smiley yapmak isterdim ama telfondan giriyorum.yarın netten bol bol yaparım.
Papatya,demek senin canında tatlı çekebiliyormuş(of smiley yapamıyorum şaşkın smiley yaptım farzet:)
Zuzum,oğlum çok oynuyor gangam ve benide zorla oynatıyor.hareketlerinide yapıyor ve ben onu yiyorum sonunda:)

Başardımmmmmm sağ ol canımmm
Canim birsey diycem senin boyun 1.64 tu sanirim 51 cok zayif olmazmi gormedigim icin tahmini soruyorum boyun 10 kg alti diyorlar ya ben 1.58im 48 olunca cibik kraker gibi oluyom ondan 51 ideal sen baya 34 beden olursun ozsman

Sorma canım.Ama önemli olan evde yokken yememek değil,mesele önündeykrn iradeli olup yememek yeğen:)

Ebrucum bugun cok zor tuttum kendimi inan o tatlilari ikram ederken Bugun keki ilk defa yaptim reklamda var ya bulut gibi hafif dr oetkerin hakikaten hafif ve lezzetli ama yesem tartida agir olcakti biliyorum
Eskiden olsa hic affetmez misafir gidince 1 dilim daha yerdim aksam yememek icin oglen yedim zaten
Tatliyi yemen devkotu olmus keske eve getirip sabah yeseydin daha mantikli olurdu
Hawar konusuna katiliyorum Menuleri cok iyi gidiyo

Sorma canım.Ama önemli olan evde yokken yememek değil,mesele önündeykrn iradeli olup yememek yeğen:)

Ebru simdi iyi kotu hedef var gaza geldik kilo korurken napcaz sen ozaman gorrr offf saarr başa sarrr başa
Bu sefer farkli olsun Allah'ım ya:18:

Canim birsey diycem senin boyun 1.64 tu sanirim 51 cok zayif olmazmi gormedigim icin tahmini soruyorum boyun 10 kg alti diyorlar ya ben 1.58im 48 olunca cibik kraker gibi oluyom ondan 51 ideal sen baya 34 beden olursun ozsman

Canım kendimi bildim bileli bu kilodaydım gebeliğe kadar tabiin
Bilmiyorum ki işte ben kendimi iyi hissediyorum galiba

Canım herhalde yoğunsun görüşemedik bugün kaçamaksız günler dilerim bu arada canım senin boyun kaçtı galiba uzun boylusun

bilmem kendimi kötü hissettim akşam.yemek yiyememek beni strese soktu sanırım. aslında akşam aç da değildim ama psikolojik sanırım...ama bugün moralim düzeldi. kazanacağımmm

tatlım menün güzel olmuş. sporunu da gayet iyi yapmıssın

inşallah güzelim.. bekliyorum sabırsızlıklaaa...

günaydın kızlar;
yaaaaa benim canım da arada tatlı istermiş. ama ben ne yaptım o isteği hoooppp gönderdim gitti....sizlerden birine gelmiş olabilir mi????

günmaydın arkidişlerrr

Ebru, Ösgee haklısınız bende fark ediyorum menülerimdeki değişimi, pilavla ekmek yemeği bıraktım
akşamıda mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışıyorum , ama her zaman olmuyor, bide tavsiye ederim salata acayip doyurucu, ben önceden üşenirdim yapmazdım, şimdi beni doyurduğunu farkedeince yapıyorum evede ne sebze varsa doğruyorum, 1,5 kaşık zeytinyağı, 1,5 kaşık nar ekşisi ( sosu olmayacak ) biraz limon ve tuz süper oluyor valla

Yoldaş Ösge nasıksın bu gün bakayımmm

Papatya bana gelmedi canimHawar yoldas iyiyim canim sen nasilsin cumaya kadar aksamlari hafif kapatip hicbirsey yemiycem aksamlari malum 3 gun kaldi

sabah: şekersiz neskafe
öğle: haşlamış tavuk, yeşil salata(yağsız ve az tuzlu)
kaçamağım:2 dilim baklava(ama bu baklavadan aldığım kalori için ek spor yapacağım)
akşam:100 gram yoğurt ve 1 meyve

sporumu da akşam yapınca yazarım..

Canım acıkmıyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…