- Konu Sahibi maviduvar1
-
Nedense
Minikkelebek ile özge kumral
Hawar zuzu sehra papatya nelson elf daha esmer
Ebruli sarışın gibi geliyor ne komikkkk
Canim ben beyaz tenli siyah sacliyim esmerim aslinda kara kas kara goz derler ya ama tenim beyazNedense
Minikkelebek ile özge kumral
Hawar zuzu sehra papatya nelson elf daha esmer
Ebruli sarışın gibi geliyor ne komikkkk
yoldaşşş, ya sen niye böyle yapıyonnn saçını başını yolayım mı seninnn
akşama kadar çok güzel gidiyor akşam cısları yiyorsun , 2 kurabiye, yada sadece diğerinden sadece yeseydinn
hadi kalk spor yapta yak o cıslarııı, hadi hadi yatmadan ip atla
yoldaşşş yarın dikkat et QUOTE]
Aynen oyle 2 gndur cok iyi baslayip kotu bitiriyomUyumadan ip atlarim canim söz
Evet canım o cadı benim minikkelebegim... Suanda babası sallıyor kendisini bakalım ne kadar sallicazda uyucak... Sallasak uyusa gam yemem sallarkende agliyo kız ... Bu arada bende 1.62 boy mavi göz açık kumralim... Hersey iyide kilo işi herseyi bozuyor :)Minikkelebek canım resimdeki kızın mı çok tatlı maşallah
Kız sen cok iradelisin maşallah zati.... Cumaya kadar yemede...sonrasına bakariZ :))))Yemediiiiiimmmmmm bugün de yemedimmmmmmm tuttum kendimi
Biz birinci olacazzz değil mi minikkelebek
İnşallah canımmm
Sen böyle gaz ver bana ben cuma bile yememmmm
Dün yatarken 100 mekik daha çektim sefamız olsun
Ayyy cok güldüm hatta sesli.... Niye bunlar bizim gibi düşünmek istemezkiEsimle aramda gecen diyologu aktariyorum
Ben : Askim benimle iddaaya girsene?
Esim: ne iddaasi
Ben: sen bana su kiloya inemezsin de 50 tlsine girelim ben de o kiloya inmeye calisayim
Esimgayet rahat bi ses tonuyla)paraya ihtiyacin varsa cebimden git al askim
Nasi motive oldum anlatamam
Evet canım o cadı benim minikkelebegim... Suanda babası sallıyor kendisini bakalım ne kadar sallicazda uyucak... Sallasak uyusa gam yemem sallarkende agliyo kız ... Bu arada bende 1.62 boy mavi göz açık kumralim... Hersey iyide kilo işi herseyi bozuyor :)
Azucukta siskoyum
Kızlar sporlarıma 250 oklava ve 50 mekik ekledim:)Ama hem temizlik hem spor bacaklarım çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?