Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menümü yazıp kaçacam kızlar misafirlerimm var çay içiyoruz
sabah8:00 2 kuru kayısı
9:20 2 dilim uno denge light, 8 zeytin 1,5 kk peynir, 1,5 kaşık pekmez
ara 1 armut, 1 yulaflı
öğlen 12:30 4yk et sote, 3 yk yoğurt, 1 dilim uno denge light, , 1 kaşık uçuyla pilav
ara15:30 1 ayva
akşam 19:00 1 kase mercimek çorbası, 3yk taze fasulye, bolca salata

1,5 lt su yatana kadar 2 olur, 2 fincan yeşil çay, bolca şekersiz siyah çay
1 saat yürüyüş

Nedense
Minikkelebek ile özge kumral
Hawar zuzu sehra papatya nelson elf daha esmer
Ebruli sarışın gibi geliyor ne komikkkk

tak tak takk

ben bu gün taktım padometreyi ama bizde de deneme sınavı vardı oturup durdum, 3982 adım atmışım, ama yürüyüşle falan 13500 adımı buldu, yarın boş günüm ama olsun takalım padometreleri, ben yarın evi temizliyecem akşama misafirlerim olacak, onu okula sayarım artıkk

yoldaşşş, ya sen niye böyle yapıyonnn saçını başını yolayım mı seninnn
akşama kadar çok güzel gidiyor akşam cısları yiyorsun , 2 kurabiye, yada sadece diğerinden sadece yeseydinn

hadi kalk spor yapta yak o cıslarııı, hadi hadi yatmadan ip atla
yoldaşşş yarın dikkat et artı çıkma,

zorisimbuldumm bildin benim için tahminin doğru

mneüm sabah aç karnıan lahana suyum
kahvaltıa 3 zeytin azcık pırasalı yumurta daha önce denememiştim pırasalı yumurtayı hahaha yaptım süper oldu valla 2 dilim ekemk 1 atal peynir çay
türk kahve
öğle 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt 1 dilim ekmek 1 emek kaşığı pırasa
ara yeşilçay
akşam sadcee yoğurt yedim küük bi kase dengelemem lazımdı :)
ara kocişle sütl az şekerli nescafe
spor bugün misafir vardı çok yoruldum çocuğumu okula götürürken yaptığım sporsadece sabah ve öğlende 2'şer defa inip çıktımığım merdivenler 150+150 2 kere
su 1.5 litre
az önce bi duş aldım birazdan yatıcam çok yorgunum uykusuzuzm hemen yatmak istiyorum

Kod:
Nedense
Minikkelebek ile özge kumral
Hawar zuzu sehra papatya nelson elf daha esmer
Ebruli sarışın gibi geliyor ne komikkkk
Canim ben beyaz tenli siyah sacliyim esmerim aslinda kara kas kara goz derler ya ama tenim beyaz
Ebru da sarisinn bildin

Zorisimbuldum ,Çanak köfte degilki içine bol kaşar rendeleyeyim.Kk kaşarı dörte böldüm düşün ne küçük parça ama eşiminkilere ince 1dl. koydum.Valla öglen temizlk derken akşamki yemegi yedim.Özel yemek yapma lüksüm yok.Bu arada bildin sarışın sayılırım

Kızlar sporlarıma 250 oklava ve 50 mekik ekledim:)Ama hem temizlik hem spor bacaklarım çok ağrıyor

Minikkelebek canım resimdeki kızın mı çok tatlı maşallah
Evet canım o cadı benim minikkelebegim... Suanda babası sallıyor kendisini bakalım ne kadar sallicazda uyucak... Sallasak uyusa gam yemem sallarkende agliyo kız ... Bu arada bende 1.62 boy mavi göz açık kumralim... Hersey iyide kilo işi herseyi bozuyor :)
Azucukta siskoyum

Yemediiiiiimmmmmm bugün de yemedimmmmmmm tuttum kendimi
Biz birinci olacazzz değil mi minikkelebek
İnşallah canımmm
Sen böyle gaz ver bana ben cuma bile yememmmm
Dün yatarken 100 mekik daha çektim sefamız olsun
Kız sen cok iradelisin maşallah zati.... Cumaya kadar yemede...sonrasına bakariZ :))))

Esimle aramda gecen diyologu aktariyorum
Ben : Askim benimle iddaaya girsene?
Esim: ne iddaasi
Ben: sen bana su kiloya inemezsin de 50 tlsine girelim ben de o kiloya inmeye calisayim
Esim gayet rahat bi ses tonuyla)paraya ihtiyacin varsa cebimden git al askim
Nasi motive oldum anlatamam

Ayyy cok güldüm hatta sesli.... Niye bunlar bizim gibi düşünmek istemezki

Yediklerimi yazmaya çalışayım
Sabah 2.5 dilim ekmek
1yumurta 4 zeytin, 1 dilim peynir
Ara 1 dilim elma,1 dilim armut
Yogurt yulafla
Aksam 1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk
Bol salata
4 litre su
buarada misafirlerim gitti:)

Maşallah kızından belli senin güzel olduğun
Amaaaan gidiyor işte kilolar Napalım canım
Ben de tam oturayım minikkelebek gelmiş dedim kızım ağladı
Güya uyuttuk
Çocuk dizimde sallanmaktan birhoş oldu

Kızlar burda olsanızda kolay kolay yazmıyorsunuz neden ben merak ettim.., aşağıda kalabalık misiz gibi görünüyor ama...Ayy sayfa benle dolmuş sehraaaa kizar mı ki

Son düzenleme:
Kızlar sporlarıma 250 oklava ve 50 mekik ekledim:)Ama hem temizlik hem spor bacaklarım çok ağrıyor

Aynı şekilde her yerim ağrıyor temizlikten bir de çamaşır bulaşık mak. Boşalt derken benim belim iflas daha halen kızımın çamaşırları katlanacak beni bekliyor......
Ben yürüyüşümü yapamadım mekik tamam ama
Seni tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…